Και απο μενα αλλο ενα +1, ειπαμε να μην ειμαστε ρατσιστομουτρα αλλα εδω μπλεξαμε με μεγαλα καθαρματα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αυτοι ειστε ρε, παιξανε μπουνιες για αγνωστο λογο και κολλαγατε αφισες, αναρχιδια
Επισκέπτης
Oι συνηθεις υποπτοι λεμε.
Τσεκαρε το παρακατω μαν,στο πρωτο λεπτο του διαλογου και μετα.
"Υ.Γ. Εν τη ρύμη του λογου, μου φεύγει ένα dash αντικομουνιστικής υστερίας περισσότερο στο σημείο που λέω ότι η ιδεολογία του ΚΚΕ είναι να κόβει κεφάλια (πάλι καλά που δεν αναφέρθηκα σε κονσερβοκουτια). Απολογούμαι γιαυτό."
Και αυτα απο την κυριλε και πολυ ανεβασμενη φιλελευθερατζου,μετα βγαινω και κακος απο κατι ΦΠ και σια οταν λεω οτι τυποι σαν τον ισιο και τον τρανυ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να ακουνε για κονσερβες και κλαπατσιμπανα του δεσποτη, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μάλιστα..
Δεν την ήξερα την κυρία,ακούγοντάς την όμως ήταν σα να διαβάζω posts γνωστών και μη εξαιρετέων μελών του μπορδέλα..
Καταγκαυλώνουν διαβάζοντας για κονσερβοκούτια και ξεροχύνουν όταν μάθουν πως έγινε έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας..
Στην περίπτωση που ο φονιάς είναι αλλοδαπός βέβαια γιατί εκτός όλων των άλλων είναι και παρείσακτος.
Σαν αλλοδαπός βέβαια όχι σα φονιάς ή πρεζέμπορας..
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
και η μαλακια καλα κρατει...Ρε η εγκληματικοτητα δεν εχει ρατσα....ελεος δηλαδη θα τρελλαθουμε.Ο πρεζεμπορας ειτε ειναι ελληνας ειτε ειναι ιρακινοπακιστανος οταν νιωσει οτι ειναι σε μια περιοχη γκετο θα εκτοχιαστει.Το ιδιο και ο εγκληματιας,ο κλεφτης,ο τσαντακιας κτλ.Γιατι λοιπον δεν ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΝΙΑ.
γιατι για τα αυτονοητα πρεπει να τσακωνονται μεταξι τους ελληνες????ποιος ρε σας μπολιασε αυτη την διχονοια???ελεος...
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΝΙΑ.
γιατι για τα αυτονοητα πρεπει να τσακωνονται μεταξι τους ελληνες????ποιος ρε σας μπολιασε αυτη την διχονοια???ελεος...
ζητήται περίστροφο χωρίς άδεια....
αν δεν κουβαλάς όπλο στην Αθήνα την γάμησες. εγώ έχω πάντα όπλα πάνω μου, στο αυτοκίνητο και σε πολές μεριές του σπιτιού και παρακαλάω να έρθουν να με κλέψουν!!!
ξέρεται αν σκοτώσεις έναν καριόλη τέτοιο η απόλαυση είναι ίδια με 10 γαμήσια!!!!
πέρα από την πλάκα βρήτε όπλα γιατί η Αθήνα και σε λίγο όλη η Ελλάδα θα είναι ζούγκλά...
αν δεν κουβαλάς όπλο στην Αθήνα την γάμησες. εγώ έχω πάντα όπλα πάνω μου, στο αυτοκίνητο και σε πολές μεριές του σπιτιού και παρακαλάω να έρθουν να με κλέψουν!!!
ξέρεται αν σκοτώσεις έναν καριόλη τέτοιο η απόλαυση είναι ίδια με 10 γαμήσια!!!!
πέρα από την πλάκα βρήτε όπλα γιατί η Αθήνα και σε λίγο όλη η Ελλάδα θα είναι ζούγκλά...
kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Προτεινω τα εξης 1)Αδεια οπλοφοριας 2)θανατικη ποινη
οχι μονο για τους εγληματιες...μερικες μερες πριν τους εκτελεσσουν να εκτελουν μπροστα στα ματια τους τη μητερα τους τον πατερα τους και τα αδελφια τους με αργα βασανιστηρια..αν ηταν δυνατον να βαζανε καποιο μελος απο την οικογενεια του θυματος να αρχισει να καταβροχθζει τα μελη της οικογενειας του θυτη ζωντανα...μετα να τρωει τον δολοφονο
οχι μονο για τους εγληματιες...μερικες μερες πριν τους εκτελεσσουν να εκτελουν μπροστα στα ματια τους τη μητερα τους τον πατερα τους και τα αδελφια τους με αργα βασανιστηρια..αν ηταν δυνατον να βαζανε καποιο μελος απο την οικογενεια του θυματος να αρχισει να καταβροχθζει τα μελη της οικογενειας του θυτη ζωντανα...μετα να τρωει τον δολοφονο
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.413
- Πόντοι
- 2.606
ΡΕ συ ξεχασες μετα να βγανει τα αντερα του και να κρεμιεται ακουγοντας το breaking the law...Προτεινω τα εξης 1)Αδεια οπλοφοριας 2)θανατικη ποινη
αν και δεν πιστεύω στη βια είναι η μόνη επιλογή....δεν θα μπορούσα να ανεχτώ ποτέ να πειράξει κάποιος την πουτάνα μου η κάποιον φίλο μου.
Επισκέπτης
μετα να τρωει τον δολοφονο
Θα παίζει κι επιδόρπιο??
Θα παίζει κι επιδόρπιο??
βλέπε vlad tepes!!! θεός!!!!
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Aυτο έγινε χτες στο μπροστινο μου...!Καλος μαλάκας και αυτος..οταν μας επιασε το φαναρι πιο κατω πηγα διπλα του και του λεω καλα δεν ακους που σου κορναρα απο πίσω σου?ΟΧΙ...καλα δεν κλειδώνεις της πόρτες???Ε..οχι δεν μου εχει ξανατύχει..τον ρωταο σου πήραν τπτ?οχι ειχα το κινητο στην τσέπη μου...λεω απο μέσα μου καλος μαλάκας είσαι..!Αν θες να δεις το έγκλημα των αλλοδαπών στο μεγαλείο του πήγαινε στην Μενάνδρου επί της Πειραιώς και δες τι κάνουν σε διερχόμενους οδηγούς.Ανοίγουν τις πόρτες εν ψυχρώ και αρπάζουν ότι έχεις τσάντες,πορτοφόλια και άλλα..Πάει ένας και πιάνει την κουβέντα με τον οδηγό λέγοντα ότι τάχα τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και ενώ ο οδηγός είναι απασχολημένος ένας απο αυτούς ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού αρπάζει αυτό που θέλει και φεύγουν τρέχοντας
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.413
- Πόντοι
- 2.606
ΑΛΗΘΕΙΑ εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι μας ψεκαζουν δεν εξηγειται αλλιως...η εσκασε κανα καραβι απο κολομβια και επεσε ολη η σκονη στην ατμοσφαιρα...τετοια συνολικη μαστουρα δεν εχω ξαναδει....γινονται πλεον σε αυτη την χωρα 3-4 θανατηφορα εγκληματα καθημερινως,ληστειες,κλοπες,πιστολιδι βροχη και ξαφνικα τρελαθηκαμε ολοι γιατι οι δραστες ειναι αλοδαποι αντι να τρελαθουμε πιο πολυ για την ιδια την πραξη,για τον φουκαρα που αφησε πισω του παιδια...ρε ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...δηλαδη να ρωταμε αν καποιος μας απειλει με οπλο αν εχει αδεια παραμονης η αν εχει ταυτοτητα...δηλαδη αν εχει καλως??????
ΡΕ ΠΟΥΤΣΑ θελουν τα καθε λογης εγκληματικα στοιχεια ντοπια η αλλοδαπα...πουτσα θελουν αυτοι που εφτασαν αυτο το λαο σε αυτο το καθημερινο χαλι...
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ...το εγκλημα δεν ειναι θεμα αισθητικης...
ΡΕ ΠΟΥΤΣΑ θελουν τα καθε λογης εγκληματικα στοιχεια ντοπια η αλλοδαπα...πουτσα θελουν αυτοι που εφτασαν αυτο το λαο σε αυτο το καθημερινο χαλι...
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Aυτο έγινε χτες στο μπροστινο μου...!Καλος μαλάκας και αυτος..οταν μας επιασε το φαναρι πιο κατω πηγα διπλα του και του λεω καλα δεν ακους που σου κορναρα απο πίσω σου?ΟΧΙ...καλα δεν κλειδώνεις της πόρτες???Ε..οχι δεν μου εχει ξανατύχει..τον ρωταο σου πήραν τπτ?οχι ειχα το κινητο στην τσέπη μου...λεω απο μέσα μου καλος μαλάκας είσαι..!
γαμω το σπιτι τους ολων που τους εφεραν εδω
Επισκέπτης
Έτσι ρε μπαόκι..
Επισκέπτης
Αυτα πεστα σε κατι μαλακες που για οτι γινεται στην Αθηνα τους φταιει ο Τσιπρας και ο Αλαβανος, λες και αυτοι κυβερνανε την Ελλαδα. Δεν λενε να καταλαβουν οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τους εχουν γραμμενους τους Ελληνες και ενδιαφερονται για τις τραπεζες και τα αφεντικα τους σε Ευρωπη και αμερικα. Αλλα ως εκει φτανει το μυαλουδακι του μαλακα του νεοελληνα. Αντι να βγαλουν το σκασμο ορισμενοι, αφου δεν εχουν να προτεινουν λυση στο προβλημα κοιτανε να ριξουν την ευθυνη σε αυτους που δεν δημιουργησαν το προβλημα. Ετσι ρε μαλακες θα σας σφαζουν για πενταροδεκαρες οι χιμπατζιδες και σεις Γιωργακη, Αντωνακη, μνημονιο και ο θεος να βαλει το χερι του. Ποιοι ωφελουντε αραγε απο την υποβαθμιση του κεντρου της Αθηνας ουτε που κανετε τον κοπο να σκεφτητε. Οταν θα πωλουνται σπιτια και γραφεια για ενα κομματι ψωμι να δειτε για ποτε θα καθαρισει το κεντρο απο τους αλλοδαπους. Τοτε θα μπορει να κανει τη δουλεια της η αστυνομια, σημερα γιατι δεν μπορει ? Μηπως γιατι δεν θελουν καποιοι ?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
περασα απο το σημειο που σκοτωσαν το παλικαρι..δεν ειχα ενα λουλουδακι να του αφησω..συστυχως..ενα παλικαρι σαν τα κρυα τα νερα..ειδα φωτο του και επαθα πλακα..
η περιοχη ειναι ετοιμη να εκραγει παντως..κοσμος εξω και εαν τους πιασεις απο την μυτη θα εκραγουν..
μεταναστης ουτε για δειγμα εκει..δεν τολμανε να πατησουν τα σιχαματα γιατι θα τους λυντσαρουν..
θα εχουμε εξελιξεις πιστευω ασχημες..ο κοσμος πλεον εφτασε στ ορια του..θα χυθει αιμα κι αυτη την φορα δεν θα ειναι αθωων..
η περιοχη ειναι ετοιμη να εκραγει παντως..κοσμος εξω και εαν τους πιασεις απο την μυτη θα εκραγουν..
μεταναστης ουτε για δειγμα εκει..δεν τολμανε να πατησουν τα σιχαματα γιατι θα τους λυντσαρουν..
θα εχουμε εξελιξεις πιστευω ασχημες..ο κοσμος πλεον εφτασε στ ορια του..θα χυθει αιμα κι αυτη την φορα δεν θα ειναι αθωων..
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Καλα εσύ που ζεις????Νομίζεις μονο αυτό έγινε????ξερεις ποσα εχουν γίνει και περναν στα ψιλλα...?ΦΟΛΑ θελουν ολοι αυτοι....αιντε πια..!Θα σου πω το ποιο απλο πήγενε στην Ιερα οδο+σπυρου πατση να δεις ποσα πακια ειναι μαζεμενα εκει..για να σου καθαρισουν το τζαμι...1 φορα το επεξα μαγκας σε εναν που με το ζορι ηθελε να μου το καθαρισει και μολις κανω να ανοιξω την πορτα να μαζευτηκαν καμια 20αρια...!Ρε δεν πανε να γαμηθουν ελεος αυτη η κατάστασηκαλα δεν πιστευω τα ματια μου...Επειδη 3 ανθρωποειδη εσφαξαν 1 συνανθρωπο μας εχετε αρχισει και μιλατε για πογκρομ και υψωνετε σβαστιγκες...ΕΧΕΤΕ παραφρονησει ρε σεις.ΤΙ προτεινετε δηλαδη ,να βαλουμε κουκουλες και να καιμε μελαμψους πανω σε σταυρους????
ΤΟ ΘΕΜΑ οφειλεται καθαρα στην ελλειψη της πολιτειας...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τιποτα στον τοπο που να λειτουργει....ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ Η ΦΥΛΗ ειναι φονιαδες....Η ελλειψη της πολιτειας ειναι αυτη που τους γενναει...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΣΑ ΛΑΟΣ και ουτε ο πρασινος θιασος πρεπει να λυγισει το φρονημα μας και να μας κανει...
ΚΑΝΟΥΝ μονο φωτογραφησεις για περιοδικα και εξαγγελιες για προστασια του πολιτη στα χαρτια...ΑΥΤΟΙ εχουν το αιμα στα χερια τους...
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ΑΛΗΘΕΙΑ εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι μας ψεκαζουν δεν εξηγειται αλλιως...η εσκασε κανα καραβι απο κολομβια και επεσε ολη η σκονη στην ατμοσφαιρα...τετοια συνολικη μαστουρα δεν εχω ξαναδει....γινονται πλεον σε αυτη την χωρα 3-4 θανατηφορα εγκληματα καθημερινως,ληστειες,κλοπες,πιστολιδι βροχη και ξαφνικα τρελαθηκαμε ολοι γιατι οι δραστες ειναι αλοδαποι αντι να τρελαθουμε πιο πολυ για την ιδια την πραξη,για τον φουκαρα που αφησε πισω του παιδια...ρε ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...δηλαδη να ρωταμε αν καποιος μας απειλει με οπλο αν εχει αδεια παραμονης η αν εχει ταυτοτητα...δηλαδη αν εχει καλως??????
καλως η κακως ομως στο κεντρο της πολης η μεγαλη πλειοψηφια ειναι απο αυτα τα μουνοσκυλα που μαζευτηκαν εδω κατα χιλιαδες και τωρα που δεν εχει αλλα λεφτα εχουν αρχισει να εκτροχιαζονται σκοτωνοντας για λιγα ευρω.στα αλλα εχεις απολυτο δικιο.Η εγκληματικοτητα δεν εχει ρατσα ουτε χρωμα.Ομως αυτη την στιγμη το μεγαλο προβλημα ειναι οι παρανομοι μεταναστες και οι εγκληματικες πραξεις τους.Ολα αυτα εγιναν μετα απο τετραημερο σκουπας της ελληνικης αστυνομιας.Ειναι δηλαδη πραγματικα εξοργιστικο το τι συνεβει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 671
- Εμφανίσεις