Νέα

Νέα Υόρκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μανώλης_Δ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτο που λες εσυ ειναι με τα κουπόνια μεσω ιντερνέτ τότε ναι ειναι φτηνοτερα

να οι τιμες μεσω ιντερνετ ετσι ειναι αλλα οι τιμες που γραφουν στις ταμπέλες ειναι πανω απο 1000 το μηνα.Για να καταλαβει ο αναγνωστης ειναι κατι σαν τα ξενοδοχεια αλλη τιμη (αρκετα ακριβοτερα) αν πας στη ρεσεψιόν και αλλη τιμη αν το κλεισεις μεσω booking.com

Ρε μαλακα Δημητρακη, η φωτο της ταμπελας του παρκινγκ τι ειναι???  :headbang:

Μα ποσο ηληθιος πρεπει να εισαι για να επιμενεις!  :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eγώ πάντως πιστεύω ότι ο Δημητράκης είναι ψαγμένος και δεν πουλάει φούμαρα,επίσης ανεβάζει και φωτός  :wanker: :wanker: :wanker:
Οι φωτο δικες του ηταν  :2funny: αυτος της ανέβασε  :2funny:οχι εγω  :2funny:.Η μια με τα καροτσάκια με τα σουβλάκια που ψηνουν οι Αραβες και η αλλη με τους καλοντυμενους στο μαγαζι  :2funny:.
 Τι να πω πρεπει να ειναι εντελως υπαναπτικτος για να θεωρει οτι ειναι ανεση να μπορεις να φας σουβλάκι τη νυχτα απο τα καρότσια και να εισαι καλοντυμένος σαν κ'αυτους  :2funny:
 Παντος ριξαμε πολυ πλακα  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
 :rockon: Η #1 Σλοβάκα πορνοστάρ σύμφωνα με το xvideos.
 :cheesy:  :sunglasses: Λογικά θα την πρόλαβες και σε καλύτερες τιμές από ότι τώρα..πλέον είναι απλησίαστη.
Ή μήπως ήτανε με τις τωρινές τιμές που βλέπουμε τώρα να έχουνε οι περισσότερες στην Αμερική? $1.700/h

Η Αλεκσα ετυχε να ειναι ΛΑ οταν εφθασα και την εκλεισα απο ενα παρακλαδι του Ζου στην Βουδαπεστη. Δεν θυμαμαι τι εδωσα  :think:

Προσπαθησα να κλεισω και αλλες οταν ειμουν εκει αλλα μου ζητουσαν ακομα και το ΑΦΜ οποτε πηραν τα @@@ μου. Μια ακομα καλη περιπτωση προσπαθησα μεσω φατσοβιβλιου αλλα μου ζητησε παρα πολλα και δεν εγινε συναντηση. Μπορει να την βρεις κατω απο το ονομα Μαρινα Χατζη!  :grin:

Ειναι πιο ευκολο να τις κλεισεις στο ΛΑ απο γραφειο στην Ευρωπη παρα απο τοπικο γραφειο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οι φωτο δικες του ηταν  :2funny: αυτος της ανέβασε  :2funny:οχι εγω  :2funny:.Η μια με τα καροτσάκια με τα σουβλάκια που ψηνουν οι Αραβες και η αλλη με τους καλοντυμενους στο μαγαζι  :2funny:.
 Τι να πω πρεπει να ειναι εντελως υπαναπτικτος για να θεωρει οτι ειναι ανεση να μπορεις να φας σουβλάκι τη νυχτα απο τα καρότσια και να εισαι καλοντυμένος σαν κ'αυτους  :2funny:
 Παντος ριξαμε πολυ πλακα  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εφαγες πολυ καρπαζια αποψε Δημητρακη και θα την θυμουνται οι παιχτες για πολυ καιρο.  :2funny: Και ναι αν θελω να φαω βρωμικο θα παω στους Αραβες Λατινους οπως και στην Αθηνα στις 2-3 το πρωι παω για βρωμικο.  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μαλακα Δημητρακη, η φωτο της ταμπελας του παρκινγκ τι ειναι???  :headbang:

Μα ποσο ηληθιος πρεπει να εισαι για να επιμενεις!  :uglystupid:
Παρε κ'αλλη μια φωτο σαν αυτες που μας έβαλες  :2funny:Με καλοντυμένους τυπους η μια πρεπει ναειναι στο Μανχάταν η αλλη δεν ξερω που.

Συνημμένα

• 20130512175654.jpg
    20130512175654.jpg
    189,7 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 20130512175910.jpg
    20130512175910.jpg
    300,6 KB · Εμφανίσεις: 42

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παρε κ'αλλη μια φωτο σαν αυτες που μας έβαλες  :2funny:Με καλοντυμένους τυπους η μια πρεπει ναειναι στο Μανχάταν η αλλη δεν ξερω που.

Ναι στο Μπρονκς κυκλοφορεις εσυ και νομιζεις οτι εισαι Μανχαταν!  :2funny: :2funny:

Σταματα επιτελους να γινεσαι ρεντικολο. Αυτα να τα λες στα φιλαρακια σου στην Ουκρανια και την Μολδαβια οχι εδω.  :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι στο Μπρονκς κυκλοφορεις εσυ και νομιζεις οτι εισαι Μανχαταν!  :2funny: :2funny:

Σταματα επιτελους να γινεσαι ρεντικολο. Αυτα να τα λες στα φιλαρακια σου στην Ουκρανια και την Μολδαβια οχι εδω.  :uglystupid:
Και οι φωτογραφιες που έβαλες εσυ με τα καροτσάκια και τους καλοντυμενους απο το Μπρονξ ητανε? Δεν μας ειπες κ'εσυ ετσι καλοντυμενος οπως αυτοι εισαι? :) 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και οι φωτογραφιες που έβαλες εσυ με τα καροτσάκια και τους καλοντυμενους απο το Μπρονξ ητανε? Δεν μας ειπες κ'εσυ ετσι καλοντυμενος οπως αυτοι εισαι? :) 

Μαλακα Δημητρακη αυτοι ειναι οι Αραβες Λατινου που στηνουν τα καροτσακια για να ψησουν τα λουκανικα. Τις σακουλες με τα καρβουνα δεν τις εκοψες?  :2funny:

Περιμενεις να ντυθουν GQ ?? Αν ειχες κυκλοφορησει στο Μαναχαταν το βραδυ θα ειχες δει λουσο! 

Αντε γιατι εισαι τοσο ηληθιος που επιμενεις ακομα η εχεις φαει τοσο μεγαλη ταπα που δεν μπορεις να το καταπιεις!  :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλακα Δημητρακη αυτοι ειναι οι Αραβες Λατινου που στηνουν τα καροτσακια για να ψησουν τα λουκανικα. Τις σακουλες με τα καρβουνα δεν τις εκοψες?  :2funny:

Περιμενεις να ντυθουν GQ ?? Αν ειχες κυκλοφορησει στο Μαναχαταν το βραδυ θα ειχες δει λουσο! 

Αντε γιατι εισαι τοσο ηληθιος που επιμενεις ακομα η εχεις φαει τοσο μεγαλη ταπα που δεν μπορεις να το καταπιεις!  :uglystupid:
Οχι μόνο στο Μπρονξ πηγαινα τη νυχτα  :2funny:Οπως εδω στις φωτογραφιες που εβγαλα στο μπρονξ  :2funny:
 Για εναν κακομοιρη σαν και σένα αυτα σιγουρα μπορει να ειναι λούσα εγω και στα μπαρ που πηγα ουτε λούσα ειδα ουτε τίποτα.
 Δεν εχεις καταλαβει οτι με αυτα που γραφεις και ανεβαζεις αυτους υποτιμας τον εαυτο σου  :2funny: Σαν να λες ειμαι κάφρος  :2funny: δεν μπορω να φανταστω πως εισαι εμφανησιακα.Αφου θεωρεις καλοντυμενους αυτους με τα σπορτεξ στις φωτο που εβαλες  :think:

Συνημμένα

• P1020398a.jpg
    P1020398a.jpg
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 87
  • IMG_1240a.jpg
    IMG_1240a.jpg
    107 KB · Εμφανίσεις: 87

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οχι μόνο στο Μπρονξ πηγαινα τη νυχτα  :2funny:Οπως εδω στις φωτογραφιες που εβγαλα στο μπρονξ  :2funny:
 Για εναν κακομοιρη σαν και σένα αυτα σιγουρα μπορει να ειναι λούσα εγω και στα μπαρ που πηγα ουτε λούσα ειδα ουτε τίποτα.
 Δεν εχεις καταλαβει οτι με αυτα που γραφεις και ανεβαζεις αυτους υποτιμας τον εαυτο σου  :2funny: Σαν να λες ειμαι κάφρος  :2funny: δεν μπορω να φανταστω πως εισαι εμφανησιακα.Αφου θεωρεις καλοντυμενους αυτους με τα σπορτεξ στις φωτο που εβαλες  :think:

Γυφτο Δημητρακη, θεωρεις τον εαυτο σου καλοντυμενο στις φωτο?  :2funny: :2funny: Ασε εμενα γιατι δεν ειμαι γυφτος σαν εσενα και ξερω ακριβως που εβγαλες αυτες τις φωτο!

Τρεχα τωρα να γαμησεις κανενα κατσικακι για να ηρεμησεις!  :grin:

Και να μαθεις να μην προκαλεις ανθρωπους που ξερουν περισσοτερα απο σενα ...............γιατι θα γινεσαι ΠΑΝΤΑ ρεντικολο!  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γυφτο Δημητρακη, θεωρεις τον εαυτο σου καλοντυμενο στις φωτο?  :2funny: :2funny: Ασε εμενα γιατι δεν ειμαι γυφτος σαν εσενα και ξερω ακριβως που εβγαλες αυτες τις φωτο!

Τρεχα τωρα να γαμησεις κανενα κατσικακι για να ηρεμησεις!  :grin:
Ναι στο μπρονξ της εβγαλα  :2funny: και τη νυχτα δεν πηγα στο Μανχάταν  :2funny:.Εσυ δεν ειπες οτι γύριζα στο μπρονξ?  :2funny:Στις φωτο ειμαι απλα ντυμενος εκει πηγα για να αγωρασω μποτες με κεφαλακια φιδιων οχι για να ντυθω καλα ουτε για να παω στα μπαρ να κυνηγαω της χοντρες  :2funny:.Και αν παω ξανα θα παω για ψώνια η Αμερικη δεν αξιζει για τιποτ'αλλο.Αφου ειναι τόσο ωραια γιατι δεν πας να μεινεις μόνιμα?Δεν ειναι δυσκολο να παρει κανεις πρασινη καρτα αν προσπαθισει λιγακι.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι στο μπρονξ της εβγαλα  :2funny: και τη νυχτα δεν πηγα στο Μανχάταν  :2funny:.Εσυ δεν ειπες οτι γύριζα στο μπρονξ?  :2funny:Στις φωτο ειμαι απλα ντυμενος εκει πηγα για να αγωρασω μποτες με κεφαλακια φιδιων οχι για να ντυθω καλα ουτε για να παω στα μπαρ να κυνηγαω της χοντρες  :2funny:.Και αν παω ξανα θα παω για ψώνια η Αμερικη δεν αξιζει για τιποτ'αλλο.Αφου ειναι τόσο ωραια γιατι δεν πας να μεινεις μόνιμα?Δεν ειναι δυσκολο να παρει κανεις πρασινη καρτα αν προσπαθισει λιγακι.

Αχαχαχαχαχαχαχα αυτο σου ελειπε γυφτο..................μποτες με κεφαλακια φιδιων!  :2funny: :2funny: :2funny:

Να πας εσυ να κατσεις, εγω μια χαρα ειμαι, και οποτε θελω μπαινω στο αεροπλανο και παω! :grin:

Αντε καληνυχτα γυφτο και αυριο αν θες σου βαζω και αλλες φωτο.  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αχαχαχαχαχαχαχα αυτο σου ελειπε γυφτο..................μποτες με κεφαλακια φιδιων!  :2funny: :2funny: :2funny:

Να πας εσυ να κατσεις, εγω μια χαρα ειμαι, και οποτε θελω μπαινω στο αεροπλανο και παω! :grin:

Αντε καληνυχτα γυφτο και αυριο αν θες σου βαζω και αλλες φωτο.  :2funny:
Ναι βάλε κ'αλλες φωτογραφίες  :2funny:.Μια χαρά εισαι που?Στην Ελλάδα?Με τους Πακιστανούς?Ισως γ'αυτο δεν καταλαβες οτι η Νέα Υόρκη ειναι γεματη απο μαυριδερους γιατι και στην Αθηνα τους ιδιους εχετε  :2funny:.Αφου στην Ελλαδα εισαι μια χαρά γιατί υμνεις τη Νέα Υόρκη και μιλάς για τον πλούτο της με τόσο θαυμασμό αφου εκει δεν μένεις? :think: Μου θυμιζεις κατι Ελληνες που ηρθαν εδω προσφατα και δεν μπορεσαν να κατσουν για διαφορους λογους.Θα πω αυτο που τους ειπα Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΡΩΝΕ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΑΚΙ,ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ,ΚΑΙ ΚΛΥΔΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ  :2funny:.
Ελλαδα πως τη βγαζεις?Με  :jerking: ή πηγαινεις μπουρδελάκια?

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Μου φαίνεται τα έχεις μπερδεψει...
Η Νέα Υόρκη έχει πάρα πολλές περιοχές... Το Bronx και το Queens δεν είναι Manhattan... Ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι θα δεις και διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Η ΝΥ είναι πολύ-πολιτισμική και δεν ισχύουν γενικότητες. Είναι από μόνη της πολύ διαφορετική από κάθε άλλη περιοχή της Αμερικής.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι βάλε κ'αλλες φωτογραφίες  :2funny:.Μια χαρά εισαι που?Στην Ελλάδα?Με τους Πακιστανούς?Ισως γ'αυτο δεν καταλαβες οτι η Νέα Υόρκη ειναι γεματη απο μαυριδερους γιατι και στην Αθηνα τους ιδιους εχετε  :2funny:.Αφου στην Ελλαδα εισαι μια χαρά γιατί υμνεις τη Νέα Υόρκη και μιλάς για τον πλούτο της με τόσο θαυμασμό αφου εκει δεν μένεις? :think: Μου θυμιζεις κατι Ελληνες που ηρθαν εδω προσφατα και δεν μπορεσαν να κατσουν για διαφορους λογους.Θα πω αυτο που τους ειπα Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΡΩΝΕ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΑΚΙ,ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ,ΚΑΙ ΚΛΥΔΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ  :2funny:.
Ελλαδα πως τη βγαζεις?Με  :jerking: ή πηγαινεις μπουρδελάκια?

Ασε ρε γυφτο, απο το "δεν εχεις παει ΝΥ" το αλλαξες σε "αφου σου αρεσει γιατι δεν πας να μεινεις"  :2funny: :2funny: Αν εφευγα απο Ελλαδα  θα πηγαινα Παρισι η Λονδινο πριν παω να εγκατασταθω ΝΥ. Πιο κοντα στην Αθηνα βλεπεις. Και ΝΥ να πηγαινε δεν θα ειχα προβλημα. ;)

Δεν μου λες γαμησες τιποτα καλο στην ΝΥ η  :wanker:  :grin: Εχει οτι μουνι θελεις και σου καθονται πολυ ευκολα. Επισης εχει και βιζιτες αλλα αν μενεις σε διαμερισμα χωρις πληντυριο δεν σε βλεπω να τα σκας για βιζιτα. Ειναι το μισο σου ενοικιο!  :2funny:

Για βαλε καμια φωτο βρε γυφτε απο τις μποτες με κεφαλακια φιδιων! Λεω να παρω ενα ζευγαρι οταν ξαναπερασω!  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
 :rockon: Η #1 Σλοβάκα πορνοστάρ σύμφωνα με το xvideos.
 :cheesy:  :sunglasses: Λογικά θα την πρόλαβες και σε καλύτερες τιμές από ότι τώρα..πλέον είναι απλησίαστη.
Ή μήπως ήτανε με τις τωρινές τιμές που βλέπουμε τώρα να έχουνε οι περισσότερες στην Αμερική? $1.700/h

Η αλλη η Τσεχα που μενει ΛΑ φιλη της Ανζελ Νταρκ ειναι η Ντζενιφερ Μπλακ Δουλευε για UK ***** μεχρι πριν 2-3 χρονια οποτε μπορει να κανει ακομα βιζιτες. Για Αμερικη κοιτας το TER για να δεις τι παιζει.

ΥΓ Θυμαμαι ενα Ελληνικο εστιατοριο που με πηγαν ονοματι Πετρος. Δεν ελεγε πολλα απο φαγητο αλλα ακριβο.  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασε ρε γυφτο, απο το "δεν εχεις παει ΝΥ" το αλλαξες σε "αφου σου αρεσει γιατι δεν πας να μεινεις"  :2funny: :2funny: Αν εφευγα απο Ελλαδα  θα πηγαινα Παρισι η Λονδινο πριν παω να εγκατασταθω ΝΥ. Πιο κοντα στην Αθηνα βλεπεις. Και ΝΥ να πηγαινε δεν θα ειχα προβλημα. ;)

Δεν μου λες γαμησες τιποτα καλο στην ΝΥ η  :wanker:  :grin: Εχει οτι μουνι θελεις και σου καθονται πολυ ευκολα. Επισης εχει και βιζιτες αλλα αν μενεις σε διαμερισμα χωρις πληντυριο δεν σε βλεπω να τα σκας για βιζιτα. Ειναι το μισο σου ενοικιο!  :2funny:

Για βαλε καμια φωτο βρε γυφτε απο τις μποτες με κεφαλακια φιδιων! Λεω να παρω ενα ζευγαρι οταν ξαναπερασω!  :grin:
Μπορει και να μην εχεις παει καθολου.Δεν μπορουμε να ξερουμε :think:.Καλα αυτο οτι οι γκομενες εκει σου καθονται πολυ ευκολα που το ειδες? :2funny:Μηπως ειχες παει πριν απο αρκετα χρόνια? :think:.Αν εισαι εμφανησιμος θα σε κοιτανε οι αραπίνες στην καλητερη περιπτωση να εχεις γκομενα Ασιατισα.Οι λευκες ειναι απλησιαστες  :2funny:Μιλαω για γκομενες οχι για βιζιτες  :2funny: αν ειναι να παιρνεις βίζιτες καντο και στην Ελλαδα γιατι να πας στη Νέα Υόρκη? :2funny:
 Γιατι δεν βαζεις κ'εσυ οπως και οι αλλοι μια φωτογραφια σου να σε δουμε να σε θαυμασουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεω οτι εισαι υπαναπτικτος γιατι το μέρος που πηγα εγω και δεν μου ειδα τιποτα το ιδιαιτερο εσυ το θεωποιεις βαλε μας κ'αλλες φωτογραφιες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου φαίνεται τα έχεις μπερδεψει...
Η Νέα Υόρκη έχει πάρα πολλές περιοχές... Το Bronx και το Queens δεν είναι Manhattan... Ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι θα δεις και διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Η ΝΥ είναι πολύ-πολιτισμική και δεν ισχύουν γενικότητες. Είναι από μόνη της πολύ διαφορετική από κάθε άλλη περιοχή της Αμερικής.
Καλα δεν καταλαβες οτι πλακα κανω στο φουκαρά.Απο το Μπρονξ δυστηχως δεν εχω παει ποτέ.Στο Μανχάταν γυριζα γιατι εκτος απο το Μανχάταν δεν εχει τιποτα η Ν.Υ. οπου και να πας θα δεις κατι παλια μονοροφα σπιτακια και ζωα!Οι ανθρωποι αυτοι δεν εχουνε καθολου γουστα.Ειδες στη φωτογραφιες που εβαλε ο φιλος μας πως ντυνονται  :2funny: για να πας να ψωνισεις καλα ειναι αλλα για τιποτα παραπανω.
Η θαλασσα στο Μπρέ'ι'ντον μπιτς παντος δεν ειναι ασχημη,εχει πολυ ψιλη αμμο καθολου πετρες .Οταν ξαναπαω θα ψαξω να μεινω στο Μπρειντον Μπιτς που εχει θαλασσα και ολοι ειναι Ρωσσοφωνοι.

Καλη η παρεα σας αλλα σας αφηνω τωρα γιατι φευγω για Πορνοεκδρομή  :)

Συνημμένα

• S1100008a.jpg
    S1100008a.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 75

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

ΡΕΚΟΡ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...

H Νέα Υόρκη είναι γνωστή για τους πολυεκατομμυριούχους της και τους πολυτελείς ...
ουρανοξύστες της με τα εξωφρενικά ενοίκια. Ωστόσο η μεγαλύτερη αμερικανική πόλη μόλις κατέρριψε επίσης ένα νέο ρεκόρ, αυτό των 60.000 αστέγων.

«Αυτή τη νύχτα, 60.352 άνθρωποι θα κοιμηθούν στα καταφύγια της πόλης», ανάμεσά τους περισσότερα από 25.000 παιδιά, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Συνασπισμός για τους Άστεγους στην ιστοσελίδα του.

Ο αριθμός των αστέγων έχει αυξηθεί κατά 11% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2014, όταν ανερχόταν σε 53.615 άτομα που φιλοξενούνταν από την πόλη.

Οι οικογένειες αποτελούν τα τέσσερα πέμπτα του πληθυσμού των αστέγων.
Σύμφωνα με τον Πάτρικ Μάρκι, υποδιευθυντή του συνασπισμού, «η ιστορική κρίση των αστέγων» στη Νέα Υόρκη την οποία ο νυν δήμαρχος κληρονόμησε από τον προκάτοχό του και διατήρησε, επιδεινώθηκε περισσότερο ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Μπιλ ντε Μπάζιο τον Ιανουάριο του 2014. Οι λόγοι που προκάλεσαν την αύξηση αυτή είναι, σύμφωνα με τον Μάρκι, η έλλειψη φθηνών κατοικιών, η πολιτική του πρώην δημάρχου Μάικλ Μπλούμπεργκ όσον αφορά το επίδομα κατοικίας και το γεγονός ότι αυτά τα επιδόματα για την κατοικία δεν αποκαταστάθηκαν για τις οικογένειες των αστέγων.

Χθες, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης έκανε μια σύντομη αναφορά στο θέμα αυτό κατά την ομιλία του για την κατάσταση της πόλης, διαβεβαιώνοντας ότι έχει προβλεφθεί ότι το πρόβλημα των χρόνια αστέγων βετεράνων πολέμου θα διευθετηθεί έως το τέλος του 2015. «Δεσμευόμαστε να τελειώνει το θέμα με τους βετεράνους χρόνια άστεγους έως το τέλος του έτους. Εκείνοι που αγωνίστηκαν για να προστατεύσουν την ελευθερία μας στο εξωτερικό δεν πρέπει ουδόλως να μείνουν χωρίς σπίτι», δήλωσε.

Δεσμεύτηκε επίσης να διαθέσει 10.000 κοινωνικές κατοικίες σε συνταξιούχους που «το αξίζουν να αποσυρθούν με αξιοπρέπεια» και δεν μπορούν να πληρώσουν «φυσιολογικά» ενοίκια στη Νέα Υόρκη, τα οποία μπορεί να ξεπερνούν τα 10.000 δολάρια για ένα τριάρι σε ορισμένες συνοικίες του Μανχάταν.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μπορει και να μην εχεις παει καθολου.Δεν μπορουμε να ξερουμε :think:.Καλα αυτο οτι οι γκομενες εκει σου καθονται πολυ ευκολα που το ειδες? :2funny:Μηπως ειχες παει πριν απο αρκετα χρόνια? :think:.Αν εισαι εμφανησιμος θα σε κοιτανε οι αραπίνες στην καλητερη περιπτωση να εχεις γκομενα Ασιατισα.Οι λευκες ειναι απλησιαστες  :2funny:Μιλαω για γκομενες οχι για βιζιτες  :2funny: αν ειναι να παιρνεις βίζιτες καντο και στην Ελλαδα γιατι να πας στη Νέα Υόρκη? :2funny:
 Γιατι δεν βαζεις κ'εσυ οπως και οι αλλοι μια φωτογραφια σου να σε δουμε να σε θαυμασουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεω οτι εισαι υπαναπτικτος γιατι το μέρος που πηγα εγω και δεν μου ειδα τιποτα το ιδιαιτερο εσυ το θεωποιεις βαλε μας κ'αλλες φωτογραφιες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα δεν καταλαβες οτι πλακα κανω στο φουκαρά.Απο το Μπρονξ δυστηχως δεν εχω παει ποτέ.Στο Μανχάταν γυριζα γιατι εκτος απο το Μανχάταν δεν εχει τιποτα η Ν.Υ. οπου και να πας θα δεις κατι παλια μονοροφα σπιτακια και ζωα!Οι ανθρωποι αυτοι δεν εχουνε καθολου γουστα.Ειδες στη φωτογραφιες που εβαλε ο φιλος μας πως ντυνονται  :2funny: για να πας να ψωνισεις καλα ειναι αλλα για τιποτα παραπανω.
Η θαλασσα στο Μπρέ'ι'ντον μπιτς παντος δεν ειναι ασχημη,εχει πολυ ψιλη αμμο καθολου πετρες .Οταν ξαναπαω θα ψαξω να μεινω στο Μπρειντον Μπιτς που εχει θαλασσα και ολοι ειναι Ρωσσοφωνοι.

Καλη η παρεα σας αλλα σας αφηνω τωρα γιατι φευγω για Πορνοεκδρομή   :)

Βρε γυφτο βαλε καμια φωτο απο τις μποτες με τα φιδισια κεφαλακια, και μην γινεσαι αλλο ρεζιλι.  :2funny: Και προσεξε με τα φιδακια δεν ειναι οπως τα κατσικακια οταν πας να τα γαμησεις! Δαγκωνουν!!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom