celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.133
- Πόντοι
- 6.056
ΥπερβολεςΔεν υπάρχει άλλος τρόπος τύπε...τον άλλο τροπο τον δοκιμάσαμε και λεγόταν χούντα...και δεν άρεσε σε κανέναν....
ΥπερβολεςΔεν υπάρχει άλλος τρόπος τύπε...τον άλλο τροπο τον δοκιμάσαμε και λεγόταν χούντα...και δεν άρεσε σε κανέναν....
Μπορεί να άρεσε σε όσους έτρωγαν καλά από αυτήν....ωχ...και τώρα έτσι γίνεταιΥπερβολες
Ως αρχηγός δε μπορεί. Υπάρχει σχετικός νόμος.Οχι βεβαια..γι αυτο και μπορει να κατεβει ειτε ως αρχηγος,ειτε ως βουλευτης.
φαντάσου τύπε να μπει ο κασίδας στη Βουλή και για να μιλήσει στην ολομέλεια να του κάνουν zoom call απο το κελίTo μόνο που βλέπω από αυτήν την ιστορία είναι ότι τους έχει πάει στο σκατό στην κάλτσα όλων τους με τον κασίδα. Και από τον πανικό τους καταστρατηγούν τα πάντα και έχουν καταξεφτιλίσει ακόμα και αυτήν την ήδη ξεφτιλισμένη "δημοκρατία" τους στην οποία ό,τι και να ψηφίσεις κομμουνιστοπασόκ βγαίνει
Toτε κοιμομασταν με ανοιχτα πσ,που να τολμησεις τωραΜπορεί να άρεσε σε όσους έτρωγαν καλά από αυτήν....ωχ...και τώρα έτσι γίνεται
Τωρα ηδη,τωρα δηλαδη τωρα ή οσονουπωηδη τωρα στις ειδησεις τωρα λενε οτι θα κατεβει σαν βουλευτης , οποτε την βρηκε την ακρη του
Ποια ολομέλεια? Αυτή που δείχνουν καμιά φορά στην τβ και μιλάει ένας και είναι ένας ακόμα κάτω?φαντάσου τύπε να μπει ο κασίδας στη Βουλή και για να μιλήσει στην ολομέλεια να του κάνουν zoom call απο το κελί
και εγώ με ανοιχτά παράθυρα κοιμάμαι τύπε....έσπασε πριν 2 χρόνια και δεν έχω λεφτά να το φτιάξω έχω βάλει φελιζόλToτε κοιμομασταν με ανοιχτα πσ,που να τολμησεις τωρα
Ε εκεί θα μιλάει ένας αλλά από κάτω θα είναι ο συγκρατούμενος του στο κάτω κρεβάτιΠοια ολομέλεια? Αυτή που δείχνουν καμιά φορά στην τβ και μιλάει ένας και είναι ένας ακόμα κάτω?
και οι μισθωτοι δουλευαν 8 με 3 ή και 4 , δεν καυλαντιζαν σε τσοντοσαιτToτε κοιμομασταν με ανοιχτα πσ,που να τολμησεις τωρα
Τωρα ηδη,τωρα δηλαδη τωρα ή οσονουπω
Ως αρχηγος δεν μπορει με τον νεο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ νομο...Ως αρχηγός δε μπορεί. Υπάρχει σχετικός νόμος.
Αλλά ως βουλευτή δε βλέπω πως μπορούν να αποκλείσουν την υποψηφιότητά του, με οποιοδήποτε κόμμα, του οποίου απλά είναι στέλεχος των ψηφοδελτίων. Ουτε καν μέλος.
Προσωρινά είμαι έτσι τύπε...έχω κανονίσει...έχω μιλήσει με το κόμμα Έλληνες που όταν βγει θα πάρει τα λεφτά από τους λογαριασμούς των πλουσίων στα νησιά κεημαν και θα μας τα δώσει σε εμάς...τους φτωχούς....τους λίγο αμόρφωτους....που δεν ξέρουμε να βάλουμε ούτε την υπογραφή μας.....@enduro Nα τον συμπεριλαβουμε στο σωματειο μας κι αυτον
Ασχετο και ακυρο αυτο που λες. Υπαρχει καποιο κομμα που ειναι κατά του αποκλεισμου Κασιδιαρη? Ναι ή οχι?Σαχλαμαρες λες τωρα Άλεξ .. τυπου :
ο μπατσος ειναι οργανο
το μπουζουκι ειναι οργανο
αρα ο μπατσος ειναι μπουζουκι
Ως αρχηγός δε μπορεί. Υπάρχει σχετικός νόμος.
Αλλά ως βουλευτή δε βλέπω πως μπορούν να αποκλείσουν την υποψηφιότητά του, με οποιοδήποτε κόμμα, του οποίου απλά είναι στέλεχος των ψηφοδελτίων. Ουτε καν μέλος.
Εχει πολλα κομματα με παρομοια ονοματα,μην μπερδευτεις στις εκλογες και μας σωσει αλλος απ αυτον που περιμενουμε να μας σωσει.Τετοια αδικια δεν θα την βασταξωΠροσωρινά είμαι έτσι τύπε...έχω κανονίσει...έχω μιλήσει με το κόμμα Έλληνες που όταν βγει θα πάρει τα λεφτά από τους λογαριασμούς των πλουσίων στα νησιά κεημαν και θα μας τα δώσει σε εμάς...τους φτωχούς....τους λίγο αμόρφωτους....που δεν ξέρουμε να βάλουμε ούτε την υπογραφή μας.....
μόλις πάρει ο κασιδας τα 10Κ το μήνα θα τα δώσει σε μας ΣΕ ΜΑΣ