dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Νατες και στο σπιτι μου ο Fidel και αλλοι συναγωνιστες μελη του σάιτ μπορουν να το επιβεβαιωσουν.
Γ'αυτο και πηγα Αμερικη εκτος απο το να κανω βόλτα.Δεν πηγα για να βλέπω τους Αραπάδες Δεν βλεπω κανενα αλλο λογο να παει κανεις Αμερικη εκτος απο το να κανει ψώνια
Νατες και στο σπιτι μου ο Fidel και αλλοι συναγωνιστες μελη του σάιτ μπορουν να το επιβεβαιωσουν.
Γ'αυτο και πηγα Αμερικη εκτος απο το να κανω βόλτα.Δεν πηγα για να βλέπω τους Αραπάδες Δεν βλεπω κανενα αλλο λογο να παει κανεις Αμερικη εκτος απο το να κανει ψώνια
Μην μου πειράζετε τον @dimitrakis29...."ναμηγαμήσω"....
Τυπε με τετοιες μποτες να τον παω οπου θελςι ΝΥ. Μονο μην χεση πουθενα στον δρομο και μας βαλουν μεσα!
Απο κονονικότατη Κόμπρα ειναιΔημητρακη ξερωχυνω! Δωσε και καμια διευθυνση να περασω και εγω την επομενη φορα.
ΥΓ. Πραγματικο φιδι η μπας και σε ξεγελασαν και σου εδωσαν ιμιτασιον.
Ττετοιες μαυρες νομιζεις οτι ειχε εκει? Κατι βόδια 500 κιλά ειχε μονο οι Ασιάτισες βλεποντουσαν.Μητσο καμια μαυρουκα εσπρωξες στη νεα υορκη;
Εκει αν χέσεις και φανει ο κωλος σου σε πανε μέσα Αν φορας ενα μακρι φαρδι παλτο και χέσεις σκεπασμενος και δεν φανει τιποτα δεν μπορουνε να σου κανουν τιποτα.Χειροτερο ειναι να κατουρισεις δημοσια Το θεμα ειναι να μη φανει η πουτσα σου εξω.Το αν θα χέσεις δεν ειναι προβλημα....έχει πρόστιμο,το χέσιμο ρε....
Το έχει πει ο Δημητράκης και στο βίντεο....
Εκει αν χέσεις και φανει ο κωλος σου σε πανε μέσα Αν φορας ενα μακρι φαρδι παλτο και χέσεις σκεπασμενος και δεν φανει τιποτα δεν μπορουνε να σου κανουν τιποτα.Χειροτερο ειναι να κατουρισεις δημοσια Το θεμα ειναι να μη φανει η πουτσα σου εξω.Το αν θα χέσεις δεν ειναι προβλημα.
Αχαχαχαχαχαχαχά....ρε του παλιο/πυρφόρους....
Τυπε παμε να παρουμε παλτα!
Τύπε Δημητράκη, Λονγκ Άϊλαντ πήγες ή μπα;
Ρε τυπε στο Κουινς την εβγαλε! Ολες οι χοντρες εκει μενουν!
Είναι χίπστερ ρε ο Δημητράκης.
Τραϊμπέκα, Σόχο, Λόουερ Ιστ Σάϊντ.
Με πηγαν οι φιλοι μου για να μου δειξουν πως ζουνε οι πλουσιοι Αμερικάνοι.Δεν μου εκανε και καμια τρομερη εντυπωση ισως γιατι εδω ειναι πιο νεόπλουτοι και στη Ρωσσια κανουνε επιδειξη χρηματος ενω οι Αμερικανοι δεν εχουνε πια νεοπλουτισμό.Εκει πρεπει να εχεις ελικοπτερο για να μένεις για να πας να παρεις παγωτο πρεπει να πας με τ'αμαξι καμια δεκαριά λεπτα .Τύπε Δημητράκη, Λονγκ Άϊλαντ πήγες ή μπα;
Με πηγαν οι φιλοι μου για να μου δειξουν πως ζουνε οι πλουσιοι Αμερικάνοι.Δεν μου εκανε και καμια τρομερη εντυπωση ισως γιατι εδω ειναι πιο νεόπλουτοι και στη Ρωσσια κανουνε επιδειξη χρηματος ενω οι Αμερικανοι δεν εχουνε πια νεοπλουτισμό.Εκει πρεπει να εχεις ελικοπτερο για να μένεις για να πας να παρεις παγωτο πρεπει να πας με τ'αμαξι καμια δεκαριά λεπτα .
Αν ξαναπαω θα προτιμουσα να μεινω στο Μπρέιτον Μπιτς να μπορω να χέζω στη θαλασσα οποτε μου 'ρχεται
Σχετικα με της λευκές ειναι απλησίαστες οτι και να φορας οτι και να έχεις!Δε νομιζω οτι η Αμερικη ειναι ο καλητερος τόπος για σεξοτουρισμό.Για ψώνια ναι ειναι ο παραδεισος!Για όχι!
Τυπε με τις μποτες με τα φιδακια θα εκανε θραυση σε τετοια μερη ο Δημητρακης αντι να μας λεει για τις χοντρες τωρα!
Ρε τύπε τι υποννοείς;
Ότι ο Δημητρός είναι ρέντνεκ;