Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αλήθεια αν ένας από εμάς κυκλοφορήσει στο δρόμο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας,πόσες πιθανότητες έχει να γυρίσει σπίτι του σώος και αβλαβής;
Καμία φίλε...καμία... :tickedoff:

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Ρε παιδιά μην το ψάχνετε το θέμα!Όσο υπάρχουν Θύρα 7,Θύρα 13,original και διοικήσεις που όχι απλώς συντηρούν αλλά και ενισχύουν αυτές τις οργανώσεις οι σφαγές και τα επισόδεια θα είναι συχνό φαινόμενο.Πολύ φοβάμαι ότι το σημερινό είναι αρχή για πολύ χειρότερα πράγματα,για μεγαλύτερες βεντέτες.Βρισκόμαστε στην εποχή της βίας και δυστυχώς πολλοί από εμάς ασχολούμαστε με άλλα πράγματα λιγότερο σοβαρά.Όσο υπάρχουν σύνδεσμοι,διοικήσεις που επενδύουν συστηματικά στο χουλιγκανισμό και την αλητεία δημιουργώντας επαγγελματίες στρατολογημένους οπάδους και ΜΜΕ τύπου Πρωταθλητής,TV MAGIC,DERBY θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων καταστάσεων.Κι αν τολμήσει η αστυνομία να κάνει καμιά σύλληψη θα πέσουν όλοι να την φάνε.Εγώ Ολυμπιακός είμαι,αλλά το 95 στη Σαραγόσα που τα δικά μας 'καλόπαιδα' μαζί με αυτά του Παναθηναϊκού τρομοκράτησαν μία ολόκληρη πόλη,άκουγα τον Κόκκαλη να δηλώνει αυτούς τους οπαδούς έχουμε δε θέλουμε να τους αλλάξουμε'.Αλήθεια αν ένας από εμάς κυκλοφορήσει στο δρόμο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας,πόσες πιθανότητες έχει να γυρίσει σπίτι του σώος και αβλαβής;

Φίλε γεια στο στόμα σου! Παναθηναικός είμαι και ρωτάω:

Γιατί να μην μπορώ να παρακολουθησω μαζί σου ένα ντέρμπι?
Γιατί να φοβόμαστε ότι αν περάσουν και οι δύο ομάδες στο φαιναλ φορ του μπάσκετ θα γίνει αίμα και άμμος και θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς εξαιτίας της γελοίας και ανούσιας αντιπαράθεσης?
Γιατί τέτοιο μίσος?
Που ακούστηκε να σκοτώνονται έλληνες μεταξύ τους για το ποδόσφαιρο του κώλου που έχουμε, γιατί απο εκεί ξεκινάν όλα?

Οσο για τα σημερινά, ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του και πρώτοι από όλους Πολιτεία και Διοικήσεις ομάδων.... :( :( :(

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τι να πεις......έχω αηδιάσει....να τις χαίρονται και τις ομάδες τους, τους συνδέσμους,τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και όλα....

Μόνο που μπαίνω στη θέση αυτών των γωνιών με πιάνει κρύος ιδρώτας...
Όχι φίλε....οι ομάδες δεν φταίνε....οι προέδροι τους έχουν 100% την ευθύνη...οι ομάδες υπάρχουν διαχρονικά....αυτά είναι των προέδρων που δεν θέλουν να τα σταματήσουν....οι οποίοι  :jerking: :jerking: :jerking:

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
κριμα...

στην γειτονικη Ιταλια ενας θανατος εγινε αφορμη για να γινουν πολλες αλλαγες, παραλιγο να σταματησει το πρωταθλημα. Ολες σχεδον οι ομαδες επαιζαν με αδεια γηπεδα.

Εδω τον κοβω οτι δεν θα γινει τιποτα, κριμα ξανά.

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Όχι φίλε....οι ομάδες δεν φταίνε....οι προέδροι τους έχουν 100% την ευθύνη...οι ομάδες υπάρχουν διαχρονικά....αυτά είναι των προέδρων που δεν θέλουν να τα σταματήσουν....οι οποίοι  :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν φταίνε;..μπορεί να έχεις δίκιο φίλε μου αλλά για πέστο αυτό στη μάνα που έχασε τον γιό της.....

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Και να θυμάστε:θα μπορούσε να είναι και ένας από εμας.....  :headbang: :headbang: :headbang:
οχι ρε φιλε διαφωνω..Εγω δεν θα μπορουσα να ειμαι το παληκαρι αυτο...Ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του και να δωσει κουραγιο στους γονεις του αλλα δεν ηταν καποιος που τυχαια περναγε αλλα ηταν στα χουλιγκανια μεσα.Θα μπορουσε ο ιδιος ισως να χει σκοτωσει καποιον αλλον...Ποτε μαποτε στη ζωη μου δεν εχω βρεθει στον παραμικρο καβγα μεταξυ φιλαθλων...και στο γηπεδο παω!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν φταίνε;..μπορεί να έχεις δίκιο φίλε μου αλλά για πέστο αυτό στη μάνα που έχασε τον γιό της.....
Ρε φίλε...εγώ το έγραψα πρώτος....αυτό λέω...απλά αν κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή αυτοί είναι οι πρόεδροι...αλλά μάλλον δεν είδες το παραπάνω σχόλιό μου......

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε διαφωνω..Εγω δεν θα μπορουσα να ειμαι το παληκαρι αυτο...Ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του και να δωσει κουραγιο στους γονεις του αλλα δεν ηταν καποιος που τυχαια περναγε αλλα ηταν στα χουλιγκανια μεσα.Θα μπορουσε ο ιδιος ισως να χει σκοτωσει καποιον αλλον...Ποτε μαποτε στη ζωη μου δεν εχω βρεθει στον παραμικρο καβγα μεταξυ φιλαθλων...και στο γηπεδο παω!
Φίλε...και εγώ πάω στο γήπεδο...και δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε τέτοιες παπαριές....αλλά δεν είναι και δύσκολο να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις....θυμάσαι κάποτε τον δάσκαλο στο Λάρισα-ΠΑΟΚ?Ανάμεσα στα 2 παιδιά του ήταν και παρακολουθούσε....και καρφώθηκε η φωτοβολίδα στον λαιμό του....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καί ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας να μην περάσουν και οι 2 στο Final4 της Αθήνας.....εκεί πραγματικά ας βάλει ο ΘΕΟΣ το χέρι του.......

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αυτο σου λεω ρε αδερφε δεν ηταν κατι τυχαιο στο γηπεδο ουτε και περνουσε τυχαια απο εκει..Ισως οτι πηγε να κανει σε καποιον ''αντιπαλο'' του να το επαθε ο ιδιος...Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα...Αυτο ειναι το θεμα...

Επισκέπτης
Μπορεί να την πληρώσει οποιοσδήποτε από μας κι ας μη φταίει στο παραμικρό.Φυσικά φταίνε οι πρόεδροι,φυσικά φταίνε οι σύνδεσμοι την κατάργηση των οποίων κρίνω απαραίτητη,αλλά δεν είναι μόνο αυτά.Οι Αιγαλεώτες και οι Περιστεριώτες που δίνουν ραντεβού και παίζουν ξύλο δε νομίζω να επηρεάζονται από κάποια διοίκηση.Η ουσία είναι ότι βρισκόμαστε στην εποχή της βίας.Κι ας αναλογιστεί ο καθένας από εμάς τις δικές του ευθύνες.Έχει μετανιώσει κανείς από εμάς όταν φωνάζει το σύνθημα 'πράσινοι λαγοί παναθηναϊκοί';Το χαρακτηρισμό 'λαγοί' τον έβγαλαν αλήτες που κυνηγούσαν άλλους αλήτες στα βουνά της Αρκαδίας πάλι μετά από αγώνα βόλεϋ(βόλεϋ:το άθλημα που προκαλεί...).Ακούω κάποιους <<ειδικούς>> και λένε κακώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών της αντίπαλης ομάδας και ότι δεν μπορεί ο οπαδός να παρακολουθήσει την ομάδα του από το γήπεδο.Είμαστε σοβαροί;Αν πχ ο Παναθηναϊκός έδινε 2500 εισιτήρια στον Ολυμπιακό για το φετινό ματς στο ΟΑΚΑ μπορούσα να πάρω εγώ εισιτήριο;Ποιοί θα έπαιρναν τα εισιτήρια;Οι πιο σκληροπυρηνικοί,αυτοί που θα πήγαιναν με μοναδικό σκοπό να ρίξουν ξύλο.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
42
Πόντοι
1
Θυμαμαι το 97 στη Ρωμη (μπασκετ)εμφανιστηκαν το μεσημερι πριν τον τελικο περιπου 150 χουλιγκανια , αρτι αφιχθεντα. Εσκασαν μυτη στο Σαβόι λοιπον, οπου γινοταν το νταραβερι με τα εισητηρια. Στο ξενοδοχειο Σαβοι εμεναν οι "παραγοντες" μας. Οι τσατσοι του Σωκρατη δηλαδη, οι οποιοι μοιραζαν τα δυσευρετα εισητηρια κατα το δοκουν. Περιττο να σας πω, οτι ολα ανεξαιρετως τα χουλιγκανια προμηθευτηκαν εισητηρια δωρεαν , καθοτι απ την ωρα που εφτασαν κλαιγοντουσαν οτι δεν εχουν φραγκο. Ο υπευθυνος (τσατσος ) εισητηριων επικοινωνησε με Σωκρατη, και μετα απο εντολη του , δοθηκαν τα εισητηρια τσαμπα.
Να σημειωθει επισης οτι τα χουλιγκανια μας , επι ενα τριημερο κανανε τη Ρωμη μπουρδελο, σπαζοντας και κατακλεβοντας μαγαζια στο κεντρο. Οταν οι μπατσοι μπουζουριασαν καμμια τριανταρια, παλι με παρεμβαση, παρακαλια Κοκκαλη και Ελληνα πρεσβη στη Ρωμη , αφεθηκαν ελευθεροι οι περισσοτεροι απ αυτους. Οσοι βρισκονταν στη Ρωμη τοτε θα θυμουνται καλα οτι ντρεπομαστε που λεγομαστε Ελληνες. Μιλαμε για την απολυτη καφριλα.
Αν ολα αυτα δεν ειναι υποθαλψη εγκληματιων εκ μερους του Κοκκαλη, τοτε τι ειναι ?
Ειναι προφανες οτι τους πριμοδοτει, αβανταρει, βοηθαει, χαρτζιλικωνει, πειτε το οπως θελετε.
Κανεις ομως δεν τον αγγιζει . Κανεις δεν τον αγγιξε , κανεις δεν τον τιμωρησε για ηθικη αυτουργια τοσα χρονια. Συνεπως λοιπον στην καραπουτσακλαρα του. Συνεχιζει ακαθεκτος. Κι ο σημερινος θανατος, για το Σωκρατη ειναι απλα ενα στατιστικο μεγεθος

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κατάντια της κοινωνίας μας...Όλα ξεκινούν από το σπίτι και από το σχολείο.Η ανεξέλεγκτη "ελευθερία" των νέων,δυστυχώς έχει άσχημες συνέπειες.Βία στα σχολεία,βία στα γήπεδα,στους δρόμους...Brooklyn θα γίνουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Δυστυχώς η ασφαλής άλλοτε Ελλάδα θα γίνει προορισμός υψηλού κινδύνου.Όπως το Μεξικό και το El Salvador και η Κολομβία.Η χώρα του Λεωνίδα,του Αλεξάνδρου του Περικλέους,θα καταντήσει η χώρα του Τσουκαλά,των Cocneys κλπ ηλιθίων...Και ασχολούμαστε με το φαγοπότι των...300 δεινοσαύρων...

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο σου λεω ρε αδερφε δεν ηταν κατι τυχαιο στο γηπεδο ουτε και περνουσε τυχαια απο εκει..Ισως οτι πηγε να κανει σε καποιον ''αντιπαλο'' του να το επαθε ο ιδιος...Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα...Αυτο ειναι το θεμα...

Κι αν απλώς πήγαινε στο γήπεδο. Πώς αποκλείεις αυτή την πιθανότητα; Όσοι έχουμε φάει τα νιάτα μας στα γήπεδα όλο και σε κάποια μανούρα έχουμε βρεθεί-μπλέξει χωρίς να το θέλουμε.
Κι άντε να πέσει και καμμιά ψιλή στα ίσια και αντρίκεια. Δε τρέχει και τίποτα. Αλλά αυτό το αδερφίστικο 100 με 10, με σιδηρογροθιές, ρόπαλα και μαχαίρια δεν το χώρεσε ποτέ ο νους μου. Αλλά τέτοια άτομα μόνο έτσι τους παίρνει να κάνουν μανούρα. Θρασύδειλοι....

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
οπου και να πηγεναι το παιδι δεν εχει σημασια σημασια εχει οτι πηγε αδικοχαμενο. εγω αυτεσ τισ πραξεισ τησ καταδικαζω και σιγα τουσ χουλιγκανσ μονο οταν ειναι μπουγιο κανουν τουσ μαγγεσ???????? αισχοσ αισχοσ

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε μαγκες , εχω συγκλονιστει απο την ωρα που το εμαθα!!! Δεν παμε καθολου καλα!!!Ειναι δυνατον να μαχαιρωνονται-σκοτωνονται για τις Ομαδες τους!!!
ΕΛΕΟΣ γαμωτο μου..Ειμαι κι εγω φιλαθλος , αντε το πολυ-πολυ ν αστειευτω με φιλους μου της αλλης ομαδος αλλα μεχρι εκει....Τι καταντια ειναι αυτη γαμωτο μου...Τι να πεις σ αυτη την χαροκαμενη μανα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:headbang: :headbang: :headbang:

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συμπλοκές χούλιγκανς στη λεωφόρο Λαυρίου

Επεισόδια - Παιανία Οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν το απόγευμα της Πέμπτης στη στάση Λαγού στη λεωφόρο Λαυρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές, ομάδα Παναθηναϊκών είχε στήσει ενέδρα και επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στους φίλους του Ολυμπιακού που περνούσαν από το σημείο με μοτοσικλέτες καθ οδόν προς την Παιανία για να παρακολουθήσουν αγώνα βόλεϊ μεταξύ των δύο ομάδων στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.

Από την επίθεση και τη συμπλοκή που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ επτά άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ένα εξ αυτών να έχει τραυματιστεί σοβαρά από μαχαίρι.

Εξάλλου, ένα άτομο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα των συγκρούσεων και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου εξέπνευσε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο αυτοκίνητο επιτέθηκαν χούλιγκανς και ο οδηγός του, έχοντας πανικοβληθεί, παρέσυρε τον άτυχο 25χρονο.

Παρά το ότι η Αστυνομία κάνει λόγο για ενέδρα, πληροφορίες κάνουν λόγο για προκαθορισμένο ραντεβού των δύο ομάδων χούλιγκαν με σκοπό να "χτυπηθούν" μεταξύ τους.

Των συγκρούσεων προηγήθηκε και επίθεση εναντίον αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου φορούσε φανέλα του Μαρκόπουλου, η οποία έχει τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Οι ανεγκέφαλοι νεαροί μαχαίρωσαν τον οδηγό και του άρπαξαν το κινητό.

Τα επεισόδια καταδίκασαν τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.
δημιουργία: 29/03/07 15:37  τελευταία ενημέρωση: 29/03/07 21:11    πηγή: Ant1

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όσοι έχουμε φάει τα νιάτα μας στα γήπεδα όλο και σε κάποια μανούρα έχουμε βρεθεί-μπλέξει χωρίς να το θέλουμε.
Κι άντε να πέσει και καμμιά ψιλή στα ίσια και αντρίκεια. Δε τρέχει και τίποτα.

Κι εγώ πήγαινα στο γήπεδο,αλλά ούτε σε επεισόδια είχα μπλέξει ούτε "αντρίκεια ψιλή" είχα φάει.Ποιος ο λόγος;Ποιος ο λόγος να χτυπηθώ για μια Α.Ε;Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο των επεισοδίων.Να πλακώνεσαι και να τραυματίζεσαι ή να πεθάνεις διότι σου έβρισαν την ομάδα...Μια Α.Ε.Από την οποία οι άλλοι κερδίζουν ενώ εσύ μόνο χάνεις.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
μη χειρότερα....
φτάσαμε στον πάτο πια....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απλα ηταν ενα κλεισμενο ραντεβου 500 αληταραδων,σιγα μην πηγαιναν στο βολευ γυναικων που δεν το παρακολουθουν ουτε 10 ατομα,καμμια ενεδρα δεν εγινε!!!αντε να χαθουν τα ρεμαλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom