Νέα

Νεκρός ο Αλβανός δραπέτης Μαριάν Κόλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 113062
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
όλα αυτά τα έχω κάνει ..........
έχω πάρει μέρος και σε διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας, drift
και προκριματικά dragster πολλές φορές με καλές επιδόσεις ....
Λοιπόν εδώ είμαστε. Δε θα κοιμηθούμε όντως απόψε...

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε, επιασες 300 με το golfaki ? δεν απογειωθηκε ? εγω με m5 και στα 260 στη ΕΟ Αθηνών λαμιας και το αυτοκινητο δεν παταγε κατω στο δρομο και ειναι 3 φορες το golf !

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αυτο δεν ειναι θρεντ... το κλουβι με τις τρελλες ειναι, ο ενας μ5, ο αλλος vr6 bi-turbo & μαλλον κανα s4 ( με το διλιτρο δε πιανεις 300 που να χτυπας το κωλο σου κατω) ... παω να παιξω με το gtr μου !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ρε μεγαλε, επιασες 300 με το golfaki ? δεν απογειωθηκε ? εγω με m5 και στα 260 στη ΕΟ Αθηνών λαμιας και το αυτοκινητο δεν παταγε κατω στο δρομο και ειναι 3 φορες το golf !
Με Αudi A4 είπε ότι 300αρισε ο τύπος χωρίς ηλεκτρονικό κόφτη. Λογικά κανένα 2.0 TFSI θα έχει πειραγμένο. Εκτός αν λέει τους παπάδες του αιώνος.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
αυτο δεν ειναι θρεντ... το κλουβι με τις τρελλες ειναι, ο ενας μ5, ο αλλος vr6 bi-turbo & μαλλον κανα s4 ( με το διλιτρο δε πιανεις 300 που να χτυπας το κωλο σου κατω) ... παω να παιξω με το gtr μου !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα τύπε...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Δεν μασανε οι μπουρδελιαριδες τυπε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τον λαλάκη θέλω να τον πετύχω σε κανέναν παράδρομο της εθνικής και να είμαι με τον αγρότη... θα του βάλω τον εργάτη στα αυτιά και τον κοτσαδόρο στον κώλο να κάνει το παγώνι...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τον λαλάκη θέλω να τον πετύχω σε κανέναν παράδρομο της εθνικής και να είμαι με τον αγρότη... θα του βάλω τον εργάτη στα αυτιά και τον κοτσαδόρο στον κώλο να κάνει το παγώνι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

λογικα ολο στο παραδρομο θα ειναι γιατι vr6 διπλοτουρμπινο... θα κανει συχνες στασεις για να κρυωσει το μοτερ κ να βαλει βενζινη!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
λογικα ολο στο παραδρομο θα ειναι γιατι vr6 διπλοτουρμπινο... θα κανει συχνες στασεις για να κρυωσει το μοτερ κ να βαλει βενζινη!

μπαααα.. από τον παράδρομο πάει για να αποφύγει τα διόδια ο τσίπης..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:o :o :o    :rockon:κούλ ντάουν  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.850
Πόντοι
25.467

Εχεί ανοίξει το κοντέρ και έχει συμπληρώσει μηδενικά στην πλάκα. Τα 20 γίνονται 200, τα τριάντα 300 κοκ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:o :o :o    :rockon:κούλ ντάουν  :rockon:

μια χαρα κουλ είμαι... έβρεξε κιόλας και δροσίστηκα... βραχήκανε και τα καθίσματα στον αγρότη οπότε μέχρι να στεγνώσουν την γλυτώνει ο λαλάκης...

βλέπεις το ρημάδι δεν έχει πόρτες... ενα λάντ ρόβερ πετρέλαιο του 62 είναι κληρονομιά από ένα μακρινό θειό της κυράς με κανένα εκατομύριο μίλια στην πλάτη του... σκυλί όμως .. δωσ' του ανηφόρα και φόρτωμα... επισκευή μηχανής προ δεκαπενταετίας .. τις πόρτες τις έβγαλα γιατί είχαν πάρει να σαπίζουν και τις έχω για λίφτινγκ (ξέρεις λαμαρίνα, ηλεκτροκόλληση κομμάτι, τρίψιμο με το σβουράκι και μετά λέω να τις πάω σε ένα φούρνο για βάψιμο) αλλά βαριέμαι να το κάνω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχεί ανοίξει το κοντέρ και έχει συμπληρώσει μηδενικά στην πλάκα. Τα 20 γίνονται 200, τα τριάντα 300 κοκ.

εγώ ήξερα έναν τύπο που τον παλιό εθνικό έβαζε μπροστά σε κάθε πινακίδα ορίου ταχύτητας έναν άσσο .. έτσι τα 70 γινόταν 170 ... αλλά τον ήξερα.. σήμερις έχει γνωριμίες με τα σκουλίκια και βλέπει τα ραδίκια ανάποδα...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μια χαρα κουλ είμαι... έβρεξε κιόλας και δροσίστηκα... βραχήκανε και τα καθίσματα στον αγρότη οπότε μέχρι να στεγνώσουν την γλυτώνει ο λαλάκης...

βλέπεις το ρημάδι δεν έχει πόρτες... ενα λάντ ρόβερ πετρέλαιο του 62 είναι κληρονομιά από ένα μακρινό θειό της κυράς με κανένα εκατομύριο μίλια στην πλάτη του... σκυλί όμως .. δωσ' του ανηφόρα και φόρτωμα... επισκευή μηχανής προ δεκαπενταετίας .. τις πόρτες τις έβγαλα γιατί είχαν πάρει να σαπίζουν και τις έχω για λίφτινγκ (ξέρεις λαμαρίνα, ηλεκτροκόλληση κομμάτι, τρίψιμο με το σβουράκι και μετά λέω να τις πάω σε ένα φούρνο για βάψιμο) αλλά βαριέμαι να το κάνω...

ωραία φάση ...γουστάρω ! ...πρέπει να διakοπεύεις ..εσύ παλιο σουπιά !  :rolleyes: :rockon: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γιατι δεν πιστευεις οσα λεει ο λακης?γιατι λες κακα λογια για τον λακη?υποννοεις οτι ο λακης ειναι παραμυθαντζης και κοτα και οτι μπαινει τα βραδια στουπι στο μεθυσι?????
ε?τετοια πραγματα πιστευεις για τον λακη?επειδη ειναι μαγκας και ξηγημενο παλλικαρι τον χτυπατε πισωπλατα κουμμουνια του κερατα?
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom