Νέα

Νεκρός στα επεισόδια στο Σύνταγμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
να ρωτησω κατι ο ασχετος
μια ποια προφαση το ΠΑΜΕ περιφρουρισε την Βουλη;
να την προστατεψη,για να προστατεψει την πορεια απο τους προβοκατορες η για να δωσει μηνυμα στους πρασινους βουλευτες;
η καποιος αλλος λογος;
αληθεια απορια το εχω
δεν πρεπει να εχει ξαναγινει πολιτικο κομμα να προστατευει την Βουλη

Κάποια που λέει με καλύπτουν.. τώρα τι θα γίνει στο μέλλον δεν ξέρω. αν θα υλοποιήσουν όσα ευαγγελίζονται..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν ειπα αυτο.Εννοειται.

Αν εδω ειναι προβοκατορες και υποτιθεμενη πρωτοπορια κλπ.,τοτε τι ειναι στη Χιλη?

Και το κωμα παντως μια χαρα τα ελεγε για τα παρισινα προαστια πριν κατι χρονια...Εξω παμε καλα κι ετσι.

Η,μακρυα απ'τον κωλο μου και οτι θελει ας γινει.

Άσε τη Χιλή , τα κοινοβούλια , τις στρατηγικές κλπ κλπ.

Στο ψητό : τι θα λέγαν τα black συντρόφια η επόμενη εκδρομούλα αντί για τα γνωστά σύνταγμα-βουλή,να αλλάξει προορισμό και να πάει προς περισσό και " σπίτι του λαού" μεριά? :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στην Ελλάδα υπήρχε κάτι τέτοιο. Ένοπλο μάλιστα.

Και το όνομα αυτού 17 Νοέμβρη.

Το μόνο που "ουδετεροποίησε" εν ενεργεία πράκτορα της CIA.

Με την μεγαλύτερη απόσκοπτη συνεχή δράση σε χώρα του Δυτικού Κόσμου (μπορεί και του κόσμου όλου αν δεν υπήρχε το Σεντέρο Λουμινόσο).

Που "επιχειρούσε" με ελάχιστα μέσα. Με μπαζούκας του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ή με πλαστικές σωλήνες όπως στην μόνη επίθεση εναντίον Γερμανικών συμφερόντων επίσης μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο εκτός RAF.

Και που κατέληξαν όλα αυτά;

Να μην ακούω λοιπόν σαχλαμάρες από τους επαναστάτες του bou.com.

Γιατί ακόμα και ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν πολύ περισσότερο μάγκας από αυτούς.

Ο δρόμος τόσα χρόνια ήταν ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Και ακόμα βέβαια είναι για όποιον έχει @@ και μπορεί να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων του .....
σε αυτό αναφερόμουν.
και το ίδιο πράγμα λέμε με άλλα λόγια.
προσωπικά δε γνωρίζω τι διασυνδέσεις και κάλυψη και οικονομική ενίσχυση είχε η 17Ν απο ΕΣΣΔ και δε με ενδιαφέρει.
απο την άλλη δεν είναι τυχαίο που η 17Ν εκφυλίστηκε σε οργάνωση ληστειών μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.
τεσπα. επαναστάτης δεν είμαι ούτε και υπήρξα ούτε και με ενδιαφέρει ειδικά για τη ράτσα την ελληνική.
στην κούβα λχ ο τσε που ήταν και αλλοδαπός έγινε εθνικό σύμβολο και διδάσκεται ακόμα.
στην ελλάδα ο κολοκοτρώνης φυλακίστηκε δις.
δεν υπάρχει συζήτηση σε καμμιά βάση επαναστατικού αγώνα στο dna του έλληνα απο αρχαιοτάτων.

ο έλληνας ήταν ανέκαθεν πούστης στη ράτσα.
1 γιατι εχει κοντή μνήμη
2 γιατί σφετερίζεται με παροιμιώδη μαεστρία τα επιτεύγματα του γείτονα και διπλανού του.
3 γιατι χρεώνει τα σπασμένα πάντα σε άλλον
4 γιατι είναι γεννημένος παρτάκιας κι απλά ακολουθεί πιστά επί αιώνες το μοτό "δεν είμαι ρατσιστής αλλά τους αλβανούς δεν τους πάω με τίποτα κι ας μου χουν χτίσει όλη την χώρα"
5 γιατί διαμαρτύρεται για τις πουστιές των κυβερνώντων του ενώ απλά ζηλεύει θανατηφόρα που 
δεν είναι στη θέση τους.
6 γιατί τους λυτρωτές/επαναστάτες του πρώτα τους κάνει τη ζωή κόλαση και τους εκτελεί και εκ των υστέρων τους αναγάγει σε εθνικό πρότυπο.
7 γιατί όποιος έχει γνωρίσει άλλες ράτσες απο κοντά καταλαβαίνει γιατί ο έλληνας είναι πάντα τελευταίος ως σύνολο.

για όλα τα παραπάνω ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ακόμα και εάν υπάρξει κάποιος που θα βάλει πλάτη τη ζωή του σίγουρα θα τον βγάλουν πρώτα εγκληματία, άρρωστο ψυχικά, λαμόγιο, πράκτορα ξεπουλητάρι και όλα αυτά τα όμορφα και αφού του καταστρεψουν τη ζωή μετά θάνατον θα τον αναγάγουν σε εθνικό ήρωα.
Στις πλείστες δε των περιπτώσεων οι ήρωες εαν μπορούσαν να ξαναζωντανέψουν για να τους αποδωσουν τις τιμές είναι σίγουρο πως θα έπαιρναν μια απάντηση αναλογη του 21...
θα μου κλάσετε τομπούτσο. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φαντάσου....μεχρι και η Αυγή "τους πήρε χαμπάρι"...
εσάς ΕΥΤΥΧΩΣ σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες.
γι αυτό σε χώρα με δντ θεωρείτε ακόμα αθλο το 15%
σταλινικά καθιζήματα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ο έλληνας ήταν ανέκαθεν πούστης στη ράτσα.
1 γιατι εχει κοντή μνήμη
2 γιατί σφετερίζεται με παροιμιώδη μαεστρία τα επιτεύγματα του γείτονα και διπλανού του.
3 γιατι χρεώνει τα σπασμένα πάντα σε άλλον
4 γιατι είναι γεννημένος παρτάκιας κι απλά ακολουθεί πιστά επί αιώνες το μοτό "δεν είμαι ρατσιστής αλλά τους αλβανούς δεν τους πάω με τίποτα κι ας μου χουν χτίσει όλη την χώρα"
5 γιατί διαμαρτύρεται για τις πουστιές των κυβερνώντων του ενώ απλά ζηλεύει θανατηφόρα που 
δεν είναι στη θέση τους.
6 γιατί τους λυτρωτές/επαναστάτες του πρώτα τους κάνει τη ζωή κόλαση και τους εκτελεί και εκ των υστέρων τους αναγάγει σε εθνικό πρότυπο.
7 γιατί όποιος έχει γνωρίσει άλλες ράτσες απο κοντά καταλαβαίνει γιατί ο έλληνας είναι πάντα τελευταίος ως σύνολο.

ΕΥΓΕ ΣΟΥ  πολύ καλή περιγραφή - ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό είπα και εγώ εμμέσως ότι ο βολταίρ ή εσύ περσόνα. Δλδ ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα . Αν θες αλλαγές και ανατροπές, ορίστε, έτσι γίνονται. Πιάσε τα γκάνια, οργανώσου, εκπαιδεύσου και άρξατε πυρ. Αλλιώς τι θα κάνεις? Θα προσφύγεις στη βίαμε πέτρες και μολόροφ. Ορίστε και? Θα νικήσεις την αστυνομία? Για αυτό ακριβώς είναι φτιαγμένη. Για να σε νικήσει και να σε τελειώσει.
Από την άλλη το ΚΚΕ λέει να αλλάξουν πολιτικά. Σωστά αλλά ο κόσμος όταν βλέπει το κάθε ΚΚΕ να φέρεται έτσι όταν ΔΕΝ έχει την εξουσία, τρέμει στην ιδέα τι θα γίνει αν οι μπογιόπουλοι και οι ΚΝΑΤαδες πάρουν και κρατική εξουσία . Άρα? Θέλει μια αλλαγή αλλά σαφώς δίχως αυτή να συμπεριλαμβάνει και το ΚΚΕ  και ήδη ο κόσμος αρχίζει και το θεωρεί μέρος του βαθύτερου ελληνικού καθεστώτος γενικότερα.

ΥΓ. Τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ είναι φόρα παρτίδα εκεί. Αν δεν είχαν τα ΜΑΤ απέξω ,είναι εκτεθειμένα. Της ΝΔ μόνο μπανιστήρι δε κάνεις. Το δε σύριζα όποιος θέλει μπορεί να μπει μέσα και να σουλατσάρει.
Του ΚΚΕ γιατί είναι απόρθητο φρούριο με κάγκελα και τοίχους και από ποιον προστατεύεται?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΕΥΓΕ ΣΟΥ  πολύ καλή περιγραφή - ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ
τι εύγε ρε;
προσωπικά ντρέπομαι για όλα τα παραπάνω.
επειδή ανήκω σε πούστικα ράτσα δε σημαίνει ότι δεν ανήκω σε αυτήν επειδή διαφοροποιούμαι απ τις επιλογές της.
πρόχειρα....
κι οι αργεντίνοι τάλε κουάλε είναι μη νομίζεις.
γι αυτό έχουμε παράλληλες πορείες.
πριν την χρεοκοπία η αργεντινή για πολλά χρόνια ήτσν παράδεισος.
κι όμως κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος επρόκειτο)με τέτοιο πλούτο και ανάπτυξη να χρεοκοπήσει
και είναι με μαθηματική ακρίβεια δεδομένο ότι ΘΑ ΞΑΑΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ γιατί έλληνες και αργεντινοί είναι ράτσες που ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ. Και τους ευεργέτες και τα καλά και τα κακά και την κοινωνική συνοχή.

Δε θα μου κάνει καμμιά μα καμμιά εντύπωση εάν σε 15-20 χρόνια ΞΑΝΑκυβερνήσει Παπανδρέου.
σε μια νορμάλ ράτσα ακόμα και η απλή συνωνυμία θα οδηγούσε τον ατυχο πολίτη στο υπουργείο εσωτερικών για αλλαγή επωνύμου.
εδώ να είσαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο τζάκι θα ξαναβγαλει και "νέο" φωστήρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τι εύγε ρε;
προσωπικά ντρέπομαι για όλα τα παραπάνω.
επειδή ανήκω σε πούστικα ράτσα δε σημαίνει ότι δεν ανήκω σε αυτήν επειδή διαφοροποιούμαι απ τις επιλογές της.
πρόχειρα....
κι οι αργεντίνοι τάλε κουάλε είναι μη νομίζεις.
γι αυτό έχουμε παράλληλες πορείες.
πριν την χρεοκοπία η αργεντινή για πολλά χρόνια ήτσν παράδεισος.
κι όμως κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος επρόκειτο)με τέτοιο πλούτο και ανάπτυξη να χρεοκοπήσει
και είναι με μαθηματική ακρίβεια δεδομένο ότι ΘΑ ΞΑΑΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ γιατί έλληνες και αργεντινοί είναι ράτσες που ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ. Και τους ευεργέτες και τα καλά και τα κακά και την κοινωνική συνοχή.

Δε θα μου κάνει καμμιά μα καμμιά εντύπωση εάν σε 15-20 χρόνια ΞΑΝΑκυβερνήσει Παπανδρέου.
σε μια νορμάλ ράτσα ακόμα και η απλή συνωνυμία θα οδηγούσε τον ατυχο πολίτη στο υπουργείο εσωτερικών για αλλαγή επωνύμου.
εδώ να είσαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο τζάκι θα ξαναβγαλει και "νέο" φωστήρα.
Σε ποσα?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτό είπα και εγώ εμμέσως ότι ο βολταίρ ή εσύ περσόνα. Δλδ ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα . Αν θες αλλαγές και ανατροπές, ορίστε, έτσι γίνονται. Πιάσε τα γκάνια, οργανώσου, εκπαιδεύσου και άρξατε πυρ. Αλλιώς τι θα κάνεις? Θα προσφύγεις στη βίαμε πέτρες και μολόροφ. Ορίστε και? Θα νικήσεις την αστυνομία? Για αυτό ακριβώς είναι φτιαγμένη. Για να σε νικήσει και να σε τελειώσει.
Από την άλλη το ΚΚΕ λέει να αλλάξουν πολιτικά. Σωστά αλλά ο κόσμος όταν βλέπει το κάθε ΚΚΕ να φέρεται έτσι όταν ΔΕΝ έχει την εξουσία, τρέμει στην ιδέα τι θα γίνει αν οι μπογιόπουλοι και οι ΚΝΑΤαδες πάρουν και κρατική εξουσία . Άρα? Θέλει μια αλλαγή αλλά σαφώς δίχως αυτή να συμπεριλαμβάνει και το ΚΚΕ  και ήδη ο κόσμος αρχίζει και το θεωρεί μέρος του βαθύτερου ελληνικού καθεστώτος γενικότερα.

ΥΓ. Τα γραφεία το ΠΑΣΟΚ είναι φόρα παρτίδα εκεί. Αν δεν είχαν τα ΜΑΤ απέξω ,είναι εκτεθειμένα. Της ΝΔ μόνο μπανιστήρι δε κάνεις. Το δε σύριζα όποιος θέλει μπορεί να μπει μέσα και να σουλατσάρει.
Του ΚΚΕ γιατί είναι απόρθητο φρούριο με κάγκελα και τοίχους και από ποιον προστατεύεται?
Γιατι ΕΝΑ ειναι το κομμα τύπε.

Επισκέπτης
Άσε τη Χιλή , τα κοινοβούλια , τις στρατηγικές κλπ κλπ.

Στο ψητό : τι θα λέγαν τα black συντρόφια η επόμενη εκδρομούλα αντί για τα γνωστά σύνταγμα-βουλή,να αλλάξει προορισμό και να πάει προς περισσό και " σπίτι του λαού" μεριά? :grin:
Δεν γνωριζω τι λενε τα black συντροφια.

Νομιζω οτι θα τους ηταν γενικοτερα αρκετο(και οχι μονο στους αναρχικους...)το ΚΚΕ/ΠΑΜΕ να επαναλαβει τη συνηθη συμπεριφορα του,να κανει την περαντζαδα του δλδ μονο του και χωρια απο ολους τους υπολοιπους.

Καλο θα ηταν επισης"ο μονος ταξικος πολος"και ειδικοτερα το συνδικαλιστομαγαζο του,που και καλα δεν εχει σχεση με τη ΓΣΕΕ,να οργανωσει ΜΟΝΟ του μια απεργια να δουμε τι θα γινει,αντι να λειτουργει μεσα/εξω απο τη ΓΣΕΕ(πχ ζητωντας η 24ωρη να γινει 48ωρη).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει πλέον.
είναι πολλοί φαντάζομαι με το χαρακτηρα το δικό μου που θα μπορούσαν πάνω στην τρέλλα και την ανδρεναλίνη να μπουκάρουν με κάνα ερπυστριοφόρο στη βουλή.
μετά την πράξη επίσης είμαι σίγουρος πως αντί για ήρωα τα ίδια μουνιά που πριν παρακαλούσαν να βρεθεί κάποιος να γκρεμίσει στη βουλή θα έψαχναν το παρελθόν μου.
μια θα τους έφταιγε ο χουντικός πατέρας μου, μετά το πλούσιο Ε9 μου, μετα η σχέση μου με ζούδες, μετά η στρατιωτική μου θητεία, μετά το σχολείο που πήγα ή δεν πήγα, μετά η αμερικανική παιδεία μου και όλα αυτά τα όμορφα και στο τέλος θα με φυλάκιζαν γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ.
για όλα τα παραπάνω.
στ αρχίδια μου τα αξύριστα.
ας ψοφήσουν όλοι.
είμαι σίγουρος ότι όποιος μαλάκας και εάν πάρει την ευθύνη της ανατροπής θα τον περάσουν γενεές 14... οι ίδιοι που παρακαλούσαν κάποτε να εμφανιστεί.
καλό απόγευμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν γνωριζω τι λενε τα black συντροφια.

Νομιζω οτι θα τους ηταν γενικοτερα αρκετο(και οχι μονο στους αναρχικους...)το ΚΚΕ/ΠΑΜΕ να επαναλαβει τη συνηθη συμπεριφορα του,να κανει την περαντζαδα του δλδ μονο του και χωρια απο ολους τους υπολοιπους.

Καλο θα ηταν επισης"ο μονος ταξικος πολος"και ειδικοτερα το συνδικαλιστομαγαζο του,που και καλα δεν εχει σχεση με τη ΓΣΕΕ,να οργανωσει ΜΟΝΟ του μια απεργια να δουμε τι θα γινει,αντι να λειτουργει μεσα/εξω απο τη ΓΣΕΕ(πχ ζητωντας η 24ωρη να γινει 48ωρη).

Aυτό θα ταν καλό. Όπως και να δούμε πχ σε πορείες εργατών να δούμε εργάτες και όχι επαγγελματίες παμετζήδες το ίδιο σε ναυτεργάτες κλπ. Να δούμε ποιο θα πάνε.

Αλλά μια βόλτα από το σπίτι του λαού θα χε γέλιο. Να βλέπαμε ΜΑΤ και ΚΝΑΤ μαζί να "υπερασπίζονται" το... σπίτι του λαού, από... το λαό :cheesy:

O αναρχικός χώρος αν δεν πήγαινε κόντρα σε μερικά μικροαστικά κολλήματα πχ φθορά μικροπεριουσιών κλπ. δε θα χε και πολλές αντιπάθειες. Μια φορά σε κάποια κουβέντα που κάποιος τους έβριζε, του αντιτείνω " αυτός βάζει το κεφάλι του στον τορβά όχι για να τα κονομήσει αλλά στο μεταξύ και για σενα που καθεσαι και τον βρίζεις".
Από την άλλη ο σκέτος πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ εκ των προτέρων έχει κριθεί. Είναι απλά ένα ξεμπούκωμα που δε πάει παραπέρα. Και φυσικά δεν ασκούν τα ΜΑΤ εξουσία και πολιτική στην Ελλάδα όσο μισητά και αν είναι ως θεσμός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Aυτό θα ταν καλό. Όπως και να δούμε πχ σε πορείες εργατών να δούμε εργάτες και όχι επαγγελματίες παμετζήδες το ίδιο σε ναυτεργάτες κλπ. Να δούμε ποιο θα πάνε.

Αλλά μια βόλτα από το σπίτι του λαού θα χε γέλιο. Να βλέπαμε ΜΑΤ και ΚΝΑΤ μαζί να "υπερασπίζονται" το... σπίτι του λαού, από... το λαό :cheesy:

O αναρχικός χώρος αν δεν πήγαινε κόντρα σε μερικά μικροαστικά κολλήματα πχ φθορά μικροπεριουσιών κλπ. δε θα χε και πολλές αντιπάθειες. Μια φορά σε κάποια κουβέντα που κάποιος τους έβριζε, του αντιτείνω " αυτός βάζει το κεφάλι του στον τορβά όχι για να τα κονομήσει αλλά στο μεταξύ και για σενα που καθεσαι και τον βρίζεις".
Από την άλλη ο σκέτος πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ εκ των προτέρων έχει κριθεί. Είναι απλά ένα ξεμπούκωμα που δε πάει παραπέρα. Και φυσικά δεν ασκούν τα ΜΑΤ εξουσία και πολιτική στην Ελλάδα όσο μισητά και αν είναι ως θεσμός.
"Μικροαστικο κολλημα" το να καταστραφει το μαγαζι που βγαζει καποιος το ψωμι του?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
"Μικροαστικο κολλημα" το να καταστραφει το μαγαζι που βγαζει καποιος το ψωμι του?

Ναι αλλά για αυτό δεν ευθύνεται συλλήβδην ο αναρχικός χώρος ολόκληρος. Ούτε φυσικά το επικροτεί κανείς. Δεν εννοώ ως μικροαστικά κολλήματα τις ίδιες τις διαμαρτυρίες των ιδιοκτητών των μαγαζιών αλλά γενικά τις κατηγορίες που απευθύνονται συλλήβδην.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλακία μεγατόννων σαν αυτή που έχεις στο κεφάλι σου.
σ έχει καταστρέψει οικονομικά κοινωνικά και ψυχολογικά η εξουσία μέσα σε μια πενταετία και σένα σου φταίει ο μαλάκας που σου σπασε τις τζαμαρίες.
όχι μαλάκας.
ο μαλακας έχει πολύ περισσότερη φαια απ το μέσο έλληνα.

Επισκέπτης
Eαν το δεις εντελως"στρατιωτικα"το ζητημα η φαση"τις παιζουμε στο Συνταγμα"ειναι μαλακια ουτως η αλλως μιας και το"πεδιο μαχης"ειναι και καθορισμενο χρονικα και προετοιμασμενο(φραχτες και λοιπα).

Ασε δε που ο κοσμος ειναι(και δεν φταιει ο ιδιος σε καμμια περιπτωση)ειτε απροετοιμαστος,ειτε απροθυμος να τις παιξει στα ισα,αλλη τεραστια κουβεντα αυτη με πολιτικες προεκτασεις ομως.

Ειναι καλυτερα να συρθει ο"εχθρος"εκει που θες και οταν θες αντι να πηγαινεις να τον συναντησεις.

Και μετα απο αυτο,εφοσον πετυχει βεβαιως,η γαμαγαμα και τα κνιτοπουλα θα παιρνουν ΠΙΠΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΠΟΣΕΩΣ για να χωθουν στο σκηνικο και να το παιξουν σουπερ αγωνισταραδες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι αλλά για αυτό δεν ευθύνεται συλλήβδην ο αναρχικός χώρος ολόκληρος. Ούτε φυσικά το επικροτεί κανείς. Δεν εννοώ ως μικροαστικά κολλήματα τις ίδιες τις διαμαρτυρίες των ιδιοκτητών των μαγαζιών αλλά γενικά τις κατηγορίες που απευθύνονται συλλήβδην.
τώρα έδεσες.
σε λίγο θα σε ρωτάνε πού συχνάζεις στα εξάρχεια.
κόψε το διάλογο με έλληνα
δε θα βγάλεις ποτέ ακρη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006