Νέα

Νέα Υόρκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μανώλης_Δ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Θα τον παω να φαμε και στα βρωμικα!  :grin:

Συνημμένα

• B.jpg
    B.jpg
    190,5 KB · Εμφανίσεις: 80

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εδώ μόνο τρώει ο Δημητράκης:

tribeca.jpg

Τυπε εχει τυχει να φαω εκει και εκανα το λαθος να παραγγειλω στεικ ταρταρ! :2funny:

Ειμαι σιγουρος ο Δημητρακης εχει πιο εκλεπτισμενα γουστα στο φαγητο.  :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αυτό δέν είναι φαί, είναι ρώσικη ρουλέτα μέ τή σαλμονέλα. :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τυπε εχει τυχει να φαω εκει και εκανα το λαθος να παραγγειλω στεικ ταρταρ! :2funny:

Ειμαι σιγουρος ο Δημητρακης εχει πιο εκλεπτισμενα γουστα στο φαγητο.  :grin:

Στεικ ταρταρ έχει και το Σπύρος και Βασίλης στη Λάχητος.

Εκεί πηγαίνει ο Δημητράκης μετά από το Μετάξι.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Στεικ ταρταρ έχει και το Σπύρος και Βασίλης στη Λάχητος.

Εκεί πηγαίνει ο Δημητράκης μετά από το Μετάξι.

Εγω τυπε παω για πατσα με λιγο ξυδακι πισω απο την κεντρικη αγορα στον καθετο δρομο :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι λες βρε Δημητρακη! Για σεξοτουρισμο σιγουρα δεν ειναι, αλλα για καμακι πρωτη.

Ααααααααα και να σου βαλω μερικες απο τις χοντρες Αμερικανες!  :2funny:
Το θεμα ειναι οτι δεν σε κοιτανε καν!
Εγω τυπε παω για πατσα με λιγο ξυδακι πισω απο την κεντρικη αγορα στον καθετο δρομο :grin:
Εκεινο πιστευω στην κεντρικη αγορα πιστευω εχει τον καλητερο πατσά στην Αθήνα.Επισης ωραιο μέρος για πατσά και γίδα βραστη ειναι ενα μαγαζι κοντά στο σταθμο Λαρίσης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι λες βρε ασχετη φλομπα!  :2funny: :2funny:

Ο μεσος μισθος καθηγητη με διδακτορικο ειναι περιπου $14.500 τον μηνα σε ιδιωτικο πανεπηστημιο και $10.500 σε δημοσιο. Αν εισαι και ΝΥ σαν το Κολουμπια ειναι και παραπανω!

Ωστε δεν εχουν ακριβα αυτοκινητα στην ΝΥ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι γυφτος και ασχετος που εισαι!  :grin:
Καλά που είδες τέτοιους μισθούς? :2funny: Ναι στο χάρβαρντ παίρνουν και παραπάνω απο αυτα που λες.Εγω δεν μιαλω για τουν Προφέσορα του ΚΟΛΌΥΜΠΙΑ αυτος σιγουρα παιρνει τρελλα λεφτα μιλαω για ένα απλο καθηγητη που δουλευει σε ενα ιδιωτικο πανεπηστημιο αυτός παιρνει μισθο γυρω στα 3500 $ το μηνα.Το λινκ που έβαλες ειναι εντελώς αόριστο!Μιλησα με αρκετους Ελληνες που ειναι καθηγητες σε τετοια πανεπηστημια και τόσα επαιρναν πανω κατω οι περισσοτεροι δεν ειχαν αυτοκινητο και νοικιαζαν μικρα διαμερισματα στην Αστόρια.Πηγα επισκεψη σε αρκετα πανεπηστημια και μιλησα με πολλους υπευθυνους (2 καθηγητες μου των Εβρα'ι'κών εχουν παει στην Αμερικη και πηγα να τους βρω) Κ'εγω πριν παω Αμερικη νομιζα οτι παιρνουν τόσα οσα λένε αλλα τελικά ειναι μύθος!Η Νέα Υόρκη ειναι γεμάτη πανεπηστήμια και εχει παρα πολλους καθηγητες ερχονται και απο το εξωτερικο πολλοι για να διδαξουν!Γ'αυτο και οι μισθοι τους έχουνε πέσει παρα πολλοι.
  Με την ιδια λογικη ο αργηγος της αστυνομίας παιρνει πανω απο 15.000 $ το μήνα κ'εσυ μπορει να μου πεις οτι ολοι οι Μπάτσοι παιρνουν τόσα.Μηπως και οι Μπάτσοι παιρνουν παραπανω απο αυτα που λέει το βιντεάκι?Εσυ που ξέρεις πόσα παιρνουνε στα πανεπηστημια?Αφου πιθανοτατα απο πανεπηστημιο δεν εχεις περασει ουτε απ'εξω :think:.
  Σχετικα με τα αμάξια αν ερχεσαι απο Ελλαδα σιγουρα κατι σου φενεται οτι ειδες μια Φερράρι.Εδω εχει παρα πολλές (της βγαζουν μονο το καλοκαιρι το χειμωνα δεν θα δεις ουτε ενα τετοιο αμάξι) σκεφτομαι σε 3-4 χρόνια να παρω κ'εγω κανα τέτοιο για να βγαινω το καλοκαιρι.με λιγοτερο απο 3.000.000 ρουβλια παιρνεις!    Και το δικο μου σιδερενιο αλογο και τα αμαξια των φιλων μου να δεις θα τρελλαθεις!
  Αυτο δειχνει οτι εισαι υπαναπτικτος γ'αυτο και σου κάνει εντυπωση αν ερθεις εδω θα πάθεις πλάκα με τους ουρανοξύστες και με της λιμουζίνες που θα δεις!
  Εβαλα αυτα τα βιντεάκια για να δειξω την ελλειψη άνεσης στην Αμερική πως απο τη μια στιγμη στην αλλη και ας εχεις φερράρι μπορει να σου φορεσουν χειροπέδες και να σε πάνε μέσα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλά που είδες τέτοιους μισθούς? :2funny: Ναι στο χάρβαρντ παίρνουν και παραπάνω απο αυτα που λες.Εγω δεν μιαλω για τουν Προφέσορα του ΚΟΛΌΥΜΠΙΑ αυτος σιγουρα παιρνει τρελλα λεφτα μιλαω για ένα απλο καθηγητη που δουλευει σε ενα ιδιωτικο πανεπηστημιο αυτός παιρνει μισθο γυρω στα 3500 $ το μηνα.Το λινκ που έβαλες ειναι εντελώς αόριστο!Μιλησα με αρκετους Ελληνες που ειναι καθηγητες σε τετοια πανεπηστημια και τόσα επαιρναν πανω κατω οι περισσοτεροι δεν ειχαν αυτοκινητο και νοικιαζαν μικρα διαμερισματα στην Αστόρια.Πηγα επισκεψη σε αρκετα πανεπηστημια και μιλησα με πολλους υπευθυνους (2 καθηγητες μου των Εβρα'ι'κών εχουν παει στην Αμερικη και πηγα να τους βρω) Κ'εγω πριν παω Αμερικη νομιζα οτι παιρνουν τόσα οσα λένε αλλα τελικά ειναι μύθος!Η Νέα Υόρκη ειναι γεμάτη πανεπηστήμια και εχει παρα πολλους καθηγητες ερχονται και απο το εξωτερικο πολλοι για να διδαξουν!Γ'αυτο και οι μισθοι τους έχουνε πέσει παρα πολλοι.
 Με την ιδια λογικη ο αργηγος της αστυνομίας παιρνει πανω απο 15.000 $ το μήνα κ'εσυ μπορει να μου πεις οτι ολοι οι Μπάτσοι παιρνουν τόσα.Μηπως και οι Μπάτσοι παιρνουν παραπανω απο αυτα που λέει το βιντεάκι?Εσυ που ξέρεις πόσα παιρνουνε στα πανεπηστημια?Αφου πιθανοτατα απο πανεπηστημιο δεν εχεις περασει ουτε απ'εξω :think:.
 Σχετικα με τα αμάξια αν ερχεσαι απο Ελλαδα σιγουρα κατι σου φενεται οτι ειδες μια Φερράρι.Εδω εχει παρα πολλές (της βγαζουν μονο το καλοκαιρι το χειμωνα δεν θα δεις ουτε ενα τετοιο αμάξι) σκεφτομαι σε 3-4 χρόνια να παρω κ'εγω κανα τέτοιο για να βγαινω το καλοκαιρι.με λιγοτερο απο 3.000.000 ρουβλια παιρνεις!    Και το δικο μου σιδερενιο αλογο και τα αμαξια των φιλων μου να δεις θα τρελλαθεις!
 Αυτο δειχνει οτι εισαι υπαναπτικτος γ'αυτο και σου κάνει εντυπωση αν ερθεις εδω θα πάθεις πλάκα με τους ουρανοξύστες και με της λιμουζίνες που θα δεις!
 Εβαλα αυτα τα βιντεάκια για να δειξω την ελλειψη άνεσης στην Αμερική πως απο τη μια στιγμη στην αλλη και ας εχεις φερράρι μπορει να σου φορεσουν χειροπέδες και να σε πάνε μέσα!

Βρε γυφτο ασε τις μαλακιες βραδυατικα και βαλε μου καμια Φερραρι να σε καμαρωσουμε με ολες τις μπουρδες που πετας!  :2funny:

Δεν εχεις ιδεα τι γινεται στην Αμερικη και στην ΝΥ  :grin:

Αααααααααα μπας και ξεχασες οτι η Ρωσια ειναι στα προθυρα χρεωκοπιας!  :grin:  :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το θεμα ειναι οτι δεν σε κοιτανε καν!Εκεινο πιστευω στην κεντρικη αγορα πιστευω εχει τον καλητερο πατσά στην Αθήνα.Επισης ωραιο μέρος για πατσά και γίδα βραστη ειναι ενα μαγαζι κοντά στο σταθμο Λαρίσης.

Στην Βαρβάκειο για πατσά;

Ωρέ Μήτσο.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά που είδες τέτοιους μισθούς? :2funny: Ναι στο χάρβαρντ παίρνουν και παραπάνω απο αυτα που λες.Εγω δεν μιαλω για τουν Προφέσορα του ΚΟΛΌΥΜΠΙΑ αυτος σιγουρα παιρνει τρελλα λεφτα μιλαω για ένα απλο καθηγητη που δουλευει σε ενα ιδιωτικο πανεπηστημιο αυτός παιρνει μισθο γυρω στα 3500 $ το μηνα.Το λινκ που έβαλες ειναι εντελώς αόριστο!Μιλησα με αρκετους Ελληνες που ειναι καθηγητες σε τετοια πανεπηστημια και τόσα επαιρναν πανω κατω οι περισσοτεροι δεν ειχαν αυτοκινητο και νοικιαζαν μικρα διαμερισματα στην Αστόρια.[size=20pt]Πηγα επισκεψη σε αρκετα πανεπηστημια[/size] και μιλησα με πολλους υπευθυνους (2 καθηγητες μου των Εβρα'ι'κών εχουν παει στην Αμερικη και πηγα να τους βρω) Κ'εγω πριν παω Αμερικη νομιζα οτι παιρνουν τόσα οσα λένε αλλα τελικά ειναι μύθος!Η Νέα Υόρκη ειναι γεμάτη πανεπηστήμια και εχει παρα πολλους καθηγητες ερχονται και απο το εξωτερικο πολλοι για να διδαξουν!Γ'αυτο και οι μισθοι τους έχουνε πέσει παρα πολλοι.

Πως λέμε επισκέπτης καθηγητής ένα πράμα;

Μην μου πεις ότι έφθασε και στο Πρίνστον η χάρη σου.

Ωρέ Μητσάρα, πήρες όλα τα Ίβυ Λιγκ σβάρνα.....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πως λέμε επισκέπτης καθηγητής ένα πράμα;

Μην μου πεις ότι έφθασε και στο Πρίνστον η χάρη σου.

Ωρέ Μητσάρα, πήρες όλα τα Ίβυ Λιγκ σβάρνα.....

Παρεα με τον ΓΑΠ εκανε!  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Στην Βαρβάκειο για πατσά;

Ωρέ Μήτσο.....

Παππού μην ασχολείσαι, δεν είπαμε να κανεις λίγο δίαιτα
να πέσει η χοληστερίνη σου ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα ζεις με τις αναμνήσεις από το 1984 που πήγαινες στα νησιά.

Σε αφήνουν τώρα να πας στη Νέα Υόρκη,
ή πας μόνο μέχρι τη Λίμνη Βουλιαγμένης ;  :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε "αληταράδες"....δεν σας έχω πει,λίγα με τον Δημητράκη...?  :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom