Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Άλλη είναι αυτή Σάκη

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και ομως... εχει περασει και απο Καλλιροης 48 και ηταν και στενη συνεργατιδα της Γιουλης στην Καραισκου.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Και ομως... εχει περασει και απο Καλλιροης 48 και ηταν και στενη συνεργατιδα της Γιουλης στην Καραισκου.

Αν μιλάμε για μια ξανθούλα ομορφούλα Ρωσοπόντια που δούλευε στην Καλλιρόης, έχει περάσει από εδώ αλλά δεν έμεινε. Μάλιστα τις 3-4 μέρες που δούλεψε εδώ την έλεγαν αλλιώς για να μην μπερδεύεται ο κόσμος (Αντριάνα νομίζω) Έχω την εντύπωση ότι ο Σάκης μιλάει για τη σερίφισσα του μαγαζιού που λέγεται Βίκη κι αυτή και δεν την έχω δει ποτέ αλλού. 

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Kαλημερα χτες το μεσημερι επισκεψη στο πολυ ωρεο μερος 318 πολλα MLF αλλα καλα και τιμια μπορω να πω

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Kαλημερα χτες το μεσημερι επισκεψη στο πολυ ωρεο μερος 318 πολλα MLF αλλα καλα και τιμια μπορω να πω

Α, ρε Έφορε.... εσύ μας τα παίρνεις και τ'ακουμπάς στα λαδομωρά.... :cheesy:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Ρε συ Έφορε,

άμα εγώ δεν γουστάρω ΜΙΛΦ αλλά πιπίνια τι να το κάνω το καλά και τίμια.
Να γαμήσω θέλω, όχι να κάνω τη φορολογική μου δήλωση !!!  :rockon:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
676
Πόντοι
3.015
Αν μιλάμε για μια ξανθούλα ομορφούλα Ρωσοπόντια που δούλευε στην Καλλιρόης, έχει περάσει από εδώ αλλά δεν έμεινε. Μάλιστα τις 3-4 μέρες που δούλεψε εδώ την έλεγαν αλλιώς για να μην μπερδεύεται ο κόσμος (Αντριάνα νομίζω) Έχω την εντύπωση ότι ο Σάκης μιλάει για τη σερίφισσα του μαγαζιού που λέγεται Βίκη κι αυτή και δεν την έχω δει ποτέ αλλού. 

Ευχαριστώ για το  info ,  συγκεκριμμένα ψαχνω που έχει πάει η Βίκυ (ξανθιά) που έκανε παλιά δίδυμο με την Μαριάννα στο Καλλιρ48.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα το μεσημερακι , στην πορτα η βικτωρια(βικη) απο την ουκρανια παντα ευδηαθετη(δεν φτανει μονο αυτο) κ ετοιμολογη....το ροστερ ειναι τι ιδιο με μονο μια προσθηκη μαρινα ξανθοκαστανη γυρω στα 25 γυρω στο 1,70 κανονικο σωμα με ωραια ποδια που τα κολακευαν περισσοτερο τα ψηλοτακουνα πεδιλα που φορουσε κ  πολυ κοντο τζιν σορτσακι...

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Επισκεψη Τετάρτη μεσημέρι. Δύο τεμάχια ξεχώρισα Μόνικα κοντό καστανό καρέ και Μπέλα ψηλή ξανθιά. Πήρα Μόνικα. Ντουσάκι και κατευθείαν στο θέμα. Πίπα με προφυλακτικό μέτρια προς καλή. Σώμα σφιχτό με ωραίο κώλο και βυζάκι. Στο προκείμενο διεκπαιρωτική (βαριόταν και κουρασμένη) και δεν σου βγάζει κάβλα. Μάλλον  δεν θα ξαναπάρω. Την Τζένη μια άλλη καστανόξανθη την πήρε το αδέλφι σε άλλο δωμάτιο. Από ότι μου είπε ωραίο σώμα αλλά στο αγωνιστικό δεν τρελλάθηκε (χλιαρά πράγματα). Εξήντα έκαστος.

markoktm76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα χθες το μεσιμερι
Διαλεξα την ελενη (κοντα ξανθα μαλια σωμα πολυ μετριο) μασαζ μαπα μονο πασαλιμα πιπα χωρις αλλα ηθελε εξτρα και εκει μειναμε. Μαλλον δεν θα ξαναπαω γιατι δεν ειδα και κανα καλο τεμαχιο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Περασμα χθες το μεσιμερι
Διαλεξα την ελενη (κοντα ξανθα μαλια σωμα πολυ μετριο) μασαζ μαπα μονο πασαλιμα πιπα χωρις αλλα ηθελε εξτρα και εκει μειναμε. Μαλλον δεν θα ξαναπαω γιατι δεν ειδα και κανα καλο τεμαχιο.
παρακμη οπως και το αλλο απεναντι

sub

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
συμπολεμιστες καλησπερα.το συγκεκριμενο "μαγαζι" το επισκεπτηκα πριν 3- 4 ημερες.

χωρος καθαρος μετριος.(εχω δει και καλυτερους) :-

εξυπηρετηση στη πορτα = μια πατσογρια ξανθια 100 χρονων  που στις δεκα κουβεντες οι 2 μονο ηταν ελληνικες.με τα χιλια ζορια συνενοηθηκαμε.  :crazy:

διαλεξα μια τινα ξανθια ρουμανα με γυαλια οχι γιατι αξιζε αλλα η επομενη και μοναδικη επιλογη ηταν ενα απολοιφαδι του τσερνομπιλ αν θυμαμαι ονομα νικολ. :zombie:

κοστος προγραματος 80 ευρω.

στο ψητο.

μπαινει στο δωματιο η κοπελα παγωμενη λες και ειχε αλτσχαιμερ ακεφη χωρις χαμογελο χωρις τιποτα.στηθος πλακα και γενικοτερα οχι κατι το ιδιαιτερο. :headbang:

στο κρεβατι αλλο ενα "κομματι" κρεας που ουτε βογγαγε στα ψεμματα. πιπα κατω του μετριου.βιαστικη πολυ να με ξεστειλει. :badair:

κριμα που μπηκα στο δωματιο.επρεπε να την παρω πρεφα πιο νωρις την δουλεια.

αλλο ενα μαγαζι με τεμαχια αποστρατες βιζιτουδες και αποτυχημενες στριπτιτζουδες.

ελπιζω απλα να ξεκινησουν και να σεβονται οπως πρεπει τα χρηματα μας ιδιως σε καιρους που βγαινουν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ !

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
συμπολεμιστες καλησπερα.το συγκεκριμενο "μαγαζι" το επισκεπτηκα πριν 3- 4 ημερες.

χωρος καθαρος μετριος.(εχω δει και καλυτερους) :-

εξυπηρετηση στη πορτα = μια πατσογρια ξανθια 100 χρονων  που στις δεκα κουβεντες οι 2 μονο ηταν ελληνικες.με τα χιλια ζορια συνενοηθηκαμε.  :crazy:

διαλεξα μια τινα ξανθια ρουμανα με γυαλια οχι γιατι αξιζε αλλα η επομενη και μοναδικη επιλογη ηταν ενα απολοιφαδι του τσερνομπιλ αν θυμαμαι ονομα νικολ. :zombie:

κοστος προγραματος 80 ευρω.

στο ψητο.

μπαινει στο δωματιο η κοπελα παγωμενη λες και ειχε αλτσχαιμερ ακεφη χωρις χαμογελο χωρις τιποτα.στηθος πλακα και γενικοτερα οχι κατι το ιδιαιτερο. :headbang:

στο κρεβατι αλλο ενα "κομματι" κρεας που ουτε βογγαγε στα ψεμματα. πιπα κατω του μετριου.βιαστικη πολυ να με ξεστειλει. :badair:

κριμα που μπηκα στο δωματιο.επρεπε να την παρω πρεφα πιο νωρις την δουλεια.

αλλο ενα μαγαζι με τεμαχια αποστρατες βιζιτουδες και αποτυχημενες στριπτιτζουδες.

ελπιζω απλα να ξεκινησουν και να σεβονται οπως πρεπει τα χρηματα μας ιδιως σε καιρους που βγαινουν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ !
Ρε φιλαράκι με το συμπάθειο δηλ.τί άλλο έπρεπε να δείς για να μην μπείς  :headbang:

sub

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
εννοειτε οτι δεν μου φταιει κανενας ηταν καθαρα δικη μου λανθασμενη επιλογη απλα ποσταρα την εμπειρια μου για να μην την "πατησει" και κανας αλλος.

το θεμα ειναι οτι δεν σεβονται τα λεφτα μας.το μονο που τους νοιαζει ειναι να σου παρουν το κασερι ....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
εννοειτε οτι δεν μου φταιει κανενας ηταν καθαρα δικη μου λανθασμενη επιλογη απλα ποσταρα την εμπειρια μου για να μην την "πατησει" και κανας αλλος.

το θεμα ειναι οτι δεν σεβονται τα λεφτα μας.το μονο που τους νοιαζει ειναι να σου παρουν το κασερι ....
δυσκολα να την πατησει κανεις σε αυτο το μαγαζι.....κ συ αν ειχες διαβασει μονο λιγες δελιδες δεν θα την παταγες.....

billdoctor

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
303
Πόντοι
21
Επισκεψη Τετάρτη μεσημέρι. Δύο τεμάχια ξεχώρισα Μόνικα κοντό καστανό καρέ και Μπέλα ψηλή ξανθιά. Πήρα Μόνικα. Ντουσάκι και κατευθείαν στο θέμα. Πίπα με προφυλακτικό μέτρια προς καλή. Σώμα σφιχτό με ωραίο κώλο και βυζάκι. Στο προκείμενο διεκπαιρωτική (βαριόταν και κουρασμένη) και δεν σου βγάζει κάβλα. Μάλλον   δεν θα ξαναπάρω. Την Τζένη μια άλλη καστανόξανθη την πήρε το αδέλφι σε άλλο δωμάτιο. Από ότι μου είπε ωραίο σώμα αλλά στο αγωνιστικό δεν τρελλάθηκε (χλιαρά πράγματα). Εξήντα έκαστος.
.  Καλησπέρα συναγωνιστες. Μια πληροφορία θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει για την μπελά την μελαχροινη με το καρέ μαλλί αν αξίζει για λαδοτριψιμο της αλλα κ το υπόλοιπο μενού!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
θα παρακαλουσα τους συναφελφους στις κριτικες τους να μην ειναι εγκαθετοι, προκατειλημμένοι, υπηρετουν σκοτεινες σκοπιμοτητες και χαλανε το καλο κλιμα που εχουμε δημιουργησει εδω αλλα και αλλου  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom