argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.905
- Πόντοι
- 9.297
Ωτακουστης...kinky!Την έπαιζε?
Aτακα της αφεντικινας..."Η μανούλα γαμιοταν κι εσύ ήσουν κάτω από κρεβάτι";;;;;
Ωτακουστης...kinky!Την έπαιζε?
Έχει σκάσει η γκόμενα σπίτι μου και άρχισε να χαϊδεύει τον σκύλο μου...του χάιδευε και τα αρχιδια...τις λέω χάρηκες? Άντε τραβά πλυσου τώραΜου ‘χει γλείψει την κωλοτρυπιδα ντόπερμαν ενώ πήδαγα την αφεντικίνα του. Χεστηκα απάνω μου
Μην δει αρχιδια,να τα πιάσει...τυχερεεεεε!Έχει σκάσει η γκόμενα σπίτι μου και άρχισε να χαϊδεύει τον σκύλο μου...του χάιδευε και τα αρχιδια...τις λέω χάρηκες? Άντε τραβά πλυσου τώρα
Έμπλεξες... Είναι και ζηλιάρης;;; Καταστροφή!!!Θα μπορούσα να πω ότι μ αρέσει να γαμιέμαι με κάλτσες τύπου ζαρτιέρας χαχα
Οπότε θα μου ταίριαζε και το δικό σου nickname
Παντρεμένη 2 χρόνια είμαι βασικά με ένα 40 άρη.Εγώ είμαι 28.
10 χρόνια σχέσης.
Οικονομικά και σεξουαλικά καλυμμένη δεν έχω θέμα.Απλά επειδή εκείνος φέρνει το χρήμα στο σπίτι νομίζει ότι είμαι κτήμα του...
Δε με αφήνει να πάω πουθενά μόνη μου...ούτε για ένα καφέ με μια φίλη χωρίς να περάσει να κάνει έλεγχο...
Αγόρια μου μην κάνετε το λάθος να καταπιέζετε τις γυναίκες σας...
Προφανώς είσαι πολύ πιο εμφανίσιμη από τον ίδιο...έχετε διαφορά μιας γενιάς περίπου άρα είναι στο πρόγραμμα να μην ταιριάζετε σε συμπεριφορές.Θα μπορούσα να πω ότι μ αρέσει να γαμιέμαι με κάλτσες τύπου ζαρτιέρας χαχα
10 χρόνια σχέσης.
Οικονομικά και σεξουαλικά καλυμμένη δεν έχω θέμα.Απλά επειδή εκείνος φέρνει το χρήμα στο σπίτι νομίζει ότι είμαι κτήμα του...
Δε με αφήνει να πάω πουθενά μόνη μου...ούτε για ένα καφέ με μια φίλη χωρίς να περάσει να κάνει έλεγχο...
Καλώς ήρθες λοιπόν...Δεν είναι και δύσκολο χαχα
Είχαμε μαζευτεί παρέα στο σπίτι μας ένα βράδυ και ένας φίλος του συζύγου μου που είναι αμετανόητος εργένης μας έκανε πλάκα και μας έλεγε να αν θέλω να βρω γυναίκα για σεξ έχω ένα σωρό πληροφορίες για στούντιο
Στην αρχή νόμισα ότι αναφέρεται σε στούντιο ηχογράφησης ή σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια
Αλλά μόλις μας έδειξε τη σελίδα κατάλαβα
Από τότε μπαίνω στον πειρασμό να σας διαβάζω όταν είμαι μόνη και να γελάω με τις ατάκες σας...
Δεν έχει σχέση η ζήλια με την διαφορά εμφάνισης.Προφανώς είσαι πολύ πιο εμφανίσιμη από τον ίδιο...έχετε διαφορά μιας γενιάς περίπου άρα είναι στο πρόγραμμα να μην ταιριάζετε σε συμπεριφορές.
Κατά που πέφτει το μάτι σας δεσποινίς? Εννοώ ποιο νήμα σας τραβάει συνήθωςΔεν είναι και δύσκολο χαχα
Είχαμε μαζευτεί παρέα στο σπίτι μας ένα βράδυ και ένας φίλος του συζύγου μου που είναι αμετανόητος εργένης μας έκανε πλάκα και μας έλεγε να αν θέλω να βρω γυναίκα για σεξ έχω ένα σωρό πληροφορίες για στούντιο
Στην αρχή νόμισα ότι αναφέρεται σε στούντιο ηχογράφησης ή σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια
Από τότε μπαίνω στον πειρασμό να σας διαβάζω όταν είμαι μόνη και να γελάω με τις ατάκες σας...
Δεν του ριχνεις κανενα κερατο να τον κανεις Ταρανδο να τον πουλησεις στον Αγ ΒασιληΔεν είναι και δύσκολο χαχα
Πρωτοετής, σε πανεπιστήμιο της επαρχίας.
Εκείνη στο τρίτο έτος.
Τέλη χειμερινού εξαμήνου.
Με προσέγγισε. «Δεν έχω φίλους. Θες να έρθεις από μένα να δούμε καμία ταινία;»
Καυλοραπανο, με μικρά στρογγυλά βυζακια και κωλαρακι σε σχήμα καρδιάς.
Ενώ βλέπαμε ταινία μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να μου τον παίζει. Στη συνέχεια, γονάτισε μπροστά στον καναπέ, συνέχιζε να μου τον παίζει ακουμπώντας τον απλώς στα χείλη της.
«Λοιπόν, άκου, σε κανα μήνα πάω εράσμους στην Ισπανία, δεν θέλω να πάω παρθένα. Ελα μη σοκάρεσαι. Δεν μου αρέσουν οι Έλληνες, δεν τους συμπαθώ. Και Κύπριο δεν θέλω, είναι κουτσομπόληδες και ψεύτες. Εσυ φαίνεσαι τρυφερός»
Της έκανα την εξυπηρέτηση.
Ελπίζω να τη χάρηκαν οι Ισπανοί. Έχουν περάσει πολλά χρόνια έχω χάσει τα ίχνη της.
Βγαίνω Σάββατο σαν των συντακτών.Ωραία.
Σάββατο μεσημέρι .
Αυτό είναι σωστό timing για Κυριακάτικο !
Άραγε ... για σωτό ξεπαρθενιασμα ... έβαλε δάχτυλο πρώτα ;;
ή παργαλάτσο απευθείας ;
Έχεις τα λαιμα σου η ακολουθείς αγγλικές συνήθειες ;
Γιατι καθεσαι κ το βιωνεις ολο αυτο αγαπητη?Θα μπορούσα να πω ότι μ αρέσει να γαμιέμαι με κάλτσες τύπου ζαρτιέρας χαχα
10 χρόνια σχέσης.
Θα μπορούσα να πω ότι μ αρέσει να γαμιέμαι με κάλτσες τύπου ζαρτιέρας χαχα
10 χρόνια σχέσης.
Στείλε μας κάτι δικό σου να πάει καλά η ΚυριακήΘα μπορούσα να πω ότι μ αρέσει να γαμιέμαι με κάλτσες τύπου ζαρτιέρας χαχα
10 χρόνια σχέσης.
Ίσως...όμως ...την ενεργοποιεί.Δεν έχει σχέση η ζήλια με την διαφορά εμφάνισης.
Διάλεξε το λιγότερο χειρότερο όπως ακριβώς κάνει κι ένας ψηφοφόρος...Γιατι καθεσαι κ το βιωνεις ολο αυτο αγαπητη?
Έπρεπε να ήταν πρύτανης, ποντάρω ότι θα περνούσε καλύτεραΕσύ τύπε, τι ιδιότητα είχες όταν στην έπεσε;