Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.715
- Πόντοι
- 3.936
Ξέρει κάποιος από νομικά να μας πει
Ξέρει κάποιος από νομικά να μας πει
Γ@μηθηκες στην αγορευση παλι, πρωι- πρωι στα δικ. ευελπιδων. Εεμμ.. στα μπου.κομ. ηθελα να πωΚάθε φορα κοβονται κομματα. Μην λες ό,τι σου κατεβει. Και διαβασε γιατι κοπηκε
Μεσα στα δικαστηρια ειμαι . Εχω νουμερο 30 και βαριεμαι. Εσυ ακομη αδεια εχεις?Γ@μηθηκες στην αγορευση παλι, πρωι- πρωι στα δικ. ευελπιδων. Εεμμ.. στα μπου.κομ. ηθελα να πω
Me ποινικά ,αστικά ή διοικητικά αχολεισαι;Μεσα στα δικαστηρια ειμαι . Εχω νουμερο 30 και βαριεμαι. Εσυ ακομη αδεια εχεις?
Διοικητικά οχιMe ποινικά ,αστικά ή διοικητικά αχολεισαι;
Έχει καμία καύλα ασκούμενη δικηγόρο τώρα εκεί;; Στείλε υλικό να φτιάχνουμε ...κατά προτίμηση με γυαλιάΔιοικητικά οχι
Δηλαδη εσυ πριν βρεθεις στο ακροατηριο δεν μελετας την υποθεση, και ποια δικαιολογια θα θα πεις στον δικαστη για να κερδισεις την δικη. Αντιθετως, μελετας το μπου. κομ. κανοντας νυχθημερων προπαγανδα υπερ ενος τυπου με πολλα τικ και ψ/χ. Αν ησουν πχ. επιχειρηματιας θα τον εμπιστευοσουν στο γραφειο σου σαν υπαλληλο ; Δε νομιζω ΤακηΜεσα στα δικαστηρια ειμαι . Εχω νουμερο 30 και βαριεμαι.
Δεν ειναι ο ηλιος της βεργινας αυτος. Ο πατριωτισμος ξεχειλιζει αλλά ούτε τα συμβολα δεν ξερεις. Και ο κασιδας άλλο τζιμανι, εβαλε τιτλο κομματος που τον εχει αλλος. Καλά παμε. Ο Κούλης φταιει για τον καθε αχρηστο που ούτε να φτιαξει σωστα ενα κομμα δεν μπορει αλλά θα σωσει την Ελλάδα
Εισαι απο αυτους που οταν ηταν μαθητες, διαβαζαν στο διαλειμμα επειδη σπιτι τους δεν ειχαν ανοιξει βιβλιο? Σοβαρα τωρα, θα μελετησω την υποθεση στο ακροατηριο? Τι αλλο θα διαβασω...Δηλαδη εσυ πριν βρεθεις στο ακροατηριο δεν μελετας την υποθεση, και ποια δικαιολογια θα θα πεις στον δικαστη για να κερδισεις την δικη. Αντιθετως, μελετας το μπου. κομ. κανοντας νυχθημερων προπαγανδα υπερ ενος τυπου με πολλα τικ και ψ/χ. Αν ησουν πχ. επιχειρηματιας θα τον εμπιστευοσουν στο γραφειο σου σαν υπαλληλο ; Δε νομιζω Τακη
Μια χοντρη εχει, την θες;Έχει καμία καύλα ασκούμενη δικηγόρο τώρα εκεί;; Στείλε υλικό να φτιάχνουμε ...κατά προτίμηση με γυαλιά
Παντα γινοταν. Γιατι δεν ψαχνετε τιποτα και ανακαλυπτετε τωρα την αμερικη? Οχι, δεν προβλεπονται συστασεις. Ο νομος ειναι σαφης. Να ξεστραβωθουν.Στο μεταξύ αυτό είναι νέα μόδα να κόβονται κόμματα λόγω ονόματος η γινόταν απο παλιά ; Δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια σύσταση για να αλλάξουν το όνομα ;
Αδύνατο.........Παντα γινοταν. Γιατι δεν ψαχνετε τιποτα και ανακαλυπτετε τωρα την αμερικη? Οχι, δεν προβλεπονται συστασεις. Ο νομος ειναι σαφης. Να ξεστραβωθουν.
Ωπα ρε φιλε, που σε πειραξε που στηριζουμε Κούλη με τα"ψυχολογικα", δειξε μου ενα ποστ που κραζεις αυτους που νυχθημερον λιβανιζουν το μεγιστο ψυχάκι τον Κασιδιαρη, επιλεκτικά ευαισθητε. Κάπου ελεος δηλαδημελετας το μπου. κομ. κανοντας νυχθημερων προπαγανδα υπερ ενος τυπου με πολλα τικ και ψ/χ.
Περίεργος νόμος πάντως αυτός , δηλαδή ο νόμος προβλέπει οτι μπορείς να αλλάξεις όνομα ότι ώρα θες , αλλά αν υπάρξει κάποια συνωνυμία μετά απο την αλλαγή που έκανες , η έστω και κατα την ίδρυση του όποιου κόμματος δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή ;Παντα γινοταν. Γιατι δεν ψαχνετε τιποτα και ανακαλυπτετε τωρα την αμερικη? Οχι, δεν προβλεπονται συστασεις. Ο νομος ειναι σαφης. Να ξεστραβωθουν.
Κατατιθενται οι φακελοι. Οταν ληξει η προθεσμια, τους παιρνει ο δικαστης και αποφασιζει. Ειναι σαν να μου λες οτι θα κανω εγω μια μαλακια στον φακελο που εδωσα στον δικαστη για μια υποθεση μου και θα εχω την απαιτηση αν εχω κανει λαθος, να μην με απορριψει αλλά να μου κανει " συσταση" να το διορθωσω. Καθολου παραξενος δεν ειναι ο νομος. Παραξενοι ειναι οι αχρηστοι.Περίεργος νόμος πάντως αυτός , δηλαδή ο νόμος προβλέπει οτι μπορείς να αλλάξεις όνομα ότι ώρα θες , αλλά αν υπάρξει κάποια συνωνυμία μετά απο την αλλαγή που έκανες , η έστω και κατα την ίδρυση του όποιου κόμματος δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή ;
Ποια ειναι η " επομενη φαση"? Εχει προημιτελικά και φαιναλ φορ?Απλα πληροφοριακα επειδη μαλλον καποιοι δουλευουν με χρονοκαθυστερηση το κομμα του κασι περασε στην επομενη φαση για την τελικη κριση....Συνεχιστε τα ποστ σας
Ποια ειναι η " επομενη φαση"? Εχει προημιτελικά και φαιναλ φο