περσονα μην τσιμπας και διαφωνεις για να διαφωνεις.ΤΟ να αγοραζεις κλεμμενα απο κλεφτρονια ειναι το 'νερο που γυρναει τον μυλο'.ΤΟ επομενο κλεμμενο μπορει να ειναι το δικο σου...δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζε πιανου ηταν η καμερα...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ειναι για φτυσιμο...και μην πει κανας πονηρος "που καταλαβε οτι ειναι κλεμμενη?"
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ....και για φτυσιμο!τελος.
δεν εχω αγορά ποτέ κλεμμένο. μπορεί γιατί δεν είχα την αναγκη οπότε ομιλώ εκ του ασφαλούς.
απο κει και πέρα όποιος το κάνει το κάνει γιατί το κρατος που πληρώνει χρόνια αντί να επενδύει στην σωστή αστυνόμευση αφήνει τα κλεφτρόνια να σουλατσάρουν και να πουλάνε ότι κλέψανε πριν καμμιά ώρα.
όταν μπήκαν στη αυλή μου και μου σπασαν το αυτοκίνητο πήρα τους μπάτσους και μου είπαν...
σιγά και τι έγινε; στην περιοχή σου κάθε μέρα γίνονται χειρότερα. ξέχασε και το κασσετόφωνό σου....
Αλλα μετά ρε μαλακισμένα ζητάτε απ τον πολίτη να ΜΗΝ αγοράζει κλοπιμαία και φταίει αυτός ενώ ο μπάτσος ξύνει τ αρχίδια του για να τον πληρώνω και όταν τσιμπήσει κάνα κλεφτρόνι μιζάρεται για να τον αφήσει ελεύθερο....
κοινώς πρέπει να είσαι πολύ αστείος και απαίδευτος η πλήρως αλλοτριωμένος να ισχυρίζεσαι ότι είναι μουνόπανο ο πολίτης που αγοράζει κλοπιμαία και όχι το κράτος ή η αστυνομία ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ και ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
τίποτα αλλο δεν εχω να συζητήσω.
κυρίως γιατί σας έχουν καταντήσει παντελώς ηλίθιους.
τα βάζετε αναμεταξύ σας και τους φόρους που πληρώνετε για να σας προστατεύουν ή τους τρώνε μόνοι τους ή τους τρώνε ξένοι.
συγχαρητήρια
και εις κατώτερα.