Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
περσον, ο Κουγιας οσο γραφικος και να ειναι, τους εχει μπαλιτσα ολους με πρωτο και καλυτερο τον δικηγορικο συλλογο. αδιαβαστο δε θα τον πιασεις ποτε και κανει ρομπιτσα ευκολα οποιον του κολλησει. στα προσωπικα του ειναι χαρβαλο οκ αλλο καπελο.
Τον εχω δει να κανει και μαγκιες σε κοσμο που αλλος θα μασαγε, δε του τοχα ομολογουμενως. κατι εχει απο στομαχι ο ζουμπας  ;)

Επισκέπτης
περσον, ο Κουγιας οσο γραφικος και να ειναι, τους εχει μπαλιτσα ολους με πρωτο και καλυτερο τον δικηγορικο συλλογο. αδιαβαστο δε θα τον πιασεις ποτε και κανει ρομπιτσα ευκολα οποιον του κολλησει. στα προσωπικα του ειναι χαρβαλο οκ αλλο καπελο.
Τον εχω δει να κανει και μαγκιες σε κοσμο που αλλος θα μασαγε, δε του τοχα ομολογουμενως. κατι εχει απο στομαχι ο ζουμπας  ;)
Ξέρεις τι επιτελείο έχει από κατώ;;;

Πόσους ασκούμενους άριστους;;;

Το σύστημα το ίδιο είναι ο Κούγιας!!!

Ικανος σίγουρα για να φτάσει κ μείνει εκεί,τώρα τι είδους ικανότητες παίρνει κουβέντα....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Άμα το ρίξουμε σε κατάσταση κερκίδας και εγώ 1personanongrata και τις φυτιλιές του φίλου μου του μέμου ...
Αλλά , και όλους αυτούς που , αν ο διάλογος δεν χανόταν σε "δυναμικούς" μονολόγους , θα πόσταραν τη γνώμη τους περισσότερο ... και θα είχαν , σίγουρα ενδιαφέροντα πράγματα να πουν ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κοντοζητημα    :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δες το βίντεο...
σήμερα είσαι σε πολύ άσχημη μέρα Κριστιάνο.......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξέρεις τι επιτελείο έχει από κατώ;;;

Πόσους ασκούμενους άριστους;;;

Το σύστημα το ίδιο είναι ο Κούγιας!!!

Ικανος σίγουρα για να φτάσει κ μείνει εκεί,τώρα τι είδους ικανότητες παίρνει κουβέντα....

συ βαλε το κεφαλι κατω και διαβαζε να βγαλεις λεφτα για ταξιδια του χρονου. το επιτελειο ειναι ο ιδιος. οποιος παει να τον παιξει μπαλιτσα τετ α τετ στη κουβεντα ζωντανα, εχει φαει γκολ απο τα αποδυτηρια. ειπαμε τους κανει αδιαβαστους στο τομεα του. και εχει και στομαχι το πουτανακι και σε μανουρα μονος του με εξαγριωμενους και δε του τοχα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τι έκανα λέει;;;;;;
Εγώ έσπευσα να πάρω θέση;;;;;;;;;;
Εγώ βιάζομαι;;;;;;;

Εγώ, στο πρώτο μήνυμα μου, στο παρόν νήμα σήμερα είπα:

Και εσύ απάντησες αμέσως από κάτω:

Εσύ δεν ήσουν εκείνος που με έβαλες στην συζήτηση για νεκρούς στο ποτάμι;;;;;

Εγώ είχα πει τίποτε για ποτάμι και για νεκρούς;;;;;;;;

ΕΛΕΟΣ, δηλαδή ΕΛΕΟΣ, πραγματικά.

ΕΛΕΟΣ.

(για να μην πω ποιός άρχισε τους χαρακτηρισμούς περί γραφολόγων κλπ οι οποίοι είναι και αυτοί άσχετοι για το θέμα διότι εγώ ποτέ δεν έκανα ανάλυση γραφής).

Πάλι διατρεβλώνεις;
Τουλάχιστον παραμένεις εξαιρετικός στο κόπυ πέηστ...

Πάμε πάλι...
Είχα ξεκινήσει διάλογο με το νάτσο...
Ξαφνικά πετάχτηκες σχολίασες μια απάντησή μου στο νάτσο για το ζήτημα του ποταμού...

"Τα περί πτωμάτων που τα πήρε το ποτάμι ή τα είδαν "αυτόπτες μάρτυρες" θα προξενούσαν αφόρητο γέλωτα αν δεν με σόκαρε η ελαφρότητα με την οποία κάποιοι κατασκεύαζαν και κατασκευάζουν πραγματικότητες..".

Εσύ σχολίάζεις στο καπάκι:

"Όπως ας πούμε το ακριβές αντίγραφο δελτίου εγκλημάτικότητας με φωτογραφία από σύλληψη του 1925. Που είχαν φροντίσει να βγάλουν πολλές φωτογραφίες για να υπάρχουν για "τυχόν" μελλοντική χρήση.

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα στο αντίγραφο Ποινικού Μητρώου σήμερα επικολλάται φωτογραφία;;;;;;

Αλλά είπαμε: μόνον κάποιοι κατασκευάζουν πραγματικότητες.............."

Και φυσικά επακολούθησε ο διάλογος που παραθέτεις, εννοείται χωρίς το άνω μέρος, για τη δημιουργία εντυπώσεων...

Επισκέπτης
συ βαλε το κεφαλι κατω και διαβαζε να βγαλεις λεφτα για ταξιδια του χρονου. το επιτελειο ειναι ο ιδιος. οποιος παει να τον παιξει μπαλιτσα τετ α τετ στη κουβεντα ζωντανα, εχει φαει γκολ απο τα αποδυτηρια. ειπαμε τους κανει αδιαβαστους στο τομεα του. και εχει και στομαχι το πουτανακι και σε μανουρα μονος του με εξαγριωμενους και δε του τοχα.
Ας πούμε η Κανέλη τρώει γκολ;;; :think:

Ασέ τώρα,γμτ όλοι στο fan club Κούγια είστε;! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αααααααααααααχχααχχαχαχαχαχααχα
αλλαγή τώτα κριστιάνο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασε με εμενα, εγω ειμαι αμπαλος, σε αλλους τομεις ειδικοτητα.
αμα ήσαντε άμπαλλος δε θα σε είχα στη βασική ενδεκάδα.
πουστάκι πανέξυπνο είσαι σαν το απολειφάδι.
και έτσι γουστάρω.
όχι με τα μπαζότουβλα.
αλλά σήμερα είσαι απροπό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τον καταπιε και τον εφτυσε σα μαρουλι απο το δοντι τον χατζηνικολαου τοτε με τον κορκονεα. βρες αλλο.
ναι ναι. αλλο βίντεο είδαμε......
αααααααααααααααχχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αμα ήσαντε άμπαλλος δε θα σε είχα στη βασική ενδεκάδα.
πουστάκι πανέξυπνο είσαι σαν το απολειφάδι.
και έτσι γουστάρω.
όχι με τα μπαζότουβλα.
αλλά σήμερα είσαι απροπό.
περσονα μην ξεχασεις να βαλεις τον μπαικερ....
στα μετοπισθεν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom