violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν ξερω τυπε... δεν ημουν εκει
βοηθεια :
εφτασε στον τοπο του εγκληματος με μαχαιρι.
δεν ξερω τυπε... δεν ημουν εκει
ας δούμε τα δεδομένα.
στο καφέ πόσοι ήταν?
με τα πολιτικα ανωμαλακιαμε ποιούς λες φίλε μου
κόρακας κοράκου μάτια δε βγάζει!βλακεύεις. η εγκληματική οργάνωση είναι στον ΠΚ. ο δικομματισμός όχι.
με τα πολιτικα ανωμαλακια
που προσπαθουν να μας πεισουν οτι οι αποψεις τους διαφερουν
τα σκατα και αν ξεραθουν παλι σκατα μενουν
κανεις δεν θελει να τα πατησει
σωστα αυτα,αλλα το μεγαλο στραβο με την χα,κ σου μιλαει ανθρωπος συμπαθων,μεχρ καποιου σημειου τον ακτιβισμο
οχι ομως να στηνει συμοριες κ μπλοκα ανανδρα
να στο πω κι αλλιως
μια χαμουρα ηταν ο δραστης
ενας μπουλης χοντροκεφτες,τον γαμαω με τονα χερι δεμενο,ευκολα
αλλα θρασυδιελος οντας,χωθηκε μεσα στην χα,για ναχει πλατες κ να ανταποδωσει τις καρπαζες πουφαγε στο σχολειο κ την παντοφλα απο την χοντρη γυναικα του
ε τετοιοι κ αποτυχημενα πανια πρωην μπραβοι κ θρασυδειλοι ειναι γεματη η χα
ταχω πει κ σε οσους ξερω απο την οργανωση αλλα δεν τον παραδεχονται
γιατι?
απλα πιστευω οτι ο παρακρατησμος ειναι συστατικο στοιχειο της κι αυτο την εχει "καψει",κι οσους ηγουνται..τι θα γινει δεν ξερω
σκοπευα ν ατους ψηφησω στι ευροκλογες,μπας κ κουνηθει το συστημα λιγο,αλλα ολα αυτα τα αποκρουστικα με παγωνουν
δεν παει το χερι μου πλεον,,,οπως κι οσες φορες σκεφτηκα ν αριξω κκε,για αντιστοιχους λογους,,,
συμπερασμα
οπως ο χιτλερ "εκαψε" αυτο που το συστημα φοβταν,τον εθνικοσοσιαλισμο,ετσι κι η χα ,εκαψε τον εθνικισμο,στην πλατια συνηδηση ,ενος ετσι κι αλλιως,χαμηλου επιπεδου λαου.... :S
το μελλον προβλεπεται ζοφεροτερο,,,,πλεον.... :S
Κι όλα τα ΜΜΕ να σιγοντάρουν. Επειδή ξέρουν πως αν βγει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία θα χάσουν τα δανεικά και αγύριστα.
παω να χτυπησω κανα πιτογυροδεν καταλαβαίνω
παω να χτυπησω κανα πιτογυρο
με 5 μπυρες νηστικος κουδουνι εχω γινει
δεν καταλαβαίνω
Πες ότι σ' άρεσε, θα κουράστηκε να το γράψει όλο αυτό
Άλλο να σε κλέψουν κι άλλο να σε ληστέψουν υπό την απειλή μαχαιριού τρεις μαυριδεροί ξεπλένηδες.
Εχει τεράστια διαφορά.
Εν πάσει περιπτωσει δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι αν υπάρχει ενεργή συμμετοχή του κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη δολοφονία αυτού του φουκαρά.
Εγώ βλέπω έναν θερμοκέφαλο Χρυσαυγίτη που έκανε ένα ειδεχθές έγκλημα εν ψυχρώ.
Και τίποτα παραπάνω.
που ακόμα συνεχίζεται....Τα δεδομένα είναι απλά. Μην το κουράζουμε. 5 μαλακες τσαμπουκαλεμένοι τσακώθηκαν με τον Φυσσα. Ερχεται ο 6ος μαλάκας και σκοτωνει τον Φύσσα.
Ας τους βρουν όλους και να τους στείλουν στα κάτεργα.
Τέτοια μιάσματα δεν πρέπει να ζουν ανάμεσά μας.
Τελος.
Οι υπόλοιπες μαλακίες με εκνευρίζουν. Αυτές τις αρλούμπες που ακούω από Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που θελουν να εμπλέξουν πολιτικό κόμμα σε αυτή τη στυγερή δολοφονία.
Κι όλα τα ΜΜΕ να σιγοντάρουν. Επειδή ξέρουν πως αν βγει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία θα χάσουντα δανεικά και αγύριστα.το φαγοπότι
Αν βγει η ΧΑ μπορεί αυτοί μεν να χάσουν τα δανεικά κι αγύριστα, αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα χάσουμε κάτι πολύ σημαντικό, την ελευθερία μας
Το θέμα μας είναι ότι κάνατε την χείριστη, αλλά όχι μη αναμενόμενη μαλακία και γκρεμίσατε δια παντός τον μύθο σας στα μάτια του απλού, μέσου, νυκοκυραίου, απολίτικου, απονήρευτου, αφελή Έλληνα που σας ψήφισε.
Αν θες να στο αναλύσω το όλο θέμα πολιτικά και όχι νομικά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, ψιλοβαριέμαι. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...
Ενω τωρα είσαι ελεύθερος?
Νομίζεις.
Τουλάχιστον θεωρητικά μπορώ ελεύθερα να πω ότι π.χ. η ΝΔ δε μου αρέσει, ή ότι ο Σαμαράς είναι ανίκανος και να μη βρεθώ σε κανά κελί
θεωρητικά μπλα μπλα μπλα