podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Καμία φίλε...καμία...Αλήθεια αν ένας από εμάς κυκλοφορήσει στο δρόμο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας,πόσες πιθανότητες έχει να γυρίσει σπίτι του σώος και αβλαβής;
Καμία φίλε...καμία...Αλήθεια αν ένας από εμάς κυκλοφορήσει στο δρόμο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας,πόσες πιθανότητες έχει να γυρίσει σπίτι του σώος και αβλαβής;
Ρε παιδιά μην το ψάχνετε το θέμα!Όσο υπάρχουν Θύρα 7,Θύρα 13,original και διοικήσεις που όχι απλώς συντηρούν αλλά και ενισχύουν αυτές τις οργανώσεις οι σφαγές και τα επισόδεια θα είναι συχνό φαινόμενο.Πολύ φοβάμαι ότι το σημερινό είναι αρχή για πολύ χειρότερα πράγματα,για μεγαλύτερες βεντέτες.Βρισκόμαστε στην εποχή της βίας και δυστυχώς πολλοί από εμάς ασχολούμαστε με άλλα πράγματα λιγότερο σοβαρά.Όσο υπάρχουν σύνδεσμοι,διοικήσεις που επενδύουν συστηματικά στο χουλιγκανισμό και την αλητεία δημιουργώντας επαγγελματίες στρατολογημένους οπάδους και ΜΜΕ τύπου Πρωταθλητής,TV MAGIC,DERBY θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων καταστάσεων.Κι αν τολμήσει η αστυνομία να κάνει καμιά σύλληψη θα πέσουν όλοι να την φάνε.Εγώ Ολυμπιακός είμαι,αλλά το 95 στη Σαραγόσα που τα δικά μας 'καλόπαιδα' μαζί με αυτά του Παναθηναϊκού τρομοκράτησαν μία ολόκληρη πόλη,άκουγα τον Κόκκαλη να δηλώνει αυτούς τους οπαδούς έχουμε δε θέλουμε να τους αλλάξουμε'.Αλήθεια αν ένας από εμάς κυκλοφορήσει στο δρόμο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας,πόσες πιθανότητες έχει να γυρίσει σπίτι του σώος και αβλαβής;
Όχι φίλε....οι ομάδες δεν φταίνε....οι προέδροι τους έχουν 100% την ευθύνη...οι ομάδες υπάρχουν διαχρονικά....αυτά είναι των προέδρων που δεν θέλουν να τα σταματήσουν....οι οποίοιΤι να πεις......έχω αηδιάσει....να τις χαίρονται και τις ομάδες τους, τους συνδέσμους,τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και όλα....
Μόνο που μπαίνω στη θέση αυτών των γωνιών με πιάνει κρύος ιδρώτας...
Όχι φίλε....οι ομάδες δεν φταίνε....οι προέδροι τους έχουν 100% την ευθύνη...οι ομάδες υπάρχουν διαχρονικά....αυτά είναι των προέδρων που δεν θέλουν να τα σταματήσουν....οι οποίοι
οχι ρε φιλε διαφωνω..Εγω δεν θα μπορουσα να ειμαι το παληκαρι αυτο...Ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του και να δωσει κουραγιο στους γονεις του αλλα δεν ηταν καποιος που τυχαια περναγε αλλα ηταν στα χουλιγκανια μεσα.Θα μπορουσε ο ιδιος ισως να χει σκοτωσει καποιον αλλον...Ποτε μαποτε στη ζωη μου δεν εχω βρεθει στον παραμικρο καβγα μεταξυ φιλαθλων...και στο γηπεδο παω!Και να θυμάστε:θα μπορούσε να είναι και ένας από εμας.....
Ρε φίλε...εγώ το έγραψα πρώτος....αυτό λέω...απλά αν κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή αυτοί είναι οι πρόεδροι...αλλά μάλλον δεν είδες το παραπάνω σχόλιό μου......Δεν φταίνε;..μπορεί να έχεις δίκιο φίλε μου αλλά για πέστο αυτό στη μάνα που έχασε τον γιό της.....
Φίλε...και εγώ πάω στο γήπεδο...και δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε τέτοιες παπαριές....αλλά δεν είναι και δύσκολο να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις....θυμάσαι κάποτε τον δάσκαλο στο Λάρισα-ΠΑΟΚ?Ανάμεσα στα 2 παιδιά του ήταν και παρακολουθούσε....και καρφώθηκε η φωτοβολίδα στον λαιμό του....οχι ρε φιλε διαφωνω..Εγω δεν θα μπορουσα να ειμαι το παληκαρι αυτο...Ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του και να δωσει κουραγιο στους γονεις του αλλα δεν ηταν καποιος που τυχαια περναγε αλλα ηταν στα χουλιγκανια μεσα.Θα μπορουσε ο ιδιος ισως να χει σκοτωσει καποιον αλλον...Ποτε μαποτε στη ζωη μου δεν εχω βρεθει στον παραμικρο καβγα μεταξυ φιλαθλων...και στο γηπεδο παω!
Αυτο σου λεω ρε αδερφε δεν ηταν κατι τυχαιο στο γηπεδο ουτε και περνουσε τυχαια απο εκει..Ισως οτι πηγε να κανει σε καποιον ''αντιπαλο'' του να το επαθε ο ιδιος...Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα...Αυτο ειναι το θεμα...
Όσοι έχουμε φάει τα νιάτα μας στα γήπεδα όλο και σε κάποια μανούρα έχουμε βρεθεί-μπλέξει χωρίς να το θέλουμε.
Κι άντε να πέσει και καμμιά ψιλή στα ίσια και αντρίκεια. Δε τρέχει και τίποτα.