Ελα ρε
που γουσταρεις το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μην ΞΕΡΑΣΩ
Ενταξει δεν μπορει απο την μια να αναγνωριζεις τα προπολεμικα χρεη, για αυτα που ειχες χρεοκοπησει και απο την αλλη
να μιλας για νοικοκυρεμα..
απο την Αλλη η πολιτικη ΕΙΝΑΙ βρωμια
την μια ηταν με το βενιζελο την μια με τον ΓΑΠ τον Α και μετα την ειδε ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...
ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ
ενταξει με λιγο χασισακι και εγω την ΒΛΕΠΩ οπως με βολευει..
ειπαμε τωρα ;)
ΝΤΑΞ χωριανακια ειμαστε με το ΔΡΑΚΟΥΛΑ αλλα μην το χεσουμε κιολα
φιλαράκο μου καλέ!
το θέμα δεν είναι τι γουστάρω εγώ κι εσύ.
αυτό που σχολίασα ήταν ότι όλα τα αριστεροΠΑΣΟΚοκρατούμενα ΜΜΕ, λοιδορούν, χλευάζουν και ειρωνεύονται ό,τι κινείται απ το ΠΑΣΟΚ και πέρα (προς τα δεξιά).
-Έχουν ηρωποιήσει και αγιοποιήσει όλα τα ΚΚΕδικα κτήνη του εμφυλίου, όλους τους μαστούριδες-χασικλίδες-τάχα μου ήρωες και αγωνιστές της χούντας,
έχουν περάσει στον απλό κοσμάκη ότι ο ΑΓΠ ήταν ηγέτης που νοιαζόταν για τη χώρα και ΙΣΟ μερίδιο ευθύνης (ή και μεγαλύτερο κατ΄ αυτούς) έχουν όλες οι δεξιές κυβερνήσεις που πέρασαν πριν και μετά απ αυτόν...
-θεωρούν και προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να μας πουν πόσο καλός και έξυπνος ήταν ο τεχνοκράτης κινέζος και η γκανκστεροπαρέα του, που κατάκλεψαν το χρηματιστήριο και κανείς δεν τους "δείχνει"....
κι απ την άλλη.... η δεξιά έστειλε τον κόσμο εξορία (βλέπεις τι κάνει η πλύση εγκεφάλου ε?)
επί δεξιάς δεν υπήρχε δημοκρατία....
ο Καραμανλής ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός....! (δηλ ο Ανδρέας, ο Σιμήτης κι ο ΓΑΠ είναι καλύτεροι)!!!
ο Μητσοτάκης είναι δράκουλας και γκαντέμης κοκ
καταλαβαίνεις πιστεύω το πνεύμα μου!!!!
Αλλά αυτό που τελικά μ αρέσει και το φχαριστιέμαι αφάνταστα, αλλά και παράλληλα δοξάζω το Θεό ποου κυβερνάει σοσιαλιστική κυβέρνηση και όχι κάποια κακιά δεκσιά όπως λένε τα ανάρχιδα ήλίθια ζωάδια, είναι ότι η πούτσα που πέφτει είναι από "αδερφικά" σοσιαλιστικά χέρια!!!!