Νέα

Νεκρός στα επεισόδια στο Σύνταγμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
pame_pame.jpg

[size=20pt]ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ??[/size]

Επισκέπτης

Το "Κ"ΚΕ υπάρχει μόνο και μόνο από την δημιουργία ηρώων.Η ηρωοποίηση είναι πατροπαράδοτη συνταγή θεάματος τών τεχνικών τής Εξουσίας.
Ποιός θα ξεχάσει τόν περιβόητο Μαλάμη, λοχαγό τών ΚΝΑΤ τήν περίοδο 80-85;

Επισκέπτης
[move]ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ[/move]

Πάλης ξεκίνημα
νέοι αγώνες
οδηγοί της ελπίδας
οι πρώτοι νεκροί.
Όχι άλλα δάκρυα
κλείσαν οι τάφοι
λευτεριάς λίπασμα
οι πρώτοι νεκροί.
Λουλούδι φωτιάς
βγαίνει στους τάφους
μήνυμα στέλνουν
οι πρώτοι νεκροί.
Απάντηση θα πάρουν
ενότητα κι αγώνα
για νά ‘βρουν ανάπαυση
οι πρώτοι νεκροί.

:jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Οι λαλίστατοι δημοσιολόγοι τους δεν απαντούν πού βρέθηκαν αστυνομικά κλομπ, κροτίδες κρότου - λάμψης και καπνογόνα - χημικά, δολοφονικά όπλα που μόνο οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν, στα χέρια των προβοκατόρων.        

O αληθινός προβοκάτορας τής εργατικής τάξης είναι εσύ καί οι όμοιοί σου, αφιονισμένε μουτζαχεντίν χριστιανέ σταλινίσκε!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
pame_pame.jpg

[size=20pt]ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ??[/size]
[/quote ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ(ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΑ)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
Eτσι μπράβω σύντροφε, ευγε σου, να ταυτιζεσαι απόλυτα με τους συναγωνιστές σου του ΣΚΑΙ.
ΤΡΙΚΑΡΔΕ δεν ανήκω ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΑΒΑΝΤΑΡΩ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΤΡΙΚΑΡΔΕ δεν ανήκω ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΑΒΑΝΤΑΡΩ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

Ουτε και γω ανοίκω ως μέλος σε κανένα κόμμα.

Ημουν και γω χθες στα γεγονότα και τα έζησα από κοντά. Ο καθένας τελικα βλέπει και ακουει αυτά που θέλει.

Πάντως το ΣΚΑΙ έπαιξε ακομα μια φορά, καλά το ρόλο του ως προβοκάτορας των ΜΜΕ.

Θα μας βαλουν να αλληλοσκοτοθούμε για να πουλάνε ενημέρωση.

Επισκέπτης
Eτσι μπράβω σύντροφε, ευγε σου, να ταυτιζεσαι απόλυτα με τους συναγωνιστές σου του ΣΚΑΙ.

Αστο Τρικ. Την εκανε την μαλακια του το ΚΚΕ χτες. Ουτε εγω υποστηριζω τους μπαχαλακιδες των Εξαρχειων, αλλο ομως να περιφρουρεις την πορεια σου κι αλλο να κανεις τον μπατσο σε μερα σαν τη χτεσινη. Μεγαλο φαουλ το χτεσινο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αστο Τρικ. Την εκανε την μαλακια του το ΚΚΕ χτες. Ουτε εγω υποστηριζω τους μπαχαλακιδες των Εξαρχειων, αλλο ομως να περιφρουρεις την πορεια σου κι αλλο να κανεις τον μπατσο σε μερα σαν τη χτεσινη. Μεγαλο φαουλ το χτεσινο.

Επρεπε να εισουνα από κοντα για να δεις το τι έγινε.

Οι καναλάρχες μας πουλάνε οτι θέλουνε. Αλλωστε ο ΓΑΠ τους πληρόνει κανονικά.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
Ουτε και γω ανοίκω ως μέλος σε κανένα κόμμα.

Ημουν και γω χθες στα γεγονότα και τα έζησα από κοντά. Ο καθένας τελικα βλέπει και ακουει αυτά που θέλει, τελικά.

Πάντως το ΣΚΑΙ έπαιξε ακομα μια φορά, καλά το ρόλο του ως προβοκάτορας των ΜΜΕ.

Θα μας βαλουν να αλληλοσκοτοθούμε για να πουλάνε ενημέρωση.
ΜΑ ΑΛΗΛΟΣΚΟΤΟΘΗΚΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΤΡΙΚΑΡΔΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΞΑΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αναρχοάπλυτοι παμε διας δελτα βουλή γσεε αδεδυ ολμε μπουλκουμε όλοι εκτέλεση στα 10 μέτρα. ειναι όλοι συνυπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα....
είδα χθες τη δήλωση της μαλάκως της αλέκας για το νεκρό... η τύπισσα μιλούσε λες και έχασε το σκυλάκι του προαυλίου του περισσού.....
ελεος με τα γαμώσκυλα.

εν τω μεταξύ οι τύποι έχουν συνηθίσει πλέον στο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ τα επεισόδια και δεν τρέχει κάστανο..
λένε οκ της πουτάνας θα γίνει πάμε παρακάτω.
εάν δεν υπάρξει εξγερση λαού προκοπή δεν πρόκειται να δει ο τύπος.
καλημέρα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΜΑ ΑΛΗΛΟΣΚΟΤΟΘΗΚΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΤΡΙΚΑΡΔΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΞΑΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

Εχουν αναγάγει σε τέχνη την προβοκάτσια και προσπαθουν με αυτή να διαλύσουν την λαική αντισταση.

Το να κανουν ντου στη ΒΟΥΛΗ και να τους φανε, δεν νομίζω οτι θα εξηπυρετήσει σε κάτι.

Εγώ δεν ταυτίζομαι με κανέναν.
Εσείς ταυτιστήκατε με τους μπάτσους για άλλη μια φορά..

Με αυτά που λες ταυτίζεσαι με τα ΜΜΕ σύντροφε και εκτίθεσε σε αποπροσατολισμό

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ δεν ταυτίζομαι με κανέναν.
Εσείς ταυτιστήκατε με τους μπάτσους για άλλη μια φορά..
κομματοσκυλα γαμημένα.
αν βγει το κκ λόγου χάριν οι σταλινικές μέθοσοι θα είναι οι σωστές γιατί τις υπαγορεύει το κόμμα και όχι η δημοκρατία.

σκατά στον τάφο όλων των εγκεφαλοπλυμμένων.
τελεία.

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το ΠΑΜΕ προστατευε την βουλη και εαν ναι, o λογοs?
""""""""""""""""""""""τα ΜΑΤ?
Γιατι τα ΜΑΤ δεν τα βαζουν ποτε με το ΠΑΜΕ κρατωντας τα κοκκινα παλουκια(ενω εχουμε δει το αντιθετο με τον απλο λαο)?
Τα κοκκινα προβατα δεν φορουσαν κρανη? Γιατι μιλαμε για κουκουλοφορους τοτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom