Νέα

Νεκρός ο Αλβανός δραπέτης Μαριάν Κόλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 113062
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ωραία φάση ...γουστάρω ! ...πρέπει να διakοπεύεις ..εσύ παλιο σουπιά !  :rolleyes: :rockon: :2funny:

ακριβώς... μέσα έπεσες.. διακοπεύω.. έκανα και μια βόλτα στα 8 στρέμματα που έχει η κυρά και καθάρισα τα αγριελίδια (δεν έχει ελιά ούτε για δείγμα), μάζεψα και ξύλα για το χειμερινό τζακι, κάνω τα μπανάκια μου, πίνω τα τσίπουρα μου, ξενοπερπάτησα και την παρασκευή το βράδυ ...

μέχρι 15 Αυγούστου μου έχουν δώκει ελευθέρας οι Δανοί...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
γιατι δεν πιστευεις οσα λεει ο λακης?γιατι λες κακα λογια για τον λακη?υποννοεις οτι ο λακης ειναι παραμυθαντζης και κοτα και οτι μπαινει τα βραδια στουπι στο μεθυσι?????
ε?τετοια πραγματα πιστευεις για τον λακη?επειδη ειναι μαγκας και ξηγημενο παλλικαρι τον χτυπατε πισωπλατα κουμμουνια του κερατα?
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Έχετε δει ποτέ 300 σε κοντέρ;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γιατι δεν πιστευεις οσα λεει ο λακης?γιατι λες κακα λογια για τον λακη?υποννοεις οτι ο λακης ειναι παραμυθαντζης και κοτα και οτι μπαινει τα βραδια στουπι στο μεθυσι?????
ε?τετοια πραγματα πιστευεις για τον λακη?επειδη ειναι μαγκας και ξηγημενο παλλικαρι τον χτυπατε πισωπλατα κουμμουνια του κερατα?
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
κουμ-κουάτ ,....μουνια του κερατα? :rolleyes: :o :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγώ ήξερα έναν τύπο που τον παλιό εθνικό έβαζε μπροστά σε κάθε πινακίδα ορίου ταχύτητας έναν άσσο .. έτσι τα 70 γινόταν 170 ... αλλά τον ήξερα.. σήμερις έχει γνωριμίες με τα σκουλίκια και βλέπει τα ραδίκια ανάποδα...
Nαι αλλά πεθανε σαν αντρας τύπε, ενω εμεις ειμαστε αδερφες... :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Έχετε δει ποτέ 300 σε κοντέρ;
τωρα τι θες να ποσταρει τη φοτο ο λακης να σε ξεβρακωσει?οπως ξεβρακωσε ολα τα κουμμουνια με τους νεγρομουσουλμανους στα καλαβρυτα και τα κουμπουρια που κουβαλαει? :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Nαι αλλά πεθανε σαν αντρας τύπε, ενω εμεις ειμαστε αδερφες... :2funny: :2funny: :2funny:

παπάρια πέθανε σαν άντρας.. παραβίασε ένα στοπ και τον πήρε παραμάζωμα ένα παλιό φορτηγό μερσεντέ (η γουρούνα)... λιώμα τον έκανε ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μεγαλε, επιασες 300 με το golfaki ? δεν απογειωθηκε ? εγω με m5 και στα 260 στη ΕΟ Αθηνών λαμιας και το αυτοκινητο δεν παταγε κατω στο δρομο και ειναι 3 φορες το golf !
τυπε το αμαξι του λακη δεν καιει βενζινα ;)

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
παπάρια πέθανε σαν άντρας.. παραβίασε ένα στοπ και τον πήρε παραμάζωμα ένα παλιό φορτηγό μερσεντέ (η γουρούνα)... λιώμα τον έκανε ...

Ρε μηπως ξεχαστηκε και ακολουθησε το οριο που εγραφαν οι δικες του πινακιδες??  :2funny: :2funny: :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
σκατα στον λακο σου

Συνημμένα

• kola_epirusposto_0.jpg
    kola_epirusposto_0.jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 14

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
τωρα τι θες να ποσταρει τη φοτο ο λακης να σε ξεβρακωσει?οπως ξεβρακωσε ολα τα κουμμουνια με τους νεγρομουσουλμανους στα καλαβρυτα και τα κουμπουρια που κουβαλαει? :2on1:

Εγώ πάντως με μια GHIBLI II στα 240-245 "πέταγα" χαμηλά.

Επισκέπτης
Αρχισε η μαλαλακια περιοδο παλι  :2funny: που ειναι τα αριστερα του σαιτ να τον πανε πιπα  :pipa1:  :zfuck:  :rockon: κωλο το γατακι...  :boobies:

Επισκέπτης
Ρε μικροτσουνα κομπλεκα τσουτσεκια που τρωτε τη μια καρπαζια μετα την αλλη και το μονο που κανετε, ειναι να κλαιγοσαστε στο internet, αντε και στις παρεες σας αν εχετε, ο Αλβανος ηταν μακραν πιο μαγκας απο σας. Διαλεξε ενα δρομο και οπως εγραψε κι ο Λακης, τραβηξε μεχρι το τελος. Το ηξερε το τελος του, για αυτο τον λεω μαγκα, ουτε παρακαλεσε να τον λυπηθουν ουτε εκανε πισω. Τις θεσεις μου για τη λαθρομεταναστευη τις ξερετε, παρολα αυτα του αναγνωριζω οτι ηταν μαγκας πεθανε αντρικια, ενω οι περισοτεροι απο εσας θα "πεσετε" σαν αρωστα κοτοπουλα.

Ηλιθιε ΠΑΣΟΚε βολτερο φερε την αδερφη σου ή τη γυναικα σου να δεις αν μου σηκωνεται.
Φιλε κοψε τα αλβανικα δεν βλεπεις οτι σε χαλανε...να προτιμας τα ελληνικα προιοντα κι ας ειναι ακριβοτερα η στην τελικη κανε δικια σου παραγωγη  :sunglasses:  Ο πολλα βαρυς μαγκας που γραφεις  :2funny: ηρθε πριν απο λιγα χρονια και δουλεψε στην κατερινη στο καινουργιο νοσοκομειο, και απ την πολυ του βαρβατηλα (τεμπελης δλδ) εφυγε νυχτα απο εκει και εγινε οτι εγινε  :uglystupid: Να μου πεις μαγκες καποιους αλβανους που δουλεουν απ το πρωι εως το βραδυ για να εχει οι οικογενεια τους να ζησει τοτε να σε παραδεχτω... αυτη οντως κατι ιντερνετικα τσουτσεκια τυπου λακη τα εχουν για πρωινο. Αλλα να λες το παρταλι μαγκα γιατι σκοτωθηκε σε συμπλοκη ε τοτε συγνωμη φιλε ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
μην συζητατε ακομα για τον βρωμιαρη αρχισε η συψη ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom