Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eνω οι ντοπιοι πρεζεμπορες,ε?
Ειναι"δικα μας παιδια".
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

για τους εισαγόμενους πέρα από την κατηγορία της διακίνησης ναρξκωτικών παίζει και η κατηγορία της παράνομης εισόδου και παραμονής στην χώρα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
1.το ελληνικο κρατος
2.''εσυ και εγω'' η ο οποιοσδηποτε παει και τα ακουμπαει για να τις γαμαει...συνυπευθυνος για να υπαρχει παρανομη πορνεια υπαρχουν καποιοι που τα ακουμπανε...μιλοντας για μαζικες καταστασεις που συναντας σε αυτες τις περιοχες.

αλλα μην μου κανετε τους κινεζους οτι δεν συμβαλει στην αυξηση της εγκληματικοτητας η ζαπρε και η πορνεια ;) και φταει μονο ο λουμπεν πακιστανος ζουαζιλανδος..
να τα λεμε χυμα και οχι οτι μας συμφερει....διωξε τους παρανομους αλλα διωξε και τα νταραβερια πρεζας και την πορνεια...στεγνα...

αλλά όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, ναρκωτικά και πουτάνες υπήρχαν και παλιότερα, αλλά τότε δεν υπήρχαν ούτε άβατα ούτε απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ για τις γυναίκες...
έτυχε λοιπόν να συμπέσει η δραματική επί τα χείρω αλλαγή της κατάστασης με την αθρόα εισροή των λαθρομεταναστών...

συμφωνώ βέβαια ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί μαζί με την παράνομη λαθρομετανάστευση και το πρόβλημα των ναρκωτικών και της παράνομης-ανεξέλεγκτης πορνείας.

τι διάολο :sunglasses: και πριν μπουν οι πάκηδες και οι μαύρες βρίσκαμαι να :zfuck:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
1.το ελληνικο κρατος
2.''εσυ και εγω'' η ο οποιοσδηποτε παει και τα ακουμπαει για να τις γαμαει...συνυπευθυνος για να υπαρχει παρανομη πορνεια υπαρχουν καποιοι που τα ακουμπανε...μιλοντας για μαζικες καταστασεις που συναντας σε αυτες τις περιοχες.

αλλα μην μου κανετε τους κινεζους οτι δεν συμβαλει στην αυξηση της εγκληματικοτητας η ζαπρε και η πορνεια ;) και φταει μονο ο λουμπεν πακιστανος ζουαζιλανδος..
να τα λεμε χυμα και οχι οτι μας συμφερει....διωξε τους παρανομους αλλα διωξε και τα νταραβερια πρεζας και την πορνεια...στεγνα...

Συμφωνώ για την πρέζα αλλά...
ΛΟΥΜΠΕΝ ο λαθρομετανάστης???  :huh:
Ατυχής χαρακτηρισμός.
Μήπως ο λαθρομετανάστης έχει χάσει "την ταξική του συνείδηση και το ρόλο του στην κοινωνία"???   :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.310
Πόντοι
25.467
Eγω ξερω οτι οσοι πουλανε πρεζα,πουλανε πρεζα.
Εσυ μου λες οτι οσοι αλλοδαποι πουλανε πρεζα σε ελληνες νιωθουν μαγκες.
Γιατι πρεπει να επικεντρωθουμε στα(οποια)συναισθηματα ενος πρεζεμπορα οταν δεν ειναι ελληνας?

Λανθάνετε. Αυτό το έγραψε κάποιος άλλος. Μπορείτε κάλλιστα να το ελέγξετε.

Αυτό που εννοώ είναι:

Πώληση πρέζας = παράνομη πράξη.

επίσης

Δολοφονία = παράνομη πράξη.

Τώρα. Αν κάποιος πράττει τα παραπάνω, είτε από μαγκιά, είτε για κερδοσκοπικούς λόγους, πολύ λίγο με ενδιαφέρει. Το ότι πρέπει να τιμωρηθεί είναι (νομίζω) αυτονόητο.

Επισκέπτης
Τώρα. Αν κάποιος πράττει τα παραπάνω, είτε από μαγκιά, είτε για κερδοσκοπικούς λόγους, πολύ λίγο με ενδιαφέρει. Το ότι πρέπει να τιμωρηθεί είναι (νομίζω) αυτονόητο.
Ναι,αλλος το εγραψε αλλα το νημα πηγαινει σφαιρα,σορρυ.

Εν πασει περιπτωσει δεν εγραψα πουθενα οτι ΔΕΝ πρεπει να τιμωρηθει οποιος το κανει για τα φραγκα η οτι ο κυνισμος ειναι ελαφρυντικο.

Επισκέπτης
Ωραία, εγώ τί δουλειά έχω δεν κατάλαβα. Και πού έχει δει χαρά σε ποστ;

Εγώ όταν τον κατηγόρησα το Μάρτιο ότι χάρηκε που κάψανε τον αστυνομικό αναφερόμουν σε συγκεκριμένο ποστ.

Τεσπα, ειπε κάτι και δεν μπορεί να το καλύψει τώρα.
Δεν πρόσεξα να αναφέρθηκε σε κάποιον ειδικά,γενικά μου φάνηκε να το λέει.

Τα προσωπικά σας δεν με αφορούν κατά τα άλλα......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νομιζω οτι εχουμε πολυ θυμο μεσα μας για ολα αυτα.και περισσοτερο θυμο γιατι νιωθουμε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Τωρα ακουω για τον νομι του καστανιδη

:2funny: :2funny: :2funny:
εσυ τυπισσα με τους σουπερ βυζους σου μπορεις
να τα κανεις ολα. Ασε τον καστανιδη εισαι για αλλες δουλειες εσυ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
να βγουμε και να σκοτωσουμε ολους τους παρανομους λαθρομεταναστες ολα τα πακιστανια και τα αλβανα που εχουν ρημαξει το κεντρο της αθηνας.θανατος σε ολους τους πακιστανοαλβανους.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλλά όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, ναρκωτικά και πουτάνες υπήρχαν και παλιότερα, αλλά τότε δεν υπήρχαν ούτε άβατα ούτε απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ για τις γυναίκες...
λαθος στα εχουν πει....εκτος και εαν παλια εβγαιναν οι γκομενες για βολτα στην φυλης  στην πλατεια βαθης και στην γερανιου...αβατα ηταν και τοτε....για καποιους....

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ για την πρέζα αλλά...
ΛΟΥΜΠΕΝ ο λαθρομετανάστης???  :huh:
Ατυχής χαρακτηρισμός.
Μήπως ο λαθρομετανάστης έχει χάσει "την ταξική του συνείδηση και το ρόλο του στην κοινωνία"???   :2funny:
η λουμπενοποιηση δεν εχει εθνικη ταυτοτητα...το χρησιμοποιησα σαν αισθητικο παραδειγμα.
κυκλοφορουν εδω κατι ελληνες μικροαστοι λουμπεν τυποι βγαλμενοι απο ταινιες ιταλικου νεορεαλισμου. :2funny:

Επισκέπτης
Ωραία, εγώ τί δουλειά έχω δεν κατάλαβα. Και πού έχει δει χαρά σε ποστ;
Εκει που δεν την ειδες εσυ ισως.
Οι γνωστες μαλακιες στην 5η σελιδα του νηματος.
που είναι όλοι οι αγαπούντες τους μετανάστες και τους κακόμοιρους??
Λέτε νὰ κοιμοῦνται ἀκόμη λόγῳ νυκτερινῶν διασκεδάσεων;
πολύ πιθανόν... είναι τοις πάσι γνωστόν ότι συμμετείχαν εις τα παίγνια εξουσίας, λαμβάνοντας ικανόν μερίδιον εκ των κλοπιμαίων..
Κατα τα αλλα,ναι,ιδεολογικοποιω το νημα,και δεν απανταω...Χεσε μας ρε ΦΠ.

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
 Για δειτε τι κανουν στο Τεξας αυτοι

αργα η γρηγορα θα γινει και εδω ετσι και θα σφιξουν καποιοι κολοι εαν ηταν οπλισμενος και αυτος να δουμε τι θα γινοταν

Επισκέπτης
που είναι όλοι οι αγαπούντες τους μετανάστες και τους κακόμοιρους??
αν χτυπάγαν έναν πακιστανό όλοι θα κάνανε πορεία
Εσυ θα κανεις πορεια για τον νεκρο?
ΟΧΙ!
Τι θα κανεις?
Θα ποσταρεις στο μπου!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,ΝΟΥΜΕΡΑ!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.310
Πόντοι
25.467
νομιζω οτι εχουμε πολυ θυμο μεσα μας για ολα αυτα.και περισσοτερο θυμο γιατι νιωθουμε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Τωρα ακουω για τον νομι του καστανιδη

:2funny: :2funny: :2funny:
εσυ τυπισσα με τους σουπερ βυζους σου μπορεις
να τα κανεις ολα. Ασε τον καστανιδη εισαι για αλλες δουλειες εσυ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαπητή μου Βαλκυρία.

Επειδή έχω εξαντλήσει όλα τα επιτρεπόμενα (δι Αγίους) μέσα, σας παρακαλώ κάντε κάτι για τον αξιότιμο κ. Βολδιμόρτιο. Η κατάστασής του μου εμπνέει ανησυχία. Εξ' άλλου "ψυχικό" θα κάμνετε. (Πράγμα το οποίο και σας διαβεβαιώ ότι θα λάβουμε σοβαρά υπό όψιν μας, όλοι εδώ επάνω).

Επισκέπτης
Καλά, ο μπακάλης με τον τραμουντάνα..
Νταξ' τώρα..
Oι συνηθεις υποπτοι λεμε.
Τσεκαρε το παρακατω μαν,στο πρωτο λεπτο του διαλογου και μετα.
"Υ.Γ. Εν τη ρύμη του λογου, μου φεύγει ένα dash αντικομουνιστικής υστερίας περισσότερο στο σημείο που λέω ότι η ιδεολογία του ΚΚΕ είναι να κόβει κεφάλια (πάλι καλά που δεν αναφέρθηκα σε κονσερβοκουτια). Απολογούμαι γιαυτό."

Και αυτα απο την κυριλε και πολυ ανεβασμενη φιλελευθερατζου,μετα βγαινω και κακος απο κατι ΦΠ και σια οταν λεω οτι τυποι σαν τον ισιο και τον τρανυ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να ακουνε για κονσερβες και κλαπατσιμπανα του δεσποτη, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγαπητή μου Βαλκυρία.

Επειδή έχω εξαντλήσει όλα τα επιτρεπόμενα (δι Αγίους) μέσα, σας παρακαλώ κάντε κάτι για τον αξιότιμο κ. Βολδιμόρτιο. Η κατάστασής του μου εμπνέει ανησυχία. Εξ' άλλου "ψυχικό" θα κάμνετε. (Πράγμα το οποίο και σας διαβεβαιώ ότι θα λάβουμε σοβαρά υπό όψιν μας, όλοι εδώ επάνω).

τυπε με σκλαβωνεις οταν εισαι τοσο ευγενικος μαζι μου  :grin:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Tις μαλακισμένες πίπες που γράφεις τις έλεγε κ ο Χίτλερ!!!!

Αυτός μιλούσε για καθαρές ράτσες,ανώτερες κ κατώτερες φυλές κ έβλεπε παντού κακούς εβραίους,από κόμπλεξ κ ψυχολογικά προβλήματα όλα αυτά,όταν είσαι καλά στα μυαλά σου δεν ασπάζεσαι-καλλιεργείς τέτοιες θεωρίες.

Ποιοι από τους βουλευτές δεν είναι έλληνες ρε τρόμπα;;;;;

Άντε 5-10.......

Στ΄αρχιδια μου τι εκανε ο εβραιος ο χιτλερ!

Δε μιλησα εγω για ρατσες κλπ............

Αν εχεις τοσο λιγο μυαλο ωστε να νομιζεις οτι η Ελλαδα καταντησε ετσι επειδη κυβερνουν Ελληνες πατριωτες και δεν εχει γινει καμια προδοσια,τι να σου πω.

Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να ξυπνησετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom