Ρε φίλε, για το δικό σου καλό, σταμάτα να αναμασάς τα φασιστικά λόγια που σου δίνουν. Τί Τατσόπουλους και Ρεπουσηδες λες;; ΞΥΠΝΑ. Ακόμη νομίζεις πως έχεις καταλάβει τα πολιτικά μου πιστεύω και επιμένεις να επιτίθεσαι σχετικά με το τί ψηφίζω. Δε καταλαβαίνεις πως σε έχουν κάνει τυφλό; "αν οι απατεώνες ήθελαν Δημοκρατία δε θα έδιναν ασυλία στο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας και νομιμοποίηση στη Βουλή στα κανάλια". Θύμισέ μου, πίσω από την ασυλία της βουλής δε κρύφτηκαν κάποια (αν όχι όλα) μέλη της χ.α;
Μιλάω για πανεπιστημιακούς ερευνητές. Πλουμίδη, Καργάκο, Δερτιλή, και άλλους που αποκλείεται να τους έχεις ακούσει καν. Πρώτος μίλησα για τα εγκλήματα της αριστεράς. Προφανώς δε γνωρίζεις τι είναι ο λοιμός του 21, ή η μεγάλη εκκαθάριση, γι' αυτό και τα αναφέρεις τώρα. Αν για τα εγκλήματα του ναζισμού, οι πηγές σου είναι το Hollywood, τότε απλά δε θα απαντήσω ξανά.
Ωστόσο αν σε ενδιαφέρει, σε προκαλώ να ανοίξεις το κεφάλαιο εμφύλιος, μιας και είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις όσα γράφονται στις φυλλάδες της χ.α. και πολλά από όσα πραγματικά έγιναν θα σε εκπλήξουν.