Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Κώδικας:
Σε μια συντεταγμένη κοινωνία ο λαός δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα απο μόνος του
Εκτος απο το να ψηφίζει  ;)
σωστο;ποιον ομως;βλεπεις φως απο καπου γιατι εγω δεν...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ενα κατσαβιδη 20 εκατοστα ειναι οτι πρεπει....τον περνας αποπερα... :tooth:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μαγκες μια χαρα ειναι η λεπιδα και το πιστολι,το θεμα ειναι ποσοι εχουν την ψυχη να το δουλεψουν;ειδικα την πρωτη φορα,μετα οκ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ετσι μου χε πει μια ψυχη

το χω ακούσει και γω αλλά ρε αυτό είναι νυχοκόπτης όχι μαχαίρι! ;)
δεν σε ψάχνουν, με έχουν σταματήσει 2-3 φορές! απλά μίλα τους ευγανικά, ήρεμα έχε ταυτότητα ΠΑΝΤΑ μαζί σου και στην ερώτηση ¨έχετε κάτι παράνομο πάνω σας" λές: όχι!  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ξενοι ηταν αυτοι?

Απο οτι κατάλαβα

ο τυπος επρεπε να ειχε εχθρους γτ δεν παιζει...

γιαυτο αγαπάτε τους εχθρους σας, η μην δημιουργειτε εχθρους...  ;) ;) ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μαγκες μια χαρα ειναι η λεπιδα και το πιστολι,το θεμα ειναι ποσοι εχουν την ψυχη να το δουλεψουν;ειδικα την πρωτη φορα,μετα οκ
εγω παντως θα χα τυψεις μετα..δεν το συζητω..οσο και εαν ειμαι ευεξαπτος θα το μετανιωνα..
γι αυτο δεν θελω να εχω μαζι μου τπτ..περναω απο κωλογειτονιες βραδυα αδειος..
ομως στο σπιτι μου ειναι αλλιως..δεν μπαινει ουτε κατσαριδα..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Κώδικας:
σωστο;ποιον ομως;βλεπεις φως απο καπου γιατι εγω δεν...
δυστυχως μαγκα μου αλλα διανυουμε τον πιο σκοτεινο καιρο στην ιστορια μας...που να δεις φως????Νεα παιδια ελληνοπουλα μαγκωνουν καλασνικοφ και ντουφεκιονται στην μεση του δρομου για γηπεδικα...μαντραχαλοι με κοινη καταγωγη και ιστορια σπανε την λαμια για μαλακιες.ΒΑΖΩ στοιχημα οτι ο ατυχος 44νος θα φωναξε πολλες φορες για βοηθεια,αλλα ποιος???
Η κατασταση εχει αρχισει να μου θυμιζει ταινιες με ζομπι...
επικρατει τρελα ...και σε τρελες εποχες επικρατουν τρελες αποψεις...τι να σου πω ,να δεις φως απο τη  αστυνομια?τη διαλυσανε και αυτη...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το χω ακούσει και γω αλλά ρε αυτό είναι νυχοκόπτης όχι μαχαίρι! ;)
δεν σε ψάχνουν, με έχουν σταματήσει 2-3 φορές! απλά μίλα τους ευγανικά, ήρεμα έχε ταυτότητα ΠΑΝΤΑ μαζί σου και στην ερώτηση ¨έχετε κάτι παράνομο πάνω σας" λές: όχι!  ;)
εγω ειμαι ανθρωπος των γραμματων και των τεχνων..δεν μου κανουν ελεγχο..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύποι, πολύ μοβόρους σας βρίσκω.

Λυσεις υπαρχουν.

Αμεση απελαση οσων δεν εχουν χαρτια και μονιμη εργασια. Ισα δικαιωματα με τους Ελληνες εργαζομενους, οσων μεινουν και εργαζονται. Η αστυνομια να προστατευει τους πολιτες και τις επιχειρισεις και οχι πολιτικους, μαγαλοδημοσιογραφους, παραγοντες και ανθρωπους των media.

Δεν διαφωνώ γενικά. Το σωστότερα βέβαια θα ήταν η θεσμοθέτηση μεταναστευτικής πολιτικής και όχι αποσπασματικά μέτρα.
Για παράδειγμα, να προσδιοριστεί εξ αρχής ένας ακριβής αριθμός μεταναστών, οι οποίοι θα είναι διαχειρίσιμοι από την ελληνική πολιτεία.
Αν πχ. είμαστε 11 εκατομμύρια, μέχρι 1,1 εκατομμύριο, αν όχι μέχρι 550 χιλιάρικα.
Το αριθμό αυτό μπορούμε να τον διαμοιράσουμε σε ποσοστώσεις με βάση το κράτος προέλευσης (πχ. 20% αραβικός κόσμος, 30% λατινική αμερική).
Η μπορούμε να αποφασίσουμε με άλλα κριτήρια και με βάση τις ήδη υπάρχουσες περιπτώσεις (πχ. παραμονή, εργασία, ενσωμάτωση).

Όσοι περισσεύουν, πρέπει να απελαθούν ή να φύγουν πίσω στις πατρίδες τους σε κάποια προθεσμία.
Βέβαια, ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλιστούν τα σύνορα, διότι αλλιώς οι διαδικασία θα είναι άνευ αντικειμένου.
Να διώχνουμε δηλαδή 10 και να μπουκάρουν 100.

Για όσους παραμείνουν εδώ, θα πρέπει να προβλεφθεί κάποια διαδικασία συμμετοχής και ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία.
Μπορεί δηλαδή να δοθούν άδειες παραμονής για την πρώτη γενιά και υπηκοότητα στην δεύτερη εφόσον υπάρχει έμπρακτη διάθεση ενσωμάτωσης.
(δηλαδή γνώση ελληνικής, παρακολούθηση όλων των υποχρεωτικών τάξεων του ελληνικού σχολίου, αποδοχή χριστιανικής θρησκείας, στρατιωτική θητεία, ασφάλιση και φορολόγηση γονέων κτλ)
Επίσης να ασφαλιστούν όλοι, να αποκτήσουν φορολογικά μητρώα, μόνιμη κατοικία και να αναλάβουν τα βάρη και τις υποχρεώσεις των ελλήνων πολιτών.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, όποιος παράνομος μετανάστης συλλαμβάνεται, να απελαύνεται άμεσα ή σε περίπτωση που έχει ξαναεισέλθει παράνομα στο παρελθόν, να φυλακίζεται σε κατάστημα εργασίας, και μετά το πέρας της ποινής να απελαύνεται. Οποιοσδήποτε δε θέλει να μεταναστεύσει στην Ελλάδα, να είναι υποχρεωμένος να καταθέσει αίτηση στην χώρα καταγωγής του, και κάθε περίπτωση να κρίνεται με βάση την δυνητική της συμβολή στην ελληνική κοινωνία (δηλαδή κάθε μετανάστης να έχει να προσφέρει στην χώρα, κάτι που αυτή δεν έχει: χρήματα, γνώση, εξειδικευμένα εργατικά χέρια που δεν διαθέτει).

Τέλος να κλείσουν όλες οι τρύπες που χρησιμοποιούνται σήμερα όπως πχ. η διαδικασία ασύλου (οι αιτήσεις να κρίνονται αμετάκλητα μέσα σε 5 ημέρες, να μην επιτρέπεται αίτηση χωρίς δημόσια έγγραφα που να αποδεικνύουν ταυτοποίηση και χώρα καταγωγής).

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω παντως θα χα τυψεις μετα..δεν το συζητω..οσο και εαν ειμαι ευεξαπτος θα το μετανιωνα..
μια απο τα ιδια,αυτη την στιγμη που ειμαι αραχτος στο λαπτοπ με την φραπεδια διπλα μου και το τσιγαρακι μου μπορει αν λεω οτι μαλακια μου ερθει,σε πραγματικες συνθηκες ομως πιστευω οτι θα παγωσω αν ειναι να κανω χρηση με την λεπιδα η οτι αλλο εχω μπροστα μου γιατι απλα δεν το εχω κανει ποτε και η πρωτη φορα λογικα πρεπει να ειναι γαματα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Mια ιδεα ειναι τυπε....καλυτερα λεει να σε πανε οι μπατσοι παρα να σε διαβαζει ο παπας μεσα στο κουτι...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δυστυχως μαγκα μου αλλα διανυουμε τον πιο σκοτεινο καιρο στην ιστορια μας...που να δεις φως????Νεα παιδια ελληνοπουλα μαγκωνουν καλασνικοφ και ντουφεκιονται στην μεση του δρομου για γηπεδικα...μαντραχαλοι με κοινη καταγωγη και ιστορια σπανε την λαμια για μαλακιες.ΒΑΖΩ στοιχημα οτι ο ατυχος 44νος θα φωναξε πολλες φορες για βοηθεια,αλλα ποιος???
Η κατασταση εχει αρχισει να μου θυμιζει ταινιες με ζομπι...
επικρατει τρελα ...και σε τρελες εποχες επικρατουν τρελες αποψεις...τι να σου πω ,να δεις φως απο τη  αστυνομια?τη διαλυσανε και αυτη...
ακριβως...βλεπουν και ολοι αυτοι οτι ολα ειναι χυμαδιο σε αυτη την χωρα και κανουνε οτι γουσταρουνε

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες, ας θυμηθούμε και ας αποτείσουμε φόρο τιμής στον Πάκη, που ευχαριστούσε τους μετανάστες που επέλεξαν την πατρίδα μας. Αυτά τα μουνιά βέβαια μένουν στο Καστρί, στην Φιλοθέη, στο Κολωνάκι, και κυκλοφορουν με καμμια 10ριά μπάτσους. Το παιδί βέβαια το σφάξανε σαν τραγί...

Επισκέπτης
Αλοίμονο αν η πλειοψηφία των μεταναστών ήταν κ εγκληματίες,πραγματικά δεν θα μπορούσες να βγεις από το σπίτι μόλις πέσει ο ήλιος.
Η πλειοψηφία λοιπόν δεν είναι.

Προσωπικά με έχουν κλέψει 2-3 φορές(ψιλά πράγματα) κ ούτε με αγγίξαν,τυχερός ίσως......

Μεταναστευτική πολιτική χρειάζεται οπωσδήποτε κ το τι είναι αυτονόητο(όπως είπε κ άλλος παραπάνω):

''Αμεση απελαση οσων δεν εχουν χαρτια και μονιμη εργασια(επαναπατρισμός ή με ποσοστοσή τους στην ευρώπη,όσο αντέχουν κ οι άλλες χώρες). Ισα δικαιωματα με τους Ελληνες εργαζομενους, οσων μεινουν και εργαζονται. Η αστυνομια να προστατευει τους πολιτες και τις επιχειρισεις και οχι πολιτικους, μαγαλοδημοσιογραφους, παραγοντες και ανθρωπους των media.''

Αλλά η αδιαφορία του κράτους είναι απίστευτη κ μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.......

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Λυσεις υπαρχουν.

Αμεση απελαση οσων δεν εχουν χαρτια και μονιμη εργασια. Ισα δικαιωματα με τους Ελληνες εργαζομενους, οσων μεινουν και εργαζονται. Η αστυνομια να προστατευει τους πολιτες και τις επιχειρισεις και οχι πολιτικους, μαγαλοδημοσιογραφους, παραγοντες και ανθρωπους των media.
ναι βρε οκ ολα αυτα,τα ξερω ποια ειναι τα σωστα,απλα αυτον που θα τα κανει πραξη αυτα ψαχνω

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Mια ιδεα ειναι τυπε....καλυτερα λεει να σε πανε οι μπατσοι παρα να σε διαβαζει ο παπας μεσα στο κουτι...
ε δεν μπορω..
δεν ειμαι και ο τσακι τσαν ουτε ο μπαμπης ο σουγιας για να χειριζομαι στιλετα..αυτα πρεπει να ξερεις να τα χειριζεσε εαν θελεις να κανεις δουλεια αλφαδι..
ξερω γω..αναλογα πως θα θολωσω εαν μου τυχει..μπορει να τον πνιξω με τα χερια μου σαν κοτα  :2funny:
μπορει να του πω παρτα ολα..την καρδια και το μυαλο μου..

Επισκέπτης
Και η λύση δεν είναι σε καμία περίπτωση οι κρεμάλες-εκτελέσεις ή ο Χίτλερ όπως γράφουν διάφοροι βαρεμένοι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom