Νέα

Νεαρός για ζευγάρι 26-28/10 διαθέσιμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Trelost
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Trelost

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι διαθεσιμος για οποιοδήποτε ζευγαρι απο Αθηνα ενδιαφερον για παιχνιδι. Μπορω απλα να ερθω και να σας παρω ματι η να εμπλακω και στο παιχνιδι

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.443
Πόντοι
456
Μου θυμίζεις κάτι τύπους που παίρνουν μαζεμένα ρεπό και κάνουν δεύτερη δουλειά...

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Δε ξέρω γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι σάιτ γνωριμιών εδώ μέσα. :confused:

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα ειμαι διαθεσιμος για οποιοδήποτε ζευγαρι απο Αθηνα ενδιαφερον για παιχνιδι. Μπορω απλα να ερθω και να σας παρω ματι η να εμπλακω και στο παιχνιδι
Καλησπερα... Διαθεσιμος σε τι πραγμα; Ταβλι, μονοπολη κτλπ..

pathfinder3

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
160
Πόντοι
0
Τύπε, μην τους ακούς.
Live your myth in ...BOU
Ανέπτυξε μας τις σκέψεις σου. Αναλογίες κορασίδας, προδιαγραφές σουίτας, επιθυμητό δωράκι σου, κλπ κλπ.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.439
Πόντοι
22.886
Τύπε θέλεις και γκαφρά ή θα αρκεστείς στην :bigdick:

Υγ : με nickname τρελός , πιστεύω έχει μπλοκάρει το inbox σου από μυνήματα :coffee:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Ετοίμασε καλά τον κωλο σου τύπε γιατί έχουμε πολλά ζευγάρια εδώ μέσα,απλά τυχαίνει η γυναίκα να έχει και πουλάκι :confused::confused:

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
464
Πόντοι
21
Μπορείς να έρθεις αύριο το πρωί από το σπίτι μας. Όχι για μάτι μόνο, να συμμετάσχεις κι εσύ. Έχουμε μαγείρεμα, καθάρισμα σπιτιού και μπαλκόνια. Αν είσαι και ψηλός θα σου αναθέσουμε και το ξεσκόνισμα. Άντε αγορίνα μου, κάνε το καλό που είσαι και νέο παλικάρι!

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Κ
Καλησπερα ειμαι διαθεσιμος για οποιοδήποτε ζευγαρι απο Αθηνα ενδιαφερον για παιχνιδι. Μπορω απλα να ερθω και να σας παρω ματι η να εμπλακω και στο παιχνιδιπ

Ο καθένας με τον πόνο του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom