Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
η μαύρη καμαριέρα που ζούσε ρε και δεν γνώριζε τον Στρος Καν ?
έχει πλάκα να κρινετε τους πάντες και τα πάντ με βάση πάντα τα δικά σας κριτήρια τη δική σας ζωή και το δικό σας μέτρο ζωης.
περσονα μην τσιμπας και διαφωνεις για να διαφωνεις.ΤΟ να αγοραζεις κλεμμενα απο κλεφτρονια ειναι το 'νερο που γυρναει τον μυλο'.ΤΟ επομενο κλεμμενο μπορει να ειναι το δικο σου...δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζε πιανου ηταν η καμερα...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ειναι για φτυσιμο...και μην πει κανας πονηρος "που καταλαβε οτι ειναι κλεμμενη?"
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ....και για φτυσιμο!τελος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η μαύρη καμαριέρα που ζούσε ρε και δεν γνώριζε τον Στρος Καν ?
έχει πλάκα να κρινετε τους πάντες και τα πάντ με βάση πάντα τα δικά σας κριτήρια τη δική σας ζωή και το δικό σας μέτρο ζωης.

η μαύρη καμαριέρα ζεί στις ΗΠΑ δηλαδή σε μία χωρα όπου το 50% δεν έχει ταξιδέψει περισσότερο από 10 χλμ μακρυά από το σπίτι του και το 80% έχει την εντύπωση ότι το IMF είναι ψευδώνυμου κάποιου ράπερ ή ότι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ ήταν κάπιος καρατέκας...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
επισης αλλο οι μαιμουδες προιοντα και αλλο τα κλεμμενα προιντα...ΣΤΙς μαιμουδες θα κλαις τα λεφτα σου και θα βαλεις καποια στιγμη μυαλο.ΣΤΑ κλεμμενα καποιος κλαιει αυτο που εσυ αγορασες και σιγουρα καποια στιγμη θα κλαις και συ για κατι που σου εκλεψαν...ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
Επισης για να κλαπει κατι χρειαζετε καμια φορα να σπασουν και 'αβγα'.(νεκροι,τραυματιες,ορφανα,μισος,βια)ΕΚΤΟς ΚΑΙ αν ολα αυτα χαλαλι αρκει να παρω μια γαμηδοκαμερα η ενα μπουρδελοκινητο φτηνα....ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ως γνωστόν η κατοχή λουι βιττόν είναι ανθρώπινο δικαίωμα και καμια λιτότηα δεν θα μας στερήσει...
Αν δεν έχετε λεφτά, πάρτε μια φθηνή τσάντα/ζώνη/ αξεσουάρ από το μαγαζάκι της γειτονίας σας να τονώσετε και την τοπική οικονομία, όχι μαϊμού να ταίσετε λαθρομετανάστη και δουλέμπορο- λαθρέμπορο..
Και αν θέλετε φθηνή κάμερα, πάρτε προπέρσυνο μοντέλο από στοκ- μια χαρά γράφει και αυτό μιας και το 2008-2009 είχε ανακαλυφθεί η έγχρωμη τηλεόραση και όχι το κλοπιμαίο ή το προϊόν φόνου ληστείας του γείτονα...

Αη γαμίδια εσείς και οι μαϊμούδες σας!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ως γνωστόν η κατοχή λουι βιττόν είναι ανθρώπινο δικαίωμα και καμια λιτότηα δεν θα μας στερήσει...
Αν δεν έχετε λεφτά, πάρτε μια φθηνή τσάντα/ζώνη/ αξεσουάρ από το μαγαζάκι της γειτονίας σας να τονώσετε και την τοπική οικονομία, όχι μαϊμού να ταίσετε λαθρομετανάστη και δουλέμπορο- λαθρέμπορο..
Και αν θέλετε φθηνή κάμερα, πάρτε προπέρσυνο μοντέλο από στοκ- μια χαρά γράφει και αυτό μιας και το 2008-2009 είχε ανακαλυφθεί η έγχρωμη τηλεόραση και όχι το κλοπιμαίο ή το προϊόν φόνου ληστείας του γείτονα...

Αη γαμίδια εσείς και οι μαϊμούδες σας!

επισης και το φθηνο cz μια χαρα κανει τη δουλεια του. αη γαμιδια με το καθε ασχετο που θελει ακριβο glock λογω μοδας 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
επισης και το φθηνο cz μια χαρα κανει τη δουλεια του. αη γαμιδια με το καθε ασχετο που θελει ακριβο glock λογω μοδας 

Εγώ προτιμώ αστεράκια νίντζα πάντως! Φθηνά, επαναχρησιμοποιούμενα, αθόρυβα και καλτ! Όταν μεγαλώσω μπορεί να πάρω και κατάνα!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Μη χαλιέσαι! :tooth:
Μπορεί να θέλουν κι άλλα παιδάκια το ίδιο παιχνίδι.  :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα μην τσιμπας και διαφωνεις για να διαφωνεις.ΤΟ να αγοραζεις κλεμμενα απο κλεφτρονια ειναι το 'νερο που γυρναει τον μυλο'.ΤΟ επομενο κλεμμενο μπορει να ειναι το δικο σου...δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζε πιανου ηταν η καμερα...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ειναι για φτυσιμο...και μην πει κανας πονηρος "που καταλαβε οτι ειναι κλεμμενη?"
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ....και για φτυσιμο!τελος.
δεν εχω αγορά ποτέ κλεμμένο. μπορεί γιατί δεν είχα την αναγκη οπότε ομιλώ εκ του ασφαλούς.
απο κει και πέρα όποιος το κάνει το κάνει γιατί το κρατος που πληρώνει χρόνια αντί να επενδύει στην σωστή αστυνόμευση αφήνει τα κλεφτρόνια να σουλατσάρουν και να πουλάνε ότι κλέψανε πριν καμμιά ώρα.
όταν μπήκαν στη αυλή μου και μου σπασαν το αυτοκίνητο πήρα τους μπάτσους και μου είπαν...
σιγά και τι έγινε; στην περιοχή σου κάθε μέρα γίνονται χειρότερα. ξέχασε και το κασσετόφωνό σου....
Αλλα μετά ρε μαλακισμένα ζητάτε απ τον πολίτη να ΜΗΝ αγοράζει κλοπιμαία και φταίει αυτός ενώ ο μπάτσος ξύνει τ αρχίδια του για να τον πληρώνω και όταν τσιμπήσει κάνα κλεφτρόνι μιζάρεται για να τον αφήσει ελεύθερο....
κοινώς πρέπει να είσαι πολύ αστείος και απαίδευτος η πλήρως αλλοτριωμένος να ισχυρίζεσαι ότι είναι μουνόπανο ο πολίτης που αγοράζει κλοπιμαία και όχι το κράτος ή η αστυνομία ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ και ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
τίποτα αλλο δεν εχω να συζητήσω.
κυρίως γιατί σας έχουν καταντήσει παντελώς ηλίθιους.
τα βάζετε αναμεταξύ σας και τους φόρους που πληρώνετε για να σας προστατεύουν ή τους τρώνε μόνοι τους ή τους τρώνε ξένοι.
συγχαρητήρια
και εις κατώτερα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εγω καταλαβα τη Μ3...

εσυ τι εννοουσες?

για πες να γελασουμε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος  γκουγκλάρει  ρε  μαλάκα  στα  πόστ σου ?

Λοιπόν  αν βρείς  τί  είναι το M3 που  έλεγε  η γκόμενα , εγώ θα  σου  στείλω το Mein Kampf στα  γερμανικά !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η μαύρη καμαριέρα ζεί στις ΗΠΑ δηλαδή σε μία χωρα όπου το 50% δεν έχει ταξιδέψει περισσότερο από 10 χλμ μακρυά από το σπίτι του και το 80% έχει την εντύπωση ότι το IMF είναι ψευδώνυμου κάποιου ράπερ ή ότι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ ήταν κάπιος καρατέκας...
ενώ στην Ελλάδα είναι όλοι πολυταξιδεμένοι έχουν πάει 10 χλμ μακρύτερα απ το σπίτι τους και έχουν μόρφωση βολταίρου.
αααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ενώ στην Ελλάδα είναι όλοι πολυταξιδεμένοι έχουν πάει 10 χλμ μακρύτερα απ το σπίτι τους και έχουν μόρφωση βολταίρου.

Ναι  ρε  επιστήμονα
Λές  να  μην ξέρουμε  ότι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ  έπαιζε  στη  Μαρσέιγ  σέντερ μπάκ επί Μπερνάρ  Ταπί
Αντε  κομπλεξικέ !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

λες εεεε... ??? δεν ξέρω για την πάρτη σου πάντως στο οικογενειακό μου/φιλικό μου περιβάλλον έχουν... .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι  ρε  επιστήμονα
Λές  να  μην ξέρουμε  ότι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ  έπαιζε  στη  Μαρσέιγ  σέντερ μπάκ επί Μπερνάρ  Ταπί
Αντε  κομπλεξικέ !
συγγνώμη δάσκαλε.
ξέχασα ότι και οι πέτρες γνωρίζουν πως η Τζέννιφερ είναι κόρη του Αναστασίου του έλληνα και είναι ελληνίδα κατά το ήμισυ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
συγγνώμη δάσκαλε.
ξέχασα ότι και οι πέτρες γνωρίζουν πως η Τζέννιφερ είναι κόρη του Αναστασίου του έλληνα και είναι ελληνίδα κατά το ήμισυ.

Μας  κάνει  τεστ  γνώσεων  τώρα  ο περσόνας
Βάλε μας  και διαγώνισμα !
Καρατέκας  μανάρι  μου  είναι ο Ζαν Κλωντ Τρισέ !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λες εεεε... ??? δεν ξέρω για την πάρτη σου πάντως στο οικογενειακό μου/φιλικό μου περιβάλλον έχουν... .

ναι είσαι και συ σαν το σόι του λάκης....
όλοι είσθε απο PhD και πάνου.

εμείς είμεθα απο την πλέμπα του περαία και των πετραλώνων και δεν έχουμε τις παραστάσεις και την παιδεία που λάβατε υμείς.

στο τέλος θα μας αναγκάσετε να σας ζητήσουμε και συγγνώμη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καρατέκας  μανάρι  μου  είναι ο Ζαν Κλωντ Τρισέ !

ναι;
α το μπούστηηηηηηηηηη
γι αυτό μας έχει κάνει τόσα ιππον στην οικονομία μας ο κιαρατάς;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καρατέκας  μανάρι  μου   είναι ο Ζαν Κλωντ Τρισέ !

οχι και καρατέκας ρε.. αυτός είναι master στο Κουνγκ Φου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom