1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Όχι αυτός είναι ο Υπουργός ο Γάλλος ο Ζαν Κλώντ Βαντάμ
τι λέτε Μαντάμ; αυτός είναι βέλγος υπουργός
Όχι αυτός είναι ο Υπουργός ο Γάλλος ο Ζαν Κλώντ Βαντάμ
οχι και καρατέκας ρε.. αυτός είναι master στο Κουνγκ Φου...
Eμενα βρε μαλεα χασοδικη τι με παραθετεις ?Ως γνωστόν η κατοχή λουι βιττόν είναι ανθρώπινο δικαίωμα και καμια λιτότηα δεν θα μας στερήσει...
Αν δεν έχετε λεφτά, πάρτε μια φθηνή τσάντα/ζώνη/ αξεσουάρ από το μαγαζάκι της γειτονίας σας να τονώσετε και την τοπική οικονομία, όχι μαϊμού να ταίσετε λαθρομετανάστη και δουλέμπορο- λαθρέμπορο..
Και αν θέλετε φθηνή κάμερα, πάρτε προπέρσυνο μοντέλο από στοκ- μια χαρά γράφει και αυτό μιας και το 2008-2009 είχε ανακαλυφθεί η έγχρωμη τηλεόραση και όχι το κλοπιμαίο ή το προϊόν φόνου ληστείας του γείτονα...
Αη γαμίδια εσείς και οι μαϊμούδες σας!
τα σωστα,ευνομουμενα κρατη δεν αφηνουν τετοια ζητηματα στην πρωτοβουλια των πολιτων..Ως γνωστόν η κατοχή λουι βιττόν είναι ανθρώπινο δικαίωμα και καμια λιτότηα δεν θα μας στερήσει...
Αν δεν έχετε λεφτά, πάρτε μια φθηνή τσάντα/ζώνη/ αξεσουάρ από το μαγαζάκι της γειτονίας σας να τονώσετε και την τοπική οικονομία, όχι μαϊμού να ταίσετε λαθρομετανάστη και δουλέμπορο- λαθρέμπορο..
Και αν θέλετε φθηνή κάμερα, πάρτε προπέρσυνο μοντέλο από στοκ- μια χαρά γράφει και αυτό μιας και το 2008-2009 είχε ανακαλυφθεί η έγχρωμη τηλεόραση και όχι το κλοπιμαίο ή το προϊόν φόνου ληστείας του γείτονα...
Αη γαμίδια εσείς και οι μαϊμούδες σας!
τα σωστα,ευνομουμενα κρατη δεν αφηνουν τετοια ζητηματα στην πρωτουβουλια των πολιτων..
ολο αυτο τελειωνει σε 1 εβδομαδα,χωρις να χρειαστει η ευαισθητοποιηση της πλατιας μαζας της κοινωνιας..
πολυ ευκολα..τα στεκια γνωστα,οι πωλητες γνωστοι και η προελευση των προιοντων ακομα γνωστοτερη..
τα παντα ειναι θεμα πολιτικης βουλησης..
Τωρα μιλας πολυ σωστα....τα σωστα,ευνομουμενα κρατη δεν αφηνουν τετοια ζητηματα στην πρωτοβουλια των πολιτων..
ολο αυτο τελειωνει σε 1 εβδομαδα,χωρις να χρειαστει η ευαισθητοποιηση της πλατιας μαζας της κοινωνιας..
πολυ ευκολα..τα στεκια γνωστα,οι πωλητες γνωστοι και η προελευση των προιοντων ακομα γνωστοτερη..
okτα σωστα,ευνομουμενα κρατη
Eμενα βρε μαλεα χασοδικη τι με παραθετεις ?
Ειπα απλα οτι το φαινομενο αυτο θα αυξηθει οπως ειπε και το παλικαρι και συμφωνησα μαζι του....πανω σε αυτο
Ουδεποτε αγορασα κλεμμενο η μαιμου ηλιθιε ....Γιατι ειμαι του δογματος, εχω ? ψωνιζω. Δεν εχω ? δεν ψωνιζω !!!!!
Τωρα καταλαβα γιατι σε λενε χασοδικη θα εχεις καψει πολλους με ηλιθιες δικαιολογιες στα δικαστηρια
Ναι ρε επιστήμονα
Λές να μην ξέρουμε ότι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ έπαιζε στη Μαρσέιγ σέντερ μπάκ επί Μπερνάρ Ταπί
Αντε κομπλεξικέ !
Τώρα λες βλακείες
Το άτομο είναι πολύ αστέρι , άμα δεν ήτανε φασίστας , θα ήταν το καλύτερο παιδί . Και αυτός και ο Hitman .
Μετά την Επανάσταση που θα τους κάνω λοβοτομή , παρέα θα πηγαίνουμε στα κωλόμπαρα .
Eμενα βρε μαλεα χασοδικη τι με παραθετεις ?
Ειπα απλα οτι το φαινομενο αυτο θα αυξηθει οπως ειπε και το παλικαρι και συμφωνησα μαζι του....πανω σε αυτο
Ουδεποτε αγορασα κλεμμενο η μαιμου ηλιθιε ....Γιατι ειμαι του δογματος, εχω ? ψωνιζω. Δεν εχω ? δεν ψωνιζω !!!!!
Τωρα καταλαβα γιατι σε λενε χασοδικη θα εχεις καψει πολλους με ηλιθιες δικαιολογιες στα δικαστηρια
ΜΑΓΚΑ εχεις φλασαρει τελειως....ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ αληθεια ακομα στη λεξη κρατος...ΜΟΝΟΙ μας ειμαστε εντελως...ο μονος τροπος να περιορισουμε δραστικα τις ληστειες και την βια ειναι να απαξιωσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα κλοπιμαια...ΚΑΙ ναι ειναι μουνοπανο ο κλεπταποδοχος...ΤΕΛΟΣδεν εχω αγορά ποτέ κλεμμένο. μπορεί γιατί δεν είχα την αναγκη οπότε ομιλώ εκ του ασφαλούς.
απο κει και πέρα όποιος το κάνει το κάνει γιατί το κρατος που πληρώνει χρόνια αντί να επενδύει στην σωστή αστυνόμευση αφήνει τα κλεφτρόνια να σουλατσάρουν και να πουλάνε ότι κλέψανε πριν καμμιά ώρα.
όταν μπήκαν στη αυλή μου και μου σπασαν το αυτοκίνητο πήρα τους μπάτσους και μου είπαν...
σιγά και τι έγινε; στην περιοχή σου κάθε μέρα γίνονται χειρότερα. ξέχασε και το κασσετόφωνό σου....
Αλλα μετά ρε μαλακισμένα ζητάτε απ τον πολίτη να ΜΗΝ αγοράζει κλοπιμαία και φταίει αυτός ενώ ο μπάτσος ξύνει τ αρχίδια του για να τον πληρώνω και όταν τσιμπήσει κάνα κλεφτρόνι μιζάρεται για να τον αφήσει ελεύθερο....
κοινώς πρέπει να είσαι πολύ αστείος και απαίδευτος η πλήρως αλλοτριωμένος να ισχυρίζεσαι ότι είναι μουνόπανο ο πολίτης που αγοράζει κλοπιμαία και όχι το κράτος ή η αστυνομία ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ και ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
τίποτα αλλο δεν εχω να συζητήσω.
κυρίως γιατί σας έχουν καταντήσει παντελώς ηλίθιους.
τα βάζετε αναμεταξύ σας και τους φόρους που πληρώνετε για να σας προστατεύουν ή τους τρώνε μόνοι τους ή τους τρώνε ξένοι.
συγχαρητήρια
και εις κατώτερα.
ΜΑΓΚΑ εχεις φλασαρει τελειως....ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ αληθεια ακομα στη λεξη κρατος...ΜΟΝΟΙ μας ειμαστε εντελως...ο μονος τροπος να περιορισουμε δραστικα τις ληστειες και την βια ειναι να απαξιωσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα κλοπιμαια...ΚΑΙ ναι ειναι μουνοπανο ο κλεπταποδοχος...ΤΕΛΟΣ
τα σωστα,ευνομουμενα κρατη δεν αφηνουν τετοια ζητηματα στην πρωτοβουλια των πολιτων..
τον κλεπταποδόχο αδερφέ κάποιος τον έφτιαξε.
σε κράτος που είναι ο μεγαλύτερος μαφιόζος/κλεπταποδόχος της χώρα μην περιμένεις οι πολίτες του να συμπεριφέρονται διαφορετικά.
εάν όντως είμαστε μόνοι μας σταματήστε να πληρώνετε φόρους, ΙΚΑ, πάρτε κουμπούρι, μια πανοπλία και φτιάχτε δικός σας κοινωνικό μοντέλο.
τα σωστα,ευνομουμενα κρατη δεν αφηνουν τετοια ζητηματα στην πρωτοβουλια των πολιτων..
Άει ρε ζώον να κάνεις πουθενά κανά +1 μπας και σε συμπαθήσει κανένας!
Και όχι, δεν χρειάζεται να αγοράσεις μαϊμου, είσαι μαϊμού!
ΤΑ χουμε πει αυτα χιλιες φορες.ΘΑΡΡΟΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τα μονα μας οπλα...τον κλεπταποδόχο αδερφέ κάποιος τον έφτιαξε.
σε κράτος που είναι ο μεγαλύτερος μαφιόζος/κλεπταποδόχος της χώρα μην περιμένεις οι πολίτες του να συμπεριφέρονται διαφορετικά.
εάν όντως είμαστε μόνοι μας σταματήστε να πληρώνετε φόρους, ΙΚΑ, πάρτε κουμπούρι, μια πανοπλία και φτιάχτε δικός σας κοινωνικό μοντέλο.