Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οτι κάποιος τους υποκινεί είναι σιγουρο, επίσης σίγουρο είναι ότι αυτός που τους υποκινεί έχεί βρεί γόνιμο έδαφος σε νεαρά άτομα με κοινωνικα, οικογενειακά, επαγγελματικά και δεν ξέρω τι άλλα προβλήματα. Και ακόμα ποιό σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί που δήθεν θέλουν να περιορίσουν το φαινόμενο εξυπηρετούνται μια χαρά από αυτην την κατάσταση γι αυτό και την συντηρούν.
Ο άνθρωπος όμως ξέρεις φιλε Ryu έχει το αίσθμα της αυτοσυντήρησης, και αν πουν σε όλους αυτούς του χιλιάδες ελάτε να σας βάλουμε να σφαχτήτε αμφιβάλλω αν θα πάει κάνεις.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Φίλε Ryu η πρόταση μου έχει την εξής λογίκη.
Όλοι αυτοί οι κάφροι κρύβονται πίσω από την τακτική ασφάλεια που τους χαρίζει το ότι αιφνιδιάζουν τον αντίπαλο. Αν τους πείς ελα ρε μάγκα να σου δώσω εγώ τον σουγιά και να σε κλείσω κι έσενα και τους άλλους εκεί μέσα να δω πόσο ''άντρες'' είστε, όλοι θα προτιμήσουν την σιγουριά της φραπεδιάς στη Γλυφάδα η στη Παραλια.

Φιλε μου τους σιχαινομαι οπως και εσυ.
Ομως πρεπει να καταλαβεις οτι το θεμα της βιας δεν ειναι τοσο επιφανειακο για να πουμε οτι τους βαζουμε σε ενα κλουβι με τους αφηνουμε να βγαλουν τα ματια τους.
Φανταζομαι οτι η προταση σου απορρεει περισσοτερο απο την θυμικη πλαυρα σου, λογω της αγανακτησης που νοιωθεις παρα απο την λογικη.

Επισκέπτης
Ryu βία υπήρχε και θα υπάρχει όσο και να την απεχθανόμαστε, αυτό που πρέπει να γίνει είναι έστω κάποια προσπάθεια να μειωθεί, οι υπεύθυνοι όμως, πρωθυπουργοί,υπουργοί,αρχηγοί κομμάτων, πρόεδροι ομάδων,πρόεδροι συλλόγων, περι άλλων τυρβάζουν γιατί αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση τους διευκολύνει. Και τους διευκολύνει γιατί για 4-5 μέρες τώρα όλοι θα μιλούν για τη βία ξεχνόντας το σκάνδαλό με τα λέφτα των ταμείων. Και μόλις το θέμα της βίας ξεχαστεί, θα άσχολούνται με την eurovision αδιαφορόντας για θέματα σοβαρά.
Ο κόσμος πρέπει να ασχολειται με κάτι και προπαντων δεν πρέπει να ασχολείται με σοβαρά θέματα, αυτό είναι το ευαγγέλειο αυτών που μας κυβερναν.
(Το σταματάω εδώ το θέμα, στην ουσία δεν διαφωνούμε, ίσως η λύση που έγραψα ήταν υπερβολική, αλλά είχε σκοπό να δείξει ότι όσο υποκινούμενος και να είναι κάποιος μπροστα στον κίνδυνο της ζωής του θα ορθώσει το ανάστημα του)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
τα ειδα και εγω τα χαλια μας, παρακαλώ θερμα να κρατηθει ενα επίπεδο.
Σκεφτωμαι να κλειδώσω το θεμα αλλα θα το αφησω.

ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ......
ΘΑ ΤΟN ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ AΠΟ ΤΟ SITE!
Φίλε savalas κάτι υποσχέθηκες...
διαφωνείτε οτι αν ο νεκρός ηταν Ολυμπαικος τώρα θα ειχε ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙ?ειναι μανούλες σε κάτι τετοια οι ολυμπιακοί..για τους νεκρούς των άλλων βέβαια 'ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ' οπως λένε...
ΟΧΙ αδέλφια:Ο φονιας ειναι οι παραγωγοί του tv magic,οι εκδότες του Πρωταθλητή και ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ αυτών ο Κρόκου!
ΜΑΚΑΡΙ η αστυνομία να το καταλάβει εγκαίρως..
Ντροπή! Δε θα κατρακυλήσω στο επίπεδό σου να απαντήσω...

Επισκέπτης
1) Πρωί Πέμπτης τόσος κόσμος άλλη δουλειά δεν είχε να κάνει ?
2) Αν γινόταν πόλεμος με τέτοιο σθένος και ηρωισμό θα πολέμαγαν όλοι αυτοί ?
3) Πως να νιώθει κάποιος που τον βγάζουν από το αμάξι του , τον κλέβουν , τον μαχαιρώνουν , επειδή φόραγε ένα συγκεκριμένο χρώμα μπλούζας ?
4) Πότε επιτέλους αυτές οι κουφάλες που διοικούν και οι υπεύθυνοι της πολιτείας θα κάνουν κάτι ?

Σκατά στα μούτρα τους και στα δικά μας που καθόμαστε και ασχολούμαστε αφού γνωρίζουμε .....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
germaon εγω γραφω τα πράγματα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...Ειμαι ετοιμος για ban η οτι αλλο 'απαιτεις' απο τοn savalas..Και φυσικα μην κατρακυλήσεις στο επίπεδο μου,δηλαδη να γράψεις ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
Οι ολυμπιακοι ΑΠΑΙΤΟΥΝ σεβασμο για τους αδικοχαμένους της 7 ΑΛΛΑ δεν σέβονται τους οπαδους των αλλων ομάδων και το είδατε χθες!
Αλλα βραδια με νεκρους χρειαζεται κάποιος να πει την αλήθεια και όχι κοινότυπα του στυλ: ' αφου τα θελανε και πηγανε ' ' κριμα το παιδι..'
ΟΧΙ ρε μαγκες ειχαν στησει καρτέρι μετα απο παρακίνηση των τηλεαστέρων και των γνωστών φυλλάδων .-

Y.Γ. το 'αυτους εχουμε με αυτους θα πορευτουμε΄ και τα συλλαλητήρια με μπροστάρηδες  βουλευτες πριν 3 χρονια στην τιμωρια του γαβρου τα θυμάστε?Τοτε ΟΛΟ το σύστημα δεν τους υπερασπίστηκε για όσα έκαναν στην Ν σμυρνη και όσα ειχαν κάνει?ΠΟΤΕ θα τιμωρηθουν επιτέλους με ΔΙΑΛΥΣΗ των συνδεσμων?

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι καλημέρα... Παρ' ότι το θέμα δεν είναι από τα αγαπημένα μου, θέλω να πάρω θέση: Η βία στα γήπεδα και τους συναφείς χώρους θα χτυπηθεί μονο με έναν τρόπο, αυτόν της αλήστου μνήμης Μ. Θάτσερ! Να πάρει η όποια κυβέρνηση την πολιτική απόφαση και να διακόψει τώρα όλα τα πρωταθλήματα από Super League μέχρι... μπάντμιντον. Καμμιά ελληνική ομάδα σε κανένα άθλημα σε διεθνείς διοργανώσεις... Και μόνο όταν οι ΠΑΕ, ΚΑΕ, σύλλογοι και ομοσπονδίες δώσουν εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων, τότε να επιτραπεί ξανά η συμμετοχή τους... Μόνο έτσι θα καταλάβουν τι γίνεται! Είναι πολλά τα λεφτά κι αυτό πονάει!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
germaon εγω γραφω τα πράγματα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...Ειμαι ετοιμος για ban η οτι αλλο 'απαιτεις' απο τοn savalas..Και φυσικα μην κατρακυλήσεις στο επίπεδο μου,δηλαδη να γράψεις ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
Οι ολυμπιακοι ΑΠΑΙΤΟΥΝ σεβασμο για τους αδικοχαμένους της 7 ΑΛΛΑ δεν σέβονται τους οπαδους των αλλων ομάδων και το είδατε χθες!
Αλλα βραδια με νεκρους χρειαζεται κάποιος να πει την αλήθεια και όχι κοινότυπα του στυλ: ' αφου τα θελανε και πηγανε ' ' κριμα το παιδι..'
ΟΧΙ ρε μαγκες ειχαν στησει καρτέρι μετα απο παρακίνηση των τηλεαστέρων και των γνωστών φυλλάδων .-

Y.Γ. το 'αυτους εχουμε με αυτους θα πορευτουμε΄ και τα συλλαλητήρια με μπροστάρηδες  βουλευτες πριν 3 χρονια στην τιμωρια του γαβρου τα θυμάστε?Τοτε ΟΛΟ το σύστημα δεν τους υπερασπίστηκε για όσα έκαναν στην Ν σμυρνη και όσα ειχαν κάνει?ΠΟΤΕ θα τιμωρηθουν επιτέλους με ΔΙΑΛΥΣΗ των συνδεσμων?

Φίλε laplace, νομίζω πως αυτό που θέλει να σου πει ο germaon είναι ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Δεν έχει νόημα να ψάχνουμε τι κάνουν οι της μιας ομάδας, και τι οι της άλλης....σωστά ;
Όλοι φταίνε ΕΞΙΣΟΥ.
Το να προσπαθείς τη συγκεκριμένη στιγμή να πεις ότι π.χ. κάποιοι φταινε κατα 80 % και κάποιοι 20 %, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
Ακούγεται σαν να μην έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, και εξακολουθείς να λές το παραμυθάκι σχετικά με το δίκαιο της ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ.
Αυτό είναι που ακούγεται άσχημα, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ o germaon.
Κατά τά άλλα, αυτά που λές μπορεί να είναι και σωστά, αλλά εδώ έχει πεθάνει ένα παιδί, και ειλικρινα για να φτασουν εδώ τα πράγματα, ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΟΠΑΔΟΙ.
Φιλικά

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Σύντροφοι καλημέρα... Παρ' ότι το θέμα δεν είναι από τα αγαπημένα μου, θέλω να πάρω θέση: Η βία στα γήπεδα και τους συναφείς χώρους θα χτυπηθεί μονο με έναν τρόπο, αυτόν της αλήστου μνήμης Μ. Θάτσερ! Να πάρει η όποια κυβέρνηση την πολιτική απόφαση και να διακόψει τώρα όλα τα πρωταθλήματα από Super League μέχρι... μπάντμιντον. Καμμιά ελληνική ομάδα σε κανένα άθλημα σε διεθνείς διοργανώσεις... Και μόνο όταν οι ΠΑΕ, ΚΑΕ, σύλλογοι και ομοσπονδίες δώσουν εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων, τότε να επιτραπεί ξανά η συμμετοχή τους... Μόνο έτσι θα καταλάβουν τι γίνεται! Είναι πολλά τα λεφτά κι αυτό πονάει!

Το είπα κι εγώ πιο πάνω.
'Εχει δίκιο ο φίλος.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ.
+1

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οι παε-καε εχουν λεφτα για Ρίμπο και Ντομινίκ και δεν εχουν λεφτά για σεκιούριτυ..
ΠΑΥΣΗ ολων των αθλητικών διοργανώσεων για 1 έτος..Τα πάντα...
Και μετά ξεκίνημα με κανόνες,όρους κλπ..

JOHNNYDMAX οκ φίλε,σέβομαι αυτο που λές και σταματώ να τα γράφω αυτα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνέυματα λίγο...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
οι παε-καε εχουν λεφτα για Ρίμπο και Ντομινίκ και δεν εχουν λεφτά για σεκιούριτυ..
ΠΑΥΣΗ ολων των αθλητικών διοργανώσεων για 1 έτος..Τα πάντα...
Και μετά ξεκίνημα με κανόνες,όρους κλπ..

JOHNNYDMAX οκ φίλε,σέβομαι αυτο που λές και σταματώ να τα γράφω αυτα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνέυματα λίγο...

Σωστός.
ΤΟ ΞΕΡΩ (από τον καιρό που διαβάζω τα ποστ σου) ότι γενικά είσαι ο.κ., και θα καταλάβεις, αν κάποιος σου εξηγήσει σωστά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Επεισόδια ΙΙ

29/3/2007 23:50

Επεισόδια, μέρος δεύτερον μέσα στην ίδια μέρα. Την απογευματινή σύρραξη με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα, ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Χαϊδάρι. Στα επεισόδια μαχαιρώθηκαν δύο άτομα, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 15 συλλήψεις.
Από τους σωματικούς ελέγχους των αστυνομικών, εντοπίστηκαν στιλέτα και στιλό που εκτοξεύουν φωτοβολίδες.
απο το

GEORGEG

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Η βια στα γηπεδα και το συγκεκριμενο περιστατικο αποτελουν ενα κοινωνικο φαινομενο που ξεφευγει απο τα ορια του αθλητισμου. Οσοι λενε οτι πρεπει να διακοπουν ολα τα πρωταθληματα νομιζω δεν εχουν καταλαβει το προβλημα στη βαση του. Αυτοι που ουσιαστικα θα την πληρωσουν θα ειναι οι αθλητες και οι φιλαθλοι που αγαπανε πραγματικα τα αγωνισματα. Οι χουλιγκανοι θα βρουνε αλλες διεξοδους. Αν διακοπει το ποδοσφαιρο τα επεισοδια θα γινουν στο μπασκετ. Αν διακοπει το μπασκετ τα επεισοδια θα γινουν στο βολλευ και ουτο καθε εξης. Δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον σημερα τα σοβαρα επεισοδια δεν γινονται μεσα στους αγωνιστικους χωρους αλλα σε ασχετα μερη και σε ασχετα αθληματα οπως χθες. Επισης πολλα επεισοδια γινονται και μερες που δεν εχει αγωνες. Αρα το προβλημα ξεφευγει απο τα ορια του αθλητισμου. Ειναι κοινωνικο. Οσοι εχουμε εστω και μια μικρη σχεση με τα γηπεδα ξεραμε οτι δυστυχως ηταν θεμα χρονου να εχουμε νεκρο!!! Το ξερουν  οσοι επισης εχουν δει σε κεντρικους δρομους της Αθηνας στρατους απο 100-150 μηχανακια οπλισμενους με πετρες, αλυσιδες, ροπαλα κτλ να διασχιζουν ολοι την πολη ανενοχλητοι εδω και καιρο και αλοιμονο σε οποιον βρεθει στο δρομο τους. Εχουν τοσο αποθρασυνθει που δεν μπαινουν καν στον κοπο να κρυψουν τους αριθμους κυκλοφοριας απο τα μηχανακια τους.  Οι μονοι που ζουνε στον κοσμο τους και δεν εχουν ιδεα τι γινεται ειναι οι αρμοδιοι υπουργοι, Δημοσιας Ταξης κατα κυριο λογο και Αθλητισμου κατα δευτερο. .Εχουν τεραστιες ευθυνες. Τωρα ολοι ειμαστε δηθεν συγκλονισμενοι και καταδικαζουμε το αναμενομενο γεγονος !!! Μεγαλη ευθυνη εχουν και οι παραγοντες. Αλλα κυριως ειναι θεμα πολιτειας. Εχει παρατηρηθει το εξωφρενικο φαινομενο χουλιγκαν να τα σπανε μεσα σε πλοιο απο Κρητη προς Πειραια και η αστυνομια να τους περιμενει στο λιμανι και αντι να προβει σε συλληψεις να τους συνοδευει στα πουλμαν για να πανε σπιτια τους!!!! Τα ιδια ατομα εδω και χρονια δρουν ανεξελεγκτα. Το κοινωνικο φαινομενο δεν ειναι τοσο δυσκολο να εξαλειφθει. Ολοι ξερουμε οτι οι υπαιτειοι των επεισοδιων συχναζουν στους συνδεσμους. Καθε συνδεσμος εχει ορισμενα πρωτοπαλικαρα συνηθως μεγαλης ηλικιας που οι μικροτεροι τους εχουν για προτυπα. Αν η αστυνομια συλλαβει 5-10 ατομα απο καθε συνδεσμο και πανε φυλακη τοτε το φαινομενο θα χτυπηθει στη ριζα του!!! Αρκει να υπαρχει η απαραιτητη βουληση της πολιτειας και η συναινεση των παραγοντων! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...........

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό που βλέπω εγώ,είναι ότι ο χουλιγκανισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο όμως μια ζωή πυροδοτείται από τα ΜΜΕ.Οι ίδιες φυλλάδες που φανατίζουν τους κάφρους,βγαίνουν σήμερα και καταδικάζουν το γεγονός.Να μην μιλήσουμε βέβαια για τους πολιτικούς οι οποίοι αποποιούνται των ευθυνών τους.Τελικά ζούμε στην χώρα της παράνοιας..

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τα ιδια σκατα θα γινονται μια ζωη.εφ οσον η αστυνομια κ το κρατος δεν ενδιαφερθει πραγματικα.δεν ειναι δυνατον να δινουν ραντεβου(!!)μερα μεσημερι,κ να μην ξερει κανεις τιποτα!!για μενα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ευθυνη της αστυνομιας
τωρα οσον αφορα τους χουλιγκαν...μονο με φυλακιση θα βαλουν μυαλο.
κριμα κ αδικο για το παλικαρι,τι αλλο να πουμε τωρα..

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Αυτό που βλέπω εγώ,είναι ότι ο χουλιγκανισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο όμως μια ζωή πυροδοτείται από τα ΜΜΕ.Οι ίδιες φυλλάδες που φανατίζουν τους κάφρους,βγαίνουν σήμερα και καταδικάζουν το γεγονός.Να μην μιλήσουμε βέβαια για τους πολιτικούς οι οποίοι αποποιούνται των ευθυνών τους.Τελικά ζούμε στην χώρα της παράνοιας..

αυτό είναι το ζουμάκι, η ανακύκλωση της βίας ώστε να καταστεί κι αυτή ένα καταναλωτικό θέμα 45' στο γρανάζι της ''ενημέρωσης'' αναλύοντας και συμφωνώντας όλοι μαζί στο άνευ ουσίας ''κάτι πρέπει να γίνει''.

Το τί πρέπει να γίνει είναι πασίγνωστο, το γιατί δε γίνεται όμως;;;

Φαντάσου τώρα το σενάριο αυτοί που πλακωθήκανε να καταπατούσαν το χωράφι του τσοπανο-γεωργού που καθάρισε τους πέντε τι γλέντι θα γινότανε....!

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αυτό είναι το ζουμάκι, η ανακύκλωση της βίας ώστε να καταστεί κι αυτή ένα καταναλωτικό θέμα 45' στο γρανάζι της ''ενημέρωσης'' αναλύοντας και συμφωνώντας όλοι μαζί στο άνευ ουσίας ''κάτι πρέπει να γίνει''.

Το τί πρέπει να γίνει είναι πασίγνωστο, το γιατί δε γίνεται όμως;;;

Φαντάσου τώρα το σενάριο αυτοί που πλακωθήκανε να καταπατούσαν το χωράφι του τσοπανο-γεωργού που καθάρισε τους πέντε τι γλέντι θα γινότανε....!

Θα είχανε να ασχολούνται για καιροοοο!!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αρχίσαν πάλι οι γνωστοί λαϊκισμοί από τα κανάλια. Μα κανένας δε λέει την αλήθεια? Γιατί όποιος πεθαίνει αγιοποιείται αυτομάτως κ είναι πάντα αθώο θύμα?Γιατί αυτή η μανία να χαϊδεύουμε τα αυτάκια του κόσμου... Πάλι φταίνε όλοι οι άλλοι.  Οι δημοσιογράφοι, η αστυνομία. οι πρόεδροι, ο Πολύδωρας, η εκπομπή στο MAGIC(αλίμονο, για όλα φταίει αυτή η καταραμένη η εκπομπή. Είναι γνωστό άλλωστε ότι πριν το 2001 δεν γινόντουσαν επεισόδια) . Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όποιος από τους 400 (200 Ολυμπιακοί και 200 παναθηναϊκοί) κι αν σκοτωνόταν η αποκλειστική ευθύνη θα βάραινε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον ίδιο. Το ραντεβού είχε κλειστεί εδώ και μέρες. Και οι κύριοι αυτοί πήγαν , όχι φυσικά για να δουν τον αγώνα βόλεϊ γυναικών, αλλά για να λύσουν τις διαφορές τους. Εξοπλισμένοι με καδρόνια , λοστούς, μαχαίρια κλπ. Η εφημερίδα Πράσινη εξάλλου έγραφε πριν δυο-τρεις μέρες στη στήλη των οπαδών του ΠΑΟ:
" Τουλάχιστον την Πέμπτη(στο βόλεϊ) θα έρθετε ή θα έρθουν μόνο οι 12 για να παίξουν...?". ʼρα ήταν γνωστό, και ο εν λόγω κύριος πήγε μαζί με τους άλλους 399 γαβροβάζελους να ρίξει ξύλο. Και όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα.... 25 χρονών ήταν , όχι 15. Και οι δρόμοι της Ελλάδας είναι χάλια, αλλά αν έγώ καβαλήσω μια μηχανή , βγάλω το κράνος , αρχίσω να τρέχω σαν τρελός με 200 και τελικά σκοτωθώ , ε,sorry αλλά δε μου φταίνε οι δρόμοι, ούτε τα υπουργεία...

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλα τα λες φιλε μου....μονο που αν εκτος απο σενα σκοτωθει και καποιος πεζος τοτε δεν μπορει θα φταιει και καποιος αλλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom