Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ρε πάτε καλά; Εδώ υπάρχουν Έλληνες που κοιμούνται σε χαρτόκουτα (για το οποίο φυσικά και δεν είμαι περήφανος) και στα Πάκια δεν τους αρέσουν τα καταλύματα που τους προσφέρουμε;

Κάτι τέτοια λέτε και μετά παραξενεύεστε που οι φτωχοί άνθρωποι γίνονται χρυσαυγίτες.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Για λέγε!
Που τα στεναχωρήσαμε τα παιδιά, να μην το ξανακάνουμε! :)

Εκτός από τα χαλασμένα air contition και τα ανεπαρκή καρτοτηλέφωνα!
Τα εχω γράψει πιο πίσω.

Καλώς ή κακώς υπάρχουν κανόνες και υποχρεώσεις.

Υπαρχει η χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την οποία αποδέχονται όλες οι Ευρωπαικές Χώρες εκ των οποίων και η Ελλάδα.

Όσο παρανομεί ο λαθρομετάναστης που μπαίνει παράνομα στην χώρα,έτσι παρανομεί και η Ελλάδα οταν δεν εφαρμόζει τους κανόνες περί υποδοχής των ανθρώπων αυτών.

Αν τώρα δεν σου αρέσει αυτο,περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων πήγαινε σε καποια Μουσουλμανική χώρα να καλοπεράσεις εκεί...

Επισκέπτης
Ρε παιδιά, τώρα είδα στην τηλεόραση τίτλο ειδήσεων " ο ιός της ΧΑ χτύπησε και την ΕΥΠ: αποπέμφθηκε ο διευθυντής του ταδε γραφείου"

Πόσο πολυ χαίρομαι που τους βλέπω να λυσσανε και να μας λένε ιο, δε λέγεται.

Ορμα Δενδια βρωμομασόνε, φάτους όλους, ετσι, καλά το πας.
Αστυνομία, απο 50% ΧΑ, 99% μετά, χαχαχαχα

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε πάτε καλά; Εδώ υπάρχουν Έλληνες που κοιμούνται σε χαρτόκουτα (για το οποίο φυσικά και δεν είμαι περήφανος) και στα Πάκια δεν τους αρέσουν τα καταλύματα που τους προσφέρουμε;

Κάτι τέτοια λέτε και μετά παραξενεύεστε που οι φτωχοί άνθρωποι γίνονται χρυσαυγίτες.
Γιατι δεν τους φιλοξενεί ο Μιχαλολιάκος στα ξενοδοχεία που έχει ?

Η φτώχεια είναι το ίδιο,δεν κάνει διακρίσεις σε φυλές.

Και μην μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις,όπως είναι η φτώχεια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα εχω γράψει πιο πίσω.

Καλώς ή κακώς υπάρχουν κανόνες και υποχρεώσεις.

Υπαρχει η χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την οποία αποδέχονται όλες οι Ευρωπαικές Χώρες εκ των οποίων και η Ελλάδα.

Όσο παρανομεί ο λαθρομετάναστης που μπαίνει παράνομα στην χώρα,έτσι παρανομεί και η Ελλάδα οτι δεν εφαρμόζει τους κανόνες περί υποδοχής των ανθρώπων αυτών.

Αν τώρα δεν σου αρέσει αυτο,περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων πήγαινε σε καποια Μουσουλμανική χώρα να καλοπεράσεις εκεί...

ποιόν κανόνα ρε δεν σεβαστήκαμε ????

και αξιοπρεπεστατη στέγη τους δώσαμε, και τροφή και ιατροφαρμκευτική περίθαλψη και ρουχισμό και πρόσβαση σε δικηγόρο και το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτημα ασύλου (να το υποστηρίξουν όμως με στοιχεία που θα προσκομίσουν οι ίδιοι) και δυνατότητα επικοινωνίας με τους δικούς τους (εντάξει αν θέλουν μερικά ακόμη τηλεφωνα θα τους βάλουμε αλλά όχι το τζάμπα) και διερμηνείς έχουμε και τους διαθέτουμε..

εεε σινγκλ ρουμ δεν μπορούμε να τους διαθέσουμε, ούτε μπορούμε να τους έχουμε πισίνα στο καταυλισμό, ούτε να έχουμε χαβιάρι και καπνιστό σολωμό στο σιτηρέσιο ούτε ο δικηγόρος που διαθέτουμε να είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου που χρεώνει 500 ευρώπουλα την ώρα... ούτε μπορούμε να πληρώνουμε καθαρίστριες θα πρέπει να καθαρίζουν τον χώρο τους μόνοι τους...τόσα έχουμε τόσα τους δίνουμε...

αν δεν τους αρέσει ας πανε να συλληφθούνε στην Βουλγαρία... και αυτή στην ΕΕ είναι και χερσαία σύνορα έχει με την Τουρκία και θαλάσσια πρόσβαση έχει από την Τουρκία... ίσως να τους δώσουν καλύτερες συνθήκες εκεί και να τους δώσουν και άσυλο ευκολώτερα..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Γιατι δεν τους φιλοξενεί ο Μιχαλολιάκος στα ξενοδοχεία που έχει ?

Η φτώχεια είναι το ίδιο,δεν κάνει διακρίσεις σε φυλές.

Και μην μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις,όπως είναι η φτώχεια

Αντιλαμβάνεσαι υποθέτω πως το να τους "φιλοξενήσει" ο Μιχαλολιάκος (ο οποίος δεν εκδήλωσε και κάποια τέτοια πρόθεση επί τέλους), είναι τόσο ρεαλιστική πρόταση όσο και το να ανοίξουμε τις κλειστές πτέρυγες του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Κατά τα άλλα ασφαλώς και μπορώ να κατανοήσω τί είναι η φτώχια, δίπλα μου βρίσκεται και όχι μόνο σε αλλοδαπούς.
Το αν την έχω προσωπικά βιώσει ή όχι είναι άλλο ζήτημα και έχει να κάνει με το πόσο έχω προσπαθήσει και προνοήσει στη ζωή μου για να μην συμβεί αυτό! Ίσως και με τί "δυνατότητες" (προσωπικές και οικογενεικές) είχα την τύχη να ξεκινήσω την ζωή μου.
Σε κάθε περίπτωση κάτι για το οποίο να ντρέπομαι δεν έχω κάνει και είμαι περήφανος γι' αυτό...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

και αξιοπρεπεστατη στέγη τους δώσαμε, και τροφή και ιατροφαρμκευτική περίθαλψη και ρουχισμό και πρόσβαση σε δικηγόρο και το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτημα ασύλου (να το υποστηρίξουν όμως με στοιχεία που θα προσκομίσουν οι ίδιοι) και δυνατότητα επικοινωνίας με τους δικούς τους (εντάξει αν θέλουν μερικά ακόμη τηλεφωνα θα τους βάλουμε αλλά όχι το τζάμπα) και διερμηνείς έχουμε και τους διαθέτουμε..

Πέρα από υστερικές συνθηματολογίες ΑΥΤΟ θα το απαντήσει κάποιος;
Ή λέμε κάτι κι "άμα πιάσει";

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αντιλαμβάνεσαι υποθέτω πως το να τους "φιλοξενήσει" ο Μιχαλολιάκος (ο οποίος δεν εκδήλωσε και κάποια τέτοια πρόθεση επί τέλους), είναι τόσο ρεαλιστική πρόταση όσο και το να ανοίξουμε τις κλειστές πτέρυγες του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Κατά τα άλλα ασφαλώς και μπορώ να κατανοήσω τί είναι η φτώχια, δίπλα μου βρίσκεται και όχι μόνο σε αλλοδαπούς.
Το αν την έχω προσωπικά βιώσει ή όχι είναι άλλο ζήτημα και έχει να κάνει με το πόσο έχω προσπαθήσει και προνοήσει στη ζωή μου για να μην συμβεί αυτό! Ίσως και με τί "δυνατότητες" (προσωπικές και οικογενεικές) είχα την τύχη να ξεκινήσω την ζωή μου.
Σε κάθε περίπτωση κάτι για το οποίο να ντρέπομαι δεν έχω κάνει και είμαι περήφανος γι' αυτό...
Διαχωρισμός στην φτώχεια δεν υπάρχει.

Ο φτωχός,είναι φτωχός,τέρμα!
Ειναι απο την Ελλάδα,είτε απο το Πακισταν,είτε απο την Αλβανία,δεν έχει καμια απολύτως σημασία.

Απο την αλλη ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΘΗΚΟΝ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κράτους να φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν άτομα που ζουν στα παγκάκια.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ειναι απο την Ελλάδα,είτε απο το Πακισταν,είτε απο την Αλβανία,δεν έχει καμια απολύτως σημασία.

Απο την αλλη ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΘΗΚΟΝ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κράτους να φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν άτομα που ζουν στα παγκάκια.

Δεν θα διαφωνήσω με μια μικρή επιφύλαξη.
Αν δεν έχουν τα ΔΙΚΑ μου τα παιδιά να φάνε θα κόψω το σβέρκο μου να βρω πρώτα να ταΐσω αυτά και μετά τα γειτονόπουλα που ενδεχομένως επίσης πεινάνε.
Διότι στην σημερινή Ελλάδα μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, αλλά και πάλι τα "γειτονόπουλα" είναι αυτά που κάνουν φασαρία! ;)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

εεε σινγκλ ρουμ δεν μπορούμε να τους διαθέσουμε, ούτε μπορούμε να τους έχουμε πισίνα στο καταυλισμό, ούτε να έχουμε χαβιάρι και καπνιστό σολωμό στο σιτηρέσιο ούτε ο δικηγόρος που διαθέτουμε να είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου που χρεώνει 500 ευρώπουλα την ώρα... ούτε μπορούμε να πληρώνουμε καθαρίστριες θα πρέπει να καθαρίζουν τον χώρο τους μόνοι τους...τόσα έχουμε τόσα τους δίνουμε...

αν δεν τους αρέσει ας πανε να συλληφθούνε στην Βουλγαρία... και αυτή στην ΕΕ είναι και χερσαία σύνορα έχει με την Τουρκία και θαλάσσια πρόσβαση έχει από την Τουρκία... ίσως να τους δώσουν καλύτερες συνθήκες εκεί και να τους δώσουν και άσυλο ευκολώτερα..
Έχεις πόσες οργανώσεις απο κάθε γωνιά της Ευρώπης που σε καταγγέλουν επισήμως...

Έχεις κατηγορηθεί οτι παραβίασες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ κανόνες...

Και κάθεσαι και μου λές τι ???

Οτι δεν ισχύουν επειδή ΕΣΥ δεν θές εσύ ή επειδή αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τα πράγματα ?

ΕΠΙΣΗΜΩΣ η Ελλάδα έχει κατηγορηθεί για παραβιάση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα κέντρα υποδοχής. Ε Π Ι Σ Η Μ Ω Σ

ΤΕΛΟΣ!

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση γι αυτο.

Η Ελλάδα λοιπόν είτε θα το αντικρούσει,είτε θα αλλάξει τις παροχές.

Προς το παρόν δεν το έχει αντικρούσει!!

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα διαφωνήσω με μια μικρή επιφύλαξη.
Αν δεν έχουν τα ΔΙΚΑ μου τα παιδιά να φάνε θα κόψω το σβέρκο μου να βρω πρώτα να ταΐσω αυτά και μετά τα γειτονόπουλα που ενδεχομένως επίσης πεινάνε.
Διότι στην σημερινή Ελλάδα μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, αλλά και πάλι τα "γειτονόπουλα" είναι αυτά που κάνουν φασαρία! ;)
Αν πείναγε το παιδί σου θα έκλεβες ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να μιλαμε με τη πραγματικοτητα και οχι με τον ρομαντισμο. οταν δεν μπορεις να τους σωσεις ολους σωζεις πρωτα αυτον που ειναι πιο κοντα. απο τους βασικους κανονες της ναυαγοσωστικης.
προτεραιοτητα λεγεται και εχει να κανει με την πραγματικοτητα. γιατι αμα αρχιζουμε τις μαλακιες εγω δε σταματαω στα ορια του κρατους και λεω οτι δε πρεπει να πειναει κανενας στη γη και να αναλαβουμε σα κρατος πληρως και τη διατροφη παγκοσμιως με αποστολες.  

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
να μιλαμε με τη πραγματικοτητα και οχι με τον ρομαντισμο. οταν δεν μπορεις να τους σωσεις ολους σωζεις πρωτα αυτον που ειναι πιο κοντα. απο τους βασικους κανονες της ναυαγοσωστικης.
προτεραιοτητα λεγεται και εχει να κανει με την πραγματικοτητα. γιατι αμα αρχιζουμε τις μαλακιες εγω δε σταματαω στα ορια του κρατους και λεω οτι δε πρεπει να πειναει κανενας στη γη και να αναλαβουμε σα κρατος πληρως και τη διατροφη παγκοσμιως με αποστολες.  
Θέλεις πραγματικότητα ?

Όταν μπήκες στην Ε.Ε ήξερες ξεκάθαρα οτι ήσουν πύλη εισόδου...

Όφειλες λοιπόν να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα.

Έχεις οργανωμένο στρατό,έχεις σύνορα,είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου να τα φυλάς.

Το έκανες ? όχι!

Δεν το εκανες λοιπόν και γεμίσες λαθρομετανάστες...

Έφτιαξες νομικό πλαίσιο γι αυτούς ?

Στην Γερμανία δεν υπάρχει υπάλληλος δίχως χαρτια..
αν πιάσουν επιχείρηση να έχει,της κόβουν το κώλο.

Ποιος ξένος θα ερχόταν αν  μαθευόταν αυτό ?

Εσυ όμως τι έκανες ?

Τσέπωνες τα κονδύλια της Ε.Ε ,έβαζες τους ξένους να δουλεύουν για ψίχουλα και εσυ έκανες ζωαρα.

Μόλις κόπηκαν τα φράγκα και πτώχευσαν την χώρα,αρχίσατε όλοι να φωνάζετε για τους ξένους...

Πιο πριν μούγκα...

Αφήστε λοιπόν τις υποκριτικές μαλακίες...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Άσε μας ρε. Τι ξέρεις εσύ.

Εγώ λέω να κλείσουμε τον Κορυδαλλό, την Κέρκυρα, το Επταπύργιο και γενικά όλες τις υπάρχουσες φυλακές και να χτίσουμε καμία 200αριά καινούργιες σαν αυτή:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θέλεις πραγματικότητα ?

Το έκανες ? όχι!

Ποιος ξένος θα ερχόταν αν  μαθευόταν αυτό ?

Εσυ όμως τι έκανες ?

Τσέπωνες τα κονδύλια της Ε.Ε ,έβαζες τους ξένους να δουλεύουν για ψίχουλα και εσυ έκανες ζωαρα.

Μόλις κόπηκαν τα φράγκα και πτώχευσαν την χώρα,αρχίσατε όλοι να φωνάζετε για τους ξένους...

Πιο πριν μούγκα...

ποιες υποκριτικες μαλακιες ρε ηλιθιε. μαζι μιλαμε δεν ημουν ουτε υπουργος ουτε βουλευτης για να απολογηθω. ασφαλως γινανε ολα αυτα που λες. στο τωρα τι κανουμε? εγω σου λεω οτι εχει βουλιαξει το καραβι και συζηταμε ποιον πρεπει να σωσουμε και συ θες να κανουμε μεσα στο νερο κουβεντα για την κακη κατασκευη του πλοιου και για τον μαλακα καπετανιο και πληρωμα που φτασαμε στο ναυαγιο. βλαξ.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ποιες υποκριτικες μαλακιες ρε ηλιθιε. μαζι μιλαμε δεν ημουν ουτε υπουργος ουτε βουλευτης για να απολογηθω. ασφαλως γινανε ολα αυτα που λες. στο τωρα τι κανουμε? εγω σου λεω οτι εχει βουλιαξει το καραβι και συζηταμε ποιον πρεπει να σωσουμε και συ θες να κανουμε μεσα στο νερο κουβεντα για την κακη κατασκευη του πλοιου και για τον μαλακα καπετανιο και πληρωμα που φτασαμε στο ναυαγιο. βλαξ.
Ρε μπινέ τότε έλεγες τίποτα ?

Αν όχι σάλτα και γαμήσου και άσε τα μαλακισμένα πόστ
Η σιωπή σας ήταν στήριξη και μας έφερε εδώ που μας έφερε.
Μαλάκα,ε μαλάκα.

Μου θέλεις και να διαλέξεις στόκε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε μπινέ τότε έλεγες τίποτα ?

Αν όχι σάλτα και γαμήσου και άσε τα μαλακισμένα πόστ
Η σιωπή σας ήταν στήριξη και μας έφερε εδώ που μας έφερε.
Μαλάκα,ε μαλάκα.

Μου θέλεις και να διαλέξεις στόκε...

ποιος ειμαι εγω και ποιος εισαι εσυ ρε ηλιθιε η δικη σου φωνη που ητανε βλακα. σε κατουρησα επαρκως δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου αμα θυμηθεις κανα επιχειρημα που να στεκεται ξαναελα.
επομενος.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Θέλεις πραγματικότητα ?

Το έκανες ? όχι!

Ποιος ξένος θα ερχόταν αν  μαθευόταν αυτό ?

Εσυ όμως τι έκανες ?

Πιο πριν μούγκα...

Ναι σωστά. Η Ελλάδα μπορούσε μόνη της να αναχαιτίσει τις μεταναστευτικές ροές ... Η στρώση ναρκοπεδίων αντιβαίνει σε διεθνείς συνθήκες. Το να τουφεκίσεις μαζικά μετανάστες κατά την παραβίαση των συνόρων ή να τους αφήσεις να πνιγούν στην θάλασσα θα σε έκανε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως και θα οδηγούσε σε πολλαπλό μαύρισμα σου σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από διεθνείς οργανισμούς με άγνωστο οικονομικό και γεωπολιτικό αντίκτυπο. Η σύλληψη των δουλεμπόρων υπερβαίνει μακράν τις δυνατότητες μιας και μόνο χώρας.

Η χώρα λόγω γεωγραφική θέσης - είτε το θέλουμε είτε όχι - θα είναι χώρα υποδοχής μεταναστών.

Το ζήτημα είναι πώς θα διαχειριστούμε την δεδομένη αυτή κατάσταση ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, και "ρεαλιστικά" σημαίνει πέρα από τις παπαρολογίες της Χ.Α. (όλοι έξω) και των ΣΥΡΙΖΟκουλτουριαραίων (όλοι μέσα) ...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ποιος ειμαι εγω και ποιος εισαι εσυ ρε ηλιθιε η δικη σου φωνη που ητανε βλακα. σε κατουρησα επαρκως δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου αμα θυμηθεις κανα επιχειρημα που να στεκεται ξαναελα.
επομενος.
Τι να κατουρήσεις ρε ?

Μάθε να χρησιμοποιείς κόμματα και βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου ,γιατί τα γραπτά σου είναι χειρότερα και απο προφορικό λόγο.

Μέχρι τότε τον πούλο παραμάσχαλα και ψόφα...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Το ζήτημα είναι πώς θα διαχειριστούμε την δεδομένη αυτή κατάσταση ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, και "ρεαλιστικά" σημαίνει πέρα από τις παπαρολογίες της Χ.Α. (όλοι έξω) και των ΣΥΡΙΖΟκουλτουριαραίων (όλοι μέσα) ...
νομίζω ότι η αυστραλία συμφώνησε με την ινδονησία να τους πηγαίνει εκεί.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom