Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά μάστορα μας δουλεύεις έτσι; ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ είναι συνεχώς ο Παπαδόπουλος και οι λοιπές ένθεν και ένθεν εκτροπές από τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Εάν κατάλαβες ότι εννοώ ως χαρισματική προσωπικότητα το Γ. Παπαδόπουλο... Τί να πω.
Σου κάνουν Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Ιωάννης Καποδίστριας, Ελευθέριος Βενιζέλος, Γεώργιος Παπανδρέου ως χαρισματικές προσωπικότητες;

Αναλυτικότερα κάποια άλλη στιγμή.
Κατ'αρχην αυτα τα περι ερωτος με τον κοινοβουλευτισμο και την Δημοκρατια τα γραφω εκει που δεν πιανει μελανι...
Για να δουμε ομως,αφου οπως λες δεν τα πιανω καλα,τι ακριβως ειπες.
ΞΑΝΑ.
Η επίτευξη των παραπάνω σαφώς βασίζεται και στη βούληση του λαού. Μόνο με νόμους οι οποίοι επιβάλλονται απλά δεν γίνεται προκοπή, είναι σίγουρο. Χρειάζεται η συναίνεση του λαού για να πάει και ο ίδιος μπροστά.
Και ΑΜΕΣΩΣ μετα:
Αλλιώς(supermouse:Eαν ΔΕΝ υπαρχει δλδ.,η λαικη συναινεση...)χρειάζεται χαρισματική προσωπικότητα που να εμπνεύσει και να παρασύρει ή δραστική μείωση των ελευθεριών για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα ή ανοικτά ψέμματα από τον πολιτικό για να σώσει την κατάσταση αυτός.
Τωρα μπορεις να μου εξηγησεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?
Ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ οτι εχεις ως ΕΠΙΛΟΓΗ μεταξυ αλλων(κατα το παραδειγμα του Τελογλου)μια ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.

Και κατι ακομη:
  • [li]Αποδαιμονοποιηση του κερδους[/li]
Tι στον πουτσο ειναι αυτη η"αποδαιμονοποιηση"?
Εγω γνωριζω μονο την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.
Και απο οσο ξερω το κερδος στην Ελλαδα ειναι ΝΟΜΙΜΟ.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 15

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γαμώ την τύχη μου μέσα!
Γιατί να είμαι μικρός πριν το 1989 ???????????

Γαμώ τη γκαντεμια μου μέσα!
Ξέρω κάτι Σαλονικιούς που πηγαίναν πριν το 1989 στη Βουλγαρία
με βαλίτσες γεμάτες οδοντόκρεμες KOLYNOS και καλσόν BIC.

Με 1 KOLYNOS & 1 BIC
γαμούσαν για ένα βράδυ ολόκληρο μια Βουλγάρα , μπάνικια!
Γύριζαν όταν άδειαζαν τις βαλίτσες από kolynos & bic.

Αυτές ήταν εποχές .....

αυτα ηταν χερια...

2327.jpg

Επισκέπτης
Εντός του χώρου του πολυτεχνείου δεν σκοτώθηκε κανείς...
Η κλασσικη παρλαπιπα.
Αφου δεν σκοτωθηκε κανεις ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ του ΕΜΠ,ΑΡΑ δεν υπηρξαν και νεκροι.
Η αν υπηρξαν αυτο εγινε ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ.Η κακια η ωρα...

Οι νεκροι δεν ειναι"του Πολυτεχνειου".
Ειναι ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ του Νοεμβριου του 1973.

Υπαρχει και αλλη σχετικη με την εξεγερση του 11/1973 παρλαπιπολογια,στην οποια οι σιστες και οι φιλοι τους ΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ.

...Και βεβαιως οποιος ισχυριζεται οτι ολα αυτα τα κανει γιατι τον επιασε ο πονος για την ΑΛΗΘΕΙΑ...ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ.

Επισκέπτης
Στα παπάρια μας στο κάτω κάτω,αν γονάτισε ο Bono μπροστά σε οποιδήποτε καριόλα.
Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει συγκεκριμένο συμβολισμό κι εκεί στεκόμαστε.
Σιγά μην ακυρώσουμε και το "αγνώστω θεώ" επειδή ο Παύλος είχε εμφανιστεί στην κρατική ΥΕΝΕΔ..
Ατελειωτα συν.Εννοειται.
Μερικα εργα ξεπερναν τους δημιουργους τους.
Ακομη και αν αυτοι μαλακιστουν τα εργα τους ΜΕΝΟΥΝ.
Και αυτο ελειπε να κανουμε την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ να ακυρωσουμε ενα εργο-συμβολο γιατι στην συνεχεια ο τραγουδιστης,ζωγραφος κλπ.,ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΑΥΤΟΝ για το μπαγιοκο.

Οσοι το ζηταν αυτο δεν ζητανε να καταδικασουμε(εν προκειμενω)τον Μπονο...Οχι.

Θελουν να καταδικασουμε το Sunday,bloody Sunday...AYTO θελουν

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Είπαμε, δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο αποδεικτικό μέσο του πλανήτη οι μάρτυρες...

Για την ακρίβεια, το τελευταίο σε αξιοπιστία αποδεικτικό μέσο είναι οι μάρτυρες. Και κυρίως, χρησιμοποιούνται - γενικά ή σε συγκεκριμένα θέματα - όταν δεν υπάρχουν άλλες αποδείξεις. Έναντι άλλων αποδεικτικών στοιχείων (πχ. διδαγμάτων κοινής πείρας, επιστημονικών αποδείξεων) που προηγούνται σε αποδεικτική αξία δε, δεν επιτρέπεται ανταπόδειξη με μάρτυρες.

Στην περίπτωση κορκό, από την στιγμή που - απ' ότι θυμάμαι - η βαλλιστική έδειξε εξοστρακισμό, έχει τελειώσει η ιστορία περί ευθείας βολής, ακόμη και αν ο δώστα όλα φέρει για μάρτυρες τα τρία εκατομμύρια κατοίκων της Αθήνας.

Εάν είναι αλήθεια αυτό....ο Goebels μπροστά τους είναι αθώα περιστέρα.

Είναι αλήθεια. Το Πολυτεχνείο υπήρξε η μεγαλύτερη επιχείρηση μάρκετινγκ του νεότερου Ελληνικού κράτους.
Αν σκεφτείς πόσες καριέρες φτιάχτηκαν από εκεί, και πόσα μεταπολιτευτικά κλισέ (πχ άσυλο) που ακόμα μας ταλαιπωρούν, καταλαβαίνεις.

Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον που να λέει ότι το Πολυτεχνείο υπήρξε μια αναίμακτη υπόθεση.
Πλην ελαχίστων καμμένων, κανείς επίσης δεν υποστηρίζει ότι οι θάνατοι ήταν δικαιολογημένοι.
Ωστόσο, ακόμα και νεκροί του πορίσματος Τσεβά, είναι αμφισβητούμενοι - πόσο μάλλον ονόματα που αναφέρονται σε άλλες λίστες.
πχ σε κάποια λίστα που έπεσε στα χέρια μου, αναφέρεται νεκρός από σφαίρες στους Αγίους Αναργύρους.
Εντάξει, νεκρός της χούντας είναι, αναμφισβήτητα, αλλά πως στον πούτσο συνδέεται με το Πολυτεχνείο;

περσον, ο Κουγιας οσο γραφικος και να ειναι, τους εχει μπαλιτσα ολους με πρωτο και καλυτερο τον δικηγορικο συλλογο. αδιαβαστο δε θα τον πιασεις ποτε και κανει ρομπιτσα ευκολα οποιον του κολλησει. στα προσωπικα του ειναι χαρβαλο οκ αλλο καπελο.
Τον εχω δει να κανει και μαγκιες σε κοσμο που αλλος θα μασαγε, δε του τοχα ομολογουμενως. κατι εχει απο στομαχι ο ζουμπας  ;)

Συμφωνώ. Επίσης έχει και μεγάλα @@ γιατί ανέλαβε την υπεράσπιση του κορκό, όταν οι άλλοι λακίσανε.
(Ακούστηκε ότι πέσανε τηλεφωνάκια από "τα παιδιά", και αν δεν κάνω λάθος ήδη έφαγε και έναν εκρηκτικό)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπέρα σε όλες και όλους:

Μπαίνω σε διαδικασία διαλόγου μαζί σου και με άλλους ομοϊδεάτες σου ή τέλος πάντων αυτούς που αντιλαμβάνομαι ότι απέχουν από τις δικές μου θέσεις και μπορούν να κάνουν διάλογο που δεν είναι σε επίπεδο: "ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ ΒΑΖΙΣΤΕΣ και ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ ΓΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ" για εποικοδομητικούς λόγους.

Φυσικά εδώ δεν είναι έδρανα της Βουλής που κάθε ένας ΠΡΕΠΕΙ να υποστηρίξει την ιδεολογία του αλλά site για την πορνεία. Άρα ο κάθε ένας μπορεί να μπαίνει μέσα και να μην έχει τη δική μου όρεξη αλλά να θέλει απλώς να σπάει πλάκα, να τσιτώνει τον άλλον, να μαθαίνει για το βασικό θέμα του site κτλ.

Για τους παραπάνω λόγους ευχαριστώ που μπαίνεις κι εσύ στη διαδικασία διαλογου όποιοι κι αν είναι οι λόγοι που το κάνεις.

Κατ'αρχην αυτα τα περι ερωτος με τον κοινοβουλευτισμο και την Δημοκρατια τα γραφω εκει που δεν πιανει μελανι...

Για να εξηγούμεθα και να μην παρεξηγούμεθα. Η πληρέστερη λύση θα ήταν η απλή αναλογική όπου η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση αντικατοπτρίζει τη λαϊκή εκπροσώπηση των κομμάτων, ιδεολογιών κτλ με τον καλλίτερο και πιστότερο τρόπο.

Με το να προικοδοτείς τον πρώτο με 40 ή 50 έδρες ώστε να μπορέσει να έχει απόλυτη πλειοψηφία των εδρών μή έχοντας απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων ήδη αλλοιώνεις τη λαϊκή βούληση και δίνεις στο 40% τη δύναμη του 50% + 1 ψήφο και κατ' επέκταση του 100% σε κάποιες περιπτώσεις που δεν χρειάζεται συναίνεση και 3/5 ή 2/3 του όλου αριθμού των βουλευτών. Άρα αλλοιώνεις το πολίτευμα από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ΒΟΥΛΕΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Έτσι, ήδη όπως είναι το σύστημα μπορεί να μην πάσχει από αποτελεσματικότητα διαδικασιών, πάσχει από έκφραση της λαϊκής βούλησης και θα μπορούσε κάποιος όντως να το αποκαλέσει ΧΟΥΝΤΑ με κοινοβουλευτικό μανδύα εάν κάποιος εκλεγεί διότι πήρε 50% + 1 βουλευτή τουλάχιστον και για την επόμενη τετραετία κάνει ό, τι να ’ναι και μάλιστα τα αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη. Αυτό είναι και το πρόβλημα εάν υπάρχουν δύο κόμματα που εναλλάσσονται στην εξουσία και έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις

Πάμε στη δική μας πραγματικότητα. Την τελευταία φορά που εξελέγη ο Παπανδρέου τα πράγματα άλλαξαν. Τότε σταματήσαμε να έχουμε διχογνωμία (τα δύο μεγάλα κόμματα που εκπροσωπούν τα 4/5 του λαού) στα μεγάλα θέματα που απασχολούσαν τον τόπο και είπαμε ΝΑΙ στην Ευρώπη ΝΑΙ στις ιδιωτικοποιήσεις, ΝΑΙ στην κατάργηση των μονοπωλίων κτλ.

Έχοντας τα παραπάνω ως δεδομένα (δεν πιστεύω να διαφωνείς πουθενά) σημαίνει ότι ακόμη και απλή αναλογική να είχαμε, το πιθανότερο σενάριο θα ήταν η συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων που συμφωνούν στα ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ βασικά, οπότε έτσι κι αλλιώς αυτά που έγιναν θα γίνονταν ή στο περίπου.

Για να δουμε ομως,αφου οπως λες δεν τα πιανω καλα,τι ακριβως ειπες.
ΞΑΝΑ.Και ΑΜΕΣΩΣ μετα: Τωρα μπορεις να μου εξηγησεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?
Ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ οτι εχεις ως ΕΠΙΛΟΓΗ μεταξυ αλλων(κατα το παραδειγμα του Τελογλου)μια ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.

Βλέπω δυαδική λογική, δηλαδή 1/0, Μαύρο/Κόκκινο. Δηλαδή έκανες συνειρμό όταν είπα για κάποιον που θα εμπνεύσει το λαό και θα τον παρασύρει σε σωστές λύσεις εάν αυτός πάει στραβά  Ή (διαζευκτικό) θα περιορίσει τα δικαιώματα του λαού για να τον σώσει Ή (πάλι διαζευκτικό) θα του πει ψέμματα και θα εκμεταλλευτεί αυτό που είπα παραπάνω για τετραετία ΆΛΛΑ ΛΕΩ – ΆΛΛΑ ΚΑΝΩ ώστε να πάει σε σωστές λύσεις.

Όταν εγώ αναφέρω αυτά κι εσύ μου λες περί Γ. Παπαδόπουλου, κάπου μπερδεύομαι και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πάει συνεχώς ο νους σου εκεί. Δεν είναι όλα 1/0 και Παπαδόπουλος/Πηγάδα. Η συζήτηση πάει για τα προβλήματα του τόπου και για τις λύσεις που χρειάζονται ώστε να βγούμε από αδιέξοδα που η ίδια η αδιαφορία μας και η διαπλοκή του λαού με το σύστημα έχει φέρει.

Η χαρισματική προσωπικότητα θα μπορέσει να κατευνάσει τις αντιδράσεις που θα φέρουν τα μέτρα. Ο Παπανδρέου μόνο τέτοια δεν είναι αλλά φέρει πού-πολύ βαρύ επώνυμο. Του πατέρα και του παππού του. Δεν ξέρω εάν από μόνο του είναι ικανό να φέρει ισορροπίες αλλά σίγουρα βαστάει γερά ακόμη στο θυμικό του λαού.

Και πάμε σε απτό παράδειγμα:

Από ΜΑΛΑΚΙΑ μας ετών και από αδιαφορία έχουμε φθάσει να υπάρχει πιθανότητα μην μπορούμε να δώσουμε συντάξεις μακροπρόθεσμα. Αντιλαμβάνεσαι το πόσο σοβαρό είναι αυτό; Εάν όντως κάποιος ενδιαφέρεται για τη μακροπρόθεσμη εξασφάλιση της καταβολής συντάξεων ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περιορίσει τις ελευθερίες των ασφαλισμένων με κάποιον τρόπο; Πρέπει ή δεν πρέπει να περιορίσει το δικαίωμα/ελευθερία κάποιου να παίρνει σύνταξη από τα 55 ή τα 60 εάν το ταμείο του δεν αντέχει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα μέχρι να δούμε τι θα γίνει, να διορθωθούν λίγο τα πράγματα;

Πού τον είδες τον Παπαδόπουλο, τα ξερονήσια και τις εξορίες; Supermouse ΚΑΙ ΕΣΥ να ήσουν αυτό που πρέπει θα έκανες για να σώσεις την κατάσταση και να μην βρεθούμε να μην μπορούμε να δώσουμε μισθούς και συντάξεις αργότερα.

Τώρα όσον αφορά τη δαιμονοποίηση του κέρδους εδώ είμαστε να τα πούμε και άλλη φορά. Νομίζω είναι αρκετά μακροσκελές το ποστάρισμα και θα κουράσει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eίδες που κατάντησε η δικαιοσύνη;;; :rolleyes: :think:

Να θεωρείται λογικό ο φονιάς ακόμα κ να αθωωθεί!!! :P

βρε παπαζολάκο πόσες φορές θα σου πώ να κόψεις τα ληγμένα...

το ότι ο κορκονέας θεωρείται από σένα από μένα και κάποιους άλλους (πολλούς) δολοφόνος δεν μου λέει τίποτε εκτός του ότι πεοκρούουμε ομαδικώς...

θα πρέπει να το πεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ η δικαιοσύνη... την οποία την επικαλείστε μόνο όταν σας συμφέρει... ή λοιπόν δεχόμαστε την δικαιοσύνη σε ΟΛΑ ή σε ΤΙΠΟΤΕ.. ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ περικαλώ...

και μην ξεχνάς κάτι.. ο Κορκονέας δικάζεται σε ΜΙΚΤΟ ορκωτό δικαστήριο .. που σημαίνει ότι υπάρχουν και ένορκοι (κοινοί άνθρωποι) για ότι και αν σημαίνει αυτό...

Επισκέπτης
tramountana εχεις εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη ? Εγω οχι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι ξηροί είναι στη φυλακή και μόνο κάτι καμμενοτυπίες και ταρζάν τους δίνουν βήμα...

Όσο για τον Κούγια, μαζί με τη φήμη έρχονται και οι πούτσοι σε γυναίκες που δεν έχετε δεί ούτε με € 500 το δίωρο...
Οι τακουνιές είναι παράπλευρη απώλεια και φυσικά καλύτερα τακούνα μοντέλας παρά παντόφλα ελλεινίδας!
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

εγραψες μεγάλε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
tramountana εχεις εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη ? Εγω οχι.

δεν είναι αυτό το θέμα παραλίμνιε...

αυτό που θέτω είναι ότι την δικαιοσύνη είτε θα την δεχόμαστε στο σύνολο της είτε καθόλου...

δεν μπορούμε να δεχόμαστε μόνο τις αποφάσεις που μας βολεύουν και να απορίπτουμε αυτές που δεν μας βολεύουν (προσωπικά, συντεχνιακά, πολιτικά κλπ)...

και αν θες την προσωπική μου γνώμη, δεν της έχω και πολύ εμπιστοσύνη αλλά πιστεύω ότι σαν θεσμός πρέπει να υπάρχει, να βελτιωθεί ώστε να γίνει πλέον αξιόπιστη (ας μην ξεχνάμε ότι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δικάζουν).. αλλιώς θα καταλήξουμε ζούγκλα...

πρακτικές Λύντς δεν μπορούν να σταθούν στις κοινωνίες του σήμερα...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δεν είναι αυτό το θέμα παραλίμνιε...

αυτό που θέτω είναι ότι την δικαιοσύνη είτε θα την δεχόμαστε στο σύνολο της είτε καθόλου...

δεν μπορούμε να δεχόμαστε μόνο τις αποφάσεις που μας βολεύουν και να απορίπτουμε αυτές που δεν μας βολεύουν (προσωπικά, συντεχνιακά, πολιτικά κλπ)...

και αν θες την προσωπική μου γνώμη, δεν της έχω και πολύ εμπιστοσύνη αλλά πιστεύω ότι σαν θεσμός πρέπει να υπάρχει, να βελτιωθεί ώστε να γίνει πλέον αξιόπιστη (ας μην ξεχνάμε ότι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δικάζουν).. αλλιώς θα καταλήξουμε ζούγκλα...

πρακτικές Λύντς δεν μπορούν να σταθούν στις κοινωνίες του σήμερα...
μα τι λες τωρα?

δικαιοσυνη αποδιδεται ΜΟΝΟΝ απο κουκουλοφορους και μπαχαλακηδες σε αυτοδιαχειριζομενα στεκια, στην πλατεια εξαρχειων ή στους δρομους και μαλιστα οι αποφασεις ειναι αμεσα εκτελεστεες και με επαναφορα της θανατικης ποινης!

ακου να δικασει το δικαστηριο και να δεχτουμε τις αποφασεις του? μα που ζεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom