Στην Ελλάδα υπήρχε κάτι τέτοιο. Ένοπλο μάλιστα.
Και το όνομα αυτού 17 Νοέμβρη.
Το μόνο που "ουδετεροποίησε" εν ενεργεία πράκτορα της CIA.
Με την μεγαλύτερη απόσκοπτη συνεχή δράση σε χώρα του Δυτικού Κόσμου (μπορεί και του κόσμου όλου αν δεν υπήρχε το Σεντέρο Λουμινόσο).
Που "επιχειρούσε" με ελάχιστα μέσα. Με μπαζούκας του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ή με πλαστικές σωλήνες όπως στην μόνη επίθεση εναντίον Γερμανικών συμφερόντων επίσης μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο εκτός RAF.
Και που κατέληξαν όλα αυτά;
Να μην ακούω λοιπόν σαχλαμάρες από τους επαναστάτες του bou.com.
Γιατί ακόμα και ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν πολύ περισσότερο μάγκας από αυτούς.
Ο δρόμος τόσα χρόνια ήταν ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Και ακόμα βέβαια είναι για όποιον έχει @@ και μπορεί να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων του .....
σε αυτό αναφερόμουν.
και το ίδιο πράγμα λέμε με άλλα λόγια.
προσωπικά δε γνωρίζω τι διασυνδέσεις και κάλυψη και οικονομική ενίσχυση είχε η 17Ν απο ΕΣΣΔ και δε με ενδιαφέρει.
απο την άλλη δεν είναι τυχαίο που η 17Ν εκφυλίστηκε σε οργάνωση ληστειών μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.
τεσπα. επαναστάτης δεν είμαι ούτε και υπήρξα ούτε και με ενδιαφέρει ειδικά για τη ράτσα την ελληνική.
στην κούβα λχ ο τσε που ήταν και αλλοδαπός έγινε εθνικό σύμβολο και διδάσκεται ακόμα.
στην ελλάδα ο κολοκοτρώνης φυλακίστηκε δις.
δεν υπάρχει συζήτηση σε καμμιά βάση επαναστατικού αγώνα στο dna του έλληνα απο αρχαιοτάτων.
ο έλληνας ήταν ανέκαθεν πούστης στη ράτσα.
1 γιατι εχει κοντή μνήμη
2 γιατί σφετερίζεται με παροιμιώδη μαεστρία τα επιτεύγματα του γείτονα και διπλανού του.
3 γιατι χρεώνει τα σπασμένα πάντα σε άλλον
4 γιατι είναι γεννημένος παρτάκιας κι απλά ακολουθεί πιστά επί αιώνες το μοτό "δεν είμαι ρατσιστής αλλά τους αλβανούς δεν τους πάω με τίποτα κι ας μου χουν χτίσει όλη την χώρα"
5 γιατί διαμαρτύρεται για τις πουστιές των κυβερνώντων του ενώ απλά ζηλεύει θανατηφόρα που
δεν είναι στη θέση τους.
6 γιατί τους λυτρωτές/επαναστάτες του πρώτα τους κάνει τη ζωή κόλαση και τους εκτελεί και εκ των υστέρων τους αναγάγει σε εθνικό πρότυπο.
7 γιατί όποιος έχει γνωρίσει άλλες ράτσες απο κοντά καταλαβαίνει γιατί ο έλληνας είναι πάντα τελευταίος ως σύνολο.
για όλα τα παραπάνω ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ακόμα και εάν υπάρξει κάποιος που θα βάλει πλάτη τη ζωή του σίγουρα θα τον βγάλουν πρώτα εγκληματία, άρρωστο ψυχικά, λαμόγιο, πράκτορα ξεπουλητάρι και όλα αυτά τα όμορφα και αφού του καταστρεψουν τη ζωή μετά θάνατον θα τον αναγάγουν σε εθνικό ήρωα.
Στις πλείστες δε των περιπτώσεων οι ήρωες εαν μπορούσαν να ξαναζωντανέψουν για να τους αποδωσουν τις τιμές είναι σίγουρο πως θα έπαιρναν μια απάντηση αναλογη του 21...
θα μου κλάσετε τομπούτσο.