Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αφου σας πιασανε οι νοσταλγιες δεν γυρνατε και την νιτσα? :grin:

Επισκέπτης
αυτο το site εχει γινει αριστεροστροφο. τα κομμουνια και οι απλυτες αγαμητες εχουν κανει καταληψη. που παει το internet στην Ελλαδα Θεε μου? παντου εχουν χωθει οι αριστεροι. σκεφτομε να αποχωρισω :(
παντου θα βρεις ενα κουμμουνι.
Φωναζουν για να φαινονται πολοι, ειναι κατι σαν επιθανατιος βρογχος σε εναν κοσμο που μερα με τη μερα τους ξεμπροστιαζει και τους δειχνει ποσο ουτοπικα ειναι τα πιστευω τους

γραψτους και κανε πλακα ειναι η μονη λυση

Επισκέπτης
αυτο το site εχει γινει αριστεροστροφο. τα κομμουνια και οι απλυτες αγαμητες εχουν κανει καταληψη. που παει το internet στην Ελλαδα Θεε μου? παντου εχουν χωθει οι αριστεροι. σκεφτομε να αποχωρισω :(

ωχη σαι παρακαλο μοιν τω κανοις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φωναζουν για να φαινονται πολοι, ειναι κατι σαν επιθανατιος [size=20pt]βρογχος[/size] σε εναν κοσμο που μερα με τη μερα τους ξεμπροστιαζει και τους δειχνει ποσο ουτοπικα ειναι τα πιστευω τους

ρογχος ειναι γαμω τα ματια μου τα γαμημενα

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Φωναζουν για να φαινονται πολοι, ειναι κατι σαν επιθανατιος βρογχος σε εναν κοσμο που μερα με τη μερα τους ξεμπροστιαζει και τους δειχνει ποσο ουτοπικα ειναι τα πιστευω τους

καποιους αριστερους τους σεβομε γιατι εχουν ιδανικα ή πιστευουν οτι εχουν ειναι τιμιοι και εχουν επιχειρηματα. πολυ πιο τιμιοι απο καποιους δηθεν εθνικοφρονες θα σου ελεγα. φυσικα δεν σεβομε και σπαω πλακα με κατι αρωστακια που περνανε ολη τους τη μερα στο net και στο bourdela και προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχουν αποψη. ουτε τον εαυτο τους δεν πειθουν. καταβες ποιους εννοω ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Εσείς οι κομμουνισταί γνωρίζετε και την δοτικήν;;;

ΥΓ: Έβγαλα και εισιτήριο στον τάκο με €65 για τη χθεσινή συναυλία...

Τη διδαχθήκαμεν τω καιρώ εκείνω (δεν ξέρω και πως μπαίνει η υπογεγραμμένη) και δεν είμεθα απαραιτήτως κομμουνισταί.

Υ.Γ. Μην ξύνεις πληγές..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Aς γνωρισουμε τους αναρχικους επαναστατες του σαϊτ....

Υπερποντικας, ετοιμος να τα γκρεμισει ολα με της ζωγραφιστες του μπομπες...
http://[URL unfurl="true"]www.crapville.com/media/files8/pictures/stupid_tattoo.jpg[/img[/URL]]

Γκαμπαντου, ο κυνηγος the bou.tv predator....
[img]http://[URL unfurl="true"]www.motifake.com/image/demotivational-poster/small/0906/awesome-huh-fat-ugly-stupid-fail-owned-demotivational-poster-1246375274.jpg[/img[/URL]]

Νατσος, η αναρχικη κουραδομηχανη αρτια εξοπλισμενη για την ιντερνετικη επανασταση...
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cadetstuff.org/images/NintendoNerdLord.jpg[/img[/URL]]

Σανιμ, ο καμενος εγκεφαλος
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thisfabtrek.com/journey/africa/mali/20080201-segou/segou-niger-donsow-burning-head-4.jpg[/img[/URL]]

Περσονας, ο επαναστατης χακερ....δυστυχως τα λεφτα δε φαινονται στη φωτο
[img]http://3.bp.blogspot.com/_vCqNV5lcY48/Sdwb8oPaTLI/AAAAAAAABIk/6mhTWh_pkWk/s400/Nerd.jpg+stalker+image+by+VTChristin.jpg

ΠΠος, ο πολυχρωμος καθοδηγητης...
gay.jpg

Ο αναρχομονδερασιε επι το εργο......
http://[URL unfurl="true"]www.dailyhaha.com/_pics/nerd_computer_repair.jpg[/img[/URL]]

βολταιρος.....may the force be with you...
[img]http://th06.deviantart.net/fs23/300W/i/2007/365/4/4/Darth_Sidious_by_TheAphex.jpg

Ο Παπαζολης κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης του απο τον Νατσο...
100_4884.JPG

γαμω την αριστερα σας ρεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Aς γνωρισουμε τους αναρχικους επαναστατες του σαϊτ....
Παλι εξω ειναι ο soisix. :2funny:
καποιους αριστερους τους σεβομε γιατι εχουν ιδανικα ή πιστευουν οτι εχουν ειναι τιμιοι και εχουν επιχειρηματα. πολυ πιο τιμιοι απο καποιους δηθεν εθνικοφρονες θα σου ελεγα. φυσικα δεν σεβομε και σπαω πλακα με κατι αρωστακια που περνανε ολη τους τη μερα στο net και στο bourdela και προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχουν αποψη. ουτε τον εαυτο τους δεν πειθουν. καταβες ποιους εννοω ;)
Aριστεροι σας αγαπαω αρκει να το βουλωνετε.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
sorry ξεχασα τον πλεζουρα...

http://[URL unfurl="true"]www.blackberryforums.com.au/gallery/files/1/blackberry-pimp.jpg[/img[/URL]]

:2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παλι εξω ειναι ο soisix. :2funny:
Kαλα ρε μαλακα μεμο,δουλευομαστε???ΓΑΜΩ τα unsecured δανεια,το ουρανιο της μακεδονιας και τα βιβλια του αδωνις,ΓΑΜΩ...Τι εχουν τα αλλα τα βρωμοσκυλα και μενα με εχεις στην αποξω???ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ-ΑΠΛΥΤΟΣ-ΤΕΜΠΕΛΗΣ...γινατι πια...

Επισκέπτης
αυτο το site εχει γινει αριστεροστροφο. τα κομμουνια και οι απλυτες αγαμητες εχουν κανει καταληψη.

Όχι αυτό.
ΟΛΑ!

Ξέρεις κανένα που να μην έχει ως επίσημη ιδεολογία αυτή της ... 17Ν ;

Στο phorum ήμασταν κάποτε αρκετοί εθνικόφρονες
και γινόταν ενδιαφέρουσα κουβέντα.
Ήταν δύο εθνικιστές χρήστες ,
με τεράστιες βιβλιοθήκες που έβαζαν απίστευτα έντυπα και στοιχεία
της "άγνωστης" ιστορίας.
Μετά πλάκωσαν μερικές δεκάδες μπάχαλοι χασικλήδες θαυμαστές των Κουφοντίνα-Φούντα
και απαίτησαν τη διαγραφή όλων όσων δεν ανήκαν στο συνάφι τους.
Εμένα με διέγραψαν από τους τελευταίους , το 2006 και δεν ξανασχολήθηκα,
αφού είχαν φύγει όλοι οι γνώστες,
που είχαν ενδιαφέρον και είχαν μείνει τα Εξαρχειώτικα Σκατά ...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Παλι εξω ειναι ο soisix. :2funny:Aριστεροι σας αγαπαω αρκει να το βουλωνετε.

Βγάλε ρε το γερο-Τσεκούρα τον Καρβέλη απ'το αβαταρ μη σε δει κανας λάκης και σε πει ληστοσυμμορίτη!

Και ποιος σε ξεπλένει μετά ρεεεεε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Kαλα ρε μαλακα μεμο,δουλευομαστε???ΓΑΜΩ τα unsecured δανεια,το ουρανιο της μακεδονιας και τα βιβλια του αδωνις,ΓΑΜΩ...Τι εχουν τα αλλα τα βρωμοσκυλα και μενα με εχεις στην αποξω???ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ-ΑΠΛΥΤΟΣ-ΤΕΜΠΕΛΗΣ...γινατι πια...

Κλάψεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εσύ κι ο petrosyn πάλι στ'αζήτητα είστε..

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Παλι εξω ειναι ο soisix. :2funny:Aριστεροι σας αγαπαω αρκει να το βουλωνετε.

φιλε δε χρειαζεται να κανεις το δικηγορο του καθε μαλακα. μακρυα απο τις πολιτικες τοποθετησεις του καθενος μας εισαι απο τα ατομα που σεβομαι. ελπιζω να καταβες ;) τους γελοιους του site οποιας πολιτικης αποχρωσεις οφειλουμε να τους κραζουμε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τη διδαχθήκαμεν τω καιρώ εκείνω (δεν ξέρω και πως μπαίνει η υπογεγραμμένη) και δεν είμεθα απαραιτήτως κομμουνισταί.

Πωπωπωπω πάσα του συνονόματού σου του Νάτσο Γκαρσία στον Τσέζαρεκ στον κενό χώρο φάτσα με Χαλκιά...

Κι εμείς που είμαστε ευαίσθητοι σε εθνικά θέματα και σε θέματα δημοσίας τάξεως, ασφαλείας και συνέχειας του κράτους δεν είμεθα απαραιτήτως φασίσται...

Υ.Γ. Μην ξύνεις πληγές..

Πλάκα-πλάκα πάντως είχε πολύ κόσμο που με ξάφνιασε. Πιο πολύ κι από Maiden το 2008.
Παρ' όλα αυτά δεν βρέθηκε άτομο να πάρει το εισιτήριο μου €20 λιγότερα... 
Πώς το εξηγείς τώρα εσύ αυτό; :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κλααααααψεεεεεεεε αντε να νιωσεις λιγο τι σημαινει επιλεκτικη διαχειριση!

ααααχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom