Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όπως ότι δεν είπα ΠΟΤΕ τίποτε για πτώματα σε ΚΑΝΕΝΑ ποτάμι.

Εγώ είπα κι εννοούσα τα πρεζάκια που κατάπιε το ποτάμι τη δεκαετία του 90 και δεν τ'αναζήτησε ποτέ κανείς.
Δε μίλησα για πτώματα απ'το πολυτεχνείο στο ποτάμι.

Ο νομικός μας τα έμπλεξε λιγάκι..

Επισκέπτης
Εγώ είπα κι εννοούσα τα πρεζάκια που κατάπιε το ποτάμι τη δεκαετία του 90 και δεν τ'αναζήτησε ποτέ κανείς.

Λιλάκι!!! :cheesy:

Είναι μία κουφάλα αυτός!!! :booty:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επίσης, ξέρω ότι ένας κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει ισόβια θα κάνει ό,τιδήποτε για να ελαφρύνει τη θέση του (αυτό φυσικά πάει και για τους κατηγορούμενους για τρομοκρατία) αλλά ξέρω καλά ότι το ίδιο κάνουν ενίοτε και οι πολιτικώς ενάγοντες, με το ίδιο πείσμα και φανατισμό...

ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα όπως έκαναν οι Ξηροί λχ που σας γράφουν ακόμα στα παπάρια τους......

διεκδικείς επάξια τον τίτλο του Κούγια του σάιτ.
βεβαίως μαζί με τη φήμη έρχονται και οι τακουνιές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ανάτρεξε στην γραμμή υπεράσπισης του Κορκονέα από τον Κούγια και θα καταλάβεις.
ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κι εγώ λέω πως μιλάτε ακόμα οφφ τόπικ.
κοινώς για τον πούτσο θρεντ.
τι σχέση έχει η βόμβα στο Χρυσοχοϊδη με την ιστορία του Πολυτεχνείου;

Πότε θα μάθετε να ζείτε με το παρόν και όχι με το μέλλον;

Γαμώ το κέρατό μου, σε αυτή την γαμοχώρα πότε θα σταματήσουμε να κρίνουμε το πόσο κακό είναι κάτι σε σχέση με το πόσο κακό ήταν το προηγούμενο και το πόσοι το ξαναέκαναν αλλα δεν τιμωρήθηκαν στο παρελθόν;;

Εγώ λοιπόν κρίνω το γεγονός και λέω αν είναι δυνατόν να μπούνε κι άλλες τέτοιες βομβούλες αλλά αν μην πάρουνε αθώες ψυχές (δεν ξέρω τι ήταν ο υπασπιστής)
Να μην μπορούνε να ξεμυτίσουνε από τα γραφεία τους.

Κάθεται ο μαλάκας ο χλεχλές ο Σαμαράς και κάνει τώρα πανηγύρι, την ώρα που ο κόσμος χάνεται...έξοδα και παλαμάκια της πλάκας.
δεν αλλάζει τίποτα στη ραγιαδοχώρα γαμώτο

όχι μία....10 τέτοιες πρέπει να σκάσουνε...και να πηγαίνουνε εναλλάξ, μία ΠΑΣΟΚ, μία ΝΔ, μία ΚΚΕ, μία τσούριζα μία Λαος....
να τρέμουνε όλοι για το τι μαλακία θα κάνουνε και τι θα πούνε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ενώ ο νομικός του site τι λέει;;;;

Αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες σε δολοφονίες στο Πολυτεχνείο;;

Έχω παραθέσει και παλαιότερα τα αποτελέσματα έρευνας του ΕΚΚΕ, εσύ συνέχισε να θεωρείσαι η αυθεντία.

Υ.Γ. Και καλάς τα πας και εσύ στην διαστρέβλωση.
Είπα ότι ενώ υπάρχει σύλληψη από το 1936 καταδικαστική απόφαση φαίνεται το 1938.

Όπως ότι δεν είπα ΠΟΤΕ τίποτε για πτώματα σε ΚΑΝΕΝΑ ποτάμι.

Συνέχισε, καλά τα πας.......

Για νομικός του site...

Ποιος μιλάει για διαστρέβλωση...
Είπα ότι εκτός των εικοσιτριών του πορίσματος τσεβά, δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλους νεκρούς που δεν έχουμε όνομα, δεν έχουμε πτώμα, δεν έχουμε δήλωση εξαφάνισης  αλλά κάποιοι κάπου- κάπως- κάποτε υποτίθεται ότι είδαν...
Επίσης δεν είπα ότι μίλησες για ποτάμι αλλά έσπευσες να πάρεις θέση στη διαφωνία μου με το νάτσο...
Βιάζεσαι και καρφώνεσαι.

Και μιας και το έχεις ρίξει στη λογικοφάνεια, σύλληψη δεν σημαίνει απαραίτητα και καταδίκη...Τόσο το 1936 όσο και το 2010, μπορεί κάποιος να συλληφθεί, να αφεθεί ελεύθερος και να δικαστεί μετά από 2,3,4, χρόνια...Ή να παρανμείνει προσωρινά κρατούμενος μέχρι τη δίκη...

Και επαναλμβάνω μιας και πρέπει να εξηγώ τα πάντα διότι ελοχεύει ο κίνδυνος της διατρέβλωσης...
Προσωπικά δεν πήρα θέση αν το ποινικό μητρώο είναι γνήσιο...Είπα (είσαι φοβερός στην αναζήτηση παλαιών ποστς- μπορείς να το εξακριβώσεις) ότι για να είμαστε σίγουροι, πρέπει να βρούμε βεβαιωμένα γνήσιο ποινικό μητρώο της αυτής εποχής για να έχουμε μέτρο σύγκρισης...
Εσύ βέβαια άρχισες ΄να λες ότι αποκλείεται να είχαν έξτρα φωτό ή αρνητικά, αποκλείεται το ένα, αποκλείεται το άλλο, δεν σου φαίνεται λογικό το ένα , δεν σου φαίνεται λογικό το άλλο...
Και δεν κράτησες καν μια επιφύλαξη...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Too little, too late...
Εκεί που μιλούσαμε για 1970 μιλάς ξαφνικά για 1990, τώρα λες ότι δεν αναφερόσουν στο πολυτεχνείο...

Πάμε πάλι λοιπόν...Πλην των νεκρών του πορίσματος τσεβά, εκ των οποίων κανείς στο χώρο του πολυτεχνείου, δεν υπήρξαν άλλοι νεκροί και τα περί αγνώστων νεκρών που ποτέ δεν βρέθηκαν πτώμα ή άλλα τεκμήρια ύπαρξής τους αλλά καταθέσεις "αυτοπτών μαρτύρων" δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο...
Εννοείται βέβαια ότι κανείς δεν έπρεπε να πεθάνει πουθενά, ότι η χούντα είναι κακή και ο παπαδόπουλιος μαλάκας...
I rest my case...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλέξη μου ...
α.
εδώ προσπαθησαν να αμφισβητήσουν ότι ΥΠΗΡΞΑΝ νεκροί.
όταν έρχονται τα στοιχεία αρχίζουν οι κωλοτούμπες. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΟΣ.
ααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχααχαχαχ δεν είναι γιάννης είναι γιαννάκης.
γι αυτό βεβαίως τεχνηέντως προσπαθείς να μας πείσεις ότι ρε αδερφέ μας έχουν ζαλίσει τα ριπαπά με τους νεκρούς δήθεν στο πολυτεχνείο.
μεγάλη ευαισθησία για το πόσοι πέθαναν ΕΝΤΟΣ και πλήρης αναισθησία (20 και κάτι 30 μείον κάτι) γι αυτούς που πέθαναν εκτός.
β.
είχα πει και όταν ποσταρες τις μαλακίες ότι δε θα θεωρήσω ποτέ ΓΝΗΣΙΟ ή αποδεκτό ΠΟΙΝΙΚΟ Μητρώο από ΧΟΥΝΤΕΣ είτε σταλινικού, είτε Μεταξικού καθεστώτος.
εσύ κρατάς επιφυλάξεις.

κράτα και καμμιά ομπρέλλα για τα αβγά και τα ροχάλια.....
από ουσία κοκορίκο και από φούμα κόκο-πίκο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γουσταρω να διαβαζω ισιο  :rockon:

εντιτ. ισιος/βολταιρος ωραια μπαλιτσα  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εννοείται βέβαια ότι κανείς δεν έπρεπε να πεθάνει πουθενά, ότι η χούντα είναι κακή και ο παπαδόπουλιος μαλάκας...
I rest my case...

σωστό.
τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται αρκεί να μας συμφέρει.
Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης.........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα όπως έκαναν οι Ξηροί λχ που σας γράφουν ακόμα στα παπάρια τους......

διεκδικείς επάξια τον τίτλο του Κούγια του σάιτ.
βεβαίως μαζί με τη φήμη έρχονται και οι τακουνιές.

Οι ξηροί είναι στη φυλακή και μόνο κάτι καμμενοτυπίες και ταρζάν τους δίνουν βήμα...

Όσο για τον Κούγια, μαζί με τη φήμη έρχονται και οι πούτσοι σε γυναίκες που δεν έχετε δεί ούτε με € 500 το δίωρο...
Οι τακουνιές είναι παράπλευρη απώλεια και φυσικά καλύτερα τακούνα μοντέλας παρά παντόφλα ελλεινίδας!
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ πάλι 1personanongrata!!! :sunglasses:

Ο καθένας με τα βίτσια του!!! :2funny:

ειναι fun case και ο κοουτς, αλλα δε μ'αρεσει που παιζει ιδια μπαλα ειτε με ρεαλ ειτε με παναιγειαλειο. εξισωσεις τσ τσ

Επισκέπτης
Οι ξηροί είναι στη φυλακή και μόνο κάτι καμμενοτυπίες και ταρζάν τους δίνουν βήμα...

Όσο για τον Κούγια, μαζί με τη φήμη έρχονται και οι πούτσοι σε γυναίκες που δεν έχετε δεί ούτε με € 500 το δίωρο...
Οι τακουνιές είναι παράπλευρη απώλεια και φυσικά καλύτερα τακούνα μοντέλας παρά παντόφλα ελλεινίδας!
Χαλάρωσε ρε fan,oύτε οι ρουβίτσες έτσι!!! :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια αλέξη.....
σε όλα συμφωνάμε απλά δε γουστάρω το κλαψομούνιασμα.
Υ.Γ.
το ξέρω ότι είσαι μοντελοπνίχτης.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Επίσης δεν είπα ότι μίλησες για ποτάμι αλλά έσπευσες να πάρεις θέση στη διαφωνία μου με το νάτσο...
Βιάζεσαι και καρφώνεσαι.

Τι έκανα λέει;;;;;;
Εγώ έσπευσα να πάρω θέση;;;;;;;;;;
Εγώ βιάζομαι;;;;;;;

Εγώ, στο πρώτο μήνυμα μου, στο παρόν νήμα σήμερα είπα:

Όπως ας πούμε το ακριβές αντίγραφο δελτίου εγκλημάτικότητας με φωτογραφία από σύλληψη του 1925. Που είχαν φροντίσει να βγάλουν πολλές φωτογραφίες για να υπάρχουν για "τυχόν" μελλοντική χρήση.

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα στο αντίγραφο Ποινικού Μητρώου σήμερα επικολλάται φωτογραφία;;;;;;

Αλλά είπαμε: μόνον κάποιοι κατασκευάζουν πραγματικότητες..............

Και εσύ απάντησες αμέσως από κάτω:

Αφού ο ειδικός γραφολόγος- εξπερ στα συστήματα αρχειοθέτησης της δεκαετίας του 1930 του σάιτ αποφάνθηκε ότι το συγκεκριμένο ποινικό μητρώο είναι πλαστό, δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο...
Να υποθέσω δηλαδή ότι ο κλάρας δεν είχε καταδικαστεί ούτε για κομμουνσιτική δράση βάσει μεταξικού νόμου, αφού το λέει το πλαστό ποινικό μητρώο...
[size=20pt]Πες μας τώρα και για τους νεκρούς που πήρε το ποτάμι...
[/size]
Υ/γραφο: Τα σημερινά ποινικά μητρώα δεν έχουν φωτό όπως επίσης δεν αναφέρουν και συλλήψεις αλλά μόνο καταδίκες...Την ξέρεις τη διαφορά.

Εσύ δεν ήσουν εκείνος που με έβαλες στην συζήτηση για νεκρούς στο ποτάμι;;;;;

Εγώ είχα πει τίποτε για ποτάμι και για νεκρούς;;;;;;;;

ΕΛΕΟΣ, δηλαδή ΕΛΕΟΣ, πραγματικά.

ΕΛΕΟΣ.

(για να μην πω ποιός άρχισε τους χαρακτηρισμούς περί γραφολόγων κλπ οι οποίοι είναι και αυτοί άσχετοι για το θέμα διότι εγώ ποτέ δεν έκανα ανάλυση γραφής).

Επισκέπτης
Too little, too late...
Εκεί που μιλούσαμε για 1970 μιλάς ξαφνικά για 1990, τώρα λες ότι δεν αναφερόσουν στο πολυτεχνείο...

Πάμε πάλι λοιπόν...Πλην των νεκρών του πορίσματος τσεβά, εκ των οποίων κανείς στο χώρο του πολυτεχνείου, δεν υπήρξαν άλλοι νεκροί και τα περί αγνώστων νεκρών που ποτέ δεν βρέθηκαν πτώμα ή άλλα τεκμήρια ύπαρξής τους αλλά καταθέσεις "αυτοπτών μαρτύρων" δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο...
I rest my case...

Ρε μπαγλαμά γαμώ το φελέκι σου,αυτό που προσπαθώ να βάλω στη γκλάβα σου είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να πας σαν το σκυλί στ'αμπέλι και να μη σε αναζητήσει κανείς.
Είτε το 197κάτι (τό'πιασες το υπονοούμενο?) είτε το 1990.

Τι διάολο? στις 400 στροφές σας ρυθμίζουνε??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι fun case και ο κοουτς, αλλα δε μ'αρεσει που παιζει ιδια μπαλα ειτε με ρεαλ ειτε με παναιγειαλειο. εξισωσεις τσ τσ

και συ όταν θα παίζεις μπάλλα με τον κόουτς δε θα βαράς πέναλτυ όπως ο Ρονάλντο.
αλλιώς σφύριξα κι έληξες.

και γιατι ρε φωστηρα δε τα μνημονευουν στο μνημοσυνο καθε 17 νοεμβριου στη καταθεση στεφανου? θα χανανε την ευκαιρια?

ουρτττττττττττττττττττττττττττ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom