Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φαίνεται ότι κάτι ξέρεις και για κείνο τον Εξαρχειώτικο κοπρόλακο
το phorum.gr  
Ωστόσο δεν είσαι ακριβής.
Οι ΚΝΙΤΕΣ κάνουν μπαμ από τα κλισέ και την ξύλινη γλώσσα.
Οι mods ήταν μπάχαλοι , "ελευθεριάζοντες" και όχι "ορθόδοξοι" κομμουνιστές τύπου ΚΝΕ. Οι ίδιοι άλλωστε δήλωναν θαμωνες των Εξαρχείων αποκλειστικά
και έβαζαν λινκ ξεκάθαρα ανήκοντα σε μπάχαλους και όχι ΚΚΕδες!!!!
Δεν εχω ποσταρει ποτε εκει.
Απο οσα νηματα ομως εχω τσεκαρει στο phorum αυτη την εικονα σχηματισα και δεν βλεπω να λες"οχι,δεν ειναι ετσι".

Επιπλεον το bou ειναι πολυ πιο ελευθεριαζον απο οτι το phorum σε θεματα μοντερασιε και εμενα δεν με χαλαει αυτο.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Οχι και φιλος...σπιρτο εισαι... :2funny: :2funny: :2funny:

οχι πολλα πολλα μαζι μου παλικαρι γιατι δε με ξερεις καλα εμενα. εγω δεν ειμαι οποιος κι οποιος νταξ? αμα σου πω οτι εχω περασει κι απο χρυση αυγη τι εχεις να πεις? ε μασησες τωρα κοτα?
ΚΛΑΨΤΕ

μπουαχαχαχαχαχααααχχχααααχα

Επισκέπτης
Δεν εχω ποσταρει ποτε εκει.
Απο οσα νηματα ομως εχω τσεκαρει στο phorum αυτη την εικονα σχηματισα και δεν βλεπω να λες"οχι,δεν ειναι ετσι".

Ξεκάθαρα και με τίποτε δεν ήταν έτσι!
Οι mods ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΝΙΤΕΣ.
Με πιστεύεις ότι ... δεν συμπαθώ τους ΚΝΙΤΕΣ και δεν θέλω να τους υπερασπιστώ από ... συμπάθεια! Ούτε ... μεροληπτώ υπέρ τους !!!!!!
Οι mods ήταν πιτσιρικάδες , χασικλομουνόπανα , γέννημα-θρέμμα της
Εξαρχειώτικης λάσπης και σκατίλας.

Μπάχαλοι 10000000000000%.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Οι mods ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΝΙΤΕΣ.
Με πιστεύεις ότι ... δεν συμπαθώ τους ΚΝΙΤΕΣ και δεν θέλω να τους υπερασπιστώ από ... συμπάθεια! Ούτε ... μεροληπτώ υπέρ τους !!!!!!

λαλακη
αυτος στο αβαταρ σου ποιος ειναι;
ο τσακι τσαν;

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Οι mods ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΝΙΤΕΣ.

σωστος + 1000

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι πολλα πολλα μαζι μου παλικαρι γιατι δε με ξερεις καλα εμενα. εγω δεν ειμαι οποιος κι οποιος νταξ? αμα σου πω οτι εχω περασει κι απο χρυση αυγη τι εχεις να πεις? ε μασησες τωρα κοτα?
ΚΛΑΨΤΕ

Το περιεργο θα ηταν να μην εχεις περασει... :2funny:...κανουνε συλλογη φελλους στο παρακρατο-μαγαζο...

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Το περιεργο θα ηταν να μην εχεις περασει... :2funny:...κανουνε συλλογη φελλους στο παρακρατο-μαγαζο...

παλιοκομμουνι εσενα δε σε συμπαθω τελικα. φευγω γιατι με τσαντισες αλλα ενα να ξερεις. πηγαινε τοιχο τοιχο μη σε πετυχω και σου φυγει η μαγκια.

ΚΛΑΨΤΕ

μπουχαχαχαχαχαχαχαααχχαχχααααχχαχαχαχα

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παλιοκομμουνι εσενα δε σε συμπαθω τελικα. φευγω γιατι με τσαντισες αλλα ενα να ξερεις. πηγαινε τοιχο τοιχο μη σε πετυχω και σου φυγει η μαγκια.

ΚΛΑΨΤΕ

μπουχαχαχαχαχαχαχαααχχαχχααααχχαχαχαχα
Οτι θες αρχηγε...να τα ξαναπουμε ομως...προσφερεις αφθονο γελιο ΑΛΕΚΟ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και φυσικά όπως αναμενόταν δεν υπάρχει αντίλογος στο "όποιος ενδιαφέρεται και ανησυχεί για τη δημόσια τάξη, τα εθνικά θέματα και την ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου δεν είναι αναγκαστικά φασίστας"...

Ξέρω-ξέρω, η ηπιότητα παρασύρει σε διάλογο. Κι εκεί...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ΚΛΑΨΤΕ

Σοβαρά εεεεεεε?
Εισαι πολύ καός δηλαδή...
Λέγατε και το τραγουδάκι των στρουμφ όταν κάνατε παρέλαση στο βουνό?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Και φυσικά όπως αναμενόταν δεν υπάρχει αντίλογος στο "όποιος ενδιαφέρεται και ανησυχεί για τη δημόσια τάξη, τα εθνικά θέματα και την ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου δεν είναι αναγκαστικά φασίστας"...

Δε νομίζω να είσαι από τα άτομα που θεωρούνται φασίστες. Τουλάχιστον δε μου έχεις δώσει τέτοια εντύπωση και ούτε θυμάμαι να έχεις δεχτεί τέτοιες επιθέσεις τουλάχιστον όσο έχει τύχει να διαβάσω τα ποστ σου.

Σε αυτό που αναφέρεις αν θέλεις διάλογο ευχαριστως να συμμετέχω. Αν και η αναγωγή θα δουλέψει και πάλι όπως πάντα και θα καταλήξουμε/τε σε διαφορετικές απόψεις περί του τι είναι ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή, τι είναι δημόσια τάξη και πάει λέγοντας.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

Κι εκει...τι γινεται φυληςυχε?Με ενδιαφερει πραγματικα η γνωμη σου.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ΚΛΑΨΤΕ

Αλέκο χρυσό μου, σε παρακαλώ...

Συνημμένα

• xa-22m1.jpg
    xa-22m1.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΚΛΑΨΤΕ

oh my!
εις τραγικος και βαρετος :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom