Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
μάλιστα .. έχεις κανένα στοιχείο με το οποίο να αποδεικνύεται ότι ο φόνος του φύσσα έγινε κατόπιν εντολών που πήρε ο φονιάς από την ηγεσία της ΧΑ ???

γιατί οργανωση σημαίνει ότι υπάρχει κάποιας μορφής καθοδήγηση και ηγεσία η οποία δίνει και τις εντολές ...


Επιτρέψατε μου να σας κοινοποιήσω [size=18pt]το υπ' αρ. πρωτ. 4003/173/-315661/19.09.2013 έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας / Δ/νσεως Κρατικής Ασφάλειας σχετικά με αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή», οι οποίες φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας [/size]

εγώ τι να ξέρω? ένας ταπεινός ΠΠ είμαι που έλεγα από το 2010 ότι πρόκειται για εγκληματική συμμορία.

τώρα το λέει η ΕΛΑΣ κι ο Υπουργός
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.339
Κριτικές
9
Like
4.687
Πόντοι
1.830
δεν εχω συντροφους φωνιαδες...

Ο istin τις προάλες έγραφε ύμνους για τον δολοφόνο 85 παιδιών, Μπρέιβικ... Καταλαβαίνεις ότι η ΧΑ έχει μαζέψει κάθε κατακάθι και εσύ τους κάνεις πλάτες; Πάρτο απόφαση λοιπόν και κατάλαβε ότι στην ΧΑ τέτοιος συντρόφους θα έχεις. Καμένους, ναζιστές, μαχαιροβγάλτες, δολοφόνους. Και όσο παραμένεις εκεί μέσα γίνεσαι ένας από αυτούς. Βλέπεις καμία προσπάθεια κάθαρσης από τέτοια στοιχεία; Όχι βέβαια, κάθε άλλο, κουκούλωμα και δεν τον ξέραμε... Αυτό είναι το κόμμα σου και ότι γίνεται εκεί μέσα χαρακτηρίζει και ΕΣΕΝΑ!

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1098388[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-R9031LLbj-w/UjqzjG1_UmI/AAAAAAABGaA/hoWwVQW0xTE/s1600/BUgkDLWCAAAey1C.jpg_large.jpg
Δεν έχει καμία σχέση με την ΧΑ λέγανε οι ρόμπες!
Κάτσε να γίνει και η άρση απορρήτου να δούμε και την συνέχεια...

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική αστυνομία και τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι στιγμής. Χρειάζεται όμως συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερη αυστηρότητα!
 

Επισκέπτης
Καλε μου ανθρωπε,

δεν κουβαλας μαχαιρι πανω σου, δεν πας να σκοτωσεις εναν αγνωστο ανθρωπο αταραχος και ψυχραιμος
χωρις να σε εχουν ψησει καποιοι (ΠΟΙΟΙ?) οτι ΑΥΤΟ ειναι το φυσιολογικο, οτι ΑΥΤΟ ειναι
αγωνας για μια ''καθαρη'' Ελλαδα- οπως θελουν οι ΧρυσαΑυγιτες.

ποσες παρόμοιες ρατσιστικές επιθεσεις εχουν γινει σε αλλοδαπους? Δικαστικε κανενας για αυτες?
ποσες :think: :think: :think: και ποιες;;;
 

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
73
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Φασιστάκια... τι πάθατε; Ρόμπες παντού !
έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό στα Χρυσά Αυγα αυτή η ιστορία και μόνο ο εκνευρισμός του Ψυχάκια Κασιδιάρη δείχνει πολλά! Τις φωτογραφίες από τον μπουχέσα δολοφονο σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής δεν τις σχολιάζει όμως... (κανείς)
Μυαλό δεν βάζετε... σας χρησιμοποιούν... σας βάζουν να δέρνετε μέχρι και να σκοτώνετε ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά κάνουν πως δεν σας ξέρουν..σας πουλάνε καμία σχέση εμείς με αυτούς !!!

Τώρα τι;   :fuck2: Σας γαμάει ο ίδιος ο Κασσιδιάρης (Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ)  :headbang:

Α και κάτι ακόμα για όσους λέτε οτι απλά ειναι ένας δολοφόνος (κακό παιδί) και δεν είναι πολιτική δολοφονία... εφόσον φοράς μπλούζα τις Χρυσής Ντροπής εσύ και οι άλλοι που είναι μαζί σου υποδηλώνεις ταυτότητα και παράταξη και οι πράξεις σου αντιπροσωπεύουν τα διακριτικά που φοράς !
Και κάτι ακόμα, ποιος τον πήρε τηλέφωνο να πάει να δείρει ...καποιο χαμένο κορμί δικό τους !
 
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.433
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Επιτρέψατε μου να σας κοινοποιήσω [size=18pt]το υπ' αρ. πρωτ. 4003/173/-315661/19.09.2013 έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας / Δ/νσεως Κρατικής Ασφάλειας σχετικά με αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή», οι οποίες φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας [/size]

εγώ τι να ξέρω? ένας ταπεινός ΠΠ είμαι που έλεγα από το 2010 ότι πρόκειται για εγκληματική συμμορία.

τώρα το λέει η ΕΛΑΣ κι ο Υπουργός

που κατά τύχη χάνει χιλιάδες ψήφους το κόμμα του λόγω ΧΑ  :rolleyes:
 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
6.156
Κριτικές
14
Like
4.393
Πόντοι
3.715
μάλιστα .. έχεις κανένα στοιχείο με το οποίο να αποδεικνύεται ότι ο φόνος του φύσσα έγινε κατόπιν εντολών που πήρε ο φονιάς από την ηγεσία της ΧΑ ???

γιατί οργανωση σημαίνει ότι υπάρχει κάποιας μορφής καθοδήγηση και ηγεσία η οποία δίνει και τις εντολές ...

διασκεδάζω με το υποκριτικό σου ταλέντο
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
όπα? πως ξέρεις ποιοι ήταν οι αυτουργοί της μαρφίν?  :jerking: :jerking: :jerking:

είσαι μάλλον ο μόνος στον κόσμο...
Όσο δεν αναγνωρίζεις ότι τρομοκρατία, κουκουλοφόροι και τραμπούκοι των πανεπιστημίων προέρχονται από την άκρα αριστερά και όσο δεν αναγνωρίζεις ότι όλοι οι παραπάνω έχουν διασυνδέσεις ή ακόμα και προέρχονται από κάποιες ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, δε δικαιούσαι να ομιλείς. Συνελήφθησαν μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, ληστές τραπεζών, κουκουλοφόροι με μολότωφ, καταπατητές δημοσίων κτιρίων (Πανεπιστήμια, Βίλλες κλπ.) και ήταν ΟΛΟΙ είτε γιοι και κόρες βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είτε οργανωμένοι ακροαριστεροί του αντιεξουσιαστικού χώρου με διασυνδέσεις στις ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο δεν τα αναγνωρίζεις αυτά, δε σου αναγνωρίζω κι εγώ το δικαίωμα να καταδικάζεις a la carte τη βία της Χρυσής Αυγής.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
«Σκοτώσανε το γιο του μαστρο-Τάκη»...


«Σκοτώσανε το γιο του μαστρο-Τάκη, που κουβαλάει λαμαρίνες στη Ζώνη»!

«Κι ο Παύλος στη Ζώνη δούλευε μέχρι το 2003»...
Είναι λόγια ενός από τους φίλους του Παύλου Φύσσα, του παλικαριού που δολοφονήθηκε από την αγέλη των φασιστών.
*

Η Χρυσή Αυγή, αυτή η ναζιστική συμμορία, ο εσμός των αποβρασμάτων, των βγαλμένων από τον κοινωνικό απόπατο, δεν πέταξε χτες τη μάσκα. Δεν είχε ποτέ μάσκα.

Ποτέ!

Το ξέρουν οι κύκλοι των εφοπλιστών που -σύμφωνα με την «Γκάρντιαν»- τους χρηματοδοτούν.
Το ξέρουν οι βιομήχανοι και οι εργοδότες που συλλέγουν «δούλους» από τους «ΟΑΕΔ» που έχουν ιδρύσει οι χρυσαυγίτες.
Το ξέρουν οι πολιτικοί Πόντιοι Πιλάτοι που λάνσαραν και προωθούν την άθλια θεωρία των «δυο άκρων».
Το ξέρουν οι ταγοί του περίφημου «συνταγματικού τόξου» που εκλεκτά μέλη τους ψηφίζουν σε ψηφοφορίες στη Βουλή υπέρ των ναζιστικών αποβρασμάτων.
Το ξέρουν οι ταγοί του περίφημου «συνταγματικού τόξου» που ηγούνται της ίδρυσης και λειτουργίας στρατοπέδων συγκέντρωσης ανθρώπων στην Ελλάδα του 2013.
Το ξέρουν εκεί στη ΝΔ που ακόμα δεν έχουν βγάλει μια κανονική ανακοίνωση για τη δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών ενάντια στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα.
Το ξέρουν τα υψηλόβαθμα στελέχη του κράτους που προ μηνών απειλούσαν ότι «το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή είναι απευκταίο, αλλά όχι απίθανο».
Το ξέρουν τα χυδαία παπαγαλάκια των μιντιακών συγκροτημάτων που ξεκίνησαν με άρθρα του τύπου «Η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία» και έφτασαν να εξοικειώνουν την κοινή γνώμη με το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης με τη συμμετοχή μιας «σοβαρότερης» Χρυσής Αυγής.
Το ξέρουν αυτοί που πουλάνε το ναζισμό με «λάιφ στάιλ» περιτύλιγμα, που λένε ότι η σβάστικα δεν είναι σβάστικα αλλά τρενάκι με μπαταρίες, που εμφάνιζαν το ναζιστικό απόπατο σαν χορωδία προσκόπων που συνοδεύει γριούλες στα ΑΤΜ.
Το ξέρουν οι μηχανισμοί του κράτους που ακόμα δεν έχουν απαντήσει αν ερευνήθηκε ποτέ εκείνη η απόρρητη έκθεση του τμήματος της ίδιας της Ελληνικής Αστυνομίας, με ημερομηνία 10/12/1999, η οποία μιλά για στενές διασυνδέσεις των ναζιστών της Χρυσής Αυγής με την ΕΛ.ΑΣ.
Το ξέρουν όλοι αυτοί που στοιχειωδώς θα αντιδρούσαν αν δεν ήθελαν να βλέπουν τους ταγματαλήτες να χτυπούν μετανάστες στη Ραφήνα, να ακούνε ότι ταγματαλήτες μαχαιρώνουν μετανάστες στις γειτονιές, ότι ταγματαλήτες στήνουν καρτέρι σε κομμουνιστές, ότι ταγματαλήτες στρέφονται ενάντια στον εργατόκοσμο, φωνάζοντας μπροστά στις κάμερες: «Εμείς είμαστε μαζί με τους εφοπλιστές μας».
*

Γιατί αυτός είναι ο στόχος των ταγματαλητών:

Να τρομοκρατήσουν τον εργατόκοσμο. Οι λεχρίτες τού «αίμα μόνο για Ελληνες», είναι αυτοί που μετά το αίμα των Χασάν και των Αλί, έχυσαν το αίμα του γιου του μαστρο-Τάκη. Είναι αυτοί που χτύπησαν με λοστάρια πρωτοπόρους κομμουνιστές εργάτες στο Πέραμα. Είναι αυτοί που πήγαν με τον Μάνεση ενάντια στους απεργούς της «Χαλυβουργίας».
Εκεί στην ίδια «Χαλυβουργία» έστειλε τα ΜΑΤ ενάντια στους απεργούς η κυβέρνηση του «συνταγματικού τόξου» των Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη.
*

Γι' αυτό οι ναζί πρέπει να αντιμετωπιστούν ως αυτό που είναι. Ως το μακρύ, τρομοκρατικό, δολοφονικό χέρι του συστήματος της εκμετάλλευσης, της βρωμιάς, της δυσωδίας και της σαπίλας.

Πρέπει να αντιμετωπιστεί και να τσακιστεί σύμφωνα με την υπόδειξη του Μπρεχτ:
«Ο φασισμός δεν μπορεί να πολεμηθεί παρά σαν καπιταλισμός στην πιο ωμή και καταπιεστική του μορφή, σαν ο πιο θρασύς κι ο πιο δόλιος καπιταλισμός».
Πρέπει να αντιμετωπιστεί γνωρίζοντας ότι πίσω από το ναζιστικό «αντισυστημικό» μακιγιάζ, βρίσκεται η εξουσία των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, που εμφανίζεται ενώπιον των ανθρώπων του μόχθου με το φαιό σουλούπι άλλοτε του Χίτη και άλλοτε τουγερμανοτσολιά και του ταγματασφαλίτη, άλλοτε του πολιτικού υποκόσμου και άλλοτε του πιο τραμπούκικου λαϊκισμού, άλλοτε του καρατέκα «άντρακλα» που χτυπάει γυναίκες και άλλοτε του νυχτόβιου μαχαιροβγάλτη που εξαπολύει πογκρόμ κατά του μετανάστη, του πολιτικού αντιπάλου, του «διαφορετικού»...
*

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως η άλλη όψη του ίδιου πολιτικού νομίσματος της πλουτοκρατίας.

Είναι ακριβώς εκεί, στον κόρφο της πλουτοκρατίας, που επωάζεται το αυγό του φιδιού. Εκεί βρίσκεται η φωλιά του.


Γι' αυτό και μόνο ένα ρωμαλέο, ταξικό, εργατικό, λαϊκό, αντικαπιταλιστικό κίνημα είναι αυτό που έχει τη δύναμη όχι απλά να λιώσει το φασιστικό φίδι, όχι μόνο να το εκδιώξει από κάθε γειτονιά και από κάθε χώρο δουλειάς, όχι μόνο να επιβάλει να μην μπορούν να σταθούν σε καμιά γωνία αυτά τα αποβράσματα, αλλά ταυτόχρονα να αχρηστέψει και την καπιταλιστική μήτρα που το εκτρέφει και το αναπαράγει.

Τί είναι αυτό ρε τύπε; Δικό σου ή copypaste από το Ριζοσπάστη;
Ανατρίχιασα μιλάμε! :grin:
 

Επισκέπτης
Ο istin τις προάλες έγραφε ύμνους για τον δολοφόνο 85 παιδιών, Μπρέιβικ... Καταλαβαίνεις ότι η ΧΑ έχει μαζέψει κάθε κατακάθι και εσύ τους κάνεις πλάτες; Πάρτο απόφαση λοιπόν και κατάλαβε ότι στην ΧΑ τέτοιος συντρόφους θα έχεις. Καμένους, ναζιστές, μαχαιροβγάλτες, δολοφόνους. Και όσο παραμένεις εκεί μέσα γίνεσαι ένας από αυτούς. Βλέπεις καμία προσπάθεια κάθαρσης από τέτοια στοιχεία; Όχι βέβαια, κάθε άλλο, κουκούλωμα και δεν τον ξέραμε... Αυτό είναι το κόμμα σου και ότι γίνεται εκεί μέσα χαρακτηρίζει και ΕΣΕΝΑ!

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1098388[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-R9031LLbj-w/UjqzjG1_UmI/AAAAAAABGaA/hoWwVQW0xTE/s1600/BUgkDLWCAAAey1C.jpg_large.jpg
Δεν έχει καμία σχέση με την ΧΑ λέγανε οι ρόμπες!
Κάτσε να γίνει και η άρση απορρήτου να δούμε και την συνέχεια...

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική αστυνομία και τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι στιγμής. Χρειάζεται όμως συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερη αυστηρότητα!
και εσυ αν θες πας στις εκδρομες της χα και βγαζεις φωτο με τον μπαρμπαρουση...Και;;;
 

Επισκέπτης
όπα? πως ξέρεις ποιοι ήταν οι αυτουργοί της μαρφίν?  :jerking: :jerking: :jerking:

είσαι μάλλον ο μόνος στον κόσμο...



 Εκει στο κόμμα σας έχουν ποτίσει με μπόλικη μαλακία.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι ποιος ήταν ο οργανωτής της πορείας εκείνη την ημέρα....
  Ω!!!  Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Όταν κατηγορήθηκε ως κόμμα, αρνηθηκε πως ήταν μέλη του αυτοί που πέταξαν τις μολότωφ ή ππως και άν ήταν ακόμα, δεν μπορούσε να συνδεθεί με το κόμμα....
  Τη δεχομαι αυτη τη λογική.
 Με τον ίδιο τρόπο αρνούμαι να δεχτώ πως πρέπει να κατηγορηθεί ένα άλλο κόμμα, επειδή ένα ανεγκέφαλο μέλος της σκότωσε εναν  φουκαρά.



 Το  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  στο επιστρέφω. Το γνωρίζεις πολύ καλά για να στο στερήσω.


 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
Όσο δεν αναγνωρίζεις ότι τρομοκρατία, κουκουλοφόροι και τραμπούκοι των πανεπιστημίων προέρχονται από την άκρα αριστερά και όσο δεν αναγνωρίζεις ότι όλοι οι παραπάνω έχουν διασυνδέσεις ή ακόμα και προέρχονται από κάποιες ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, δε δικαιούσαι να ομιλείς. Συνελήφθησαν μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, ληστές τραπεζών, κουκουλοφόροι με μολότωφ, καταπατητές δημοσίων κτιρίων (Πανεπιστήμια, Βίλλες κλπ.) και ήταν ΟΛΟΙ είτε γιοι και κόρες βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είτε οργανωμένοι ακροαριστεροί του αντιεξουσιαστικού χώρου με διασυνδέσεις στις ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο δεν τα αναγνωρίζεις αυτά, δε σου αναγνωρίζω κι εγώ το δικαίωμα να καταδικάζεις a la carte τη βία της Χρυσής Αυγής.

οικογενειακή ευθύνη το λένε αυτό? ή απλώς μαλακία?
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οικογενειακή ευθύνη το λένε αυτό? ή απλώς μαλακία?

και γιατί να μην  το λένε εγκληματική οργάνωση?? πως ξέρουμε ότι ο πατήρ Βούτσης δεν λάμβανε μερίδιο εκ των κλοπιμαίων..??
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
 Εκει στο κόμμα σας έχουν ποτίσει με μπόλικη μαλακία.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι ποιος ήταν ο οργανωτής της πορείας εκείνη την ημέρα....
  Ω!!!  Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Όταν κατηγορήθηκε ως κόμμα, αρνηθηκε πως ήταν μέλη του αυτοί που πέταξαν τις μολότωφ ή ππως και άν ήταν ακόμα, δεν μπορούσε να συνδεθεί με το κόμμα....
  Τη δεχομαι αυτη τη λογική.
 Με τον ίδιο τρόπο αρνούμαι να δεχτώ πως πρέπει να κατηγορηθεί ένα άλλο κόμμα, επειδή ένα ανεγκέφαλο μέλος της σκότωσε εναν  φουκαρά.



 Το  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  στο επιστρέφω. Το γνωρίζεις πολύ καλά για να στο στερήσω.

γνωρίζεις τους αυτουργούς της μαρφίν, ναι ή ου?
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
και γιατί να μην  το λένε εγκληματική οργάνωση?? πως ξέρουμε ότι ο πατήρ Βούτσης δεν λάμβανε μερίδιο εκ των κλοπιμαίων..??

διάβασες την επιστολή του υπουργού σου?

άμα έχεις στοιχεία για το Βούτση, στον εισαγγελέα.

άμα δεν έχεις, είσαι κοινός συκοφάντης.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
copypaste από τον αρχιδοσπάστη είναι ντοκ

Πες και δε φαίνεται! :grin:
Όντως ανατρίχιασα όμως διότι στα νιάτα μου εχω διαβάσει άπειρα τέτοια και μου ήρθε άξαφνα ένα ντεζά βυ!
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom