Επισκέπτης
Tον Μιχαλολιακο πως τον εκοψες στο βιντεο,δε μου ειπες?Πόθεν συνάγεται η χαρά μου για το συμβαν; Ή κάποιου άλλου ας πούμε...
Πολυ αγανακτηση ρε παιδι μου...Οργισμενος κι αυτος.
Tον Μιχαλολιακο πως τον εκοψες στο βιντεο,δε μου ειπες?Πόθεν συνάγεται η χαρά μου για το συμβαν; Ή κάποιου άλλου ας πούμε...
Ποθεν συναγεται απο το ποστ μου οτι ο κυνισμος του"σκοτωνω-για-τα-φραγκα"ειναι ελαφρυντικο?
δεν με ενδιαφερει..να βρουν λυση....
με βαση την λογικη σας στις ''διαμορφωμενες'' περιοχες που μενουν και οικογενειαρχες και νορμαλ ανθρωποι λογο αυτων των συνθηκων βρισκει πατημα και ερχετε η σαρα και η μαρα για αγροτουρισμο και καθε ειδους βερια.γιατι το σηκωνει η ανοχη της αστυνομιας...και δεν ειναι μονο οι ''διαορφωμενες'' μπουρδελοπεριοχες...σε παω βολτα πλατεια κυψελης πατησιων και λοιπα στενα να δεις τη παιζει πλεον απο παρανομη πορνεια και νταραβερια πρεζας στην πλατεια αμερικης..για να μην μιλησω για το αλλο σποτ πρεζας που ειναι το παγκρατι...
Tον Μιχαλολιακο πως τον εκοψες στο βιντεο,δε μου ειπες?
Πολυ αγανακτηση ρε παιδι μου...Οργισμενος κι αυτος.
Eγω ξερω οτι οσοι πουλανε πρεζα,πουλανε πρεζα.Επειδή επιχειρείτε βολ πλανέ...
Το: Πουλάω πρέζα για τα φράγκα διαφέρει;
Thesaint,σπεκουλαρω?Συνέχισε το Rock 'n' Troll και τα άλλα λόγια να αγαπιώμαστε...
Eγω ξερω οτι οσοι πουλανε πρεζα,πουλανε πρεζα.
Εσυ μου λες οτι οσοι αλλοδαποι πουλανε πρεζα σε ελληνες νιωθουν μαγκες.
Γιατι πρεπει να επικεντρωθουμε στα(οποια)συναισθηματα ενος πρεζεμπορα οταν δεν ειναι ελληνας?
To 75% όσων γράφονται πραγματικά είναι εκτός τροχιάς.
Άλλος λέει χούντα,άλλος λέει να τους φάμε πριν μας φάνε,άλλος μιλάει για εβραιούς κ το συστημά τους.
Τρία πουλάκια κάθονταν......
Eνω οι ντοπιοι πρεζεμπορες,ε?γιατί είναι πέρα από πρεζέμπορας και ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ..
νομιζω οτι εχουμε πολυ θυμο μεσα μας για ολα αυτα.και περισσοτερο θυμο γιατι νιωθουμε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Τωρα ακουω για τον νομι του καστανιδηTo 75% όσων γράφονται πραγματικά είναι εκτός τροχιάς.
Άλλος λέει χούντα,άλλος λέει να τους φάμε πριν μας φάνε,άλλος μιλάει για εβραιούς κ το συστημά τους.
Προσπαθεί να σου πει ότι οι ''αγανακτισμένοι'' ακροδεξιοί χαίρονται με την κατάσταση κ με κάθε νεκρό έλληνα γιατί κερδίζουν,λύπη καμία.[size=12pt]-Έχει Nova;
-Έχεις High Definition;[/size]
[size=11pt]-Έχει Nova;
[size=10pt]-Έχει Nova;
[size=9pt]-Έχει Nova;
[size=8pt]-Έχει Nova;
[size=7pt]-Έχει Nova;
[size=6pt]-Έχει Nova;
Συνέχισε το Rock 'n' Troll και τα άλλα λόγια να αγαπιώμαστε...
1.το ελληνικο κρατοςναι ρε φίλος αλλά ποιός επέτρεψε αρχικά να εισέλθουν και εν συνεχεία να παραμείνουν αυτές που δουλεύουν παράνομα ως πόρνες; και αν δεν είχαν εισέλθει ή είχαν απελαθεί, ποιόν θα είχαν μετά να εκπορνεύσουν οι σωματέμποροι, εμένα ή εσένα;
Thesaint,σπεκουλαρω?
To 75% όσων γράφονται πραγματικά είναι εκτός τροχιάς.
Tις μαλακισμένες πίπες που γράφεις τις έλεγε κ ο Χίτλερ!!!!Για την κατασταση αυτη ευθυνονται οι προδοτες που σε εχουν υπο κατοχη.
Οι οποιοι δεν ειναι Ελληνες.
Ακομα να ξυπνησετε?
Η ξυπνας η' πεθαινεις!
Διαλεξε,διαλεξτε!
Προσπαθεί να σου πει ότι οι ''αγανακτισμένοι'' ακροδεξιοί χαίρονται με την κατάσταση κ με κάθε νεκρό έλληνα γιατί κερδίζουν,λύπη καμία.