Νέα

Νέα Υόρκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μανώλης_Δ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπε στην ΝΥ εχει εσκορτινγκ και οχι μπουρδελακια. Η πορνεια απαγορευεται στην Αμερικη. Μονο εξω απο το Λας Βεγκας επιτρεπεται η πορνεια και εχει μπουρδελα.  
Το ξερω αυτά τα σπίτια είναι μυστικά εντελώς κρυφά δεν γράφουν τίποτα απ'έξω,δεν έχουν κανένα διακριτικό ούτε έχουν κανένα κόκκινο φωτάκι!
 Πιό αγάμητο λαό από τους Αμερικάνους δεν έχω δει!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το ξερω αυτά τα σπίτια είναι μυστικά εντελώς κρυφά δεν γράφουν τίποτα απ'έξω,δεν έχουν κανένα διακριτικό ούτε έχουν κανένα κόκκινο φωτάκι!
 Πιό αγάμητο λαό από τους Αμερικάνους δεν έχω δει!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιο αγαμητο και απο τους Ελληνες τυπε?  :think: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασε Δημητρακη, ................. ντεν τα ξερεις καλα!  :grin:
Nαι εγω δεν τα ξερω καλά που πηγα πριν μερικους μηνες και έμεινα στο Κουίνς τα ξερετε εσεις που το πιθανοτερο ειναι να μην εχετε πάει ποτέ  :2funny: ή στην καλητερη περιπτωση να ειχατε παει πριν απο 10-15 χρόνια και να μείνατε σε ξενοδοχειο και να κανατε βόλτα γυρω γυρω στο Μανχάταν.Εγω γυρισα ολη τη Νέα Υόρκη.Οσο για τους Ισπανόφωνους με επιείκεια ειπα οτι ειναι 50%!Τους υπολογιζω πολυ παραπανω!Ολο Ισπανικα μίλαγα.Λευκοι στη Νέα Υόρκη δεν ειναι πανω απο 20%!
 Οσο για της τιμες στα διαμερισματα και τους μισθους ακριβως ετσι ειναι.Οτι γραφω παντα το ελεγχω πρωτα.
 Μη μου πειτε για διευθυντηκα στελέχη του Μπιλ Γκέ'ι'τς γιατι αυτοι που παίρνουν αυτους τους μισθους  ειναι ενας στους 100.000.
 Θα αναφερω μερικα παραδηγματα Ελληνας φίλος μου καθηγητης σε πανεπηστημιο 3500 $ μισθο (σε ενα απλο πανεπηστημιο) ενας φιλος μου Ρωσσοφωνος δικηγόρος (5 χρόνια μετα το τελος της πρακτικης του) δουλευει σε δικηγορικο γραφειο σαν δικηγόρος και παιρνει μισθο 2900 $ το μηνα δινει ενοικιο στο Μπρούκλιν 1300 $ το μηνα για ενα διαμερισμα 28-29 τετραγωνικα εννοειται χωτις πλυντηριο.
 Εχει πλακα που ολοι οι Λαντζιέριδες απο την Αμερικη ερχονται στην Ελλαδα και το παίζουν μεγιστάνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Nαι εγω δεν τα ξερω καλά που πηγα πριν μερικους μηνες και έμεινα στο Κουίνς τα ξερετε εσεις που το πιθανοτερο ειναι να μην εχετε πάει ποτέ  :2funny: ή στην καλητερη περιπτωση να ειχατε παει πριν απο 10-15 χρόνια και να μείνατε σε ξενοδοχειο και να κανατε βόλτα γυρω γυρω στο Μανχάταν.Εγω γυρισα ολη τη Νέα Υόρκη.Οσο για τους Ισπανόφωνους με επιείκεια ειπα οτι ειναι 50%!Τους υπολογιζω πολυ παραπανω!Ολο Ισπανικα μίλαγα.Λευκοι στη Νέα Υόρκη δεν ειναι πανω απο 20%!
 Οσο για της τιμες στα διαμερισματα και τους μισθους ακριβως ετσι ειναι.Οτι γραφω παντα το ελεγχω πρωτα.
 Μη μου πειτε για διευθυντηκα στελέχη του Μπιλ Γκέ'ι'τς γιατι αυτοι που παίρνουν αυτους τους μισθους  ειναι ενας στους 100.000.
 Θα αναφερω μερικα παραδηγματα Ελληνας φίλος μου καθηγητης σε πανεπηστημιο 3500 $ μισθο (σε ενα απλο πανεπηστημιο) ενας φιλος μου Ρωσσοφωνος δικηγόρος (5 χρόνια μετα το τελος της πρακτικης του) δουλευει σε δικηγορικο γραφειο σαν δικηγόρος και παιρνει μισθο 2900 $ το μηνα δινει ενοικιο στο Μπρούκλιν 1300 $ το μηνα για ενα διαμερισμα 28-29 τετραγωνικα εννοειται χωτις πλυντηριο.
 Εχει πλακα που ολοι οι Λαντζιέριδες απο την Αμερικη ερχονται στην Ελλαδα και το παίζουν μεγιστάνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρακη, κατσε να γραφεις για την Ρωσια και αφησε την Αμερικη και την ΝΥ γιατι εισαι απο αλλον πλανητη. Δεν υπαρχει δηκηγορος στην Αμερικη με αδεια εξασκησεις επαγγελματος που να παιρνει $34.800 τον χρονο. :2funny:

Ο μεσος μισθος δηκηγορου ειναι $175.000 στην Αμερικη και στην ΝΥ πολυ παραπανω. Διαμερισμα στο Μανχαταν ενα υπνοδωματιο γυρω στα 40 τετραγωνικα παει για $3.800 με $4.500 τον μηνα. Η ΝΥ απο τις πιο ακριβες πολεις στον κοσμο.

Μια φορα πηγες και εκατσες με λαντζιερηδες και ξαφνικα εγινες ο εξπερτ. Μην γινεσαι αλλο ρεζιλι .......... με αυτα που λες.  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απλος δικηγόρος που δουλευει σε ενα απλο δικηγορικο γραφειο στο Brighton Beach τόσα παίρνει όσα ειπα.Στο Μανχάταν μπορει να παίρνει και τα δεκαπλά!
Οι φιλοι μου παντος που ειναι Ρωσσοφωνοι δικηγόροι τόσα παίρνουν όσα είπα (με τον εναν ειχαμε σπουδάσει μαζι,και μετα αυτος πηγε Αμερικη.Γιατι να μου πει ψέματα)
Σχετικά με τα διαμερίσματα οι τιμες ειναι αυτες που είπα εννοείται οτι στο Μανχάταν για ενα διαμέρισμα στο κεντρο θέλεις πανω απο 5000 $.
  Αστόρια 2000 $ Μπρούκλιν 1500 υπόγειο στην Αστόρια βρισκεις με 700-1000$ το μήνα.Ασφάλεια αυτοκινητου 2300$-4500$ το χρόνο εξαρταται απο την περιοχή που ειναι η διευθυνση σου.
  Αμερική ειχα παει αλλες 2 φορες μια τη δεκαετια του '80 και μια στα μεσα της δεκαετιας του '90 και φυσικα τωρα.Τη δεκαετια του '80 ηταν πολύ καλά οπως στα έργα!Τη δεκαετία του '90 χειροτερα και τωρα εντελως  :shit: λευκους πια δεν βλέπεις ειναι μειοψηφια!
  Για τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ που μιλανε για τον πλουτο της Αμερικης θα βάλω αυτες της φωτογραφίες.Η σκάλα του μετρό!Και ο αυτοκινητοδρομος απο πλακες τσιμεντου  :headbang: Καποιος που ξερει απο δρόμους θα  :2funny: στα γέλια!Εεπι Χίτλερ στην Ευρώπη φτιάχνανε τετοιους δρόμους στην Ε.Σ.Σ.Δ σταματισανε να φτιαχνουνε τετοιους δρομους απο το 1988-1989!Οι Αμερικάνοι τους εχουν ακόμα.
  Οπου πηγαινω κοιταω τα αυτοκίνητα του κόσμου και το ποσοστο των καλων αυτοκινητων.Στην Αμερικη τα περισσοτερα  :shit: ηταν πολλα αμαξια της δεκαετίας του '90.Τα ακριβα παρα πολυ λίγα!
  Τωρα για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα ολα στην Αμερικη μπορει να του φενονται φανταστικά!

Συνημμένα

• IMG_1353a.jpg
    IMG_1353a.jpg
    82,9 KB · Εμφανίσεις: 81
  • IMG_1294a.jpg
    IMG_1294a.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 78

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τυπε Δημητρακη πετας μεγαλες μπαρουφες! :headbang: Δεν ειμαι πολιτικος μηχανικος για να σου πω αν οι αυτοκινιτοδρομοι απο τσιμεντο ειναι καλυτεροι/χειροτεροι απο ασφαλτο, αλλα η μεγαλυτερη αγορα ακριβων αυτοκινητων ΕΙΝΑΙ η Αμερικη.

Οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!  ;) :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και μια τυπικη γειτονιά με τα κοινοχρηστα πλυντήρια που είναι παντου.
Για το μονο που αξιζει να παει κανεις εκει ειναι να ψωνισει ρούχα που ειναι σε πολλες περιπτωσεις ακομα και 70%-80% φτηνοτερα απο την Ευρώπη!
 Εδω δεν εγραψα γιατι απλουστατα δεν προκειται παει κανενας Αμερική για ψώνια.
Ολα τα εχω γραψει εδω  
Ακομα και διευθυνσεις απο μαγαζια με της τιμες.
Εγω εκει πηγα για να παρω μπότες με κεφαλάκια απο φίδια και να κανω τη βόλτα μου.
 Επειδη εδω μέσα υπαρχουν παρα πολλοι ψεύτες που λένε παραμυθια ή ανθρωποι που εχουνε παει καπου πριν απο 10-20 χρονια και γραφουνε νομιζοντας οτι και τωρα ειναι ετσι σας εβαλα και το βιντεάκι που γυρισα στη Ν.Υ. :) τη γυρισα όλη!Πηγα παντου οπου μπορουσε να παει ανθρωπος!

Συνημμένα

• kMNzSB7U-vE.jpg
    kMNzSB7U-vE.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_1292a.jpg
    IMG_1292a.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 70

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βρε Δημητρακη εισαι τοσο ασχετος που αρχισες να υποννοεις οτι αν καποιος δεν συμφωνει με τα συμπερασματα σου .................εχει να παει Αμερικη 10-20 χρονια. :2funny:

Εγω τον περασμενο μηνα ημουνα εκει και εχω κατσει και στο Μαναχαταν. Αυτα που πετας ειναι εντελως ασχετα και στην ΝΥ εχει πολλους Ελληνες.

Αν θελεις να δεις μισθους ψαξε λιγο στο γοογλη πριν πετας οτι σου κατεβει!

Ειναι αυτο που λενε......................σταματα να σκαβεις τον λακο σου!  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπε Δημητρακη πετας μεγαλες μπαρουφες! :headbang: Δεν ειμαι πολιτικος μηχανικος για να σου πω αν οι αυτοκινιτοδρομοι απο τσιμεντο ειναι καλυτεροι/χειροτεροι απο ασφαλτο, αλλα η μεγαλυτερη αγορα ακριβων αυτοκινητων ΕΙΝΑΙ η Αμερικη.

Οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!  ;) :2funny:
Εγω μιλαω σε ποσοστό επι του πλυθισμου οχι ενα στα 1000 αμαξια!Τα περισσοτερα αυτοκινητα εκει ειναι  :shit:
Εγω ημουν τωρα και το αποδεικνυω.Δεν χρειαζεται να εισαι πολιτικος μηχανικος για να δεις της τρυπιες σκαλες του μετρό απο τη σκουριά.
 Σχετικα με τους δρόμους ειναι σαν να λες εγω αγραμματος ειμαι δεν ξερω να διαβαζω?Απλες εγγυκλοπαιδιακες γνωσεις αν εχει κανεις ξερει οτι οι Τσιμεντοδρομοι ειναι αρχαια τεχνολογία εγω περιμενα να δω δρομους ποιοτητας και οχι να κοπαναει τ'αμαξι στις τσιμεντοπλακες.
 Τι όσα δεν φτανει η αλεπού?ΑΦΟΥ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ  :2funny:Καταλαβαινω να μην ειχα παει και να έγραφα οτι ειναι χάλια  :2funny:.Αφου πηγα και ισως ξαναπαω τον Σεπτεβρη για καμια δεκαρια μέρες.Οποτε θέλω μπορω να παω το εισητηριο κανει 25.000 ρουβλια και να μεινω βρισκω διαμερισμα απο 30 $ τη μερα στο Μπρούκλιν αν δεν μεινω σε κανενα φιλο μου.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω μιλαω σε ποσοστό επι του πλυθισμου οχι ενα στα 1000 αμαξια!Τα περισσοτερα αυτοκινητα εκει ειναι  :shit:
Εγω ημουν τωρα και το αποδεικνυω.Δεν χρειαζεται να εισαι πολιτικος μηχανικος για να δεις της τρυπιες σκαλες του μετρό απο τη σκουριά.
 Σχετικα με τους δρόμους ειναι σαν να λες εγω αγραμματος ειμαι δεν ξερω να διαβαζω?Απλες εγγυκλοπαιδιακες γνωσεις αν εχει κανεις ξερει οτι οι Τσιμεντοδρομοι ειναι αρχαια τεχνολογία εγω περιμενα να δω δρομους ποιοτητας και οχι να κοπαναει τ'αμαξι στις τσιμεντοπλακες.
 Τι όσα δεν φτανει η αλεπού?ΑΦΟΥ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ  :2funny:Καταλαβαινω να μην ειχα παει και να έγραφα οτι ειναι χάλια  :2funny:.Αφου πηγα και ισως ξαναπαω τον Σεπτεβρη για καμια δεκαρια μέρες.Οποτε θέλω μπορω να παω το εισητηριο κανει 25.000 ρουβλια και να μεινω βρισκω διαμερισμα απο 30 $ τη μερα στο Μπρούκλιν αν δεν μεινω σε κανενα φιλο μου.

Δημητρακη με διασκεδαζεις αφανταστα!  :2funny: Πρωτον φανταζομαι οτι θα εχουν καποιο λογο να φτιαχνουν τους αυτοκινητοδρομους απο τσιμεντο. Ισως το χιονι, η παγωνια, το αλατι... δεν ξερω, αλλα απο τεχνολογια δεν πανε πισω, και εχουν περισσοτερα λεφτα απο τον χρεωκοπημενο Πουτιν.  :grin:

Πολλοι πηγαν Αμερικη σαν ναυτικοι και πηδηξαν καραβι, αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα και 10 μερες δεν ειναι αρκετα να δεις την Αμερικη.

Αντε και οπως σου ειπα μην σκαβεις αλλο.  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Α και να μην ξεχασω αν πας τον Σεπτεμβριο Αμερικη και θες να δεις μουνακια ατελειωτα.................. Provocateur, Cielo και εκει στο Μπρουκλιν που θα μεινεις με τον φιλο σου ............. Output.

Επισεις αν θες να γνωρισεις τον θειο Ντοναλντ να πας στο Grand Havana Room στην 5 λεοφορο και 52-53 δρομους.  :grin:

Και μετα ελα να μου πεις οτι μονο 20% ασπρους ειδες!  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη με διασκεδαζεις αφανταστα!  :2funny: Πρωτον φανταζομαι οτι θα εχουν καποιο λογο να φτιαχνουν τους αυτοκινητοδρομους απο τσιμεντο. Ισως το χιονι, η παγωνια, το αλατι... δεν ξερω, αλλα απο τεχνολογια δεν πανε πισω, και εχουν περισσοτερα λεφτα απο τον χρεωκοπημενο Πουτιν.  :grin:

Πολλοι πηγαν Αμερικη σαν ναυτικοι και πηδηξαν καραβι, αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα και 10 μερες δεν ειναι αρκετα να δεις την Αμερικη.

Αντε και οπως σου ειπα μην σκαβεις αλλο.  :2funny: :2funny:
Συγγνώμη ποια παγωνιά?η Νέα Υόρκη εχει καιρο σαν την Σόφια.Απλος οι Τσιμεντοδρομοι δεν χρειαζονται επισκευη για 15-20 χρονια οταν η ασφαλτος θελει καθε 5-6 χρονια αλλα απο άνεση καμια σχεση στον τσιμεντοδρομο σε καθε πλάκα βαράει τ'αμαξι.Ποιοι πήδηξαν?Αυτοι που γραφανε στο σάιτ οτι πηδαγανε στην Μολδαβία.Εγω εβαλα φωτογραφιες Δηλαδη οι φωτογραφιες λενε ψεματα?Οσο για το χρέος ναι μεν η Ρωσσια τωρα δεν εχει λεφτα αλλα η Αμερικη χρωσταει τρελλά  ποσά!Εχουνε φυγει ολα τα εργοστασια στην Κίνα.Η Ρωσσια σιγουρα θα εχει μεγαλο προβλημα πολυ συντομα.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η Αμερικη περνάει καλά.Καμια σχεση με τη δεκαετία του '90
Βρε Δημητρακη εισαι τοσο ασχετος που αρχισες να υποννοεις οτι αν καποιος δεν συμφωνει με τα συμπερασματα σου .................εχει να παει Αμερικη 10-20 χρονια. :2funny:

Εγω τον περασμενο μηνα ημουνα εκει και εχω κατσει και στο Μαναχαταν. Αυτα που πετας ειναι εντελως ασχετα και στην ΝΥ εχει πολλους Ελληνες.

Αν θελεις να δεις μισθους ψαξε λιγο στο γοογλη πριν πετας οτι σου κατεβει!

Ειναι αυτο που λενε......................σταματα να σκαβεις τον λακο σου!  :grin:
Εγω εδω μέσα δεν πιστευω τιποτα πια!Ολοι λετε οτι πηγατε ολοι γραφετε εντυπωσεις  :2funny:Ελληνες εχει πολλους και τωρα πηγαινουν παρα πολυ.Αφου πηγες γιατι δεν εγραψες οταν βάλανε φωτογραφιες απο πουτάνες στο δρομο οτι αυτα ειναι 25 χρονια πριν?Αν μου πεις οτι τωρα ειδες πουτανες σο δρόμο απλος θα καταλαβω οτι λες ψέματα!
 Τι να δω στο google?πόσα παιρνουν οι διευθυντες?Εγω μιλαω για τον απλο κοσμο.Αν καποιος παει εκει θα παιρνει μισθο 1700-2500 $ το μηνα αν δουλευει σε καποιο μαγαζι ή σε καποιο εστιατόριο.Φιλος μου καθηγητης σε ενα από ιδιωτικο πανεπηστημιο παιρνει 3500 $ το μηνα.Αυτοι που τα κονομανε χοντρα ειναι οι γιατροι.
 Οι μισοι σχεδον ζουνε με τα επιδόμετα 700 $ το μηνα συν βοηθεια για το διαμερισμα.Ο κοσμος ντυνεται χάλια!Ακομα και οι πλουσιοι!Ολοι πολυ γρηγορα παιρνουν την Αμερικανικη νοοτροπια!
 Ας δεχτω οτι πηγες ουτε στην ακρη του Μανχάταν δεν θα πηγες να δεις εναν αλλο κόσμο!Θα ησουν μονο εκει στο τελειως κεντρο που ειναι μια μικρη περιοχη.
Τα ακριβα αμαξια που τα ειδες?Αν τα συγκρινεις με τα μιση μεριδα αυτοκινητα που εχετε στην Ελλαδα σιγουρα ειναι φοβερα αμαξια!Εγω ομως δεν μενω Ελλαδα.
 Αν εβλεπες αυτο τι θα έλεγες δηλαδη?Το ειχανε δει πριν απο κατι χρόνια κατι Ελληνες στη Νιέφσκι και κανανε σαν κάφροι!Κοιταγανε και λεγανε καλε τι ειν'αυτο! :o Λες και κατεβηκανε απο τα βουνά.Το εβαλα και φωτο με την πινακιδα για να μη μου λετε οτι δεν εχει τετοια στην Αγια Πετρουπολη.Εκει λιμουζινες πολυ λιγες ειδα!Μια δυο να ειδα.Εδω γεματο ειναι καθε μερα βλεπεις μερικες.Η Αγια Πετρουπολη ειναι η πρωτευουσα των Λιμουζινων εχει πανω απο 200!

Συνημμένα

• 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    142,5 KB · Εμφανίσεις: 67

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Α και να μην ξεχασω αν πας τον Σεπτεμβριο Αμερικη και θες να δεις μουνακια ατελειωτα.................. Provocateur, Cielo και εκει στο Μπρουκλιν που θα μεινεις με τον φιλο σου ............. Output.

Επισεις αν θες να γνωρισεις τον θειο Ντοναλντ να πας στο Grand Havana Room στην 5 λεοφορο και 52-53 δρομους.  :grin:

Και μετα ελα να μου πεις οτι μονο 20% ασπρους ειδες!  :2funny:
Τι μουνάκια κατι συχαμένες μαυριδερές ειδα  :2funny: αν ειστε τόσο φουκαραδες στην Ελλαδα εγω τι να πω?Πολυ λιγες ωραιες γυναικες ειχε και οπως ειπα οι λευκες ειναι απλησιαστες!Ο πλυθισμος στην Νεα Υορκη ειναι το πολυ 20% λευκοι!Αυτο οποιος και να παει θα το πει!Εγω ολο Ισπανικα μιλαγα.
Μετα απο αυτο που γραφεις δεν πιστευω οτι εχεις παει πρόσφατα :think:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
να υπενθυμησω οτι ο δημητρακης επι απολυτης κυριαρχιας πουτιν ελεγε οτι η ρωσια εχει οικονομια χαλια γιατι αν κατεβει η τιμη του πετρελαιου θα παρει την κατω βολτα.ε τελικα εγινε οπως τα ειπε δημητρακης.
δημητρακη που σαι ρε φιλε?εισαι καλα?περασες καλα αμερικη τελικα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να υπενθυμησω οτι ο δημητρακης επι απολυτης κυριαρχιας πουτιν ελεγε οτι η ρωσια εχει οικονομια χαλια γιατι αν κατεβει η τιμη του πετρελαιου θα παρει την κατω βολτα.ε τελικα εγινε οπως τα ειπε δημητρακης.
δημητρακη που σαι ρε ολα καλα φιλε?περασες καλα αμερικη τελικα?
Εκει πηγα πιο πολυ για ψωνια δεν αξιζει για τιποτα αλλο να πας!
Οι λευκοι ειναι πια μειοψηφια ολο Ισπανικα μιλαγα!
  Βαζω φωτογραφια το χρέος τους πανω απο 17 τρις $!Ενα ποσό εξωπραγματικο.

Συνημμένα

• IMG_1366a.jpg
    IMG_1366a.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 71

