Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τον καταπιε και τον εφτυσε σα μαρουλι απο το δοντι τον χατζηνικολαου τοτε με τον κορκονεα. βρες αλλο.

Έλα μωρέ μαλάκας είναι. Έχει κάτι σπίτια στην Αθήνα και στη Σαντορίνη και γαμάει τις βιζιτομοντέλες...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έλα μωρέ μαλάκας είναι. Έχει κάτι σπίτια στην Αθήνα και στη Σαντορίνη και γαμάει τις βιζιτομοντέλες...

ετσι πες με και μενα μαλακα. συ εχεις φτιασει τιποτα ή σου λειπουνε οι 99 να συμπληρωσεις κατοσταρικο, να σε λεω μαγκα?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε Περσονα "Ελληνοφρενεια " βλεπεις ?
Μενεις ,που μενεις στο καρακιτσαριο που λεγεται Κυπρος ,με τους κακογουστους κατοικους με την απαισια προφορα ,βλεπεις και κακογουστες εκπομπες ?
Θα μου πεις ,τον Ιουλιο νυμφευεσαι την Τζυμπρια ,οποτε εχεις χασει την ψυχραιμια σου και την κριτικη ικανοτητα σου.
Καλα στεφανα Περσονακο,και καλους απογονους που να διατρεφονται με  το θρεπτικο χαλουμι.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ετσι πες με και μενα μαλακα. συ εχεις φτιασει τιποτα ή σου λειπουνε οι 99 να συμπληρωσεις κατοσταρικο, να σε λεω μαγκα?
δεν το εννοει ετσι ρε
το ποστ του βριθει ειρωνιας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε Περσονα "Ελληνοφρενεια " βλεπεις ?
Μενεις ,που μενεις στο καρακιτσαριο που λεγεται Κυπρος ,με τους κακογουστους κατοικους με την απαισια προφορα ,βλεπεις και κακογουστες εκπομπες ?
Θα μου πεις ,τον Ιουλιο νυμφευεσαι την Τζυμπρια ,οποτε εχεις χασει την ψυχραιμια σου και την κριτικη ικανοτητα σου.
Καλα στεφανα Περσονακο,και καλους απογονους που να διατρεφονται με  το θρεπτικο χαλουμι.

θανασάκη να σε κάνω αναφορά στο συντονιστή ή θα με πει ο εκτορας κακόπουστα;
αααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα ήσαντε άμπαλλος δε θα σε είχα στη βασική ενδεκάδα.
πουστάκι πανέξυπνο είσαι σαν το απολειφάδι.
και έτσι γουστάρω.
όχι με τα μπαζότουβλα.
αλλά σήμερα είσαι απροπό.

129090275913338509.jpg

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
συ βαλε το κεφαλι κατω και διαβαζε να βγαλεις λεφτα για ταξιδια του χρονου. το επιτελειο ειναι ο ιδιος. οποιος παει να τον παιξει μπαλιτσα τετ α τετ στη κουβεντα ζωντανα, εχει φαει γκολ απο τα αποδυτηρια. ειπαμε τους κανει αδιαβαστους στο τομεα του. και εχει και στομαχι το πουτανακι και σε μανουρα μονος του με εξαγριωμενους και δε του τοχα.
Στο αντικείμενό του μπορεί να είναι εξπερ,αλλά στο θέμα της μανούρας θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη...
4 χρόνια τον έτρωγα στη μάπα...

Μανουριάζεται μόνο εκεί που τον πέρνει ή όταν βλέπει ότι ο αλλος απλά τον γράφει στα πελέδια του...

Οταν όμως έγινε πραγματική μανούρα και έπεσαν οι πρώτες φάπες,χεσμεντεν και ΚΟ ΚΟ ΚΟ...

Γραφικός,καραγκιόζης και τσάμπα μάγκας με ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οχι που θα αφηνατε θρεντ αγαμητο  :jerking: :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θανασάκη να σε κάνω αναφορά στο συντονιστή ή θα με πει ο εκτορας κακόπουστα;
αααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τραβα το καζανακι αυτου του πιουσσσσσσστη. κουραζει και το θανατο αυτος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο αντικείμενό του μπορεί να είναι εξπερ,αλλά στο θέμα της μανούρας θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη...
4 χρόνια τον έτρωγα στη μάπα...

Μανουριάζεται μόνο εκεί που τον πέρνει ή όταν βλέπει ότι ο αλλος απλά τον γράφει στα πελέδια του...

Οταν όμως έγινε πραγματική μανούρα και έπεσαν οι πρώτες φάπες,χεσμεντεν και ΚΟ ΚΟ ΚΟ...

Γραφικός,καραγκιόζης και τσάμπα μάγκας με ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ...

μα τι λες ρε........
έφαγε ψιλές και κοκοκό;
μαλάκας είσαι;
εδώ άντεξε στην τακουνιά......

ααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχχααχα

Επισκέπτης
Πάλι διατρεβλώνεις;
Τουλάχιστον παραμένεις εξαιρετικός στο κόπυ πέηστ...

Πάμε πάλι...
Είχα ξεκινήσει διάλογο με το νάτσο...
Ξαφνικά πετάχτηκες σχολίασες μια απάντησή μου στο νάτσο για το ζήτημα του ποταμού...

"Τα περί πτωμάτων που τα πήρε το ποτάμι ή τα είδαν "αυτόπτες μάρτυρες" θα προξενούσαν αφόρητο γέλωτα αν δεν με σόκαρε η ελαφρότητα με την οποία κάποιοι κατασκεύαζαν και κατασκευάζουν πραγματικότητες..".

Εσύ σχολίάζεις στο καπάκι:

"Όπως ας πούμε το ακριβές αντίγραφο δελτίου εγκλημάτικότητας με φωτογραφία από σύλληψη του 1925. Που είχαν φροντίσει να βγάλουν πολλές φωτογραφίες για να υπάρχουν για "τυχόν" μελλοντική χρήση.

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα στο αντίγραφο Ποινικού Μητρώου σήμερα επικολλάται φωτογραφία;;;;;;

Αλλά είπαμε: μόνον κάποιοι κατασκευάζουν πραγματικότητες.............."

Και φυσικά επακολούθησε ο διάλογος που παραθέτεις, εννοείται χωρίς το άνω μέρος, για τη δημιουργία εντυπώσεων...

Άλλο σου είπα άλλο κατάλαβες.
Άλλο σου είπε (ο voltaire) άλλο κατάλαβες.

Κόψε τα πολλά με το μέμο (γιατί πατινάρεις) και άντε Λουτράκι να ρίξεις καμιά βουτιά να ξελαμπικάρεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom