Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
αυτο το site εχει γινει αριστεροστροφο. τα κομμουνια και οι απλυτες αγαμητες εχουν κανει καταληψη. που παει το internet στην Ελλαδα Θεε μου? παντου εχουν χωθει οι αριστεροι. σκεφτομε να αποχωρισω :(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα παράπονά σας στον ζίροου.
εγώ θέλω πίσω την μπάιτ.
τους άλλους τους γράφω στα ριπαπά μου.

:o αν γυρισει πισω αυτη...θα το καψω το μπουρδελο. μπροστα σε αυτη τη μεδουσα, η λουκρητια ειναι ατμος...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτο το site εχει γινει αριστεροστροφο. τα κομμουνια και οι απλυτες αγαμητες εχουν κανει καταληψη. που παει το internet στην Ελλαδα Θεε μου? παντου εχουν χωθει οι αριστεροι. σκεφτομε να αποχωρισω :(

όχι μηηη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μπες και με τους άλλους κλώνους να μας το πεις.

Υ.Γ.
σύρε και εξαφανίσου.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6

οσο και να με παρακαλας κοντοπουτανο εχω παρει τις αποφασεις μου. δεν εχω θεση σε ενα site που εχει καταληφθει απο τους κομμουνιστας. υπαρχουν απειρα πατριωτικα site για να λεω τον πονο μου. :thefinge:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οσο και να με παρακαλας κοντοπουτανο εχω παρει τις αποφασεις μου. δεν εχω θεση σε ενα site που εχει καταληφθει απο τους κομμουνιστας. υπαρχουν απειρα πατριωτικα site για να λεω τον πονο μου. :thefinge:
στο καλό.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
μπες και με τους άλλους κλώνους να μας το πεις.

Υ.Γ.
σύρε και εξαφανίσου.

οδηγιες και προσταγες δεν δεχομε απο καποιον που εχει τιμηθει με το αργυρον μεταλιο του μαλακα 2010. αν ειχες παρει το χρυσο ισως. αλλα οπως ξερεις ο πρωτος ειναι πρωτος, οι αλλοι απλα νουμερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οδηγιες και προσταγες δεν δεχομε απο καποιον που εχει τιμηθει με το αργυρον μεταλιο του μαλακα 2010. αν ειχες παρει το χρυσο ισως. αλλα οπως ξερεις ο πρωτος ειναι πρωτος, οι αλλοι απλα νουμερα
τιμή μου πουστάκι και θλίβομαι που αρχίδια σαν και σένα δε μου έδωκαν το χρυσό.
τα παμε.
στο καλο σου είπα και σύρε και γαμή.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166