STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Μην παίζεις με τις λέξεις όμως.Δεν αθωωθηκαν οι εξι. Λαθος εχεις καταλαβει
Κατάλαβα , οπότε μετράει μόνο το τί όνομα θα δώσεις στην κατάθεση του φακέλου και όχι πχ με ποιο όνομα ξεκίνησες η ποιό όνομα είχες λίγο πριν την κατάθεση.Κατατιθενται οι φακελοι. Οταν ληξει η προθεσμια, τους παιρνει ο δικαστης και αποφασιζει. Ειναι σαν να μου λες οτι θα κανω εγω μια μαλακια στον φακελο που εδωσα στον δικαστη για μια υποθεση μου και θα εχω την απαιτηση αν εχω κανει λαθος, να μην με απορριψει αλλά να μου κανει " συσταση" να το διορθωσω. Καθολου παραξενος δεν ειναι ο νομος. Παραξενοι ειναι οι αχρηστοι.
Στο λίνκ που έβαλα πιό πάνω , βλέπω πως απαντάει σε αυτό το ερώτημα.Στις προηγούμενες εκλογές ποια κόπηκαν;
Βλαχάρα η κολομπιάνα μου, ναι τύπε, το παραδεχομαι, αλλά ολοι θα δινατε ενα νεφρο για να την εχετεΠες για καμιά βλαχάρα γκάνγκστα .... στην κολομβία καλύτερα .......
Μπας και νομιζεις οτι ειμαι υπερ της εκτελεσης των 6?Μην παίζεις με τις λέξεις όμως.
Έγινε ... ΑΚΥΡΩΣΗ της απόφασης ;;;;
Θα μπορούσαν να καταδικαστούν ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .... για την συγκεκριμένη υπόθεση ....
ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ Μ.ΑΣΙΑ ;;
ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ;;;; Μπα .... Χλωμό ...... Προδοσία ποιανού ;;;
Για την Ελλάδα μην ξεχνάμε τη Δολοφονία Δραγούμη.
ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Τύπε, οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. θα ειναι η εκπληξη των εκλογωνΕδω είναι τα 50 κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή , ενδιαφέρον όνομα το νούμερο 25 , λέγεται ΚΟΤΕΣ
Πάει και η Λατινοπούλου, την εφαγε με προσφυγη ο Μπογδανος.Ξεφτιλες. Ούτε μια υποψηφιότητα της προκοπής δε μπορούν να καταθέσουν και θέλουν και ψήφο
Οχι. Απλως θεωρηθηκε ακυρη η διαδικασια του ειδικου δικαστηριου, ακυρωθηκε η αποφαση και μετα επαυσε η ποινικη διωξη λογω παραγραφηςΑπό ένα κείμενο που είχα διαβάσει σχημάτισα την εντύπωση ότι κατέπεσε η εσχάτη προδοσία ως κατηγορία.
Στις προηγούμενες εκλογές ποια κόπηκαν;
Εχεις παει ποτέ σε δικαστηριο, να δεις τι ατελειωτες ωρες περιμενουμε?Ακομη να σας φωναξουν στην αιθουσα να μπειτε μεσα ;
Αν εισαι εσυ δικηγορος εγω ειμαι αεροπορος
Νομιζω ο Τζημερος κανει αυτη την προσφυγή καθε φορα.Στο μεταξύ ο Τζημερος έχει κάνει προσφυγή κατά του ΚΚΕ. Ε ρε γέλια...
Το έκανες με το δικαστήριο σήμερα; Αναβολή;Ειπαμε. Δεν ειναι. Μην εκτιθεσαι περαιτερω
Δε το θυμάμαι αλλά δεν έχει καμία τύχη για πολλους λόγους και κυρίως γιατί η Ελλάδα δεν πέρασε ποτέ από κομμουνισμόΕχεις παει ποτέ σε δικαστηριο, να δεις τι ατελειωτες ωρες περιμενουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομιζω ο Τζημερος κανει αυτη την προσφυγή καθε φορα.
Αναβληθηκε λογω ωραριουΤο έκανες με το δικαστήριο σήμερα; Αναβολή;
Δεν είναι θέμα αυτό τύπε, ειλικρινά. Δεν υφίσταται καν .Μπας και νομιζεις οτι ειμαι υπερ της εκτελεσης των 6?
Συγνωμη αλλά δεν καταλαβαινω τι εννοειςΔεν είναι θέμα αυτό τύπε, ειλικρινά. Δεν υφίσταται καν .
Είσαι όπως η πλειοψηφία των ελλήνων , ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
Και αυτή είναι η γενεσιουργός αιτία της ξεφτίλας και της κατάντιας που ζούμε σήμερα.
Με την εκστρατεία επίσης θάφτηκε η Μεγάλη Ιδέα που υπήρχε πριν την επανάσταση (του 1821) .
Λογικό θέση 30 άρα πάμε για αναβολήΑναβληθηκε λογω ωραριου
Οχι πανταΛογικό θέση 30 άρα πάμε για αναβολή
Το κίνημα φτωχών Ελλάδος δεν έπρεπε να το κόψουν τύπε έλεοςΠοια κόμματα κόπηκαν από την συμμετοχή τους στις εκλογές 2019
Ποια κόμματα κόπηκαν από την συμμετοχή τους στις εκλογές 2019www.dikaiologitika.gr