Συγγνώμη ποια παγωνιά?η Νέα Υόρκη εχει καιρο σαν την Σόφια.Απλος οι Τσιμεντοδρομοι δεν χρειαζονται επισκευη για 15-20 χρονια οταν η ασφαλτος θελει καθε 5-6 χρονια αλλα απο άνεση καμια σχεση στον τσιμεντοδρομο σε καθε πλάκα βαράει τ'αμαξι.Ποιοι πήδηξαν?Αυτοι που γραφανε στο σάιτ οτι πηδαγανε στην Μολδαβία.Εγω εβαλα φωτογραφιες Δηλαδη οι φωτογραφιες λενε ψεματα?Οσο για το χρέος ναι μεν η Ρωσσια τωρα δεν εχει λεφτα αλλα η Αμερικη χρωσταει τρελλά ποσά!Εχουνε φυγει ολα τα εργοστασια στην Κίνα.Η Ρωσσια σιγουρα θα εχει μεγαλο προβλημα πολυ συντομα.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η Αμερικη περνάει καλά.Καμια σχεση με τη δεκαετία του '90 Εγω εδω μέσα δεν πιστευω τιποτα πια!Ολοι λετε οτι πηγατε ολοι γραφετε εντυπωσεις
Ελληνες εχει πολλους και τωρα πηγαινουν παρα πολυ.Αφου πηγες γιατι δεν εγραψες οταν βάλανε φωτογραφιες απο πουτάνες στο δρομο οτι αυτα ειναι 25 χρονια πριν?Αν μου πεις οτι τωρα ειδες πουτανες σο δρόμο απλος θα καταλαβω οτι λες ψέματα!
Τι να δω στο google?πόσα παιρνουν οι διευθυντες?Εγω μιλαω για τον απλο κοσμο.Αν καποιος παει εκει θα παιρνει μισθο 1700-2500 $ το μηνα αν δουλευει σε καποιο μαγαζι ή σε καποιο εστιατόριο.Φιλος μου καθηγητης σε ενα από ιδιωτικο πανεπηστημιο παιρνει 3500 $ το μηνα.Αυτοι που τα κονομανε χοντρα ειναι οι γιατροι.
Οι μισοι σχεδον ζουνε με τα επιδόμετα 700 $ το μηνα συν βοηθεια για το διαμερισμα.Ο κοσμος ντυνεται χάλια!Ακομα και οι πλουσιοι!Ολοι πολυ γρηγορα παιρνουν την Αμερικανικη νοοτροπια!
Ας δεχτω οτι πηγες ουτε στην ακρη του Μανχάταν δεν θα πηγες να δεις εναν αλλο κόσμο!Θα ησουν μονο εκει στο τελειως κεντρο που ειναι μια μικρη περιοχη.
Τα ακριβα αμαξια που τα ειδες?Αν τα συγκρινεις με τα μιση μεριδα αυτοκινητα που εχετε στην Ελλαδα σιγουρα ειναι φοβερα αμαξια!Εγω ομως δεν μενω Ελλαδα.
Αν εβλεπες αυτο τι θα έλεγες δηλαδη?Το ειχανε δει πριν απο κατι χρόνια κατι Ελληνες στη Νιέφσκι και κανανε σαν κάφροι!Κοιταγανε και λεγανε καλε τι ειν'αυτο! :o Λες και κατεβηκανε απο τα βουνά.Το εβαλα και φωτο με την πινακιδα για να μη μου λετε οτι δεν εχει τετοια στην Αγια Πετρουπολη.Εκει λιμουζινες πολυ λιγες ειδα!Μια δυο να ειδα.Εδω γεματο ειναι καθε μερα βλεπεις μερικες.Η Αγια Πετρουπολη ειναι η πρωτευουσα των Λιμουζινων εχει πανω απο 200!