soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οχι και φιλος...σπιρτο εισαι...εμενα εννοεις φιλε?
Οχι και φιλος...σπιρτο εισαι...εμενα εννοεις φιλε?
Δεν εχω ποσταρει ποτε εκει.Φαίνεται ότι κάτι ξέρεις και για κείνο τον Εξαρχειώτικο κοπρόλακο
το phorum.gr
Ωστόσο δεν είσαι ακριβής.
Οι ΚΝΙΤΕΣ κάνουν μπαμ από τα κλισέ και την ξύλινη γλώσσα.
Οι mods ήταν μπάχαλοι , "ελευθεριάζοντες" και όχι "ορθόδοξοι" κομμουνιστές τύπου ΚΝΕ. Οι ίδιοι άλλωστε δήλωναν θαμωνες των Εξαρχείων αποκλειστικά
και έβαζαν λινκ ξεκάθαρα ανήκοντα σε μπάχαλους και όχι ΚΚΕδες!!!!
Οχι και φιλος...σπιρτο εισαι...
Δεν εχω ποσταρει ποτε εκει.
Απο οσα νηματα ομως εχω τσεκαρει στο phorum αυτη την εικονα σχηματισα και δεν βλεπω να λες"οχι,δεν ειναι ετσι".
λαλακηΞεκάθαρα και με τίποτε δεν ήταν έτσι!
Οι mods ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΝΙΤΕΣ.
Με πιστεύεις ότι ... δεν συμπαθώ τους ΚΝΙΤΕΣ και δεν θέλω να τους υπερασπιστώ από ... συμπάθεια! Ούτε ... μεροληπτώ υπέρ τους !!!!!!
Οι mods ήταν πιτσιρικάδες , χασικλομουνόπανα , γέννημα-θρέμμα της
Εξαρχειώτικης λάσπης και σκατίλας.
Μπάχαλοι 10000000000000%.
Ξεκάθαρα και με τίποτε δεν ήταν έτσι!
Οι mods ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΝΙΤΕΣ.
Με πιστεύεις ότι ... δεν συμπαθώ τους ΚΝΙΤΕΣ και δεν θέλω να τους υπερασπιστώ από ... συμπάθεια! Ούτε ... μεροληπτώ υπέρ τους !!!!!!
Οι mods ήταν πιτσιρικάδες , χασικλομουνόπανα , γέννημα-θρέμμα της
Εξαρχειώτικης λάσπης και σκατίλας.
Μπάχαλοι 10000000000000%.
Το περιεργο θα ηταν να μην εχεις περασει... ...κανουνε συλλογη φελλους στο παρακρατο-μαγαζο...οχι πολλα πολλα μαζι μου παλικαρι γιατι δε με ξερεις καλα εμενα. εγω δεν ειμαι οποιος κι οποιος νταξ? αμα σου πω οτι εχω περασει κι απο χρυση αυγη τι εχεις να πεις? ε μασησες τωρα κοτα?
ΚΛΑΨΤΕ
μπουαχαχαχαχαχααααχχχααααχα
σωστος + 1000
Το περιεργο θα ηταν να μην εχεις περασει... ...κανουνε συλλογη φελλους στο παρακρατο-μαγαζο...
Έχεις κι εσύ υπόψη σου φίλε
την Εξαρχειώτικη χαβούζα phorum.gr ;;;;
Οτι θες αρχηγε...να τα ξαναπουμε ομως...προσφερεις αφθονο γελιο ΑΛΕΚΟ!!!!παλιοκομμουνι εσενα δε σε συμπαθω τελικα. φευγω γιατι με τσαντισες αλλα ενα να ξερεις. πηγαινε τοιχο τοιχο μη σε πετυχω και σου φυγει η μαγκια.
ΚΛΑΨΤΕ
μπουχαχαχαχαχαχαχαααχχαχχααααχχαχαχαχα
οχι πολλα πολλα μαζι μου παλικαρι γιατι δε με ξερεις καλα εμενα. εγω δεν ειμαι οποιος κι οποιος νταξ? αμα σου πω οτι εχω περασει κι απο χρυση αυγη τι εχεις να πεις? ε μασησες τωρα κοτα?
ΚΛΑΨΤΕ
Και φυσικά όπως αναμενόταν δεν υπάρχει αντίλογος στο "όποιος ενδιαφέρεται και ανησυχεί για τη δημόσια τάξη, τα εθνικά θέματα και την ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου δεν είναι αναγκαστικά φασίστας"...
Ξέρω-ξέρω, η ηπιότητα παρασύρει σε διάλογο. Κι εκεί...
Κι εκει...τι γινεται φυληςυχε?Με ενδιαφερει πραγματικα η γνωμη σου.Και φυσικά όπως αναμενόταν δεν υπάρχει αντίλογος στο "όποιος ενδιαφέρεται και ανησυχεί για τη δημόσια τάξη, τα εθνικά θέματα και την ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου δεν είναι αναγκαστικά φασίστας"...
Ξέρω-ξέρω, η ηπιότητα παρασύρει σε διάλογο. Κι εκεί...
οχι πολλα πολλα μαζι μου παλικαρι γιατι δε με ξερεις καλα εμενα. εγω δεν ειμαι οποιος κι οποιος νταξ? αμα σου πω οτι εχω περασει κι απο χρυση αυγη τι εχεις να πεις? ε μασησες τωρα κοτα?
ΚΛΑΨΤΕ
Καλα-καλα...ετσι και στη πεσει ο ΑΛΕΚΟΣ ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ,σε καμια γωνια του διαδικτυου, να σε δω παλιο-κομμουνι...Αλέκο χρυσό μου, σε παρακαλώ...
ΚΛΑΨΤΕ
Κανεις δεν πλησιαζει τον μεγιστο Λαλακη λεμε.oh my!
εις τραγικος και βαρετος :-
Κανεις δεν πλησιαζει τον μεγιστο Λαλακη λεμε.