Νέα

Νέα Υόρκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μανώλης_Δ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Επισκέπτης
Με ανταπόκριση αδύνατο γιατί δεν έρχεται Ελλάδα  Ωστοσο πας με άλλη αεροπορική εταιρεία κάπου που πετάει η ΑΑ και από εκεί πετάς.

Σοβαρά το κάνεις πας με ΑΑ ή έτσι το πες για πλάκα? Αν ναι τι λέει καλή εταιρεία?

Το έχω κάνει πολλές φορές.
Με οποιαδήποτε εταιρεία παρίσι ή λονδίνο
και από εκεί με ΑΑ.
Μια χαρά εταιρεία είναι.
Και συνολικό κόστος
πολύ μικρότερο από απευθείας πτήση από Αθηνα.
Λέει και να το συνδιάσεις με παραμονή σε παρίσι-λονδίνο μιας και περνάς.

Για αποσκευές
το όριο είναι πολύ υψηλότερο από ευρωπαϊκές πτήσεις.
Και εφόσον έρχεσαι από ΗΠΑ, δεν έχεις πρόβλημα με την ευρωπαϊκη που συνεχίζεις.
Η airfrance πχ από παρίσι
είχε όριο 20κιλά αν θυμάμαι.
Αλλά επειδή ερχόμουν από ΗΠΑ
με 40 κιλά δεν μου χρέωσαν τίποτε.

Απλά στα γαλλικά μπουρδελο-αεροδρόμια
σε 1 στα 3 ταξίδια
κάποια βαλίτσα δεν μεταφορτώνεται
και έρχεται σπίτι μετά από 2 μέρες,
μετά από σχετικά τηλεφωνήματα
(εννίοτε και σε άψογα ... γαλλικά)

Υ.Γ. Μισώ τρομερά τις πτήσεις εξωτερικού της Ολυμπιακής.
Το 70% είναι κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα που ταξιδεύουν τσαμπέ.
Γαμώ το σπίτι τους.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το έχω κάνει πολλές φορές.
Με οποιαδήποτε εταιρεία παρίσι ή λονδίνο
και από εκεί με ΑΑ.
Μια χαρά εταιρεία είναι.
Και συνολικό κόστος
πολύ μικρότερο από απευθείας πτήση από Αθηνα.
Λέει και να το συνδιάσεις με παραμονή σε παρίσι-λονδίνο μιας και περνάς.

Για αποσκευές
το όριο είναι πολύ υψηλότερο από ευρωπαϊκές πτήσεις.
Και εφόσον έρχεσαι από ΗΠΑ, δεν έχεις πρόβλημα με την ευρωπαϊκη που συνεχίζεις.
Η airfrance πχ από παρίσι
είχε όριο 20κιλά αν θυμάμαι.
Αλλά επειδή ερχόμουν από ΗΠΑ
με 40 κιλά δεν μου χρέωσαν τίποτε.

Απλά στα γαλλικά μπουρδελο-αεροδρόμια
σε 1 στα 3 ταξίδια
κάποια βαλίτσα δεν μεταφορτώνεται
και έρχεται σπίτι μετά από 2 μέρες,
μετά από σχετικά τηλεφωνήματα
(εννίοτε και σε άψογα ... γαλλικά)

Υ.Γ. Μισώ τρομερά τις πτήσεις εξωτερικού της Ολυμπιακής.
Το 70% είναι κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα που ταξιδεύουν τσαμπέ.
Γαμώ το σπίτι τους.
Μη γράφεις ότι θέλεις!!! Δεν ισχύει πλέον. ΙΣΧΥΕ όταν η ΟΑ ήταν δημόσια. Αλλά τότε ταξίδευαν τσάμπα και οι εργαζόμενοι της ΟΑ και τα παιδία τους (και με απεριοριστο αριθμό κιλών). Πλέον στην ΙΔΩΤΙΚΗ ΟΑ (που απ ότι διαβάζω πάει από το κακό στο χειρότερο) όλοι πληρώνουν. Απλά τα εισητήρια των βουλευτών και των υπουργών προέρχονται από τον προυπολογισμό της βουλής. Όσο για τα κομματόσκυλα αυτά πληρώνουν κανονικά. Εκτός και αν τ εισητήρια τους τα πληρώνει το κόμμα από τις "φιλανθρωπίες" των τραπεζών,οι οποίες φυσικά και κρατένε τεφτέρι για όταν έρθει η ώρα, και διαφόρων άλλων μελών/οπαδών.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
η μονη εταιρια που πηγαινε απευθειας ΝΥ ηταν  η Δelta και η ολυπμιακη  αλλα το κατηργησε  τωρα μονο με ανταποκριση απο γαλλια αγγλια γερμανια ολλανδια ισπανια και τετοιες χωρεσ

Απευθείας ΝΥ πήγαινε η ΟΑ . Τώρα πάει η Delta ( JFK) η Continental ( Νέα Υόρκη- Newark) και η US Airways  ΗΠΑ αλλά όχι ΝΥ( Φιλαδέλφεια).

Γενικά για διεθνείς πτήσεις οι αμερικανικές δεν ενδείκνυνται. Οι ευρωπαικές εταιρείες προς ΗΠΑ προσφέρουν καλύτερο σέρβις. Οι αμερικανικές προσφέρουν πολύ καλύτερο σέρβις στις εσωτερικες τους γραμμές παρά τις διεθνείς σε γενικές γραμμές. Ωστόσο για την ΑΑ που λέει ο Lakis33 δεν έχω άποψη μια και δεν έχω πετάξει.

Η ΟΑ προσέφερε το πλεονέκτημα να πηγαίνει κατά τι πιο γρήγορα από τις άλλες λόγω του ότι πετούσε με 4κινητήριο . Οι άλλες αμερικανικές πετάνε με δικινητήρια στην Ελλάδα ( boeing 767 αν και η Delta βάζει και Airbus A330 ) και πρέπει να ισχύει το ETOPS δλδ η πορεία τους να είναι τέτοια που το κοντινότερο αεροδρόμιο να απέχει 3 ώρες ή 4 ώρες ( ανάλογα αν έχουν πιστοποίηση ETOPS 180 ή 240) για λόγους ασφαλείας.

Για τις υπερατλαντικές της ΟΑ πάντως τόσο για Νέα Υόρκη όσο και για Καναδά ( Τορόντο, Μόντρεαλ) έλεγαν καλά λόγια και οι ξένοι επιβάτες οι οποίοι τη χρησιμοποιούσαν αρκετά.

Επισκέπτης
Μη γράφεις ότι θέλεις!!! Δεν ισχύει πλέον. ΙΣΧΥΕ όταν η ΟΑ ήταν δημόσια.

Μέχρι πριν 5-6 χρόνια πριν δηλαδή.
Εγώ την είχα κόψει 20 χρόνια πριν.

Η σιχαμάρα που μου προκαλεί το άκουσμα και μόνο
δεν θα φύγει ούτε σε 40 χρόνια.

Επισκέπτης
Γενικά για διεθνείς πτήσεις οι αμερικανικές δεν ενδείκνυνται. Οι ευρωπαικές εταιρείες προς ΗΠΑ προσφέρουν καλύτερο σέρβις.

Αυτά από που προκύπτουν ;;;;;

Αν πηγάζουν από το γενικότερο ηλίθιο αντιαμερικανισμό,
οι φορείς αυτού δεν νομίζω να πηγαίνουν ΗΠΑ
με καμία εταιρεία.

Οι θαμώνες των Εξαρχείων
πάνε ... Βαρκελώνη.
Διεθνες κέντρο αναρχοκουμμουνιών
από την εποχή του Ισπανικού Εμφυλίου ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Για τις υπερατλαντικές της ΟΑ πάντως τόσο για Νέα Υόρκη όσο και για Καναδά ( Τορόντο, Μόντρεαλ) έλεγαν καλά λόγια και οι ξένοι επιβάτες οι οποίοι τη χρησιμοποιούσαν αρκετά.

Τελευταία φορά που πέταξα με ΟΑ (εκτός εσωτερικών γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν εναλλακτικές) ήταν για ΤζέιΕφΚέι, όπου μετά από τρίωρη καθυστέρηση (από εδώ), ανακαλύψαμε ότι είχαν κλείσει τα γκισέ για να μην μπορούμε να κάνουμε κανένα παράπονο ή φασαρία. Η τοπική ώρα ήταν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα.

Φυσικά έχασα την ανταπόκριση για Ώστιν (Τζετμπλού, μέσω Ατλάντα) που έφευγε δύο ώρες μετά την υποτιθέμενη άφιξη. Δεν ήταν τόσο τα εκατόν πενήντα δολλάρια που έδωσα για νέο εισητήριο ή που υποχρεώθηκα σε συγγενείς για το βράδι. Το γαμώτο είναι, ότι σε είχαν γραμμένο στην καραπουτσακλάρα τους.

Επισκέπτης

με καμία εταιρεία.

Οι θαμώνες των Εξαρχείων
πάνε ... Βαρκελώνη.
ρε συ μαλακα εχεις δει τι γραφεις?
quoταρεις τον chevalie που λεει για τις αμερικανικες εταιριες και τις πτησεις τους και αρχιζεις για τα εξαρχεια,τις βαρκελωνες και τα ρεστα.
μαλακα πηγαινε σε ψυχιατρο εχεις προβλημα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τελευταία φορά που πέταξα με ΟΑ (εκτός εσωτερικών γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν εναλλακτικές) ήταν για ΤζέιΕφΚέι, όπου μετά από τρίωρη καθυστέρηση (από εδώ), ανακαλύψαμε ότι είχαν κλείσει τα γκισέ για να μην μπορούμε να κάνουμε κανένα παράπονο ή φασαρία. Η τοπική ώρα ήταν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα.

Φυσικά έχασα την ανταπόκριση για Ώστιν (Τζετμπλού, μέσω Ατλάντα) που έφευγε δύο ώρες μετά την υποτιθέμενη άφιξη. Δεν ήταν τόσο τα εκατόν πενήντα δολλάρια που έδωσα για νέο εισητήριο ή που υποχρεώθηκα σε συγγενείς για το βράδι. Το γαμώτο είναι, ότι σε είχαν γραμμένο στην καραπουτσακλάρα τους.

η ΟΑ ηταν παντα για τον πουτσο οποτε παρουσιαζοταν προβλημα γαμω το μουνι της φτωχης πορνης μανας τους μεσα

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ρε συ μαλακα εχεις δει τι γραφεις?
quoταρεις τον chevalie που λεει για τις αμερικανικες εταιριες και τις πτησεις τους και αρχιζεις για τα εξαρχεια,τις βαρκελωνες και τα ρεστα.

Μιλάμε ότι η αντιληπτική σου ικανότητα, με βάση αυτό το ποστ με έχει σοκάρει!

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1

με καμία εταιρεία.

Οι θαμώνες των Εξαρχείων
πάνε ... Βαρκελώνη.

Ετσι, ρε Λακη, Αμερικη και παλι Αμερικη και οχι με JetBlue!!! Αυτη βασιζεται στη Νεα Υορκη που εχει πολλα αναρχοκομμουνια και Εβραιους. Η USAir εχει τη βαση της στην Αριζονα, η Delta στη Georgia,  οποτε εχουν εναν αερα ΚΚΚ...

Επισκέπτης
[quote author=Αναρχοάπλυτος Εξαρχείων]

Ετσι, ρε Λακη, Αμερικη και παλι Αμερικη blah blah blah blah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blah...[/quote]

Κι εσύ της Βαρκελώνης σύντροφε ;;;;
Πας και Χριστιάνα στην Κοπεγχάγη ;;;;;

αρχιζεις για τα εξαρχεια,τις βαρκελωνες και τα ρεστα.

Μάγκα μου,
δεν το ξέρεις ότι όσοι κυκλοφορούν εκτός Εξαρχείων,
είναι ψυχασθενείς και φασίστες ;;;;

Φυσιολογικά άτομα,
βρίσκεις μόνο στην Πλατεία
και τα Πέριξ
(π.χ. πάρκο Ναυαρίνου).

Γι'αυτό να προσέχεις
να μην κυκλοφορείς αλλού.
Και από φόρουμ
μόνο athens.indymedia
και το politiko kafeneio του Βήχου ...

δικά σας πράματα
εγγυημένα ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

με καμία εταιρεία.

Οι θαμώνες των Εξαρχείων
πάνε ... Βαρκελώνη.

Tι σχέση έχει ο αντιαμερικανισμός (!) με το γεγονός της πολιτικής των αμερικανικών αερομεταφορέων (!) ???

Προκύπτουν από την προσωπική μου εμπειρία και την πληροφόρησή μου σχετικά με τον αεροπορικό χώρο.

Επίσης αν κάποιος πετάει για ΗΠΑ και ο τελικός του προορισμός είναι κάπου που θα πάει με ανταπόκριση, είναι καλύτερο η πτήση της ανταπόκρισης να είναι σε ευρωπαικό έδαφος και ο τελικός προορισμός στις ΗΠΑ ει δυνατό. Πχ από το να πετάξει για Νέα Υόρκη και από εκεί στο Σικάγο ας πούμε, είναι προτιμότερο να πάει στο Λονδίνο πχ και από εκεί απευθείας στο Σικάγο. Επειδή θα καθυστερήσει με τους ελέγχους και τα μέτρα ασφαλείας που γίνονται στο πρώτο σημείο εισόδου στις ΗΠΑ πάντα.

Στη Βαρκελώνη δεν έχω παει :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ετσι, ρε Λακη, Αμερικη και παλι Αμερικη και οχι με JetBlue!!! Αυτη βασιζεται στη Νεα Υορκη που εχει πολλα αναρχοκομμουνια και Εβραιους. Η USAir εχει τη βαση της στην Αριζονα, η Delta στη Georgia,  οποτε εχουν εναν αερα ΚΚΚ...

H US Air έχει τη βάση στη Φιλαδέλφεια όχι την Αριζόνα. Στην Αριζόνα νομίζω είναι η Southwest αλλά έχουν συγχωνευθεί αν δε κάνω λαθος με την US Air.

Επίσης η Delta απευθείας πετάει και για Ατλάντα.  ;)

Επισκέπτης
Επίσης αν κάποιος πετάει για ΗΠΑ και ο τελικός του προορισμός είναι κάπου που θα πάει με ανταπόκριση, είναι καλύτερο η πτήση της ανταπόκρισης να είναι σε ευρωπαικό έδαφος και ο τελικός προορισμός στις ΗΠΑ ει δυνατό. Πχ από το να πετάξει για Νέα Υόρκη και από εκεί στο Σικάγο ας πούμε, είναι προτιμότερο να πάει στο Λονδίνο πχ και από εκεί απευθείας στο Σικάγο. Επειδή θα καθυστερήσει με τους ελέγχους και τα μέτρα ασφαλείας που γίνονται στο πρώτο σημείο εισόδου στις ΗΠΑ πάντα.

Στη Βαρκελώνη δεν έχω παει :grin:

Τα μέτρα ασφαλείας
είναι τα ίδια σκατά και σε πτήσεις για Αγγλία.
Για να μην πω χειρότερα
και πιο ηλίθια.

Από πλευράς κόστους είναι τραγικά σσύμφορο.
Π.χ. για Λας Βέγκας που είπαμε,
έχει πτήση από Λονδίνο.

Το κόστος ;;;;;
Διπλό σε σχέση με αθήνα-σικάγο-λας βέγκας ...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τα μέτρα ασφαλείας
Για να μην πω χειρότερα
και πιο ηλίθια.

έχει πτήση από Λονδίνο.

Το κόστος ;;;;;

για λας βεγκας  εχει μονο απο αμερικη ανταποκριση αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τα μέτρα ασφαλείας
Για να μην πω χειρότερα
και πιο ηλίθια.

έχει πτήση από Λονδίνο.

Το κόστος ;;;;;

Στις ΗΠΑ με το που πατάς ελέγχουν τη βαλίτσα. Οπότε παραλαμβάνεις τη βαλίτσα, τη δίνεις για έλεγχο και την ξαναδίνεις- και όλα αυτά συνεπάγονται ουρες. Δε ξανακάνεις τσεκ-ιν, απλά δίνεις τη βαλίτσα σε κάποιο ντεσκ που υπάρχει εκεί στον αντίστοιχο προορισμό που πας. Εκεί χάνεις χρόνο, και αν συμπέσουν πολλές πτήσεις μπορεί να χάσεις αρκετο χρόνο και ίσως χάσεις την ανταπόκριση - φυσικά θα πάρεις την επόμενη αν γινει κάτι τέτοιο .

Τώρα για κόστος οι αμερικάνικες στα υπερατλαντικά, υστερούν στο ΄σερβις μεν αλλά προσφέρουν συνήθως πιο ανταγωνιστικές τιμές. Απλά για μια αμερικάνικη, τα πιο " εξέχοντα" δρομολόγια είναι τα ενδο-αμερικάνικα ενώ τα δρομολόγια εκτός ΗΠΑ είναι πιο " παρακατιανά". Αντίθετα για μια ευρωπαική εταιρεία ή γενικά εκτός ΗΠΑ το υπερατλαντικό δρομολόγιο έχει μεγαλύερο " πρεστίζ".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom