Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η ευθύνη είναι και των προέδρων μάγκες.. Οι χούλιγκανς, η μάζα είναι η δύναμη, ο μυς της ομάδας. Και χειρότερος από όλους είναι  ο Σωκράτης , που το καταλαβαίνει και τους προμοτάρει, και επί χρόνια τους έδινε μέχρι και τηλεοπτικό βήμα..

Πολλοί λένε φταίνε οι μπάτσοι.. Τί να κάνουν δηλαδή? Αν σήμερα δεν είχε σκοτωθεί το παλικάρι από χούλιγκαν αλλά από μπάτσο στον οποίο γύρισε με μαχαίρι, τί θα λέγανε όλοι οι "πολέμιοι" ?? Πάλι οι μπάτσοι θα φταίγαν. Οπότε ας παραδεχτούμε ότι φταίνε έτσι κι αλλιώς ό,τι κι αν κάνουν, για να μαστε πάντα ευτυχισμένοι.

Επιπλέον, πολλοί είπαν ότι δεν θα έμπλεκαν ποτέ με τέτοια πράγματα.. δεν μπλέκονται με μπάτσους, δεν φωνάζουν, είναι πολυ καθωσπρέπει... Ο ποδοσφαιριστής της Μαρκό που μαχαιρώθηκε  φταίει μήπως..? Είναι προκλητικοί κι αυτοί ρε γαμώτο.. Κι αυτός πήγαινε στη δουλειά του, αλλά επειδή μάλλον τον κατάλαβαν ότι δεν έφταιγε πολυ,  ήταν ελεήμονες αρκετά ώστε να τον καρφώσουν μόνο στο πόδι, μην μας πεθάνει κιόλας..

Η ευθύνη είναι των προέδρων, αλλά πάνω από όλα είναι μέσα στη φύση μας.. Η αντιδημοκρατικότητα, ο ατομισμός και αλητεία μας δεν μας αφήνει καν να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα του άλλου να φωνάζει για κάτι τόσο ασήμαντο όσο μια ποδοσφαιρική ομάδα.. Είναι η ίδια ρίζα που μας κάνει να στρίβουμε ανάποδα σε μονόδρομους, να κλέβουμε το ΦΠΑ, να πετάμε το τσιγάρο κάτω, να κατουράμε σε δημόσιες τουαλέτες με κατεβασμένο το καπάκι, να γαμάμε την γκόμενα του φίλου μας κτλ.. απλά υπό την επήρρεια αλκοόλ και την έλλειψη παιδείας και σωστών αξιών μπορεί να μαχαιρώσουμε και κανέναν..

Το πε ο άλλος : ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτοί είμαστε , κύριοι του εαυτού μας και μόνο. Συμβιβαστείτε με την ιδέα και καταλάβετε ότι αν δεν αλλάξει η γαμημένη νοοτροπία του λαού αυτού που κατοικεί στα σύνορα του ελληνικού κράτους, προκοπή γενικώς δεν θα υπάρξει.. Τώρα βρίστε με όσο θέλετε...

μου φαινεται οτι τα ειπες ολα ή σχεδον ολα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
συλληπητήρια ..Για εμένα ο φονιάς εχει ονοματεπώνυμο και εδω και χρόνια τον ξέρετε..Τα περι 'πελατών' , 'κοτων' , 'λαγών ' κλπ και εντύπων οπως ο Πρωταθλητής ΔΕΝ τα πληρώνω εγώ αλλα ο γνωστός-αγνωστος ΦΟΝΙΑΣ...Ολοι τον ξέρετε...Κρόκους τον λένε..

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Επιμενω οτι οποιος ανακατευετε με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες..και μην ξαναδιαβασω για ''τιποτα ψιλες'' και ''αντρικια''...Αν θες να δειξεις τον ανδρισμο σου βαλε μια γκομενα κατω και κοπανα της 10-15 καυλια να δειξεις ανδρισμο..Τι λογικη ειναι αυτη ρε γαμωτο?Εκει θα δειξεις ανδρισμο?με τις ψιλες?πανε σε κολομπαρο αν εχεις τα αρχιδια και κανε φασαρια να σε κανουνε μπαουλο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι φιλε αλλα εχει ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ευθύνης!αυτους στα τv magic,πρωταθλητες και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣ που στρατολογούν 15χρονα,οπως επισης και οι μεγαλεπιβολες δηλώσεις απο ποιον πληρώνονται?Ποιος κάνει αυτες τις κινήσεις?ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Μονο ενας Ντέμης εχει αρχίδια να ξεριζώσει τα μπαστάρδια απο τα γήπεδα..
Και ο καπετάνιος απο παλια..

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι ο οδηγος που παρεσηρε τον δραστη νομιζω οτι περνουσε τυχαια και αρχισαν να του κοπανανε το αμαξι...δεν ξερω πως θα αντιδρουσα κι εγω αν μου το κανανε..Σιγουρα παντως δεν θα αφηνα το αμαξι μου και να το βαλω στα ποδια..Λογικα θα υπερασπιζομουν την περιουσια μου απο το μενος αυτων των αλητων μιας και προκειται για αλητες,εγκληματιες και τιποτα παραπανω....Ισως να γινομαι αιχμηρος στην πλατη ενος παιδιου που χαθηκε αλλα ειναι η αληθεια...Δεν πλακωθηκα εγω αλλα αυτοι!

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ενα ξερω:
Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.
Και τωρα αυτι οι παπαρες θεωρουνται μαγκες;Για να μας κανουν ενα ντου οι Τουρκοι αυριο...Εκαι να τους δω.Πηγα λιγο μακρια,αλλα εσι ειναι. :uglystupid:

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
515
Πόντοι
21
Παιδιά ένα προκαθορισμένο ραντεβού για ξύλο ήταν, όποιοσ συμμετέχει είναι άξιοσ τησ τύχησ του, με κάθε σεβασμό στο νεκρό

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το εχω ξαναπει κ θα το πω κ αλλη μια ας γινω κ γραφικος. η λυση ειναι μια.. οακα 50000 βαζελοι εναντιον 50000 γαβρων. οι πορτες κλειδωμενες μεχρι να μην μεινει ΚΑΝΕΙΣ. την αλλη μερα αρειανοι εναντιον παοκτζηδων-αεκτσηδων οτι θελετε βαλτε . να γινουν οσοι "γυροι" χρειαστει μεχρι να ξεβρωμισει ο τοπος! την αλλη μερα κλεισιμο των συνδεσμων και ολα θα πανε καλα...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ήμαρτον πια...τι κωλολαός είμαστε τελικά...

Αντίο αδερφέ...

Ας γίνει τουλάχιστον η αφορμή για να μην ξανασυμβούν αυτά τα έκτροπα

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συμφωνω με κιλοτακια και διαφωνω με ευθημη...Σιγα μην μας φταει η δημοκρατια ρε μεγαλε που καποιοι αλητες θελαν να πλακωθουν...Αμα ο ανθρωπος εχει μαλακισμενο εγκεφαλο και λιγοτερη δημοκρατια να εχει θα βαραει μονος του στον τοιχο το κεφαλι του για να πονεσει...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το εχω ξαναπει κ θα το πω κ αλλη μια ας γινω κ γραφικος. η λυση ειναι μια.. οακα 50000 βαζελοι εναντιον 50000 γαβρων. οι πορτες κλειδωμενες μεχρι να μην μεινει ΚΑΝΕΙΣ. την αλλη μερα αρειανοι εναντιον παοκτζηδων-αεκτσηδων οτι θελετε βαλτε . να γινουν οσοι "γυροι" χρειαστει μεχρι να ξεβρωμισει ο τοπος! την αλλη μερα κλεισιμο των συνδεσμων και ολα θα πανε καλα...
καλα εσυ το γαμησες..Θα προτεινα ο καθε γονιος που ξερει οτι ο γιος του ειναι χωμενος σε τετοια να τον στειλει στο νοσοκομειο απο το ξυλο για μια βδομαδα να βαλει μυαλο πριν τον στειλουν στον ταφο καποιοι ομοιοι του!

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλν θα επρεπε να το πω λιγο πιο σωστα.Δηλαδη στη θεση της λξης ημοκρατια πρεπει ν βαλω ελευθερια.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ποιος γονιος θα δειρει ρε φιλε 20 και 25 χρονων γαιδουρια ? εχεις μπει ποτε σε συνδεσμο να δεις τι μπουμπουκια κυκλοφορουν?? αυτοι σκοτωνουν τη μανα τους για την ομαδα τους. ξυλο θελει απο την αστυνομια αλλα η αστυνομια ασχολειται με το τι θα πουν οι δημοσιογραφοι.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
και παλι διαφωνω φιλε μου....Δεν μπορει να μου περιορισει εμενα την ελευθερια μου κανενας επειδη καποιοι ειναι χουλιγκανια..Εγω δεν ενοχλω κανεναν..Γιατι κοντα στα ξερα να καουν και τα χλωρα?
Μαλλν θα επρεπε να το πω λιγο πιο σωστα.Δηλαδη στη θεση της λξης ημοκρατια πρεπει ν βαλω ελευθερια.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ποιος γονιος θα δειρει ρε φιλε 20 και 25 χρονων γαιδουρια ? εχεις μπει ποτε σε συνδεσμο να δεις τι μπουμπουκια κυκλοφορουν?? αυτοι σκοτωνουν τη μανα τους για την ομαδα τους. ξυλο θελει απο την αστυνομια αλλα η αστυνομια ασχολειται με το τι θα πουν οι δημοσιογραφοι.
αν δεν μπορει να σε κουμανταρει ο γονιος σου που υποτιθεται τον σεβεσε,τοτε φιλε μου καμια αστυνομια δεν μπορει να σε κουμανταρει...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Συμφωνω με λαπλασ σε γενικες γραμμες. Ειναι πασιφανες οτι καποιοι ''δημιουργουν'', εκμεταλλευονται και χρησιμοποιουν αυτα τα παιδια.
Πως σκατα μαζευτικαν μερα μεσημερι τοσα ατομα? Δουλειες δεν εχουν? Ανεργοι ειναι ολοι αυτοι? μαθητες ? Ποιος τους συντηρει ??

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εχετε δικιο και εσυ κι ο αδερφος λαπλας αλλα ρε μαγκες χρειαζεται να χεις και λιγο νιονιο και κριση...Τοσο αμυαλα ειναι ολα αυτα τα ατομα?εσυ κι εγω γιατι δεν πηγαμε δηλαδη και δεν ποροθηκαμε?Δηλαδη αν η ανεχεια και η φτωχεια με κανει να κλεψω πρεπει να με αθοωσει το δικαστηριο επειδη το ''συστημα'' με οδηγησε στο εγκλημα?οχι βεβαια..

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αυτο που λες γινεται οταν εισαι 15 χρονων , αυτοι που σκοτωνονται στα γηπεδα ειναι μεγαλυτεροι. μιλαμε για χουλιγκανια ακομη και 40 χρονων που η δουλεια τους ειναι να πλακωνονται , γιαυτους μιλαω. ολα ξεκινανε απο την ατιμωρησια ειναι πασιφανες αυτο.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

το φαινομενο ειναι πολυ σοβαρο και δεν ειναι δοκιμοι τετοιου τυπου αστεϊσμοι.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ θέλω να δω ποιός πούστης πολιτικός θα βγεί να πεί για τους προέδρους ότι φταίνε με τους οργανωμένους στρατούς....θυμηθήτε με κανείς...αφού οι κουφάλες τρώνε με χρυσά κουτάλια.....και μετά θα βγούν οι πρόεδροι , θα καταδικάσουν την βία και θα στείλουν εισητήρια δωρεάν στους δικούς τους.....την μάνα αυτού του παιδιού ποιός θα την παρηγορήσει?...ρε αρχίδια εξουσία και μη πάρτε μέτρα να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς....αύριο θα είναι τα παιδιά σας ή τα δικά μας.....θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα...ΓΙΑΤΙ?....για ποιό λόγο πέθανε το παλληκάρι?.... άντε γαμηθήτε όλοι σας.... κράτος,ομάδες,πρόεδροι και λοιπά ανθρωπάρια που κονομάτε στα πτώματα νέων παιδιών.........σόρρυ για την γλώσσα που χρησιμοποιώ αλλά με πνίγει η αγανάκτηση......ΖΩΑΑΑΑΑΑ  Ε ΖΩΑΑΑΑΑ.................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom