ξεφτιλα σ αυτην την χωρα να παρουσιαζονται σωτηρες οι καραβαναδες,ανθρωποι που απο τη στιγμη που μπηκαν στο στρατο ειχαν φανταρους να τους υπηρετουν (για αυτο και δεν μπορουν να κατανοησουν το μοχθο του απλου ανθρωπου),δεν σπουδασαν τιποτε και ειναι πνευματικα βλακες και τελος κατασπαταλησαν το χρημα του κρατους με τις προμηθειες (και μη μου πειτε οτι μονο ο τσοχατζοπουλος εφαγε λεφτα απο τις προμηθειες και οχι οι αρχηγοι του στρατου).
Προφανως θα κατεβει για πολιτικος ο κ.Φραγκος γιατι δεν αντεχει να ειναι ενας απλος συνταξιουχος με 3.000 ευρω το μηνα (του λειπουν οι φανταροι-δουλοι,οι τζαμπα διακοπες στα ιδιωκτητα θερετρα του στρατου...)
Δηλαδη δεν μπορουν να δωσουν λυση στα προβληματα του λαου 40αρηδες αποφοιτοι ΕΜΠ,δασκαλοι κτο και θα μας λυτρωσουν οι συνταξιουχοι καραβαναδες
Καταρχας εισαι λαθος! (δεν ξερω απο που να ξεκινησω)
Μου θυμιζεις 1-2 τυπακια που οταν μπηκα φανταρος εεκραζαν στο κεντρο τον Ανθ/γο!!! εσυ εισαι 22 χρονων,ξερεις ποιος ειμαι εγω ΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ κλπ κλπ και θα σου βαρεσω ΠΡΟΣΟΧΗ και παει λεγοντας!!!
αυτος ειναι συνδρομος κατωτεροτητας! κατ εμε 1000%
ποιος σου ειπε οτι (οχι σε σενα αλλα και σε ολλους που σκεφτονται ετσι) οτι στον ιδιωτικο τομεα ειναι καλυτερα !! Δεν εχεις προισταμενο? Διευθυντη? ή αν παμε αλλου πιο εξτριμ Υποδιευθυντη Διευθυντη Προεδρο Αντιπροεδρο....εκει να δεις ΠΡΟΣΟΧΕΣ και σκατο που πεφτει!
παμε παρακατω!
Υπαρχει μια μεγαλη μεριδα στον στρατο απο ΕΜΘ-ΕΠΟΠ οι οποιοι μπηκαν αμορφωτοι εντελως!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ για αγκαριες και μαλακοδουλειες! παντου χρειαζονται αυτοι! ΑΠΛΑ ενα διαστμα το ξεφτυλισαν και μπηκαν υπερβολικα πολλοι!! οπως και στο δημοσιο με τα ρουσφετια!
παμε παρακατω....
Ενας αξιωματικος (γιατι ο Φραγκος αξιωματικος ειναι) Ευελπιδων...σε πληροφορω ειναι σε καλη θεση (σαν εκαπιδευση) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ! ουτε καν τους υπαξ/κους της ΣΜΥ !!!
εχεις ιδεα τι διαβασμα ριχνουν στην σχολη?
Εχεις ιδεα τι εκπαιδευση παιρναν? (θα μου πεις Επιλογη τους) πασο!!!!
Ξερεις οτι απο την αρχη της καριερας τους μεχρι να βγουν στην συνταξη παιρνανε εκπαιδευσεις και ΣΧΟΛΙΑ!!!
(αν καποιος ειναι στρατιωτικος) εδω μεσα ας εξηγησει τι εστι ΣΧΟΛΙΑ!!!
Ποιος σου ειπε οτι ειναι αμορφωτοι? για δες λιγο τι βιογραφικο εχει που το βαλα στην 1η ή 2η σελιδα και ξαναπεσμου για μορφωση.....ο Σαμαρας που ανοιξε πιτσαρια στην Αμερικη ειναι καλυτερος????
Παμε παρακατω!!!
Στρατοκαυλοι ειναι πολλοι,οπως και μαλακες, μαζι σου...δεν ειναι ομως ΟΛΛΟΙ!! αυτο ισχυει παντου! (καποιοι εστω και λιγοι καναν-κανουν σωστα την δουλεια τους)
Παμε παρακατω...
Για τα προνομοια που λες φιλε...ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ....
καταρχας ο Στρατος εχει πολυ καλο συστημα ασφαλειας κια για τα μελλοι της οικογενειας....στρατιωτικους γιατρους /νοσ/μειο κλπ!! γιατι να μην εχουν....αλλες δουλειες δεν εχουν σωματεια??? δλδ θετικα??
παμε παρακατω...! οσο για τις πληρωμενες διακοπες που λες ! θα εννοεις τα ΚΑΑΥ...τα οποια δικαιουσαι να μπεις 1 10ημερο και αυτο με μορια 1 φορα στα ποσα καλοκαιρια!
παμε παρακατω τα ΣΟΑ...επισης με μορια και καποιες εξαιρεσεις για πολυτεκνους και επισης καλο συστημα επειδη στρατιωτικοι δεν εχουν δικο τους σπιτι μεχρι την συνταξη...καθε τρεις και λιγο μεταθεσεις...Δεν ειναι Αστυνομια βλεπεις!
Καποτε ειχε και μορια στις Πανελαδικες για τα παιδια των αξιωματικων τα οποια ηταν μονο για στρατιωτικες σχολες και επι Αρσενη το 99 αν θυμαμαι καλα ΚΟΠΗΚΑΝ!!
καποιοι φωναζαν τοτε γιατι να εχουν προνομοια....? Επειδη οταν σου σκασει μεταθεση απο Θεσ/νικη Σουφλι και το παιδι σου ειναι 2α-3η |Λυκειου το γαμας......απο φροντιστηρια εως πολλα πραγματα-παραγοντες!
παμε παρακατω....Εχεις ιδεα τι προνομοια και τι μεταχειρηση και τα παιδια-οικογενεια εχουν στο εξωτερικο? τι αποζημειωσεις? σε περιτωση ατυχηματος κτλπ.....ασε δεν θες να ξερεις οτι στην Ελλαδα δεν εχουν τιποτα απ ολλα αυτα!!
παμε παρακατω! θα μου πεις για αυτοκινητα χλιδες κλπ! εκτος απο Ταξιαρχους-Στρατηγους εγω δεν βλεπω αλλους να κυκλοφορουν με αυτοκινητα με σημαιακια! λιγοι μες στην Ελλαδα! στην τελικη αυτο σε πειραξε?που κυκλοφορουν και γευματιζουν τσαμπα? οι Δημαρχαιοι-Νομαρχαιοι-Εκκλησια αυτοι με τι κινουνται?? δεν τρωνε εξισου τσαμπα?
παμε παρακατω....
Επειδη εχω ακουσει πολλους εν καιρω να λενε οτι βγαινουν ΜΙΚΡΟΙ στη συνταξη....εχω να πω το εξης χωρις να τους υποστηριζω!
Υπηρετουν 30-35 χρονια!
Ασκησεις-σκηνακια-επιφυλακες-νυχτερινες-απογευματινες + απροοπτα.....(οι υπηρεσιες ενος αξιωματκου 5-7) ειναι το λιγοτερο....ΤΙ ΑΠ ' ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ???
ποιος ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ???? παιρνουν ή δεν παιρνουν επιδοματα???
παμε παρακατω! Ο μισθος ενος αξιωματικου εν ενεργεια αν ειναι παραμεθοριο με ενος ΕΜΘ ΕΠΟΠ δεν εχει και τεραστια διαφορα...Αν το δουμε Αξιοκρατικα δλδ...δεν θα βγαλουμε ακρη!
Τελος ενας αξιωματικος μετα απο 35 χρονια θητειας δεν μπορει να ειναι μαχιμος (αν ειναι) και να προσφερει οπως ενας ΝΕΟΣ!! η αποψη μου ειναι για αυους που βγαινουν νωρις στην συνταξη , να τους παιρνει το κρατος και να τους εκματαλευεται καπως!!
φιλικα! ;)