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συγγνώμη ποια παγωνιά?η Νέα Υόρκη εχει καιρο σαν την Σόφια.Απλος οι Τσιμεντοδρομοι δεν χρειαζονται επισκευη για 15-20 χρονια οταν η ασφαλτος θελει καθε 5-6 χρονια αλλα απο άνεση καμια σχεση στον τσιμεντοδρομο σε καθε πλάκα βαράει τ'αμαξι.Ποιοι πήδηξαν?Αυτοι που γραφανε στο σάιτ οτι πηδαγανε στην Μολδαβία.Εγω εβαλα φωτογραφιες Δηλαδη οι φωτογραφιες λενε ψεματα?Οσο για το χρέος ναι μεν η Ρωσσια τωρα δεν εχει λεφτα αλλα η Αμερικη χρωσταει τρελλά  ποσά!Εχουνε φυγει ολα τα εργοστασια στην Κίνα.Η Ρωσσια σιγουρα θα εχει μεγαλο προβλημα πολυ συντομα.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η Αμερικη περνάει καλά.Καμια σχεση με τη δεκαετία του '90 Εγω εδω μέσα δεν πιστευω τιποτα πια!Ολοι λετε οτι πηγατε ολοι γραφετε εντυπωσεις  :2funny:Ελληνες εχει πολλους και τωρα πηγαινουν παρα πολυ.Αφου πηγες γιατι δεν εγραψες οταν βάλανε φωτογραφιες απο πουτάνες στο δρομο οτι αυτα ειναι 25 χρονια πριν?Αν μου πεις οτι τωρα ειδες πουτανες σο δρόμο απλος θα καταλαβω οτι λες ψέματα!
 Τι να δω στο google?πόσα παιρνουν οι διευθυντες?Εγω μιλαω για τον απλο κοσμο.Αν καποιος παει εκει θα παιρνει μισθο 1700-2500 $ το μηνα αν δουλευει σε καποιο μαγαζι ή σε καποιο εστιατόριο.Φιλος μου καθηγητης σε ενα από ιδιωτικο πανεπηστημιο παιρνει 3500 $ το μηνα.Αυτοι που τα κονομανε χοντρα ειναι οι γιατροι.
 Οι μισοι σχεδον ζουνε με τα επιδόμετα 700 $ το μηνα συν βοηθεια για το διαμερισμα.Ο κοσμος ντυνεται χάλια!Ακομα και οι πλουσιοι!Ολοι πολυ γρηγορα παιρνουν την Αμερικανικη νοοτροπια!
 Ας δεχτω οτι πηγες ουτε στην ακρη του Μανχάταν δεν θα πηγες να δεις εναν αλλο κόσμο!Θα ησουν μονο εκει στο τελειως κεντρο που ειναι μια μικρη περιοχη.
Τα ακριβα αμαξια που τα ειδες?Αν τα συγκρινεις με τα μιση μεριδα αυτοκινητα που εχετε στην Ελλαδα σιγουρα ειναι φοβερα αμαξια!Εγω ομως δεν μενω Ελλαδα.
 Αν εβλεπες αυτο τι θα έλεγες δηλαδη?Το ειχανε δει πριν απο κατι χρόνια κατι Ελληνες στη Νιέφσκι και κανανε σαν κάφροι!Κοιταγανε και λεγανε καλε τι ειν'αυτο! :o Λες και κατεβηκανε απο τα βουνά.Το εβαλα και φωτο με την πινακιδα για να μη μου λετε οτι δεν εχει τετοια στην Αγια Πετρουπολη.Εκει λιμουζινες πολυ λιγες ειδα!Μια δυο να ειδα.Εδω γεματο ειναι καθε μερα βλεπεις μερικες.Η Αγια Πετρουπολη ειναι η πρωτευουσα των Λιμουζινων εχει πανω απο 200!

Δημητρακη, στην Αμερικη παω 3-4 φορες τον χρονο και οχι μονο ΝΥ. Εχω παει Λος Ανγελες (ειχα βαλει και φωτο στο σιτε παλια απο Βενις μπιιτς  :grin:) Λας Βεγγας  :dancing:, Μιαμι, Ουασινκτον, Σικαγο και Ατλαντα.

Την Αμερικη την ξερω πολυ καλυτερα απο σενα. Η μεγαλυτερη αγορα ακριβων αυτοκινητων στον κοσμο (Μπεντλευ, Λαμποργκινι, Φερραρι) ........ η Αμερικη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εκει πηγα πιο πολυ για ψωνια δεν αξιζει για τιποτα αλλο να πας!
Οι λευκοι ειναι πια μειοψηφια ολο Ισπανικα μιλαγα!
  Βαζω φωτογραφια το χρέος τους πανω απο 17 τρις $!Ενα ποσό εξωπραγματικο.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom