Παιδιά την κοπέλα την έχω πάρει και μάλιστα πολύωρα ραντεβού. Είναι εξαιρετική, αισθησιακή και - για τα δικά μου γούστα και απαιτήσεις τουλάχιστον - μα καλύπτει απόλυτα. Το σώμα της είναι εξαιρετικό , λεπτοκαμωμένο με φυσικό μεγάλο στήθος που δεν χορταίνεις να γλύφεις (έχει τις τέλειες αναλογίες κατ' εμέ), πόδια και τρυπούλες περιποιημένα και μοσχομυριστά, πολύ καλό στοματικό που αν την αφήσεις (γιατί το γουστάρει κιόλας έχω καταλάβει) θα σε τελειώσει άμεσα, πρόσωπο όχι κουκλίστικο αλλά σίγουρα καυλωτικό (πάλι για τα δικά μου γούστα) καθώς παραπέμπει σε "sexy" καθηγητριούλα και όχι σε φοιτήτρια (της το έχω πει άλλωστε!!), φιλάει στο στόμα με γλώσσα, και γενικά ότι επιθυμείς το κάνει με ευγένεια, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό. Κώλο δεν δίνει (πάντως εγώ προσωπικά ευχαριστήθηκα να τον γλύφω...). Από προσωπικότητα είναι ένας άνθρωπος που πιστεύω δεν θα έχουμε την ευκαιρία για πολύ ακόμα να τον "γευτούμε" καθώς δε συνάδει με το επάγγελμα αυτό, είναι μορφωμένη και πολύ καλλιεργημένη οπότε στα συν της ότι έχεις και πολλά πράγματα να πεις είτε στα προκαταρκτικά είτε στο ενδιάμεσο.... Εμένα είναι πάντως στα standarάκια μου! Μιά δοκιμή θα σας πείσει.....