Επισκέπτης
Αμα διαβαστετε τις μαλακιες που γραφουν θα φριξετε.
Αμα εβλεπες κοσμο να πεφτει απο το ρειθρο live σπρωγμενος απο τα κνιτοπουλα θα αλλαζες γνωμη-μαλλον.
Και εναν μεσηλικα ειδα να πεφτει,μονος του.
Αμα διαβαστετε τις μαλακιες που γραφουν θα φριξετε.
δεν ειναι μισος για την αριστερα
αλλα για το ΚΚΕ
Αμα εβλεπες κοσμο να πεφτει απο το ρειθρο live σπρωγμενος απο τα κνιτοπουλα θα αλλαζες γνωμη-μαλλον.
Πηδηξε για να τη γλιτωσει,τι δεν καταλαβες?
Αμα επεσαν σε απλο κοσμο μεγαλη μαλακια.Το ειδα. Οπως ειδα και κοσμο να τρωει στο κεφαλι, μαρμαρα και μολοτωφ.
Μιλαμε οτι οι υποτιθεμενοι αναρχικοι, εχουν ξεσαλωσει στο indymedia. Αμα διαβαστετε τις μαλακιες που γραφουν θα φριξετε. Ειπαμε, η σταση του ΚΚΕ ηταν φαουλ, αλλα τετοιο μισος για την αριστερα, ουτε οι Χρυση Αυγη ρε παιδι μου. Μετα εχει αδικο η Παπαρηγα οταν μιλαει για ασφαλητες και προβοκατορες.
Πηδηξε για να τη γλιτωσει,τι δεν καταλαβες?
Μαλακας δεν ξερω αν ειμαι,γκαβος παντως δεν ειμαι.Πολλά κατάλαβα!!!!!!!!!!
Οτι εισαι ΜΑΚΑΚΑΣ, βασικά.
Από την πολλή μαλακία εχεις γκαβοθεί.Μαλακας δεν ξερω αν ειμαι,γκαβος παντως δεν ειμαι.
Από την πολλή μαλακία εχεις γκαβοθεί.
Ετσι θα 'ναι φαινεται,ναι...Από την πολλή μαλακία εχεις γκαβοθεί.
Mην πεφτεις και εσυ στην παγιδα ρε φιλε. Αυτο θελει η δοσιλογη κυβερνηση του Γιωργακη. Να μας βαλει να βγαλουμε τα ματια μας μεταξυ μας. Για αυτο, εστειλε τους υποτιθεμενους αναρχικους να την πεσουν στο ΠΑΜΕ. Και οι μαλακες οι ΚΚΕδες τσιμπισαν κι εγινε οτι εγινε. Αυτη η μαλακια πρεπει να σταματισει εδω. Μονο η κυβερνηση βγαινει οφελειμενη.
Ετσι θα 'ναι φαινεται,ναι...
Να ριξουμε και μερικα νικ?Εδώ και οι δεκσοί "αγάπησαν" το ΠΑΜΕ, τι να λέμε τώρα??
Το μεγαλο ψωνιο τους ειναι οτι ενω ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΦΟΡΑ οτιδηποτε αλλο αριστερο,και δεν συζητω για κουβεληδες,ενω αρνουνται καθετα οποιαδηποτε συνεργασια σε σωματεια και οχι μονο(βλεπε και την απεργια πεινας των μεταναστων οπου αρνηθηκαν να μπουν μεσα στη φαση,γιατι δεν την ελεγχαν πληρως)κατακαβλωνουν μολις τα δεκσα τους κλεισουν το ματι...Το πιο αστείο είναι πως τον παππά που πέταξαν μερικοί δεκσοί πως θα ψηφίσουν ΚορΚονΕ αρκετοί κουκουέδες παίζει να τον κατάπιαν αμάσητο..
με την πολιτική αγραμματοσύνη του έλληνα έχει να κάνει.
είναι αδιανόητο εν έτει 2011 να ψηφίζουν άνθρωποι κόμματα που έχουν ωε πρότυπο τον Σταλινισμό.
Συστήματα που συμμάχησαν μέχρι και με το Χιτλερ και εκτέλεσαν εκατομμύρια ανθρώπων που διαφώνησαν να αυτοπαοκαλούντια εκπρόσωποι του μαζικού λαικού κινήματος.
σκουπίδια με αμπαλλάζ ασημόχαρτου δλδ.
κατακαβλωνουν μολις τα δεκσα τους κλεισουν το ματι...
Εχεις υποψη κανεναν?οι μακακες όμως που προμοτάρουν την κυβέρνηση του ΓΑΠ
Και να φανταστεις ρε συ οτι μεχρι προχτες τους εβλεπα ψιλοθετικα...Αυτο παιζει να ηταν τυφλωση λογω μαλακιας,πραγματι.
Εχεις υποψη κανεναν?
Κανεις δεν φορα κρανός και κουκούλα. Οι αγωνηστές οπως θα ξερεις δεν φοραν κουκούλες. Πολεμάνε με το προσωπό τους φανερό.
Δεν κρυβονται γιατι ειναι καθερός ο αγωνας τους.