You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεκρός στα επεισόδια στο Σύνταγμα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.437
- Πόντοι
- 2.606
ρε γελοιε ποσοι ειμαστε πια στην ασφαλεια?ειπαμε εχουμε γεμισει αργομισθους τεμπεληδες και ρουφιανους αλλα εσυ το χεις παραχεσει!ΤΡΑΒΑ κοιταξου μισανθρωπε φασιστα!Μη βιάζεσαι ασφαλιτάκο. Όλα στην ώρα τους.
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Μη σου πω ότι είσαι απόλυτα σωστός ενώ εμείς τρωγόμαστε αυτέ λαδώνουν το μηχάνημα.Ξυπνείστε ρε !!!!! Σας βάζουν να φαγωθείτε μεταξύ σας. Επαναλμβάνω , η κρεατομηχανή δεν θα κάνει πολιτικές διακρίσεις.
Εγώ στη φώτο βλέπω μόνο κάποιους που ποθούνε εξουσία και ποτέ δεν θα την πάρουνε, και για αυτό μας πρίζουνε τα @@. Σοβαρά πιος αφελής πιστεύει οτι οι συνδικαλιστές ΔΕΝ είναι όργανα της κυβερνησης που σέρνουν κόσμο σε συνεχείς απεργίες ώστε να μην πληρώνονται(ο κοσμάκης) γιατί η κυβέρνηση απλώς τα έφαγε όλα, και ακόμα κάτι πως ξέρουν μερικοί που κάθονται και ξύνονται όλη μέρα τα προβλήματα του εργαζομένου;
Βλέπεις εσυ κανα εργατοπατέρα-συνδικαλιστή στις γραμμές του ΠΑΜΕ;;;;;
Ξυπνείστε ρε !!!!! Σας βάζουν να φαγωθείτε μεταξύ σας. Επαναλμβάνω , η κρεατομηχανή δεν θα κάνει πολιτικές διακρίσεις.
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Φίλε, το μίσος από την διαχρονική κρατική καταστολή(μαύρη, μπλε, πράσινη) και καταπίεση στην Ελλάδα ήταν αρκετό για να τροφοδοτεί το ΚΚΕ μέχρι σήμερα.
Στην Ελλάδα, η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ, για να δείξει (αν θα έδειχνε ποτέ) τη Σταλινική καταστολή.
Ήταν πάντα στην πλευρά των θυμάτων και των χαμένων.
Οπότε πήρε όλα τα ...credits !
Έπειτα μην ξεχνάς ότι τα εγκλήματα του Στάλιν και ο ίδιος, δεν έχουν ακόμη καταδικαστεί στη συνείδηση των ανθρώπων, όπως ο Χίτλερ από τους Γερμανούς. Στην ίδια τη Ρωσσία το θέμα αυτό δεν έχει κλείσει. Ο Πούτιν είναι τέκνο της ΚGB και της σταλινικής νοοτροπίας.
Τέλος, μην παραβλέπεις το γεγονός ότι ό,τι και να πεις στον άλλο για το Στάλιν, από τη στιγμή που δεν τα εχει ζησει ο ίδιος, δεν έχει μορφωθεί και ακούει και μια "επισημη" γραμμή (ΚΚΕ) να τον δικαιώνει, τότε κάλλιστα μπορεί να κλείσει τον κύκλο της παρανοιας και να τα βαφτισει όλα συνομωσιολογία των κακών δυτικών και αστικών κομμάτων. Που ξεσκίζουν τη δική του ζωή στην Ελλάδα
αγαπητέ μεγάλωσα σε αμιγώς δεξιά οικογένεια στις παρυφές της βασιλικής δεξιάς με νεκρούς συγγενείς α βαθμού απο κομμουνιστές.
μεγαλώνοντας και αποκτώντας παιδεία κρίση και μελετώντας αμφίπλευρα τις καταστάσεις διαπίστωσα οτι η αλήθεια δεν είναι ούτε με τους μεν ούτε με τους δε.
ενδεχομένως το ψέμα που ζούσα για χρόνια πιτσιρικάς περί κακών κομμουνιστών εγκληματιών να με γύρισε υπέρ τους μαθαίνοντας την πραγματική αλήθεια του άλλο κομματιού που δεν είχα ποτέ ακούσει.
δεδομένου ότι δε μεγάλωσα μέσα στο μίσος και την πλύση εγκεφάλου (ισως και λόγω καλού dna του πατρός) αρχισα να βλέπω την πραγματικότητα με άλλο βλέμμα. με απλά λόγια άρχισα να απεξαρτητοποιούμαι απ τους συναισθηματισμούς του οικογενειακού κυκλου να καταλαβαίνω τα ζόρια που τράβηξαν αριστεροί (τι αριστεροί δλδ απλά ανθρωποι που είχαν αξιοπρέπεια και δε δέχονταν να κάνουν ότι τιυς λενε κάποια λαμόγια). στη συνέχεια και λόγω προσωπικών σχέσεων (πουτάνα ζωή) γνώρισα την αλλη πλευρα του εφαρμοσμένου κρατικού κομμουνισμού απο άτομα που μεγάλωσαν στην πείνα και τη φτώχεια που τους επέβαλε το Κόμμα. μελετώντας την ιστορία τους διαπίστωσα ότι τα εγκλήματα του Κόμματος και στην Ελλάδα και στη Ρωσσία είχα και ιμπεριαλιστικό και ιδεολογικό και οικονομικό -ταξικό χαρακτήρα όπως ακριβώς τα είχα διαπιστώσει στην καπιταλιστική δύση.
πρόχειρα.
το να υποστηρίζει κάποιος ένα κόμμα με τις αρχές του κομμουνισμού της Αλέκας ανήκει σε μια ή και αε όλες τις παρακάτω κατηγορίες.
είναι ή
ηλίθιος
ή κομπλεξικός
ή αστοιχείωτος
ή έχει εξοριστεί ως παλαιός κομμουνιστής.
την τελυταία κατηγορία την καταλαβαίνω.
απο κει και πέρα το μαλάκα τον 30άρη που δηλώνει κνίτες προχειρα μου φέρνει στο μυαλό ή καμμένο ή δοσίλογο ή ζώο ή μαλάκα.
προσοχή.
δεν είναι ούτε όλοι οι κομμουνιστές αλέκες και οι αριστεροί δεν έχουν ουδεμία σχέση με δαύτους.
ο πατερας μου απο μικρός με έμαθε αυτό τον διαχωρισμό ο οποιος αποδείχθηκε πέρα ως πέρα αληθινός στην πράξη.
αλλο κομμουνιστής άλλο αριστερός.
τουλάχιστον με την ελληνική εννοια του όρου
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Βλέπεις εσυ κανα εργατοπατέρα-συνδικαλιστή στις γραμμές του ΠΑΜΕ;;;;;
Ο μακαρίτης ήτανε συνδικαλιστής.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ακόμα με τον γαμιόλη ασχολείστε;ρε γελοιε ποσοι ειμαστε πια στην ασφαλεια?ειπαμε εχουμε γεμισει αργομισθους τεμπεληδες και ρουφιανους αλλα εσυ το χεις παραχεσει!ΤΡΑΒΑ κοιταξου μισανθρωπε φασιστα!
Επισκέπτης
Ξυπνείστε ρε !!!!! Σας βάζουν να φαγωθείτε μεταξύ σας. Επαναλμβάνω , η κρεατομηχανή δεν θα κάνει πολιτικές διακρίσεις.
Μαζι σου, τα ειπα κι εγω πιο πριν, το θεμα πρεπει να τελειωσει εδω, αλλα οι προβοκατορες πρεπει να αποκαλυπτονται.
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
ποιοι ειναι αυτοι?Για πες, εσυ απο που περνεις γραμμη ? Απο τη Σαριπολου ή απο το Νωντα ? Η μηπως υπαρχει και τριτος πολος ? Λειπω καμποσα χρονια απο την Αθηνα και δεν ειμαι ειμαι σιγουρος αν ειναι ακομα μοιρασμενη η πιτα οπως παλια. ;)
κατι για τα περιεργα που ειχες δει στην πλατεια εξαρχειων θα μας τα πεις??(μ εχει φαει η περιεργεια! )
Ο μακαρίτης ήτανε συνδικαλιστής.
Ναι ο δολοφονιμένος ήταν συνδικαλίστής αλλά όχι ΠΑΣΟΚοεργατοπατέρας στιλ
Και γω ανοικο στο οργανο καποιου σωματίου, αυτό με κανει ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ όπως ο Πρωτόπαππας ή τόσοι άλλοι
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Και πάλι συνδικαλιστής ήταν του ΠΑΜΕ τεσπα για να μην ξεφύγει κανείς δεν λέμε άλλο για τον νεκρό.Ναι ο δολοφονιμένος ήταν συνδικαλίστής αλλά όχι ΠΑΣΟΚοεργατοπατέρας στιλ
Και γω ανοικο στο οργανο καποιου σωματίου, αυτό με κανει ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ όπως ο Πρωτόπαππας ή τόσοι άλλοι
Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
να προστατεψουν αυτο που θεωρουν αυτοι ιερο
τον αστικο κοινοβουλευτισμο
δεν μου απαντησε καποιος κουκουες ποιος ο λογος της περιφρουρησης,ειλικρινα δεν ξερω
Θα σου απαντήσω εγώ, αν και δεν ειμαι θεσμικά υπεύθυνος :
Το εχουμε αναλύσει πολλες φορές και στο νημα των αγανακτισμένων.
Αν κινδυνευει από κάτι το αστικό κράτος δεν είναι τα κομματα χωριστά(ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ), το ΠΑΜΕ ή οι κουκουλοφοροι. Το κρατος ψοφαει για προκληση από αυτους : ακολουθει η καταστολή και κερδιζει το κρατος.
Το κρατος κινδυνευει από την ανώνυμη μαζα του κόσμου που δημιουργει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ : το φαινομενο της χιονοστιβαδας (προσελκυει αθροιστικά μεσα της όλες τις παραταξεις) και καταλύει τα καθεστώτα.
Συνεπώς το κρατος δεν εχει προβλημα αν υπαρχουν 500 κουκουλοφοροι ή 10.000 ΠΑΜΕτζηδες απέξω και διαδηλώνουν ή τα σπάνε !
Το κρατος εχει προβλημα αν υπάρχει 1.000.000 κόσμος απεξω και παραλύσει το κράτος !
Δες λοιπον πως χειριστηκαν τους αγανακτισμένους κι οτι τελικα αναγκάστηκαν να τους επιτεθούν και να τους διαλύσουν με τη βια για να περασει το μεσοπρόθεσμο το καλοκαιρι.
Συνεπώς, αν το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ θελει να ριξει το ΠΑΣΟΚ αναιμακτα θα πρεπει να φερει τον κοσμο μαζικα στο Συνταγμα και να του παρεχει καλυψη και προστασία από την Αστυνομια και τις προβοκατσιες.
Ο κοσμος θα ειναι η αιχμή του δόρατος κι οχι το ΠΑΜΕ.
Γι αυτο και το ΠΑΜΕ εχει προσωπα προς τους κουκουλοφορους - για να πνιξει τις προβοκατσιες και να μη δωθει το δικαιωμα στα ΜΑΤ να εμπλακούν και διαλύσουν τον κόσμο (το κυρίως ζητούμενο της αστυνομιας).
Η αστυνομία τώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χτυπήσει απρόκλητα το ΠΑΜΕ γιατί αμέσως περναμε σε κατασταση "Δεκεμβρης '44" κι εμφύλιο !
Όσο το διπολο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ - κόσμος/διαδηλωση είναι χαλαρο, θα βλέπετε τα ΜΑΤ να χτυπάνε μονο τον κοσμο κι αφου εχουν προκληθει απο τους μπαχαλάκηδες.
Όταν όμως το διπολο ΠΑΜΕ - κόσμος "δεσει" και ο κοσμος αρχισει να κατεβαινει μαζικά στο Συνταγμα, θα δειτε το κρατος ότι θα αναγκαστεί να χτυπήσει και τον κοσμο και το ΠΑΜΕ, χωρις καν την αναγκη της προβοκατσιας των κουκουλοφορων.
Θα χτυπήσουν κατευεθειαν το ΠΑΜΕ και τον κόσμο !
Θυμηθητε το αυτό...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.437
- Πόντοι
- 2.606
και συ τραβα να κανεις αιτηση για αμεση προσληψη ΣΤΑ ΜΑΤ...εχεις δειξει και χαρακτηρα...στο τσεπακι η προσληψη!Αστα να πάνε σύντροφε, αντικομμουνιστης γεννιεσαι - δεν γινεσαι.
όντος η πολλή μαλακια χαλά τις αισθήσεις (ακοη-όραση- γευση κλπ)
Τράβα τωρα να γλίψεις τον Καρατζαφυρερ να σε βαλει στο ΛΑΟΣ
Ναι και ειναι όλοι τους ηρωες. Κανεις δεν φορα κρανός και κουκούλα. Οι αγωνηστές οπως θα ξερεις δεν φοραν κουκούλες. Πολεμάνε με το προσωπό τους φανερό.
Δεν κρυβονται γιατι ειναι καθερός ο αγωνας τους.
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η Ελλαδα του μέλλοντος. Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες (με Τουρκικό φέσι), πολιτικοί(με Τουρκικό φέσι)και λαθρομετανάστες (κυρίως μουσουλμάνοι , αφρικανοί και από λίγο Αλβανία) στην θέση μας.
Επισκέπτης
ποιοι ειναι αυτοι?
κατι για τα περιεργα που ειχες δει στην πλατεια εξαρχειων θα μας τα πεις??(μ εχει φαει η περιεργεια! )
Οταν εχω ορεξη θα στα πω. Μια πρωτη γευση παρε στο π.μ. που σου εστειλα. Για περισοτερα μπορεις να πας να συμετεχεις στις ανοιχτες συνελευσεις των αυτοαποκαλουμενων αναρχικων ή σε καποια συλογικοτητα
Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτά λέμε..
Όχι βέβαια, κουβεντιασμένα πράγματα λέμε.
Αυτά είναι οικογενειακά θέματα μεταξύ αστικών κομάτων..
Δε μ'απασχολούν οι μοιρασιές τους..
Νατσο, σου δειχνω το φεγγαρι κι εσυ κοιτας το δακτυλό μου...
Κάτσε κατω και σκεψου οπως στο σκακι : 5-10 κινησεις μπροστα και 5-6 βαριάντες ανοιγματος του ΠΑΜΕ προς τον κοσμο. Νομιζω οτι για την ωρα διαλεγουν τη σωστη !
Θα σου απαντήσω εγώ, αν και δεν ειμαι θεσμικά υπεύθυνος :
Το εχουμε αναλύσει πολλες φορές και στο νημα των αγανακτισμένων.
Αν κινδυνευει από κάτι το αστικό κράτος δεν είναι τα κομματα χωριστά(ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ), το ΠΑΜΕ ή οι κουκουλοφοροι. Το κρατος ψοφαει για προκληση από αυτους : ακολουθει η καταστολή και κερδιζει το κρατος.
Το κρατος κινδυνευει από την ανώνυμη μαζα του κόσμου που δημιουργει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ : το φαινομενο της χιονοστιβαδας (προσελκυει αθροιστικά μεσα της όλες τις παραταξεις) και καταλύει τα καθεστώτα.
Συνεπώς το κρατος δεν εχει προβλημα αν υπαρχουν 500 κουκουλοφοροι ή 10.000 ΠΑΜΕτζηδες απέξω και διαδηλώνουν ή τα σπάνε !
Το κρατος εχει προβλημα αν υπάρχει 1.000.000 κόσμος απεξω και παραλύσει το κράτος !
Δες λοιπον πως χειριστηκαν τους αγανακτισμένους κι οτι τελικα αναγκάστηκαν να τους επιτεθούν και να τους διαλύσουν με τη βια για να περασει το μεσοπρόθεσμο το καλοκαιρι.
Συνεπώς, αν το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ θελει να ριξει το ΠΑΣΟΚ αναιμακτα θα πρεπει να φερει τον κοσμο μαζικα στο Συνταγμα και να του παρεχει καλυψη και προστασία από την Αστυνομια και τις προβοκατσιες.
[move]Ο κοσμος θα ειναι η αιχμή του δόρατος κι οχι το ΠΑΜΕ.[/move]
Γι αυτο και το ΠΑΜΕ εχει προσωπα προς τους κουκουλοφορους - για να πνιξει τις προβοκατσιες και να μη δωθει το δικαιωμα στα ΜΑΤ να εμπλακούν και διαλύσουν τον κόσμο (το κυρίως ζητούμενο της αστυνομιας).
Η αστυνομία τώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χτυπήσει απρόκλητα το ΠΑΜΕ γιατί αμέσως περναμε σε κατασταση "Δεκεμβρης '44" κι εμφύλιο !
Όσο το διπολο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ - κόσμος/διαδηλωση είναι χαλαρο, θα βλέπετε τα ΜΑΤ να χτυπάνε μονο τον κοσμο κι αφου εχουν προκληθει απο τους μπαχαλάκηδες.
Όταν όμως το διπολο ΠΑΜΕ - κόσμος "δεσει" και ο κοσμος αρχισει να κατεβαινει μαζικά στο Συνταγμα, θα δειτε το κρατος ότι θα αναγκαστεί να χτυπήσει και τον κοσμο και το ΠΑΜΕ, χωρις καν την αναγκη της προβοκατσιας των κουκουλοφορων.
Θα χτυπήσουν κατευεθειαν το ΠΑΜΕ και τον κόσμο !
Θυμηθητε το αυτό...
Δεν ειμαι μέλος ουτε του ΚΚΕ ουτε του ΠΑΜΕ (αρα ουτε και γω μεταφερω καμια επισημη απάντηση) απλά γραφω αυτά που ακούει η καρδια και το μυαλό μου.
Η τοποθετηση σου με βρίσκει σύμφωνω στα περισσότερα, ιδιαίτερα αυτο
[move]Ο κοσμος θα ειναι η αιχμή του δόρατος κι οχι το ΠΑΜΕ.[/move]
Κατι πρεπει να ηξερε. Τι απεγινε αυτος?
Οτι το καλυτερο ειχε ποτε του το ΠΑΣΟΚ
τον φαγανε οι συντροφοί του για πρωινό. Τον εχω γνωρισει από κοντα και τα εχω μιλήσει μαζί του. Πολύ καλό μυαλό και πατριωτης
Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αγαπητέ μεγάλωσα σε αμιγώς δεξιά οικογένεια στις παρυφές της βασιλικής δεξιάς με νεκρούς συγγενείς α βαθμού απο κομμουνιστές.
μεγαλώνοντας και αποκτώντας παιδεία κρίση και μελετώντας αμφίπλευρα τις καταστάσεις διαπίστωσα οτι η αλήθεια δεν είναι ούτε με τους μεν ούτε με τους δε.
ενδεχομένως το ψέμα που ζούσα για χρόνια πιτσιρικάς περί κακών κομμουνιστών εγκληματιών να με γύρισε υπέρ τους μαθαίνοντας την πραγματική αλήθεια του άλλο κομματιού που δεν είχα ποτέ ακούσει.
δεδομένου ότι δε μεγάλωσα μέσα στο μίσος και την πλύση εγκεφάλου (ισως και λόγω καλού dna του πατρός) αρχισα να βλέπω την πραγματικότητα με άλλο βλέμμα. με απλά λόγια άρχισα να απεξαρτητοποιούμαι απ τους συναισθηματισμούς του οικογενειακού κυκλου να καταλαβαίνω τα ζόρια που τράβηξαν αριστεροί (τι αριστεροί δλδ απλά ανθρωποι που είχαν αξιοπρέπεια και δε δέχονταν να κάνουν ότι τιυς λενε κάποια λαμόγια). στη συνέχεια και λόγω προσωπικών σχέσεων (πουτάνα ζωή) γνώρισα την αλλη πλευρα του εφαρμοσμένου κρατικού κομμουνισμού απο άτομα που μεγάλωσαν στην πείνα και τη φτώχεια που τους επέβαλε το Κόμμα. μελετώντας την ιστορία τους διαπίστωσα ότι τα εγκλήματα του Κόμματος και στην Ελλάδα και στη Ρωσσία είχα και ιμπεριαλιστικό και ιδεολογικό και οικονομικό -ταξικό χαρακτήρα όπως ακριβώς τα είχα διαπιστώσει στην καπιταλιστική δύση.
πρόχειρα.
το να υποστηρίζει κάποιος ένα κόμμα με τις αρχές του κομμουνισμού της Αλέκας ανήκει σε μια ή και αε όλες τις παρακάτω κατηγορίες.
είναι ή
ηλίθιος
ή κομπλεξικός
ή αστοιχείωτος
ή έχει εξοριστεί ως παλαιός κομμουνιστής.
την τελυταία κατηγορία την καταλαβαίνω.
απο κει και πέρα το μαλάκα τον 30άρη που δηλώνει κνίτες προχειρα μου φέρνει στο μυαλό ή καμμένο ή δοσίλογο ή ζώο ή μαλάκα.
προσοχή.
δεν είναι ούτε όλοι οι κομμουνιστές αλέκες και οι αριστεροί δεν έχουν ουδεμία σχέση με δαύτους.
ο πατερας μου απο μικρός με έμαθε αυτό τον διαχωρισμό ο οποιος αποδείχθηκε πέρα ως πέρα αληθινός στην πράξη.
αλλο κομμουνιστής άλλο αριστερός.
τουλάχιστον με την ελληνική εννοια του όρου
Συμφωνούμε απόλυτα.
Απλα ηθελα να πω ότι μερικοι ανθρωποι δεν βαζουν το μυαλο να δουλεψει οπως εσυ, αλλα αγκιστρωνονται στα βιώματα και στο συναισθημα και δεν δεχονται αλλες ερμηνιες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 171
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 5