Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αλλο η ατιμορισια αλλο να βαραν οι μπατσοι ασυστολα...Να τους μπουζουριασουν,να τους ριξουν 2-3 χρονακια μη εξαγορασιμη στην μπουζου κι αν ειναι μαγκες ας ξανακανουν τα ιδια..τελως παντων..δεν οδηγει πουθενα η κουβεντα αυτη...
Ενα τραγουδι λεει...
Ο ανθρωπος γενιεται,δεν γινεται....ετσι κι εγω γενηθηκα και μην με κρινετε....

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγώ θέλω να δω ποιός πούστης πολιτικός θα βγεί να πεί για τους προέδρους ότι φταίνε με τους οργανωμένους στρατούς....θυμηθήτε με κανείς...αφού οι κουφάλες τρώνε με χρυσά κουτάλια.....και μετά θα βγούν οι πρόεδροι , θα καταδικάσουν την βία και θα στείλουν εισητήρια δωρεάν στους δικούς τους.....την μάνα αυτού του παιδιού ποιός θα την παρηγορήσει?...ρε αρχίδια εξουσία και μη πάρτε μέτρα να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς....αύριο θα είναι τα παιδιά σας ή τα δικά μας.....θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα...ΓΙΑΤΙ?....για ποιό λόγο πέθανε το παλληκάρι?.... άντε γαμηθήτε όλοι σας.... κράτος,ομάδες,πρόεδροι και λοιπά ανθρωπάρια που κονομάτε στα πτώματα νέων παιδιών.........σόρρυ για την γλώσσα που χρησιμοποιώ αλλά με πνίγει η αγανάκτηση......ΖΩΑΑΑΑΑΑ  Ε ΖΩΑΑΑΑΑ.................
Συμφωνω ρε ταλος αλλα στην ερωτηση σου ''για ποιο λογο πεθανε το παληκαρι'' η απαντηση μου ειναι,γιατι πηγε να πλακωσει κοσμο κι ισως να σακατευε καναν αλλον ο συχωρεμενος..Τι δουλεια ειχε δηλαδη εκει?εσυ κι εγω γιατι δεν ημασταν?
Με ολο το σεβασμο στη μηνμη του..

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το φαινομενο ειναι πολυ σοβαρο και δεν ειναι δοκιμοι τετοιου τυποι αστεϊσμοι.

ποιος σου ειπε οτι αστειευομαι? θελω να εξαφανιστουν οι χουλιγκαν , οι αλητες που σπανε περιουσιες και σκοτωνουν αθωους? θελω να πηγαινω γηπεδο φορωντας τη φανελα της ομαδας μου χωρις να κοιταω στο δρομο πισω απο την πλατη μου μηπως καποιος μαλακας με σκοτωσει. θελω να πηγαινω γηπεδο και να παιρνω κ την κοπελα μου που λεει ο λογος και το παιδι μου σε μερκα χρονια και να μην πεθαινω απο το αγχος αν θα γυρισουμε σωοι. για μενα δεν ειναι ανθρωποι ολοι αυτοι , ουτε καν ζωα . αν μπορουσανε να τους μαντρωσουνε καπου και να τους αφηνουν να σαπισουν θα ημουν ευτυχισμενος .

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
καλα καλα ... οκ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σύμφωνοι αλλά ποιός τον οδηγούσε να πάει να δείρει τους άλλους? αυτός ο ...καθοδηγητής δεν θέλει κρέμασμα?....αυτός και οι αποπάνω του...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είναι όπως στα ναρκωτικά...δεν φταίει ο χρήστης, ούτε τα ψιλοβαποράκι....ο πωλητής και ο αρχηγός φταίνε...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σύμφωνοι αλλά ποιός τον οδηγούσε να πάει να δείρει τους άλλους? αυτός ο ...καθοδηγητής δεν θέλει κρέμασμα?....αυτός και οι αποπάνω του...
φταιει και ο καθοδηγητης αλλα επιμενω οτι ειναι και στην κριση των ιδιων...δηλαδη αν σε πεισω εγω να σκοτωσεις καποιον και τον σκοτωσεις θα φταιω εγω κι οχι εσυ που τον εφαγες?Ο καθοδηγητης ειναι ηθικος αυτουργος και κατ εμε εχει πολυ μικρο μεριδιο ευθηνης.Το κλουβιο το μυαλο τους φταιει πανω απ ολα.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
είναι όπως στα ναρκωτικά...δεν φταίει ο χρήστης, ούτε τα ψιλοβαποράκι....ο πωλητής και ο αρχηγός φταίνε...
οχι ρε φιλε φταιει πρωτο το πρεζονι..με το ζορι δηλαδη τον τριπισε ο αλλος?μα ειναι δυνατον...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και τα λέω εγώ που στην εφηβία μου έχω κάνει τέτοιες μαλακίες [ τσαμπουκάδες και ξύλο πολύ στο γήπεδο,στον ΠΑΟ και στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ] για να δείξω τότε το αντριλίκι μου και μόλις έβαλα μυαλό κατάλαβα τι έκανα και δεν συγχωρώ τον εαυτό μου......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
οχι ρε φιλε φταιει πρωτο το πρεζονι..με το ζορι δηλαδη τον τριπισε ο αλλος?μα ειναι δυνατον...
το πρεζόνι είναι άρρωστος δυστυχώς..αυτός που εκμεταλλέυεται την αρρώστια του και τον οδηγεί στο θάνατο τι είναι?.....

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το πρεζονι εγινε αρρωστος επειδη το επελεξε...κι εγω καπνιζω σαν φουγαρο...Αν ω μη γεννητο παθω κατι απ το τσιγαρο μου φταει ο μαλμπουρος?
Μπραβο σου που λες αυτο ''αι μόλις έβαλα μυαλό κατάλαβα τι έκανα και δεν συγχωρώ τον εαυτό μου......''

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
από τα λάθη μας μαθαίνουμε στην ζωή και εγώ στα 45 μου έχω μάθει πολλά.....καλά και κακά...

Επισκέπτης
Παίδες είναι πραγματικά τραγικό αυτό το περιστατικό, αλλά τραγικότερο είναι ότι ενώ όλοι εμείς που ζούμε εκεί έξω ξέραμε ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο με την έξαρση που έχει πάρει η οπαδική βία, οι σοφοί που μας κυβερνάνε για άλλη μιά φορά πέσανε από τα σύννεφα.
Αυτοί οι άνθρωποι που μας κυβερνάν (και μιλάω για όλους) ώρες ώρες είναι τόσο γελοίοι που ειλικρινά τους λυπάμαι. Στό μόνο που είναι καλοί είναι το να βγαίνουν στα παράθυρα και να λένε αερολογίες.
Τι να πω, ας ελπίσουμε να ήταν το τελέυταίο τραγικό περιστατικό, ασ ευχηθούμε όλα αυτά τα παιδιά να βάλουν μυαλό και να καταλάβουν ότι βάζοντας τους να κάνουν αυτά τα επεισόδια κάπιοι τους εκμεταλεύονται.

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
515
Πόντοι
21
Oποιοs ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κοτεs.

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
515
Πόντοι
21
Τραγικό θα ήταν αν σκοτωνόταν κάποιοs αθώοs, αν παs με λοσταρια, πεταλούδεs, καδρόνια, σπρέι αναισθητικά και πιστόλια, μάλλον παs γυρεύονταs.

Επισκέπτης
Αδερφέ κιλοτάκια όταν χάνεται μια ζωή είναι τραγικό,οι λόγοι που οδήγησαν στο γεγονός είναι άλλου παπά ευαγγέλειο που λένε, έχουν αναφερθει αρκετοί εδω μέσα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Πριν καποια χρόνια ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ιντρακόμ πετούσε μολοτοφ στο πούλμαν της ομάδας μπασκετ του παο...Αλήθεια και αυτος ΔΕΝ ηταν υποκινούμενος απο τον κρόκους?πως ζούν τα μπασταρδια οι αληταράδες?Ποιος τους πληρώνει στο ματζικ και τον πρωταθλητή να υποκινούν τον κόσμο?ξεχνατε στο ματς οσφπ-αεκ στην ριζουπολη ο παρουσιαστης ΑΚΗΣ του ματζικ που ειχε προπυλακίσει τον Γρανίτσα?

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
515
Πόντοι
21
Φίλε Hondakia είναι κρίμα για τουs γονείs του παιδιού και για το ίδιο το παιδί, μόνο αυτοί πονάνε και τα ΜΜΕ πουλάνε!

Επισκέπτης
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο kilotakia, τα ΜΜΕ θα το βγάλουνε 2-3 μέρες πρώτο θέμα, θα βγούν οι διάφορες κατίνες μυριολογίστρες στα παράθυρα, θα δικάσουν τους πάντες και τα πάντα και μετά επειδή πλησιάζει και ο μεγάλος εθνικός μας στόχος η eurovision θα ασχοληθούν με την Τάμτα και τον Σαρμπελ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom