Επισκέπτης
αναφέρεται ότι κουμπάρος του ήταν ο εισαγγελέας Μιχ. Ανδρουλιδάκης που πυροβολήθηκε το 1989 από την οργάνωση 17Ν και αργότερα πέθανε από επιπλοκές στο νοσοκομείο.
Μα'στα..
Από κουμπαριά αλφάδι λέμε..
αναφέρεται ότι κουμπάρος του ήταν ο εισαγγελέας Μιχ. Ανδρουλιδάκης που πυροβολήθηκε το 1989 από την οργάνωση 17Ν και αργότερα πέθανε από επιπλοκές στο νοσοκομείο.
ναι, δικιο εχεις, πανηγυριζουμε κιολας οταν μπαναρουμε αυτους που λενε αντιθετα απο μας!
τι να σου πω κι εσενανε τωρα....
ασε ρε τις εξυπναδες, σε τα μας??ότι έχω δίκιο.
γιατί έχω
δεν το σώζεις με το να το πηγαίνεις στους πανηγυρισμούς, να το έλεγες από την αρχή αυτό και να άφηνες τα συχαρίκια
Μα'στα..
Από κουμπαριά αλφάδι λέμε..
με τι αεροβόλο? Αυτό που σκοτώνει ροντβάιλερ?
δεν τρέχει τίποτα πια. Στην αγάπη μαςδεν απαντας στο βασικο...θα σου βαλω υποθετο τα αλλα με το μολυβι κανονισε...
τι ακριβως εχεις συνεισφερει μας λες?
δεν απαντας στο βασικο...θα σου βαλω υποθετο τα αλλα με το μολυβι κανονισε...
ασε ρε τις εξυπναδες, σε τα μας??
χα χα χα λεμεεεεοταν κανεις κερκιδα με τζεημιδες και αρκανιδες ρε μεμα σε εχει βουτυρο στο σικαλεως η μπουμπου. αστο λοιπον να παει γιατι ετσι και πλακωσει και η αλιντισσα και σου κλεισει κανα ματι θα πατας με τα ματια τα πληκτρα
οταν κανεις κερκιδα με τζεημιδες και αρκανιδες ρε μεμα σε εχει βουτυρο στο σικαλεως η μπουμπου. αστο λοιπον να παει γιατι ετσι και πλακωσει και η αλιντισσα και σου κλεισει κανα ματι θα πατας με τα ματια τα πληκτρα
Δε βλέπεις πως ξεγλιστράει?
Όταν είσαι ψυχολογικά έτοιμος,έχω όλη την αλληλογραφία τους..
Δε βλέπεις πως ξεγλιστράει?
Όταν είσαι ψυχολογικά έτοιμος,έχω όλη την αλληλογραφία τους..
[size=12pt] ενώ οι αστυνομικοί λένε ότι δεν κάνουν έλεγχο καθώς είχαν μέχρι χθες την εντύπωση ότι ελέγχονται από τους υπαλλήλους των ΕΛ.ΤΑ.[/size]
Παρασκευή σήμερα, να πα να γαμηθείς