Νέα

Νέα Υόρκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μανώλης_Δ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε κατι ξερω που θελω και τον λακη μαζι. αμα παει να μας ξηγηθει πασοκικα θα τον αμολυσω να του διορθωσει τα δοντια  :s&m_1:
τυπε ο λακης θα τον ξεδοντιασει πριν φτασετε  :grin:
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Επισκέπτης
...ρε καβλιαρη ευκολα βγαζεις συμπαιρασματα....πρεπει να εισαι ποολυ εξυπνος...

Λίγα τα κλισέ και οι φάρες στο ελλάντα μάστορη ...
πολύ λίγα ...

και κάποια βρωμάνε από μακριά ...

Τα λεφτά μετράνε σε όλο τον ελεύθερο κόσμο,
δηλαδή παντού εκτός από Κούβα, Β.Κορέα και 3-4 τέτοια μπουρδέλα ακόμη.

Επισκέπτης
Στο Σαν Φρατζίσκο
δεν συχνάζουν όλα τα αναρχοκουμμούνια, ανάρχες, χασικλοανάρχες,
πουσταριά και λεσβίες των ΗΠΑ ;;;;;

Συχνάζουν και ΠΑΣΟΚοι σαν το Βολταίρο ;;;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωραία,
να το ξέρω να πηγαίνω μόνο με AA
μην τύχει και συνταξιδέψουμε ...

Σιχαίνομαι να ταξιδεύω με πρασινορουφιάνους ...

Η ΑΑ δεν έρχεται Ελλάδα. Άσε που πάει για φούντο :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποτέ δεν πάω απευθείας.
Συμφέρει με ανταποκρίσεις.
Έρχεται Παρίσι-Λονδίνο
και συμφέρει.

Με ανταπόκριση αδύνατο γιατί δεν έρχεται Ελλάδα :o Ωστοσο πας με άλλη αεροπορική εταιρεία κάπου που πετάει η ΑΑ και από εκεί πετάς.

Σοβαρά το κάνεις πας με ΑΑ ή έτσι το πες για πλάκα? Αν ναι τι λέει καλή εταιρεία?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Αποφευγετε γενικα τις αμερικανικες αεροπορικες
εκτος οτι ειναι οι περισσοτερες κοντα σε χρεωκοπια, το σερβις δεν εχει καμμια σχεση με τις ευρωπαικες (εξαιρουμενη η αλιταλια) ή τις ασιατικες. Σε χρεωνουν ακομα και για τις βαλιτσες και για τις αποσκευες καμπινας και για οτιδιποτε φας πιεις κλπ δλδ easyjet φαση

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Η ΝΥ είναι η πιο μαλακία επιλογή των ΗΠΑ
(εκτός κι αν σε λένε Νταίηβιντ ή τη Γυναίκα σου Σάρα).
Καλές επιλογές για καλή ζωή, ήσυχη και ασφαλή στις ΗΠΑ
είναι πόλεις που κυκλοφορούν περισσότερα φορτηγάκια παρά σεντάν ...
συμφωνω για NY αλλα εκει βρηκα φτηνα

las vegas εχω παει με το μωρο τοτε πολλη ωραια πολλη δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα στην ζωη ξανα και δεν πιστευω οτι θα ξαναδω κατι καλυτερο

μετα η καλυτερη πολη στο αμερικα ειναι το  san franscisco  εχω παει εκει  εκει πραγματικα ενιωσα σαν να ημουνα ελλαδα σαν αν ημουνα στο σπιτι μου δεν υπαρχει πιο ωραια πολη

μονο και μονο που εχει θαλασσα ειρηνικο δηλαση εχει το golden gate παρκο την golden gate γεφυρα το αλκαζαρ τα καβουρια που τα τρωνε σαν τρελλη και φτιαχνουν κατι σαν σουπα που στο βαζουν σε ενα ψωμακι μεσα κκαι κανεις παπαρα αστανα πανε φοβερη πολη.
εφαγα μεγαλη φρικη.
εχει κατι μπαρακια εκει που καθμουνα και επινα το ποτο μου κατι τυπισεες στην ψυχρα αρχισανε τα κονε εμεινα καγκελο  δεν ειναι κρυφο πουτανες  αμα σε γουσταρουν ορμανε  καμια σχεση με τισ δικες μας .
Το θεμα ειναι οτι σαν πολη ειναι φανταστικη εχει και  τα κακα τις αλλα γενικα καλιφορνια δεν παιζεται.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αποφευγετε γενικα τις αμερικανικες αεροπορικες
εκτος οτι ειναι οι περισσοτερες κοντα σε χρεωκοπια, το σερβις δεν εχει καμμια σχεση με τις ευρωπαικες (εξαιρουμενη η αλιταλια) ή τις ασιατικες. Σε χρεωνουν ακομα και για τις βαλιτσες και για τις αποσκευες καμπινας και για οτιδιποτε φας πιεις κλπ δλδ easyjet φαση
ναι αυτο ισχυει αλλα ειναι πολλη φτηνες  αποσκευες τις παιρνεις μαζι σου στην καμπινα και δεν πληρωνεις αλλα και παλι ειναι φτηνα νομιζω καπου στα 15 - 35 δολλαραια  δηλαδη κανεις την βαλιτσα σου check in  μελιγα λογια η ζωη αμερικα ειναι καλη μονο αμα εχεις κονε  και δουλεια αλλιως καλα ειμαστε και στην ελλαδα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Με ανταπόκριση αδύνατο γιατί δεν έρχεται Ελλάδα :o Ωστοσο πας με άλλη αεροπορική εταιρεία κάπου που πετάει η ΑΑ και από εκεί πετάς.

Σοβαρά το κάνεις πας με ΑΑ ή έτσι το πες για πλάκα? Αν ναι τι λέει καλή εταιρεία?
η μονη εταιρια που πηγαινε απευθειας ΝΥ ηταν  η Δelta και η ολυπμιακη  αλλα το κατηργησε  τωρα μονο με ανταποκριση απο γαλλια αγγλια γερμανια ολλανδια ισπανια και τετοιες χωρεσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom