Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κοιτα να δεις φιλε
δεν την ξερω την περιπτωση αλλα
προπαγανδιστικοι μηχανησμοι υπαρχουν σε καθε ιδεολογια(πολιτικη,οπαδικη)
για την προωθηση της
ετσι λειτουργουσαν τα πραματα εδω και αιωνες
για αυτο παιδια μια ειναι η λυση:
μακρια απο καθε ειδους κομματοποιηση
θα ασπαστουμε τον κροποτκινισμο
pure anarchy.......................
Η ιστορία φτιάχτηκε μετά από τους φασίστες,ξύπνα!!! :rolleyes:

Καθόλου δυσκόλο πράγμα δεν είναι να δημιουργήσεις μία ψεύτικη φωτογραφία !!! ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε κατουραω ΑΜΟΡΦΩΤΕ και ΑΠΛΥΤΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ

μέχρι την επόμενη φορά που θα σε ΜΠΟΥΚΩΣΩ μπροστά σε ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ τράβα διάβασε !!!

Κ Α Ρ Α Γ Κ Ι Ο Ζ Η
ααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχα
έχω ομπρελίνι γυφτόπουστα.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Η ιστορία φτιάχτηκε μετά από τους φασίστες,ξύπνα!!! :rolleyes:

Καθόλου δυσκόλο πράγμα δεν είναι να δημιουργήσεις μία ψεύτικη φωτογραφία !!! ;)

μικρε τραβα στην παπαρηγα να σου κανει μαθημα και μετα ελα απο δω να δουμε τι εμεθες. :birdman:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βέβαια, εδώ κάποιοι μιλάνε για εξέγερση του 12/2008 (αλήθεια, τί κάνουν οι αυτόπτες μάρτυρες της 6-12-2008; )
:2funny: :2funny: :2funny:
Για πες μας ρε ισιε για την "κυρια",κατοικου οδου τζαβελλα, -βασικης μαρτυρα υπερασπισης-που ενω κατεθεσε αρχικα οτι δεν ειχε συνομιλησει τηλεφωνικα με αστυνομια,βρεθηκαν συνολικα 10 κλησεις της, μεχρι το επομενο μεσημερι, με συγκεκριμενο αστυνομικο που διενεργησε αυτοψια το βραδυ της δολοφονιας και ηταν παρων στην αυτοψια του ανακριτη...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
Για πες μας ρε ισιε για την "κυρια",κατοικου οδου τζαβελλα, -βασικης μαρτυρα υπερασπισης-που ενω κατεθεσε αρχικα οτι δεν ειχε συνομιλησει τηλεφωνικα με αστυνομια,βρεθηκαν συνολικα 10 κλησεις της, μεχρι το επομενο μεσημερι, με συγκεκριμενο αστυνομικο που διενεργησε αυτοψια το βραδυ της δολοφονιας και ηταν παρων στην αυτοψια του ανακριτη...

Νομίζω η συγκεκριμένη κυρία ήταν ουσιαστικά μάρτυρας κατηγορίας και στην κατάθεσή τους, αναφορικά με το που βρέθηκε το πτώμα, υπολογίστηκε η κλίση των χεριών του κορκονέα ότι ήταν παράλληλη με το έδαφος, σα να πυροβολούσε ευθεία...
Παρόλο που μετά το φόνο βρέθηκαν δεκάδες να πουν "ήμουν και εγώ εκεί" τελικα οι μόνοι που μπορούσαν να πουν πού έπεσε ο πιτσιρικάς ήταν η ως άνω κυρία η οποία αποδείχθηκε αναξιόπιστη και ο κολλητός του, ο οποίος "εξαφανίστηκε" δηλώντας ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο...
Οι υπόλοιποι που ήταν κατά δήλωσή τους μπροστά, που στο διάολο είναι;

Επισκέπτης
Νομίζω η συγκεκριμένη κυρία ήταν ουσιαστικά μάρτυρας κατηγορίας και στην κατάθεσή τους, αναφορικά με το που βρέθηκε το πτώμα, υπολογίστηκε η κλίση των χεριών του κορκονέα ότι ήταν παράλληλη με το έδαφος, σα να πυροβολούσε ευθεία...
Παρόλο που μετά το φόνο βρέθηκαν δεκάδες να πουν "ήμουν και εγώ εκεί" τελικα οι μόνοι που μπορούσαν να πουν πού έπεσε ο πιτσιρικάς ήταν η ως άνω κυρία η οποία αποδείχθηκε αναξιόπιστη και ο κολλητός του, ο οποίος "εξαφανίστηκε" δηλώντας ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο...
Εντάξει αυτοκτονία ήτανε λοιπόν,μην το παιδεύουμε άλλο!!! :cheesy:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
34yns42.jpg

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ναι όπως το σοσιαλιστικό Πασόκ ένα πράγμα!!! :tooth:
Τι να σου πω...εγώ γενικά όταν ακούω για προστάτες του λαού, εργατών, φτωχών κλπ...την κάνω με ελαφριά.
Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.

Επισκέπτης
Τι να σου πω...εγώ γενικά όταν ακούω για προστάτες του λαού, εργατών, φτωχών κλπ...την κάνω με ελαφριά.
Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.
Δυστυχώς κάποιος πούστης πρέπει να κυβερνάει αυτόν τον τόπο,ο λαός δεν γίνεται!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1) Παγέρά αδιάφορο

Moi non plus...

2) Τον όρο runaway τον έχεις ακουστά??

Ω, ναι...Διεθνώς αναφέρεται σε παιδιά που το έσκασαν από το σπίτι τους...

Αλλά δεν βλέπω τί σκέχη μπορεί να έχει με το πολυτεχνείο, εκτός εαν υποστηρίζεις ότι η χούντα σκότωσε παιδιά που είχαν φύγει από το σπίτι τους (πράγμα μάλλον σπάνιο στην ελλάδα του 1973) και είχανε πάει για συμπαράσταση στο πολυτεχνείο και πέταξε τα πτώματα στον Κηφισό με άκρα μυστικότητα...
Τέτοιο σενάριο δεν το είχα σκεφτεί και νομίζω ότι ούτε ο Σπίλμπεργκ θα το σκεφτόταν ποτέ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δυστυχώς κάποιος πούστης πρέπει να κυβερνάει αυτόν το τόπο,όλοι μαζί ο λαός δεν γίνεται!!!
Θα βρούμε μωρέ κάποιον, μην αγχώνεσαι. Άλλωστε πόσοι έχουν λεφτά για rolex?

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η συγκεκριμενη "κυρια" ηταν βασικη μαρτυρας υπερασπισης...και βαση υποδειξεων της προσδιοριστηκαν οι θεσεις του θυτη και του θυματος και του σημειου εξοστρακισμου της σφαιρας...ο καθενας μπορει να εχει τις μικρες-μεγαλες φοβιες του, οταν του ζητειται να καταθεσει εναντιον αστυνομικου,ποσο μαλλον αν θεωρει το δικαστικο παιχνιδι στημενο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η συγκεκριμενη "κυρια" ηταν βασικη μαρτυρας υπερασπισης...και βαση υποδειξεων της προσδιοριστηκαν οι θεσεις του θυτη και του θυματος και του σημειου εξοστρακισμου της σφαιρας...ο καθενας μπορει να εχει τις μικρες-μεγαλες φοβιες του, οταν του ζητειται να καταθεσει εναντιον αστυνομικου,ποσο μαλλον αν θεωρει το δικαστικο παιχνιδι στημενο...

Μάρτυρας βάσει της κατάθεσής της συντάσσεται το κατηγορητήριο δεν μπορεί να είναι μάρτυρας υπεράσπισης...
Και επαναλαμβάνω το ερώτημα: Δεκάδες άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι ήταν μπροστά στο φόνο και τα είδαν ΟΛΑ.
Που στο διάολο είναι τώρα όλοι αυτοί;
Φοβούνται όλοι την αστυνομία ή τις διασυνδέσεις ενός πρώην ειδικού φρουρού;

αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα περί αυτοπτών μαρτύρων δεν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom