Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ πήγαινα στο γήπεδο,αλλά ούτε σε επεισόδια είχα μπλέξει ούτε "αντρίκεια ψιλή" είχα φάει.Ποιος ο λόγος;Ποιος ο λόγος να χτυπηθώ για μια Α.Ε;Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο των επεισοδίων.Να πλακώνεσαι και να τραυματίζεσαι ή να πεθάνεις διότι σου έβρισαν την ομάδα...Μια Α.Ε.Από την οποία οι άλλοι κερδίζουν ενώ εσύ μόνο χάνεις.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Ρε φίλε μαζί σου κι εγώ. Δεν διαφωνούμε. Απλά λέω ότι μπορεί να σου τύχει χωρίς να το θέλεις. Κι εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές αλλά μου έχει τύχει να μου την πέσουν. Και όχι μόνο οπαδοί της άλλης ομάδας. Ακόμα και τα "αδέρφια" μου όπως συνηθίζουν να αποκαλούνται μου την έχουν πέσει για να με κλέψουν. Οι άνθρωποι αυτοί δεν υπολογίζουν τίποτα και κανένα...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
λοιπόν,καταρχήν χαίρομαι που-εδώ μέσα τουλάχιστον-όλοι μας έχουμε αφαιρέσει κάθε σκέψη του "ποιοί έφταιγαν",κτλ αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως ήταν κατά κάποιο τρόπο "προκαθορισμένη μάχη.ίσως η "αφορμή" να ήταν που μαχαίρωσαν τον παίχτη της Μαρκό(αυτό που το πάτε?ο άνθρωπος πήγαινε προπόνηση και τον μαχαίρωσαν!!!)αλλά δεν έχει καμία σημασία,γιατί αν δεν το είχαν σχεδιάσει(και οι "δικοί μου"-βάζελοι-και οι "αντίπαλοι"-γαύροι-)δεν θα είχαν μαζί τους ρόπαλα,μαχαίρια,κτλ.είναι ίσως κ'απως σαν την περίπτωση που είχαν βγάλει πέρσι στην τηλεόραση με τους Σέρβους,κτλ!κοινώς......"ότι να'ναι"!μία είναι η λύση και σ'αυτό είμαι "κάθετος"!ΦΥΛΑΚΗ!κανονικότατα και χωρίς καμία "κουβέντα"!γιάτι μόνο έτσι κάποιοι οι οποίοι απλα "μπαίνουν" μέσα στην "φάση" θα το σκεφτούν καλύτερα,τις συνέπειες που θα έχουν.γιατί για μερικούς οι οποίοι έχουν στη ζωή τους μόνο την "ιδέα" και την "ομαδάρα" τους σαν Θεό και τίποτ'άλλο,δεν γίνεται τίποτα!μόνο όσοι έχουν ΚΑΙ "ζωή" εκτός γηπέδου θα μπορούσαν να "ηρεμήσουν".και τότε θα μείνουν στις φασαρ΄΄ιες μόνο όσοι είναι ουσιαστικά...."άχρηστοι" για τηην κοινωνία(πείτε τους πρεζάκια,πείτε τους αλήτες,πείτε τους όπως θέλετε,οι ίδιοι που εννοούμε όλοι είναι)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
καλή συνέχεια σε όλους(ήρθε η ώρα για δουλίτσα)
τουλάχιστον "αυτά να βλέπουν" οι υπόλοιποι,μπας και καταλάβουν πόσο κακό μπορεί να δημιουργηθεί από τις μ....ες αυτές
καλό βράδυ σε όλους

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καταρχήν, πόσο πορωμένος και gay ακτιβιστής πρέπει να είναι κάποιος να παίζουν βόλεϋ γκόμενες και αντί να πάει να χαζέψει τις κορμάρες δίνει ραντεβού για ξύλο...

Αυτο που με εκπλήσσει δεν είναι ο ένας θάνατος αλλά η μη ύπαρξη περισσοτέρων θανάτων...

Ως Παναθηναϊκός δηλώνω τον πλήρη αποτροπιασμό μου για τη νέα γενιά αλητοβάζελων κομπλεξικών...Σαν αυτούς που ελλείψει αγωνιστικών διακρίσεων προέβαλαν ως.. επίτευγμα το κυνηγητό των ολυμπιακών στο παγκράτι..

Αναρωτιέμαι μήπως κάποια μαλακιστήρια (ανεξαρτήτως ομάδας- τα ίδια καμμένα από το μπάφο και τα κουμπιά μυαλά κουβαλάνε όλα τους) θα κυκλοφορήσουν το βίντεο με την ανθρωποκτονία ως ένδειξη μαγκιάς...

Κάποιος σύντροφος έγραψε ότι μόνη λύση είναι να μην πατάμε ΄γήπεδο γαι 5 χρόνια...
Μα τα γήπεδα είναι μονίμως άδεια αγαπητέ! Αυτό που εξοργίζει περισσότερο είναι ότι το όλο νταβατζηλίκι των προέδρων γίνεται για 10.000 το πολύ οργανωμένους για κάθε ομάδα...Ο πολύς ο κόσμος απέχει ούτως ή άλλως...

Συγχαρητήρια στο Ντέμη που είναι ο μόνος πρόεδρος που αντιμετώπισε τους οργανωμένους με την πραγματική τους ιδιότητα: Αυτήν των μελών εγκληματικών συμμοριών...

Οι υπόλοιποι πρόεδροι για να έχουν τα waffen ss τους έχουν διώξει δεκαπλάσιους οπαδούς..Όσο τους ταίζει το κράτος μέσω οπαπ και τους δίνει γήπεδα γραμμένο θα έχουν τον απλό φίλαθλο. Κάτσε τα έσοδά τους να ήταν μόνο από πωλήσεις εισιτηρίων/σουβενίρ  - τηλεοπτικά δικαιώματα αναλογα με τον κόσμο της ομάδας που θα πλήρωνε συνδρομή θα σου έλεγα εγω αν θα μας παρακαλούσαν...

Αυτά προς το παρόν...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Η ευθύνη είναι και των προέδρων μάγκες.. Οι χούλιγκανς, η μάζα είναι η δύναμη, ο μυς της ομάδας. Και χειρότερος από όλους είναι  ο Σωκράτης , που το καταλαβαίνει και τους προμοτάρει, και επί χρόνια τους έδινε μέχρι και τηλεοπτικό βήμα..

Πολλοί λένε φταίνε οι μπάτσοι.. Τί να κάνουν δηλαδή? Αν σήμερα δεν είχε σκοτωθεί το παλικάρι από χούλιγκαν αλλά από μπάτσο στον οποίο γύρισε με μαχαίρι, τί θα λέγανε όλοι οι "πολέμιοι" ?? Πάλι οι μπάτσοι θα φταίγαν. Οπότε ας παραδεχτούμε ότι φταίνε έτσι κι αλλιώς ό,τι κι αν κάνουν, για να μαστε πάντα ευτυχισμένοι.

Επιπλέον, πολλοί είπαν ότι δεν θα έμπλεκαν ποτέ με τέτοια πράγματα.. δεν μπλέκονται με μπάτσους, δεν φωνάζουν, είναι πολυ καθωσπρέπει... Ο ποδοσφαιριστής της Μαρκό που μαχαιρώθηκε  φταίει μήπως..? Είναι προκλητικοί κι αυτοί ρε γαμώτο.. Κι αυτός πήγαινε στη δουλειά του, αλλά επειδή μάλλον τον κατάλαβαν ότι δεν έφταιγε πολυ,  ήταν ελεήμονες αρκετά ώστε να τον καρφώσουν μόνο στο πόδι, μην μας πεθάνει κιόλας..

Η ευθύνη είναι των προέδρων, αλλά πάνω από όλα είναι μέσα στη φύση μας.. Η αντιδημοκρατικότητα, ο ατομισμός και αλητεία μας δεν μας αφήνει καν να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα του άλλου να φωνάζει για κάτι τόσο ασήμαντο όσο μια ποδοσφαιρική ομάδα.. Είναι η ίδια ρίζα που μας κάνει να στρίβουμε ανάποδα σε μονόδρομους, να κλέβουμε το ΦΠΑ, να πετάμε το τσιγάρο κάτω, να κατουράμε σε δημόσιες τουαλέτες με κατεβασμένο το καπάκι, να γαμάμε την γκόμενα του φίλου μας κτλ.. απλά υπό την επήρρεια αλκοόλ και την έλλειψη παιδείας και σωστών αξιών μπορεί να μαχαιρώσουμε και κανέναν..

Το πε ο άλλος : ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτοί είμαστε , κύριοι του εαυτού μας και μόνο. Συμβιβαστείτε με την ιδέα και καταλάβετε ότι αν δεν αλλάξει η γαμημένη νοοτροπία του λαού αυτού που κατοικεί στα σύνορα του ελληνικού κράτους, προκοπή γενικώς δεν θα υπάρξει.. Τώρα βρίστε με όσο θέλετε...

antonis36

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω παιδια πως ολοι αυτοι ειναι ανεραστοι αγαμητοι και δεν εχουν σχεση με το αλλο φυλο γενικα γι αυτο και ασχολουνται με μαλακιες και μαλιστα επικινδυνεσ που βεβαια μπορει να το μετανιωσουν μεγαλονωντας. καλο παιδια να ανοιξουν οι φυλακεσ για τετοια υποκειμενα και  να τιμωρουναι παραδειγματικα.

Επισκέπτης
Η ευθύνη είναι και των προέδρων μάγκες.. Οι χούλιγκανς, η μάζα είναι η δύναμη, ο μυς της ομάδας. Και χειρότερος από όλους είναι  ο Σωκράτης , που το καταλαβαίνει και τους προμοτάρει, και επί χρόνια τους έδινε μέχρι και τηλεοπτικό βήμα..

Πολλοί λένε φταίνε οι μπάτσοι.. Τί να κάνουν δηλαδή? Αν σήμερα δεν είχε σκοτωθεί το παλικάρι από χούλιγκαν αλλά από μπάτσο στον οποίο γύρισε με μαχαίρι, τί θα λέγανε όλοι οι "πολέμιοι" ?? Πάλι οι μπάτσοι θα φταίγαν. Οπότε ας παραδεχτούμε ότι φταίνε έτσι κι αλλιώς ό,τι κι αν κάνουν, για να μαστε πάντα ευτυχισμένοι.

Επιπλέον, πολλοί είπαν ότι δεν θα έμπλεκαν ποτέ με τέτοια πράγματα.. δεν μπλέκονται με μπάτσους, δεν φωνάζουν, είναι πολυ καθωσπρέπει... Ο ποδοσφαιριστής της Μαρκό που μαχαιρώθηκε  φταίει μήπως..? Είναι προκλητικοί κι αυτοί ρε γαμώτο.. Κι αυτός πήγαινε στη δουλειά του, αλλά επειδή μάλλον τον κατάλαβαν ότι δεν έφταιγε πολυ,  ήταν ελεήμονες αρκετά ώστε να τον καρφώσουν μόνο στο πόδι, μην μας πεθάνει κιόλας..

Η ευθύνη είναι των προέδρων, αλλά πάνω από όλα είναι μέσα στη φύση μας.. Η αντιδημοκρατικότητα, ο ατομισμός και αλητεία μας δεν μας αφήνει καν να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα του άλλου να φωνάζει για κάτι τόσο ασήμαντο όσο μια ποδοσφαιρική ομάδα.. Είναι η ίδια ρίζα που μας κάνει να στρίβουμε ανάποδα σε μονόδρομους, να κλέβουμε το ΦΠΑ, να πετάμε το τσιγάρο κάτω, να κατουράμε σε δημόσιες τουαλέτες με κατεβασμένο το καπάκι, να γαμάμε την γκόμενα του φίλου μας κτλ.. απλά υπό την επήρρεια αλκοόλ και την έλλειψη παιδείας και σωστών αξιών μπορεί να μαχαιρώσουμε και κανέναν..

Το πε ο άλλος : ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτοί είμαστε , κύριοι του εαυτού μας και μόνο. Συμβιβαστείτε με την ιδέα και καταλάβετε ότι αν δεν αλλάξει η γαμημένη νοοτροπία του λαού αυτού που κατοικεί στα σύνορα του ελληνικού κράτους, προκοπή γενικώς δεν θα υπάρξει.. Τώρα βρίστε με όσο θέλετε...
+1000000000000000000000000000
Πες τα μεγάλε!Χίλια μπράβο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαρέθηκα & σιχάθηκα να σχολιάζω τέτοια θέματα πια.
Καλό ταξίδι Μιχαλάκη...

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
515
Πόντοι
21
Παιδιά είναι ένα πανευρωπαικό φαινόμενο, που με καθυστέρηση έφτασε στην Ελλάδα, αυτά γίνονται σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και αλλού,η βία καθημερινά αυξάνεται στουσ δρόμουσ, εδώ πλακώνονται για ένα πάρκινγκ. Τον λόγο έχουν οι κοινωνιολόγοι και οι ψυχολόγοι, όσο για την κυβέρνηση άστο καλύτερα....

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
γιατι σβησατε το ποστ.ηταν συγγενη σας ο νεκρος.ειστε απαραδεκτοι.φιλικα παντα.ουτε εβρισα ουτε τιποτα κακο ειπα απλα ειπα την γνωμη μου την προσωπικη. :grouphug:

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
515
Πόντοι
21
Επίσησ νομίζω ότι και τα κανάλια γουστάρανε πολύ σήμερα, το κακό και το αίμα πάντα τουσ αρέσει...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Παιδιά είναι ένα πανευρωπαικό φαινόμενο, που με καθυστέρηση έφτασε στην Ελλάδα, αυτά γίνονται σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και αλλού,η βία καθημερινά αυξάνεται στουσ δρόμουσ, εδώ πλακώνονται για ένα πάρκινγκ. Τον λόγο έχουν οι κοινωνιολόγοι και οι ψυχολόγοι, όσο για την κυβέρνηση άστο καλύτερα....

Κάνεςι μέγα λάθος φίλε μου. Αυτά τα φαινόμενα εμφανίζονται μεν, αλλά σε επίπεδο εθνικών ομάδων και διεθνών ομάδων.. π.χ. θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια τον Αγγλο που μαχαιρώθηκε στην Τουρκία πριν το Γαλατά - Λιντς.

Αλλά τόσο κάφροι και βαθιά διεφθαρμένοι ώστε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το ποδόσφαιρο είμαστε μόνο εμείς.. δεν είναι τυχαίο ότι στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έχει 70000 και στο ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (π.χ., δίνω και μία σχετικά μεγάλη ομάδα) 15000. Γιατί στο πρώτο μπορεί ο Έλληνας να βρίσει, να πετάξει, να δείρει , να βγάλει τους αλαλαγμούς που τον εκφράζουν..

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ο χουλιγκανισμός και η βία στα γήπεδα δεν κοιτάει χρώματα. Οποιοσδήποτε οπαδός οποιασδήποτε ομάδας μπορεί να εμπλακεί στα επεισόδια. Ο Κόκαλης όμως έχοντας αυτό το κοπάδι να τον στηρίζει πίσω του, και κατά συνέπεια δύναμη (εξουσία και χρήμα) είναι πιστεύω ο κύριος υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν. Οι παράγοντες είναι οι κύριοι υπεύθυνοι, ούτε οι φίλαθλοι, ούτε η αστυνομία. Ο Ντέμης κάτι προσπαθεί να κάνει αλλά δεν ξέρω αν θα τον αφήσουν. Αυτά..

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τοσο καιρο με τις πορειες ξεδινανε και ειχαν ησυχασει , τελειωσαν οι πορειες και το ξαναγυρισαν στα οπαδικα...  :jerking: :jerking: :jerking:

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
515
Πόντοι
21
Φίλε θυμήσου τι έγινε στην Ιταλία, με την Παρί σεν Ζερμέν, με ραντεβού για ξύλο  σε Αγγλία, Ολλανδία, Ρωσία, Γερμανία, αυτά γίνονται εδώ και χρόνια έξω.Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, δυστυχώσ

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παιδια μαλων μας αφησε και αλλο ενα παιδι δηστυχος :'( :'( :'( :'( :'(

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε θυμήσου τι έγινε στην Ιταλία, με την Παρί σεν Ζερμέν, με ραντεβού για ξύλο  σε Αγγλία, Ολλανδία, Ρωσία, Γερμανία, αυτά γίνονται εδώ και χρόνια έξω.Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, δυστυχώσ

Φίλε μου στην Γαλλία το θέμα ήταν ρατσιστικό, και εκεί έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από εμάς με το συγκεκριμένο ζήτημα.. όσο για τα διεθνή, μιλάμε για στρατιές ομοεθνών κάφρων που μαζεύονται για να χτυπηθούν με αλλοεθνείς.. Όχι ότι είναι κάτι πιο πολιτισμένο σαφώς, μην τρελαθούμε, αλλά με το σκότωμα γιατί κάποιος είναι πράσινος και όχι φούξια δεν συγκρίνεται.. ξεφεύγει ακόμα και από αυτά τα καλούπια..είναι απλά κάτι βαθύτερο..

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Καλό ταξίδι στο παλικάρι!
Μακάρι όλοι οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες του και μη να γυρίσουν κάποτε από το ηλίθιο «ταξίδι» τους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom