Με διασκεδαζει αφανταστα!
Δημητράκης,respect....
Με διασκεδαζει αφανταστα!
Δημητράκης,respect....
Εγω τουλάχιστον πήγα εκεί και εβαλα βιντεο απο μερη που δεν παει ο καθε τουριστας αυτό ουτε εσυ δεν το αμφισβητεις.Εσύ που ξέρουμε ότι έχεις πάει? ή οτι οπως λες πηγαινεις συχνά? .Bλέπω ότι οι γνώσεις σου γύρω από τη Νέα Υόρκη είναι πολύ λίγες μου δινεις την εικονα καποιου που έχει πάει γιά μια βδομάδα ταξήδι να γυρισες το Μανχάταν και να πηγες της εκδρομες που πάνε τους τουρίστες.Βρε γυφτο ασε τις μαλακιες βραδυατικα και βαλε μου καμια Φερραρι να σε καμαρωσουμε με ολες τις μπουρδες που πετας!
Δεν εχεις ιδεα τι γινεται στην Αμερικη και στην ΝΥ
Αααααααααα μπας και ξεχασες οτι η Ρωσια ειναι στα προθυρα χρεωκοπιας!
Οσοι ομως πηγανε λενε αυτα που λεω εγω.Οι μονοι που μαγευονται απο τον πλουτο της Αμερικης ειναι οι Μεξικανοι και οι τριτοκοσμικοι!Και στο βιντεακι με τη Φερράρι Λατινος ηταν στη Φερράρι και ο Μπάτσος ηταν αφροαμερικανος!Με διασκεδαζει αφανταστα!
Στην Αμερικη οι λευκες ειναι απλησιαστες!Αυτες που στην πεφτουν απο μονες τους ειναι οι αραπινες.Και οι Μεξικανες και οι λατίνες λιγο λιγοτερο.Αν προσπαθισεις μπορεις να βρεις καμια Ασιάτισα.Για λευκες ομως ΞΕΧΝΑ ΤΟ!παιδια πιο δυσκολες σαν γκομενες ειναι οι αμερικανιδες η οι ελληνιδες?
Αν επερναν τους μισθους που λεει ο φιλος μας θα πηγαινα σαν βοηθος καθηγητη για κανα δυο χρόνια να τα κονομισω χοντρα!Πως λέμε επισκέπτης καθηγητής ένα πράμα;
Μην μου πεις ότι έφθασε και στο Πρίνστον η χάρη σου.
Ωρέ Μητσάρα, πήρες όλα τα Ίβυ Λιγκ σβάρνα.....
Πως λέμε επισκέπτης καθηγητής ένα πράμα;
Μην μου πεις ότι έφθασε και στο Πρίνστον η χάρη σου.
Ωρέ Μητσάρα, πήρες όλα τα Ίβυ Λιγκ σβάρνα.....
Αυτο το συμπέρασμα απο που το βγαζεις οτι ειναι οι πιο ευκολες γυναικες στον κόσμο? Απο τα έργα που έχεις δει?ή σου το ειπαν Ελληνοαμερικανοι αυτο? Αφου ειναι τόσο ευκολες γιατι κανενας Ελληνας δεν εχει παντρευτει Αμερικανα?Γιατί τόσα χρόνια φέρνανε γυναίκες απο Ελλαδα αφου οι εκει γυναικες ειναι τόσο εύκολες? Μη μου πεις οτι εκει οι Ελληνες ξεσκιζονται στον πούτσο Εγω το αντιθετο ειδα!Στη δουλεια ξεσκιζονται!για να βγαλουν τα προς το ζειν!Δημητράκη όταν γίνεις Δημήτρης θα μιλήσεις για Νέα Υορκη...Ε ναι με τα χαλια που έχεις που να γαμησεις στην Αμερική,ρε μαύρε!Στην Ρωσία,η όπου διάολο μένεις μπορεις να γαμησεις με zwan.Ακου απλησιάστες οι αμερικανες και δη οι λευκές...τι θα ακούσουμε ακόμα!Δεν παίζει να υπάρχουν πιο ευκολες γυναικες στον κοσμο,αν ξέρεις να παίξεις μπάλα...Αλλα εσυ ρε μεγάλε ,με αυτην εμφάνιση και με τις μαλακίες που λες γαμας μονο κατσίκες!Απλα σε ανθρώπους που έχουν παέι ή έχουν ζήσει Αμερική μην λες τετοιες μαλακίες γιατι θα σε κοροιδεύουν όπως και εγώ!
Για τη Ρωσσια εισαι δυστηχως πολυ πισω.Εχεις μεινει στην εποχη που με καλτσόν,τσιγάρα Marllboro και τζιν παντελόνια!Δημητράκη όταν γίνεις Δημήτρης θα μιλήσεις για Νέα Υορκη...Ε ναι με τα χαλια που έχεις που να γαμησεις στην Αμερική,ρε μαύρε!Στην Ρωσία,η όπου διάολο μένεις μπορεις να γαμησεις με zwan.Ακου απλησιάστες οι αμερικανες και δη οι λευκές...τι θα ακούσουμε ακόμα!Δεν παίζει να υπάρχουν πιο ευκολες γυναικες στον κοσμο,αν ξέρεις να παίξεις μπάλα...Αλλα εσυ ρε μεγάλε ,με αυτην εμφάνιση και με τις μαλακίες που λες γαμας μονο κατσίκες!Απλα σε ανθρώπους που έχουν παέι ή έχουν ζήσει Αμερική μην λες τετοιες μαλακίες γιατι θα σε κοροιδεύουν όπως και εγώ!
Ο καθηγητης μου τον Εβρα'ι'κών ειναι στη Νέα Υόρκη και διδάσκει εκει σε πανεπηστήμιο και πηγα και τον συναντησα με πηγε και σε καποια αλλα πανεπηστημια και με γνωρισε με μερικους καθηγητες.Δεν χρειαζεται να εισαι Βαρουφάκης για να πας στα πανεπηστημια.Βαρουφάκης ο μήτσος ???
Ἀλώπηξ λιμώττουσα, ὡς ἐθεάσατο ἀπό τινος ἀναδενδράδος βότρυας κρεμαμένους, ἠβουλήθη αὐτῶν περιγενέσθαι καὶ οὐκ ἠδύνατο. Ἀπαλλαττομένη δὲ πρὸς ἑαυτὴν εἶπεν· Ὄμφακές εἰσιν.Αυτο το συμπέρασμα απο που το βγαζεις οτι ειναι οι πιο ευκολες γυναικες στον κόσμο? Απο τα έργα που έχεις δει?ή σου το ειπαν Ελληνοαμερικανοι αυτο? Αφου ειναι τόσο ευκολες γιατι κανενας Ελληνας δεν εχει παντρευτει Αμερικανα?Γιατί τόσα χρόνια φέρνανε γυναίκες απο Ελλαδα αφου οι εκει γυναικες ειναι τόσο εύκολες? Μη μου πεις οτι εκει οι Ελληνες ξεσκιζονται στον πούτσο Εγω το αντιθετο ειδα!Στη δουλεια ξεσκιζονται!για να βγαλουν τα προς το ζειν!
Εσυ δηλαδη πως παιζεις μπάλλα για πες μας? για να παρουμε μαθηματα Πηγαινεις φορωντας αντιανεμικο μπουφαν και ορειβατικα μποτάκια και τους λες οτι εισαι απο την Ελλαδα και οτι θα της παρεις να πατε στα νησια? Α,ξέχασα οι Αμερικάνες γουσταρουν τους μουσάτους .
Για το αν εχεις παει Αμερικη δεν το συζηταω αστο!Θυμαμαι που ακόμα υπάρχει ο μυθος για της Σουηδέζες και της Νορβιγιδες οτι τρελενονται για Ελληνες (Αυτο ηταν τη δεκαετια του '70 τωρα εκει γεματο μαυριδερους άραβες ειναι τους εχουνε συχαθει!)
Όσο για την ομορφια τους οποιος εχει παει θα εχει δει οτι οι 9 στις 10 ειναι βόδια
Και ενας αλλος εγραφε οτι στη Μολδαβία τεσσερις γκομενες σε τρεις μερες αλλα οταν του ειπα να ερθει απο το ΟΠΑ ή το Ελ Γκρέκο να μου τα πει αυτα απο κοντά κρυβόταν
Για τη Ρωσσια εισαι δυστηχως πολυ πισω.Εχεις μεινει στην εποχη που με καλτσόν,τσιγάρα Marllboro και τζιν παντελόνια!Ο καθηγητης μου τον Εβρα'ι'κών ειναι στη Νέα Υόρκη και διδάσκει εκει σε πανεπηστήμιο και πηγα και τον συναντησα με πηγε και σε καποια αλλα πανεπηστημια και με γνωρισε με μερικους καθηγητες.Δεν χρειαζεται να εισαι Βαρουφάκης για να πας στα πανεπηστημια.
Στο πανεπηστημιο της Καραγκαντά του Καζαχστάν ειχα παει πριν απο μερικους μηνες και ειχα αναλυσει καποια οικονομικα θέματα.Οποιος εχει διαβασει αυτα που γραφω θα εχει προσεξει οτι τις οικονομικες μου προβλεψεις που κανω της πετυχαινω σχεδον παντα.Οταν δεν ξερω κατι ή δεν ειμαι σιγουρος για κατι δεν το γραφω
Εγω τουλάχιστον πήγα εκεί και εβαλα βιντεο απο μερη που δεν παει ο καθε τουριστας αυτό ουτε εσυ δεν το αμφισβητεις.Εσύ που ξέρουμε ότι έχεις πάει? ή οτι οπως λες πηγαινεις συχνά? .Bλέπω ότι οι γνώσεις σου γύρω από τη Νέα Υόρκη είναι πολύ λίγες μου δινεις την εικονα καποιου που έχει πάει γιά μια βδομάδα ταξήδι να γυρισες το Μανχάταν και να πηγες της εκδρομες που πάνε τους τουρίστες.
Οσο γιά αμάξι το έχω βάλει φώτο.Και εχουν ερθει ατομα απο το σάιτ και εχουν δει αν μετραω ή όχι.Οσο για τη Ρωσσια στο εχω πει αν χρεωκοπισει εγω θα γαμάω περισσότερο .
Το Αμερικάνικο ονειρο εχει πεθάνει εδω και χρόνια απο τότε που φυγαν τα εργοστάσια στην Κίνα η Αμερική όσο παει και χειροτευρευει απο επιπεδο ζωης.Ενω η Ρωσσια και η Πολωνία ειναι ενα τεραστιο εργοταξιο που αλλαζει μερα με τη μερα η Νέα Υόρκη δεν αλλαζει καθολου οι ιδιοι ουρανοξυστες της δεκαετιας του '80 ειναι και τωρα.
Για να καταλαβει ο αναγνωστεις Ουρανοξυστες ειναι μονο στο Μανχάταν στις αλλες περιοχες εχει μικρα συνηθως δυοροφα αθλια σπιτακια που σχεδον ολα ειναι παλια χωρις πλυντηριο και αντι για μπανιερα ενα ντους!Μη μου πεις για τη συνοικια των πλουσιων εκει ειναι να τρελενεσαι για να πας στο περιπτερο πρεπει να πας με τ'αμαξι κανα δεκαλεπτο!
παιδια τελικα οι αμερικανες ειναι πιο δυσκολες η πιο ευκολες απο τις ελληνιδες?
ενταξει και αυτο που λεει ο δημητρακης οτι οι ελληνες τις αμερικης ερχονται ελλαδα για να βρουν γυναικα?Γιατι δεν μπορουν να βρουν αμερικα εχει αδικο?