pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
ΤΑ χουμε πει αυτα χιλιες φορες.ΘΑΡΡΟΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τα μονα μας οπλα...
Και κουμπούρι ...
ΤΑ χουμε πει αυτα χιλιες φορες.ΘΑΡΡΟΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τα μονα μας οπλα...
Η συνήθης δικαιολογία...
Δεν φταίω εγώ που αγοράζω μαϊμούδες και κλοπιμαία, φταίει το κράτος πυ δεν έχει έναν μπατσο πάνω από κάθε μικροπωλητή...
Παρεπιπτόντως, η αστυνομία κάνει συχνά πυκνά επιεχειρήσεις και ντου σε αποθήκες, οι εταιρείες που θίγονται από το παραεμπόριο κινούνται διαρκώς δικαστικά αλλά αν σε ένα προϊόν υπάρχει ζήτηση, δεν γίνονται θαύματα...
δεν ειναι θεμα δικαιολογιας...εξυπακουεται πως στη δημοκρατια(εστω και στην κατ επιφασην) υπαρχει ατομικη ευθυνη..Η συνήθης δικαιολογία...
Δεν φταίω εγώ που αγοράζω μαϊμούδες και κλοπιμαία, φταίει το κράτος πυ δεν έχει έναν μπατσο πάνω από κάθε μικροπωλητή...
Παρεπιπτόντως, η αστυνομία κάνει συχνά πυκνά επιεχειρήσεις και ντου σε αποθήκες, οι εταιρείες που θίγονται από το παραεμπόριο κινούνται διαρκώς δικαστικά αλλά αν σε ένα προϊόν υπάρχει ζήτηση, δεν γίνονται θαύματα...
Η συνήθης δικαιολογία...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και ας πήγες και έχτισες το αυθαίρετο πάνω στο ρέμα και το πήρε παραμαζωμα στην πρώτη βροχή στο πήρε παραμάζωμα)
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ??? (και ας είχες στην αυλή του αυθαιρέτου σου ένα μέτρο ξερά χόρτα που πήραν φωτιά και κάηκε το σπίτι σου)...
Τώρα λες βλακείες
Το άτομο είναι πολύ αστέρι , άμα δεν ήτανε φασίστας , θα ήταν το καλύτερο παιδί . Και αυτός και ο Hitman .
Μετά την Επανάσταση που θα τους κάνω λοβοτομή , παρέα θα πηγαίνουμε στα κωλόμπαρα .
Εσύ και ο hitman φταίτε που είσαστε μορφωμένοι και ξέρετε γιατί γράφετε , ό,τι , και μετά δίνετε πάσες και στο τέλος σας τον καθίζουν από πάνω .
Φαντάσου τώρα το παληκάρι να τρέχει με ένα λοστό
Και εσύ να τρέχεις μπροστά
Και μετά λέγε τον περσόνα και εμένα μαλάκες !
ετσι ακριβως
αλλα οπως προειπα,καποιους εξυπηρετει αυτη κατασταση και εννοω τις Αρχες....
οποιος καταλαβε καταλαβε
μα εκεί είναι το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο...χτίσε κι εσύ ένα ρε
Το κάνεις θέμα
δεν ειναι θεμα δικαιολογιας...εξυπακουεται πως στη δημοκρατια(εστω και στην κατ επιφασην) υπαρχει ατομικη ευθυνη..
εγω μιλαω με βαση το τι μπορει να αποδοσει γρηγοροτερα..αν εσυ πιστευεις πως η αλλαγη μιας νοοτροπιας 3 και πλεον δεκαετιων μπορει να γινει και να αποδοσει γρηγοροτερα απο μια σκουπα δυο εβδομαδων,παω πασο...
σκεψου μονο πως αν γινει αυτο που λεω,και να θες να αγορασεις κλεψιμεικο,δε θα μπορεις!!!
το κρατος πρεπει να εινα απροσωπο και να μην εξισωνεται ποτε με τον πολιτη...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και ας πήγες και έχτισες το αυθαίρετο πάνω στο ρέμα και το πήρε παραμαζωμα στην πρώτη βροχή στο πήρε παραμάζωμα)
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ??? (και ας είχες στην αυλή του αυθαιρέτου σου ένα μέτρο ξερά χόρτα που πήραν φωτιά και κάηκε το σπίτι σου)...
χτίσε κι εσύ ένα ρε
Το κάνεις θέμα
ναι όπως στις πουτάνες που τις βγάζει μόνη της στο κλαρί και τους μπάτσους ΔΙΑΣ που τους εκτελούν οι απόστρατοί της.
ΟΥΣΤ ρε.
ελλάδα λεβεντιά περηφάνια.
τα πιο σάπια και τα πιο άρρωστα κομμάτια του ελληνικού κράτους είναι η αστυνομία και ο Στρατός.
τελεία και παύλα.
εκεί συντελείται και όλη η αλλοτρίωση της ελληνικής κοινωνίας.
ξέρουν πού χτυπάνε ένα κράτος τα πρακτορια.
και που δεν αγοράζω εγώ πάλι δεν κάνουν τίποτα οι μπάτσοι....Όποτε μην αγοράζεις γαμημένες μαϊμούδες.
Στείλε μου δυο τρεις μαυρούκες κατά προτίμηση όχι νιγηριανές αλλά από αιθιοπία μεριά να μου κάνουν κατήχηση και να δεις πώς γίνομαι τροτσκιστής σε δυο βδομάδες!
πεστα γαμώ τη δεξιά σουτο κρατος πρεπει να εινα απροσωπο και να μην εξισωνεται ποτε με τον πολιτη...
δουλεια του νομοθετη(απροσωπος) ειναι να προβλεπει τις ανθρωπινες αδυναμιες..
το κρατος πρεπει να εινα απροσωπο και να μην εξισωνεται ποτε με τον πολιτη...
και μετά ήρθαν οι μέλισσεςΕυτυχώς που υπάρχουν και υγιή κύτταρα δηλαδή που ποτέ δεν φταίνε και μονίμως τα ξεγελάνε αλλά τώρα θα τους δείξουν αυτοί και έτσι υπάρχει ελπίς...
μα εκεί είναι το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο...
όσο γαμάει πουτάνες και σιτζις δε βγάζει άχνα..
μόλις του τις κόψουν κι αυτές θα κράζει για τις αποδείξεις που δεν κόβουν οι πουτάνες...
τώρα αβαβά.
το κρατος πρεπει να εινα απροσωπο και να μην εξισωνεται ποτε με τον πολιτη...
Θα το καταλάβεις ?
Εδώ η Άλλη η Μπινί σου έλεγε ότι είναι από τη Μαρτινίκα και εξωγαμο του Σιράκ , κι εσύ το φαγες ?