ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Και στον Στοκο επισης.
ποιος ειναι αυτος. σταρχιδια μου.
Και στον Στοκο επισης.
λεφτερια στον νοσφερατου μωρη κοτσιδου
ξυπνάει τα πάθη και μετά πάει στον δάσκαλο να κάνει ντα τα παιδάκια που τονε πειράζουνε.
τουλάχιστον ο άλλος ας γινότανε κουραστικός πριν τον μιουτάρουν.
ο ερευνητής δηλαδή δεν ήταν πιο κουραστικός που είχε γίνει ουρά πίσω απ'τον περσόνα και έκανε τον τελάλη στο γάμο του?
πφτ, ούτε στους κλώνους δεν έχετε καλή κρίση εδώ μέσα
Eδω καναμε αμαν να ξαναδουμε τον Λακη,για απωλειες ειμαστε?
ξυπνάει τα πάθη και μετά πάει στον δάσκαλο να κάνει ντα τα παιδάκια που τονε πειράζουνε.
τουλάχιστον ο άλλος ας γινότανε κουραστικός πριν τον μιουτάρουν.
ο ερευνητής δηλαδή δεν ήταν πιο κουραστικός που είχε γίνει ουρά πίσω απ'τον περσόνα και έκανε τον τελάλη στο γάμο του?
πφτ, ούτε στους κλώνους δεν έχετε καλή κρίση εδώ μέσα
βοήθα το παιδί που ψάχνει κρυφοπουτάνες.
κρυφόπουστας γαρ μη το μάθει κι η γυναίκα και έχομεν δράματα μετά.
γαμώπουστες.
κοψε ρε να ψαχνεις τα ιστορικα των μελων, κουσκουσιαρη
http://[URL unfurl="true"]www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/32790/repost.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ελα που σε χαλάει κλειδαροτρυπιδη.
ο ερευνητής είναι μοντεροκλώνος δεν πειράζεται.
ελα που σε χαλάει κλειδαροτρυπιδη.
τι σε κάνει να πιστεύεις όρι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο;κι ο γουαιτυ μου τη σπαει. ολο με εβριζε
αλλα απο την αλλη ξεδινα κι εγω. μετα ηρθε ο μποξερ, ε παει κι αυτος.
τι σε κάνει να πιστεύεις όρι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο;
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαα
καλά καλά, περσόνα κάνε τα κουμάντα σου, ετοιμάζουμε λίστα για αυτούς που θέμε να μιουταριστούν
τα παράπονά σας στον ζίροου.καλά καλά, περσόνα κάνε τα κουμάντα σου, ετοιμάζουμε λίστα για αυτούς που θέμε να μιουταριστούν
ρε μαλακισμένο για κανένα από τα μιούτ δεν είμαι υπεύθυνος.
αλλά μόλις θα τους ξεμιουτάρουν πάλι εμένα θα κυνηγάνε από πίσω τα εγκεφαλικά ατυχήματα.
υπηρχε διαφορα στο πως με αποκαλουσε ο ενας και ο αλλος. ο ασπρος ηταν πιο επιθετικος νομιζω. ουφ δεν ξερω.
όποιος μου φανερώνει ποιό πουστάκι είναι θα ξεμιουτάρεται αμέσως.ασε τα ψοφια. ξες εσυ. κανε τα κουμαντα