Επισκέπτης
[size=20pt]ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ??[/size]
[move]ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ[/move]
Πάλης ξεκίνημα
νέοι αγώνες
οδηγοί της ελπίδας
οι πρώτοι νεκροί.
Όχι άλλα δάκρυα
κλείσαν οι τάφοι
λευτεριάς λίπασμα
οι πρώτοι νεκροί.
Λουλούδι φωτιάς
βγαίνει στους τάφους
μήνυμα στέλνουν
οι πρώτοι νεκροί.
Απάντηση θα πάρουν
ενότητα κι αγώνα
για νά ‘βρουν ανάπαυση
οι πρώτοι νεκροί.
[b]ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ??[/b][/size]
[/quote]
Eτσι μπράβω σύντροφε, ευγε σου, να ταυτιζεσαι απόλυτα με τους συναγωνιστές σου του ΣΚΑΙ.
Οι λαλίστατοι δημοσιολόγοι τους δεν απαντούν πού βρέθηκαν αστυνομικά κλομπ, κροτίδες κρότου - λάμψης και καπνογόνα - χημικά, δολοφονικά όπλα που μόνο οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν, στα χέρια των προβοκατόρων.
[/quote ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ(ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΑ)
ΤΡΙΚΑΡΔΕ δεν ανήκω ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΑΒΑΝΤΑΡΩ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥEτσι μπράβω σύντροφε, ευγε σου, να ταυτιζεσαι απόλυτα με τους συναγωνιστές σου του ΣΚΑΙ.
ΤΡΙΚΑΡΔΕ δεν ανήκω ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΑΒΑΝΤΑΡΩ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
Eτσι μπράβω σύντροφε, ευγε σου, να ταυτιζεσαι απόλυτα με τους συναγωνιστές σου του ΣΚΑΙ.
Αστο Τρικ. Την εκανε την μαλακια του το ΚΚΕ χτες. Ουτε εγω υποστηριζω τους μπαχαλακιδες των Εξαρχειων, αλλο ομως να περιφρουρεις την πορεια σου κι αλλο να κανεις τον μπατσο σε μερα σαν τη χτεσινη. Μεγαλο φαουλ το χτεσινο.
ΜΑ ΑΛΗΛΟΣΚΟΤΟΘΗΚΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΤΡΙΚΑΡΔΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΞΑΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΟυτε και γω ανοίκω ως μέλος σε κανένα κόμμα.
Ημουν και γω χθες στα γεγονότα και τα έζησα από κοντά. Ο καθένας τελικα βλέπει και ακουει αυτά που θέλει, τελικά.
Πάντως το ΣΚΑΙ έπαιξε ακομα μια φορά, καλά το ρόλο του ως προβοκάτορας των ΜΜΕ.
Θα μας βαλουν να αλληλοσκοτοθούμε για να πουλάνε ενημέρωση.
Εγώ δεν ταυτίζομαι με κανέναν.Eτσι μπράβω σύντροφε, ευγε σου, να ταυτιζεσαι απόλυτα με τους συναγωνιστές σου του ΣΚΑΙ.
[move]Νατσοσκασκάδες - Υπερμύες 0-1 [/move]
ΤΡΙΚΑΡΔΕ δεν ανήκω ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΑΒΑΝΤΑΡΩ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
ΜΑ ΑΛΗΛΟΣΚΟΤΟΘΗΚΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΤΡΙΚΑΡΔΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΞΑΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ
Εγώ δεν ταυτίζομαι με κανέναν.
Εσείς ταυτιστήκατε με τους μπάτσους για άλλη μια φορά..
κομματοσκυλα γαμημένα.Εγώ δεν ταυτίζομαι με κανέναν.
Εσείς ταυτιστήκατε με τους μπάτσους για άλλη μια φορά..
[move]Φυληςυχοι-μπενι 0-16 [/move]