Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε νταρκ καταφερες παλι κ το πηγες στο οπαδικο το θεμα
εδω ανοιχτηκε το thread για ενα παιδι που χαθηκε κ συ λες για τον μαλακα τον κοντο
ξεκοληστε ρε λιγακι ειπαμε να πειραζουμε ο ενας τον αλλον αλλα μεχρι ενα σημειο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το ποιός εκτίθεται κ το ποιός έχει πρόβλημα φαίνεται και από αλλού.  Σου θίξαμε τον Ντέμη. Ο πρώτος υπαίτιος για τη βία είναι αυτός .Τί έλεγε το 1996 δεν το ξεχνάω.Έβριζε χυδαία και τον Κόκκαλη και τη μάνα του και συνέχιζε επί 7 χρόνια.  Σε παρακαλώ να μην με ξανασυμβουλεύσεις. Σας μάθαμε.
Και φυσικά δεν απέτυχε αγωνιστικά, αλίμονο . Πόσα είναι ? 13? Γύρνα κι από το άλλο πλευρό "φίλε".

και ο γκαλης αποτυχημενος ειναι !!!!!πηρε ευρωπαικο ?ΟΧΙ αλλα ο βουρτζουμης που πηρε 3 ειναι  σουπερ !!!η ο τζιμ μπιλμπα.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εδω ανοιχτηκε το thread για ενα παιδι που χαθηκε κ συ λες για τον μαλακα τον κοντο
μαλακας ειναι  ο κοκκαλης.......και οι κοτες και οι πελατες που λεει στα προβατα οταν μιλαει η τα χρηματοδοτει.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εδω συχνα πυκνα υπαρχουν post που υποστηριζουν οτι δεν λεει το γηπεδο αν δεν πλακωθουν και κοροϊδευουν οσους θελουν να πηγαινουν με τα παιδια τους και τις γκομενες.

Οταν θα βρεθουν με το μαχαιρι στην πλατη ισως ν αναθεωρησουν. Τους συστηνω επισης να δοκιμασουν τα ιδια σε Αγγλικο γηπεδο.

Εκτος γηπεδων φυσικά τα ιδια γινονται παντου, αφου παντου υπαρχουν οι ιδιοι κοινωνικοι λογοι που προκαλουν την εκδηλωση βίας.
+100000000

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Εδω συχνα πυκνα υπαρχουν post που υποστηριζουν οτι δεν λεει το γηπεδο αν δεν πλακωθουν και κοροϊδευουν οσους θελουν να πηγαινουν με τα παιδια τους και τις γκομενες.

Οταν θα βρεθουν με το μαχαιρι στην πλατη ισως ν αναθεωρησουν. Τους συστηνω επισης να δοκιμασουν τα ιδια σε Αγγλικο γηπεδο.

Εκτος γηπεδων φυσικά τα ιδια γινονται παντου, αφου παντου υπαρχουν οι ιδιοι κοινωνικοι λογοι που προκαλουν την εκδηλωση βίας.

Σωστός.....
+10000000

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μαλακας ειναι  ο κοκκαλης.......και οι κοτες και οι πελατες που λεει στα προβατα οταν μιλαει η τα χρηματοδοτει.....
καλα εσυ θιχτηκες για το ''μαλακα'' που ειπα για τον κοντο??σιγα ρε νικολα σου θιξαμε τον προεδρο
κ οσο για τον κοκκαλη,τον εχω κ αυτον εντελως γραμμενο ξερεις που
για μενα ειναι απλα ο προεδρος της ομαδας που αγαπω κ τιποτα αλλο

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
και ο γκαλης αποτυχημενος ειναι !!!!!πηρε ευρωπαικο ?ΟΧΙ αλλα ο βουρτζουμης που πηρε 3 ειναι  σουπερ !!!η ο τζιμ μπιλμπα.....
Ξεφεύγουμε... Εγώ απάντησα στις (με το βαμβάκι) ύβρεις του περίεργου αυτού τυπάκου. Παρεκτρέπεται συνέχεια και σε άλλα θρεντ, αλλά...
Τέλως πάντων, το θρεντ ανοίχτηκε για τη βια ,ας μην του κάνουμε τη χάρη, και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί του.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι αδικο να κατακρινετε τον προεδρο!!ειναι ο μονος που προσπαθει να διωξει απο το γηπεδο τους αληταραδες!!!!αν το εκανε αυτο ο κοκκαλης τα ιδια θα ελεγα να εισαι σιγουρος αλλα οταν ο αλλος σε θεματα βιας μου λεει ποσα πρωταθληματα πηρε ο ντεμης τι να πω!!!!!η μαλακια παει συννεφο.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ποιός εκτίθεται κ το ποιός έχει πρόβλημα φαίνεται και από αλλού.  Σου θίξαμε τον Ντέμη. Ο πρώτος υπαίτιος για τη βία είναι αυτός .Τί έλεγε το 1996 δεν το ξεχνάω.Έβριζε χυδαία και τον Κόκκαλη και τη μάνα του και συνέχιζε επί 7 χρόνια.  Σε παρακαλώ να μην με ξανασυμβουλεύσεις. Σας μάθαμε.
Και φυσικά δεν απέτυχε αγωνιστικά, αλίμονο . Πόσα είναι ? 13? Γύρνα κι από το άλλο πλευρό "φίλε".

Πάντα γραφικός ήσουν κ παραμένεις.Σέβομαι την ζωή του παιδιού που χάθηκε κ σταματάω.Μόνο εσύ θα μπορούσες σε ένα τόσο λεπτό θέμα που συζητάμε εδώ,να βρίζεις τον Ντέμη.Αλλά τι περιμένω,εδώ έγραψες ότι το παιδί καλά έπαθε κ πέθανε.Όσο για μένα το τι είμαι,πήγαινε στο θρεντ της ΑΕΚ , κ δες τι λέω για τα επεισόδια.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

Αλλά είπαμε:''καλά να πάθει''

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σύντροφοι καλημέρα... Παρ' ότι το θέμα δεν είναι από τα αγαπημένα μου, θέλω να πάρω θέση: Η βία στα γήπεδα και τους συναφείς χώρους θα χτυπηθεί μονο με έναν τρόπο, αυτόν της αλήστου μνήμης Μ. Θάτσερ! Να πάρει η όποια κυβέρνηση την πολιτική απόφαση και να διακόψει τώρα όλα τα πρωταθλήματα από Super League μέχρι... μπάντμιντον. Καμμιά ελληνική ομάδα σε κανένα άθλημα σε διεθνείς διοργανώσεις... Και μόνο όταν οι ΠΑΕ, ΚΑΕ, σύλλογοι και ομοσπονδίες δώσουν εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων, τότε να επιτραπεί ξανά η συμμετοχή τους... Μόνο έτσι θα καταλάβουν τι γίνεται! Είναι πολλά τα λεφτά κι αυτό πονάει!

+++++
Γιατί είναι ένα παιχνίδι που κάποιοι το έχουν κάνει ζωή τους. Η ομάδα μου είναι η ζωή μου λένε στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα οι αρχηγοί των διαφόρων θυρών. Ε, αφού η ομάδα είναι η ζωή σου, μην κλαις όταν την χάσεις εσύ ή ο κολλητός σου.

Και μόνο όταν θα στοιχήσει οικονομικά στα αφεντικά των ομάδων θα καταλάβουν ότι δεν πρέπει να στηρίζουν εμμέσως ή αμέσως την αλητεία.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Για δες καλύτερα ποιος το πρωτοξεκίνησε το οπαδικό.Εγώ σήμερα δεν μιλάω οπαδικά(το γράφω στο θρεντ της ΑΕΚ),αλλά μην ακούω κ χαζομάρες

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το χθεσινό φαινόμενο είναι  φαινόμενο -έκτρωμα των καιρών μας δεν έχει σχέση με αυτές καθ αυτές τις ομάδες (ολυμπιακό-πάο) και είναι κρίμα να τις αναφέρουμε….το επεισόδιο του1995 στα play offs του Μπάσκετ(ολυμπιακό-πάο) που πέθανε ο Καρνεζης από τον (φίλαθλο της αεκ-καμία σχέση με την αεκ) τοξικομανή και σεσημασμένο σταυρό προφή είναι παρόμοιο με το χθεσινό αλλά διαφέρει στο σημείο ότι εχθές ήταν προκαθορισμένο ραντεβού ανάμεσα σε ομάδες(συμμορίες) χουλιγκανων και όχι τυχαία συνάντηση …βέβαια οποίος έχει ασχοληθεί και διαβάσει η ακούσει τον τελευταίο καιρό την ειδησεογραφία θα καταλάβει ότι πέρυσι και πρόπερσι  έσπασαν 10 σύνδεσμοι του πάο και τις αεκ από ντου οπαδών και 3 του Ολυμπιακού, γενικα ξεσπασε η βια

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το χθεσινό φαινόμενο είναι  φαινόμενο -έκτρωμα των καιρών μας δεν έχει σχέση με αυτές καθ αυτές τις ομάδες (ολυμπιακό-πάο) και είναι κρίμα να τις αναφέρουμε?.το επεισόδιο του1995 στα play offs του Μπάσκετ(ολυμπιακό-πάο) που πέθανε ο Καρνεζης από τον (φίλαθλο της αεκ-καμία σχέση με την αεκ) τοξικομανή και σεσημασμένο σταυρό προφή είναι παρόμοιο με το χθεσινό αλλά διαφέρει στο σημείο ότι εχθές ήταν προκαθορισμένο ραντεβού ανάμεσα σε ομάδες(συμμορίες) χουλιγκανων και όχι τυχαία συνάντηση ?βέβαια οποίος έχει ασχοληθεί και διαβάσει η ακούσει τον τελευταίο καιρό την ειδησεογραφία θα καταλάβει ότι πέρυσι και πρόπερσι  έσπασαν 10 σύνδεσμοι του πάο και τις αεκ από ντου οπαδών και 3 του Ολυμπιακού, γενικα ξεσπασε η βια
συμφωνω σε αυτα που λες αλλα πρεπει να εξετασουμε ποιοι συντηρουν και ταιζουν αυτες τις ομαδες αληταραδων!!ετσι δεν ειναι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ πιθανό να αναβληθούν όλες οι συναντήσεις όλων των αθλημάτων το Σ/Κ ή να γίνουν κεκλεισμένων το θυρών λέει το ράδιο.Την τελική απόφαση θα τηνπάρει ο πρωθυπουργός

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ηταν θεμα χρονου, μια δολοφονια να αναχθει σε οπαδικους διαξιφισμους για το ποιος «προεδρος» λαμβανει περισσοτερα μετρα για την αντιμετωπιση της βιας. Το θρεντ σωστα και θα κλειδωθει σε λιγο και αφου παρεκτραπουμε λιγο παραπανω.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω σε αυτα που λες αλλα πρεπει να εξετασουμε ποιοι συντηρουν και ταιζουν αυτες τις ομαδες αληταραδων!!ετσι δεν ειναι?
ο μονος που κανει κατι γι αυτο και ασχολειτε με την εξαλειψη της βιας απο τα γηπεδα (αντιθετα με τον βιο του σαν ποδοσφαιριστης που ηταν και ο ιδιος χουλιγκανος)  οφειλω να παραδεχτω πως ειναι ο ντεμης

Επισκέπτης
Βγαίνουν όλοι και μιλάνε για τη βία λες και είναι κάτι πρωτοφανές.Συνέχεια δίνουν ραντεβού οργανωμένοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για να παίξουν ξύλο,έχουν γίνει πολύ χειρότερα επισόδεια,με περισσότερους να πηγαίνουν στα νοσοκομεία.Απλά,επειδή από θαύμα δεν είχε σκοτωθεί κάποιος δεν είχε νόημα για τα ΜΜΕ να ασχοληθούν,ενώ τώρα που υπάρχει νεκρός πρώτη είδηση.ʼκουγα χτες στον sport fm και μίλαγε ο Γκότζος για βία,αλητεία και ΜΜΕ που τις προκαλούν!Ποιός ο Γκότζος!Που βγάζει πρωτοσέλιδα  στο derby για πίπες και για προδώτες.Το μόνο που μένει είναι να βγει σήμερα η εκπομπή της Θύρας 7 και να πουν οι τηλεπαρουσιαστές της ότι λυπούνται βαθύτατα για το χτεσινό γεγονός.Όσο υπάρχουν σύνδεσμοι,πρόεδροι που επενδύουν στο χουλιγκανισμό όπως ο Κόκκαλης και ΜΜΕ που προάγουν τη βία όπως ο πρωταθλητής,το derby και η score γεγονότα  σαν το χτεσινό θα συνεχίσουν να λαμβάνουν χώρα.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πάντα γραφικός ήσουν κ παραμένεις.Σέβομαι την ζωή του παιδιού που χάθηκε κ σταματάω.Μόνο εσύ θα μπορούσες σε ένα τόσο λεπτό θέμα που συζητάμε εδώ,να βρίζεις τον Ντέμη.Αλλά τι περιμένω,εδώ έγραψες ότι το παιδί καλά έπαθε κ πέθανε.Όσο για μένα το τι είμαι,πήγαινε στο θρεντ της ΑΕΚ , κ δες τι λέω για τα επεισόδια.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

Αλλά είπαμε:''καλά να πάθει''
Γραφικός είσαι και φαίνεσαι. (κύριοι mods μπράβο). Εγώ το πήγα στο οπαδικό? Κάνεις λάθος. ʼλλος το πήγε (δεν εννοώ εσένα) όταν κατηγόρησε μόνο τον Ολυμπιακό. Είπα , (αλλά πού να το δεις)  ότι ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . Και τον Ντέμη μίλησα επειδή κάποιοι επέμεναν να τον βγάλουν λάδι.  Και δεν είπα "καλά να πάθει", είπα "τα ήθελε και τα έπαθε",άλλο το ένα και άλλο το άλλο .Σου εύχομαι να μη δουν τα μάτια σου αυτά που έχουν δει τα δικά μου, γιατί ίσως έρθεις και στη δική μου θέση.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γραφικός είσαι και φαίνεσαι. (κύριοι mods μπράβο). Εγώ το πήγα στο οπαδικό? Κάνεις λάθος. ʼλλος το πήγε (δεν εννοώ εσένα) όταν κατηγόρησε μόνο τον Ολυμπιακό. Είπα , (αλλά πού να το δεις)  ότι ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . Και τον Ντέμη μίλησα επειδή κάποιοι επέμεναν να τον βγάλουν λάδι.  Και δεν είπα "καλά να πάθει", είπα "τα ήθελε και τα έπαθε",άλλο το ένα και άλλο το άλλο .Σου εύχομαι να μη δουν τα μάτια σου αυτά που έχουν δει τα δικά μου, γιατί ίσως έρθεις και στη δική μου θέση.
οτι και να λες οσο εμπαθεις και να εισαι με τον ντεμη ΑΥΤΟΣ εχει κανει προσπαθειες εναντια στην βια!!οι αλλοι τι κανουν? αυξανουν το χαρτζιλικη?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αφηνουν τον τσουκαλα να βολταρει στο γηπεδο και να εξηγει στον μπασινα πως εκτελειτε το κορνερ......η βαζουνε στην θεση του τον γρανιτσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom