Επισκέπτης
Ρε μπας και εισαι πρωην αναρχικος
Εμφανίζομαι έτσι αλλά είμαι τούμπαλιν.
Ρε μπας και εισαι πρωην αναρχικος
Μάλλον πως είναι έτσι:
Για πες μας το αυτονοητοκοιτα αν καποιος αποφευγει να δηλωσει τις πολιτικες του αποψεις, ειναι αυτονοητο τι ειναι
и те не са български, несто бъргаш човек!
θα σου πω κατι.Επιλογη ειναι να εισαι τοφαλος δεν ειναι αρρωστεια εκτος απο σπανιες περιπτωσεις.Καταλαβες γιατι γελαω;ετσι εισαι και εσυ και θιχτηκες;ο τυπος εχει νοημοσυνη αμοιβαδας, φανατιζεται με την χρυση αυγή και ποσταρει ασυναρτησιες
για να καλύψει την ενδεχομενη αγαμια που τον δερνει
κι εσυ γελας με την φωτο μιας αγνωστης γυναικας (?) που υποφερει απο παχυσαρκια
γιατι ΜΠΟΡΕΙ και να της μοιαζω?
κλαπ κλαπ κλαπ
θα σου πω κατι.Επιλογη ειναι να εισαι τοφαλος δεν ειναι αρρωστεια εκτος απο σπανιες περιπτωσεις.Καταλαβες γιατι γελαω;ετσι εισαι και εσυ και θιχτηκες;
от време на бреме... και γαμαμε και καλα μουνακια λογω της ''μητρικης.....''Μιλάμε στο σπίτι την μητρικήν;
σπανια ειναι παθολογικο το προβλημα.Το ξαναλεω για να το εμπεδωσεις. Διατροφη,ηπια γυμναστικη και εχεις κορμι ωραιο.Οπως εγωΠαιζουν πολλοι παραγοντες , απο κληρονομικοτητα, γονιδια, ορμονες, ψυχολογια.
Παντως ενας τοφαλος δεν ειναι λογος για να γελασεις.
Πω ρε φιλε..βρηκες και εσυ θρεντ να κανεις καμακιθα σου πω κατι.Επιλογη ειναι να εισαι τοφαλος δεν ειναι αρρωστεια εκτος απο σπανιες περιπτωσεις.Καταλαβες γιατι γελαω;ετσι εισαι και εσυ και θιχτηκες;
σπανια ειναι παθολογικο το προβλημα.Το ξαναλεω για να το εμπεδωσεις. Διατροφη,ηπια γυμναστικη και εχεις κορμι ωραιο.Οπως εγω
δεν κανω καμακι της εξηγω τα αυτονοηταΠω ρε φιλε..βρηκες και εσυ θρεντ να κανεις καμακι
για να ειμαι απολυτος κατι ξερω σε οτι δεν ξερω τουμπεκιαζομαιεγινες και γιατρος στο μπουρδελα μεταξυ αλλων?
σιγα μην εισαιγια να ειμαι απολυτος
Καλα νταξει.. ;)δεν κανω καμακι της εξηγω τα αυτονοητα
σιγα μην εισαι
για να ειμαι απολυτος κατι ξερω σε οτι δεν ξερω τουμπεκιαζομαι
εδω ειμαστε τα πανταεγινες και γιατρος στο μπουρδελα μεταξυ αλλων?
δεν ξερω ακομα.Που διαφωνεις σε αυτα που λεω;ενω εγω δεν παιζει να ξερω?
Παιζουν πολλοι παραγοντες , απο κληρονομικοτητα, γονιδια, ορμονες, ψυχολογια.
Παντως ενας τοφαλος δεν ειναι λογος για να γελασεις.